70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaptanın Dikkatinee....

başlangıç 77
geçen hafta -
bu hafta 75,60
giden 1,400
toplam giden 1,400
hedef 60

Mutlu oldummmmmm

cok güzel fotograflar cok beyendim gerci önceki halini bilmiyorum en cok da son foto hosuma gitti bir an önce zayiflamam lazim bende foto koymak istiyorum siz fotograf ekledikce ben daha cok gaza geliyorum

Merhaba kızlar kimsecikler yok herkes iftarını yaptı çay keyfini yapıyordur.
Afiyet bal şeker olsun herkeslerreee,
Ben de buugün çok yoruldum akşama kadar hesap kitap hiç halim kalmadı bir de sürekli bizim müdüdr başıma geliyor ekranı kapatmak zorunda kalıyorum ne yazabildim düzgünce ne okuyabildim ya...:85:
Akşam olupp da eve gelince duşumu aldım bir uyudum 20:25 de uyandımohh dinlendim ama hala yorgunluk var bir de regl beni çok etkiliyor bir hafta öncesinden ağrım,halsizliğim başlıyor onun da etkisi var tüm kemiklerim sızlıyor şu anda ya
Neyse sonuç olarak iftarımı yaptım biraz fazla kaçtı ipin ucu son anda egzersiz de yapamadım hiç halim yok cidden bugün ama mekik çektim 35 tane bugünde
Yediklerimi yazayım;
4 bardak su,
2 kase çorba,bol salata, 1 dilim pide
3 top dondurmaa yedim evet valla annem yoldan çıkardı zaten tatlı isteğim de var duramadım yedimm...

tatrtıldım ki ne göreyim anam 75 olmuşum sevindim küsüratım da var ama olsun 75 i görmek güzel

Canıım, Leslie kadının adı bildiğim kadarıyla bir video var kadın egzersiz yaptırıyo yanında bir kaç kişi daha var bildiğin bir salon kademeleri var 1 mil, 2 miş vs.baya faydalı bence ben yapıyorum ama google dan aratma bak bir konu olması lazım bana ordakiler yarıdm etmişti spor ile ilgili görsel paylaşım mı neydi adı da tamö hatırlayamadımda şimdi bak görürsün mutlaka kk da yine evde olduğu için çok iyi oluyor yarım saat ayırsan baya ter atarsın yani:87:

Menümü yazım bari.. :97:

Sahur:

4 kayısı, küçük salkım üzüm, yarım simit arası peynir.
1 lt su.

-

İftar:

1 kase çorba, 1 levrek ızgara, patates salatası, avucun yarısı kadar pide.
1 bard. zero (0,5 kalori).
1 top. sade dondurmayla 3-4 çorb. kaş. irmik helvası,

2 kayısı, Limonlu yeşilçay.
2 lt su.

Sahurda tartıl canım en kötü ya olmaz mı ???:44:

Valla bilmiyorum ki olurmu .. ne guzel wc ye de çıkmıştım öğlen tüh ya yine doldu midem... :97:
sahurda açlık olmuyor ki bende midem boşalmıyor yani tam tersine şişlik hissediyorum... :97:

Son düzenleme:

sagol canim buldum simdi callenetics cd leri varmis

Kızlar ben netcem iftar telaşından 5 dk öncesinde tartılmayı filan unuttum...:44: noolcak şimdi... :97:

cnm o zaman yarın tartıl sende bişey olmaz kaptana özelden msj at

benim bagirsaklarimda fazla calismiyo ama ben isirgan otu cayi yapiyorum o da fayda ediyo
Isırgan otunun faydaıs oluyo mu o kadar nasıl yapıyosun canım ben de deneyeyim ya bi...
GeLdim bende bişiyLer yapmaya çaLışaLım 1.5 ayda 10 KiLo verdirin bana size cok duacı oLurumm

tatlım 1,5 ayda 10 kilo hem çok zor hem çok sağlıksız senin tam gelişme çağın sonra hasta olursun olmaz öyle sen bol bol hareket et su iç, ekmeği azalt yavaş yavaş ver ama bünyede kalıcı hasarlara yol açma bunun sonrası da var sağlığın için yap bunu aynada istediğin gibi görünmek tabi ki önemli ama bu kadar dert etme tatlım benim...

canım bu sene hiç başlamadım oruca
kafam duruyo valla
iş yerinde de yeniyim ya bi yanlış yapmıyım diye cesaret edemedim valla
geçen sene ne güzeldi evde rahat rahat tutuyodum

evet isarkadasi sürekli iciyo hep gidiyo bende yaptimmi faydasini görüyorum sülahiyi kaynar suyla dolduruyorum 2 poset salliyorum 10 dakika bekletiyorum koyulasincaya kadar
bi dene bence

slmm önce bildirim yapayımmm
başlangıç 92 (bir yıl öncee )
geçen hafta -----
bu hafta ögle 87.0 geldim iftardan önce 86.5 geldimmm bide çokk sevindim valla:))
hedef ilk 65 sonra evlenmeden önceki gibi 58 :))

iftar menüm
bir kase yayla çorbası
4 5 çatal domates soslu makarna
bol salata
3 4 parca pide sıccak sıcak
3 küçük tulumba
spor olarak 25 dk yürüyüş iftar sonrası
15 dk epilepik bisiklet
yatmadan 100 mekik inşş
bu günü böyle kapıyorum belki bide soda içebilirim
iyi akşamlar hayırlı gecelerrrrr arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…