70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bılmıyorum bende duymustum oyle bısıler ama gerceklık payı var mı bılmem, mesela benım ust taraf bınıldaktı hemencık erıdı gıttı ama popom sıkı, dedım ya dun, cımdık atmaya calıssan zor atarsın, eline oyle löp et gelmez arkadaslarımda dıyoo etın sıkı dıyee, ondan mı bılmem erımıyo işteee :26:

amaaaan dertlendım bak şimdi yıneeee

neyse ben cıkıyorum, herkese ıyı aksamlar kızlar :79:

Biri kan ter içinde tempolu bıcır bıcır konuşuyor dublajcıda elinde kahve oturduğu yerden cool cool okuyo hee...
hakkaten bende gıcık olurdum heralde.. o zaman senin dediğin 5 mil fat burning yani yağları yakma programını deneyeyim ben ilk olarak... 5 mil sanırım 1 saate yakın ama dimi... :44:

Ay kusura bakma canım ya unutmuşum birde aptal aptal soruyorum benim hafıza böyle işte...
Dün Limonlu yeşilçay içtim işte.. ballı limonlu içemem sanırım.. ama hikmet baldaysa denemek lazım tabi... eğer limondaysa zaten iiçiyorum...

betüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra

Anaaamm yeter gari güllaça çıktı benim adım bizdekinin kökünü yeni kuruttuk kız kurtuldum derken şimdide sendekinin mi kökünü kurutayım..

benimki de bazen sinirlerimi ziplatiyo yataga gitmek istemiyor nekadar da uykusu gelse kendiliginden uykum geldi demez bazi cocuklar oldugu yerde uyuya kalirlar oda yok ama gece kalkma huyu da yok cok sükür bi yatimmi ertesi güne kadar uyur aman bende masallah diyeyim soma agizliyim biraz, sonra bugün den baslar beni ayaga dikmeye

bende bende bakalim nezaman yiyebilcem su güllac i artik:97: yer yemez yazarim yorum

hic sorma cok korkuyorum bi fobbim var kurtulamadim:18: benim oglan bebekken camdan cekirge girmis oturma odasina aldim oglumu kucagima cikdim koltugun üzerine ama baya da büyük ama o sira esim evdeydin problemi cözdü bi keresinde de sivri sinek girmis ama öyle bildigimiz sivri sinek boyutunda deyil uykulu halde gece lambasina dogru baktim kocaman e gölgedende sanedersin canavar esimi kaldirip kactim odadan bilmiyorum nolcak halim ötlek biri oldum cikti dün hallisinasyon görmüssüm sonradan cok utandim kardesim de kizdi zaten

Merhaba Pelinaz,
Benim nacizane önerim bol bol su içmen sebze yemekleri yemen ve yanında mutlaka yoğurt - ayran tüketmen.
3+3 beslenmen ki bunda bütün diyetisyenler hem fikir. Aralarda bir meyve yada bir avuç fındık vs tüketmen.
Buraya sürekli takılırsan nasıl beslendiğimizi okursun zaten.
Ama öncelikle bol su içmeye alışmalısın.:82:[/QUOTE]

ben zaten günde 3Ltre su içerim :) diyetisyenede gidicezde geç olmasın diyorum bi menü verseniz faLan meseLa uygulasam ama kimse yardımcı olmuyo

ne güzel işte hiç bişide gözün kalmamaış az az yemişsin afiyet bal şeker olmuş oh

çok merak ediyorum bi leslie bi callen gidiyor leslie nedir diye yok anlıyorum da o kadar etkiliyse ben de başlayım. ama sıkılır mıyım ki bayaa işe yarıyor mu harbi??

mayo tariflerine koptuuum

bir daha gitmeyeceğine söz ver

ben olsaydım kesin atarlardı beni yaşar yaşamaza dönmüşsün sen de

qivi nereye kayboldu yaaaaaaaaaaaaa

bana ithaf ettıgı ıkıncıyı yapmaya gıdıp çıkamadı herhaldeee

evet evet ben de onu diyecektim

gel gel biz yapıyoruz işte bişiler, sen de gel olduğu kadar beraber yapalım

kadın oldugum için şanslıyım ama işte şu zorlukları olmasa evet cnm bi süre sonra burası vazgeçilmezin olcak:13:

evet yaa bugün yine benimde sancim vardin o an karnimi söküp attasim geliyor mesela benim esim bir sivilciye elletirmez agriyo diye bizim yerimizde olsalardin acaba ne yaparlardin bu erkekler :90:

ay ben bugün isyerinde su leslieyle callen i merak ettim google resimlerine gittim yazdim bulamadim adam resimleri cikti ne oldugunu da bilmiyorum ama cok merak ettim yazi da yazamadim catladim valla acaba su deyneklerle yolda yürüyorsun o mu diye düsündüm yoksa evde bi spor aletimi bilemedim kizlar bu konuda beni de bilgilendirin belki bende yaparim

kızzzzzz gelin mi gidiyosun yoksa yenı işe mi başlıyosun anlamadım ben bu ne hazırlık anacımmmmmm

hazırlancak kociş olmayncaaa işe hazırlanıyonn aşkitooom nappçaan :)

walla tatlım benim cok sesim ckıodu ztn son zamanlarda, hakkında hayrlısı olsn demiş :)
soraa cıkmama yakın yöneticimin teli çaldı, ben çektim, isimler gözüküyo tabi, teli actıgım gibi çaaaaaaaat suratıma kapadı
normalde nasılsın iimisin bilmemne yalandan da olsa bi hal hatır sorardı, incinmiş belliki DD

cnmm yaaa, saol cicikooom, yeni işe girdim, hakkmızda hayrlısı :)

bebekimm sende su resim çılgınlıgna katıldın dimekkk :)
maşallah bebekimeeeee

yanımda olaydn da bi cimdikk ataydmm sana

bebekim leslie dedikleri bi kadın böle oldugu yerde yürüyo fln sende onun yaptıgnı yapıon herhal bende bilmiyom

sözzz sözzzz sözzz sözzz sözzz gitmicem bir daha hiçbiyerecigeee

Yettimmm kıssçeelerrrrr
Hemen bildirimimi yapayım kaptana mesaj attım ama size de yazmak istedim.

Başlangıç kilom: 86
Geçen hafta: 76
Bugün: 75.2
Hedef: 65
Giden: 800 gr :)

Bi gün şu 7 gillerden kurtulacam kararlıyıımmmm.

kılo bildirimimi gururla yapıyorum kızlar.........

tartıyı görunce ınanamadım...ındım bı da çıktım tartıldım gözlerım yuvalarından çıkacak sandım.....

benım ilk hedefim 68 di ve 9 ay sonra 68 lı rakamı gördum ve hedefım artık 65 inebılırsem....

baş:77.6

gecen h:69.5

bu h:68.5

giden:1 kılo

topl gıden: 9 kılo 100 gram

bir aydır nerdeyse hep aynı kilodaydımm azda olsa açılışı 200 gr yaptım

başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 63.8
giden 200
toplam giden 7.5
hedef 59

aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…