iyi aksamlar ben kactım hepnızı sevıyom kızlar ıns yarın güzel bıdırımlerle geliriz
Olsun ama o kadar sırıtmıyor. Balkonlarından kurtulduğun için sevinmelisin.
Bende de popo ve bacak çok ya ve sıkı vücudum. Sıkı olunca daha zor gidiyor diye okumuştum bi yerde.
Senin bu konuda bi fikrin var mı?
canım turkce olanı bulman sart deıl ki, turkce hallerı ınan cok kotu oluyo, sacma salak bı ses koyuyolar seslendıren spor yapmadıgı ıcın donuk bı sesle konusuyo benım enerjımı alıyo goturuyo valla, leslıe ıngılızce konusuyo, bıraz bılıyosan anlasılmayacak sekılde değil, yalnız cok konusuo daha dogrusu hıc susmuyo desem yerıdırbence kadın enerjıyı orda harcıyo, ben onerıyorum valla, ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var
aaa askolsun cnaım dün yazmıstım ya sana denemedım yazmıstın sende ballı limonlu ılık su ac karnına olacak hatta etkılı olmazsa bırde bı parca kılota arkasınagenelde o etkı edıyo bende.bırde araksına 2-3 dk evın ıcerısınde dolasıyorumhareket baslasın dıye
betüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra
ay canım süpermiş yaa maşallah benım oglum 15 aylık oldu hala uykula rdüzensiz ama huyu bu anladım uykuya cok gec dalan ama cok cabuk uyanabılen bı cocuk malesef eşimle benım en kötü huylarımıza cekmıs esım uyanır uyanmaz enerjık olur bende cok gec dalarım uykuya
aynen bende ıns alıp haftasonubend eyapcam
allah ıyılıgını versın kız bende yapıyom bazen oyle uyku arasında fılan takıyom yoksada gördüm sanıyom bende korkarım börtü böcekten:18:
hahahhahaahahaçok iyi yaa ahahahahah
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../448250-saglikli-kalici-zayiflama-diyeti.html
o kadar az yemişim demek görülmediğine göreevet ya pelin b.. muhabettine kaynadı benım menü hadı yazayım sızın ıcın barim
aksma menümü yazmadım kactı dıye kayınvaldemdeydım ama cok cesıtlı ve hepsınden az az yeıdm ama gende kactı
sahur menüm
1 kepce yayla corba
2 yk taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su
canım ben 3 mil yürüyordum ama sonra kkdan bi arkadaş calleni tavsiye etti o gün bugün lesliye bakmaz oldum callen süper kalça popo göbek eritiyor bi ara bir saat callen yapıp ardından 3 mil leslie yaptım ama hastalanınca leslie yi bıraktım ama çok terletiyor faydalı şu ayak ağrılarım geçsin callen +leslie düşünüyorum şimdilik callen
callen dediğin yavas olan demi, hanı su egıl uzan gerın bekle vs vs seklınde :26: vıdeosundakı kadınlsrın üzerinde eski türk filmleirnde Ahu Tugbanın, Hülya Avşarın filan aerobık yaparken gıydıgı fosforlu mayolardan var
ben de indırmıstım o vıdeoyu hatta baya ınceltıyo dıye cok övmüşlerdi ama leslıe daha eğlencelı gelıyo banaaa, callen kasıntı bı vıdeo, içim ısınmadı :26:
mrb arkadaşlarr yeniden ben beni bazı arkadaşlar bilir buradaydım ama bayadır gelemedimm ama artık bu kilolarla yaşamak istemiyorum hem yediklerime dikkat ederek hemde spor yaparak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum birbirimize destek olarak tabi bende artık aranızda olmak istiyorum
cok pis trip atarımmm
regl olmanın eşiğindeyim, balon oldmmm şiştimmm gidiyomm walaa, iğne batırsanz pısss diye söncek gbiiiyim, beni sewmezsenizzz böle alınırım işteee yaaaaaaaaaaaa
wala bi koşturmaca fln tüm evraklarımı hallettim, üstüne sewgiliyi ziyaret ettm işyerindeee soraa geldim, geçmişe daldım ama bitiremedim 83de kaldım :)
bide gerginim ya zati, adliyede sabıka kaydı alıcam 5 telee, bende 50 verdim kadın vezneden bozdurun didi, gittim vezneye kadın bana çemkirdiii burası bakkalmııı bozuk fln yok diye, bendeee onun 10 katı çemkirdiiim, oturmuş kadın elinde dantel işi bana çemkiriyoooo
didim sonra kızım sakin adliyedesin atcaklar içeri :)
nese kazasız belasız atlattım :)
eve gldim şimdi accık kestirmeyi planlıyorum, soraa terzilik kıyafetlerimi fln hazırlıcaaam, yarın sabah terziye bırakırım fırsatım olmuyo başka, bide bgn çamaşır atarım makinaya 2 postaa, dolabımı düzenlerim felan, haftasonu da evi siler süpürürümmm, pazar günü de dip boyası kaş agda felan halledip üstüne bi duş, ohh hazırım yeni işimeee :)
qivi nereye kayboldu yaaaaaaaaaaaaa
bana ithaf ettıgı ıkıncıyı yapmaya gıdıp çıkamadı herhaldeee
1.5 ayda bana 10 kilo verdirin abLaLarım bayanLar arkadaşLarım
bana yardım etcek kimse yokmu :2: bende artık beğenilmek istiyorum aslında çıktıklarım oldu ama beni beğenmezLer diye buLusmaya hiç gidemedimyeni bir hayata başLıycam yardım
kadın oldugum için şanslıyım ama işte şu zorlukları olmasa evet cnm bi süre sonra burası vazgeçilmezin olcak:13:
kızzzzzz gelin mi gidiyosun yoksa yenı işe mi başlıyosun anlamadım benbu ne hazırlık anacımmmmmm
yok kız garantım mı var artıda cıkarım belkdıe tuvalete cıkamadım dünden beri işte bi de hayırlısı korkm ayanı benden baskalarından korkkk
canım bu mübarek günde uymasaydın bosver Allaha havale et gıtsıncanını da sıkma zo rgercekten türlü türlü insanlar var gercektende
ceren hadı hayırlı olsun canım bısey merak ettım eskı patron sasırdı mı bısey dedımı sen ıstıfanı verınce
kızlar bana müsade işe güce döneyim
gelmeye çalışırım yine
hepinizi çok öptm
ayşebahar erginsena yeşim lequim (terfi ettin heralde hayırlı olsun) kılavuz barkınım ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın
sizlerde iyisinizdir inşaalah
ben yazmıstım zaten, gecmısı okurken gorursunnn
nası bı bosaltım sıstemın var acaba senin, yedıgın cıkıyosa ne kılo yapıyo sende anlayamadım ben vallaaa
bısıde kacmıyo vallaaa
valla cnım en son üstten almıstım once onlar gıttı :26:
popom ve basenlerim benımle uzun yıllardır beraberler, aramızda duygusal bı bağ oluştu galıba o yuzden benı bırakıp gıdemıyolar, sırnaşık bi sevgılı gıbıler gıt dıyorum gıtmıyo namussuzlar
ama hala üzerim var, sadece alt daha genıs oldugu ıcın eskısı gıbı goze carpmıyo, yoksa buraya basladıgımda üstümde 3 katlı balkon gıbıydı mubarekkk
bılmıyorum bende duymustum oyle bısıler ama gerceklık payı var mı bılmem, mesela benım ust taraf bınıldaktı hemencık erıdı gıttı ama popom sıkı, dedım ya dun, cımdık atmaya calıssan zor atarsın, eline oyle löp et gelmez arkadaslarımda dıyoo etın sıkı dıyee, ondan mı bılmem erımıyo işteee :26:
amaaaan dertlendım bak şimdi yıneeee
neyse ben cıkıyorum, herkese ıyı aksamlar kızlar :79:
ay ben bugün isyerinde su leslieyle callen i merak ettim google resimlerine gittim yazdim bulamadim adam resimleri ciktine oldugunu da bilmiyorum ama cok merak ettim yazi da yazamadim catladim valla acaba su deyneklerle yolda yürüyorsun o mu diye düsündüm yoksa evde bi spor aletimi bilemedim kizlar bu konuda beni de bilgilendirin belki bende yaparim
bebekim leslie dedikleri bi kadın böle oldugu yerde yürüyo fln sende onun yaptıgnı yapıon herhal bende bilmiyom
ne güzel işte hiç bişide gözün kalmamaış az az yemişsin afiyet bal şeker olmuş oh
çok merak ediyorum bi leslie bi callen gidiyor leslie nedir diye yok anlıyorum da o kadar etkiliyse ben de başlayım. ama sıkılır mıyım ki bayaa işe yarıyor mu harbi??
mayo tariflerine koptuuum
bir daha gitmeyeceğine söz ver
ben olsaydım kesin atarlardı beniyaşar yaşamaza dönmüşsün sen de
evet evet ben de onu diyecektim
gel gel biz yapıyoruz işte bişiler, sen de gel olduğu kadar beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?