aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
Kaptanın Dikkatinee....
başlangıç 77
geçen hafta -
bu hafta 75,60
giden 1,400
toplam giden 1,400
hedef 60
Mutlu oldummmmmm
bebekim leslie dedikleri bi kadın böle oldugu yerde yürüyo fln sende onun yaptıgnı yapıon herhal bende bilmiyom
hadi masallah baya vermissin cok sevindim senin adina
Kızlar ben netcem iftar telaşından 5 dk öncesinde tartılmayı filan unuttum...:44: noolcak şimdi... :97:
Kızlar ben netcem iftar telaşından 5 dk öncesinde tartılmayı filan unuttum...:44: noolcak şimdi... :97:
ay ben bugün isyerinde su leslieyle callen i merak ettim google resimlerine gittim yazdim bulamadim adam resimleri ciktine oldugunu da bilmiyorum ama cok merak ettim yazi da yazamadim catladim valla acaba su deyneklerle yolda yürüyorsun o mu diye düsündüm yoksa evde bi spor aletimi bilemedim kizlar bu konuda beni de bilgilendirin belki bende yaparim
Sahurda tartıl canım en kötü ya olmaz mı ???:44:
Canıım, Leslie kadının adı bildiğim kadarıyla bir video var kadın egzersiz yaptırıyo yanında bir kaç kişi daha var bildiğin bir salon kademeleri var 1 mil, 2 miş vs.baya faydalı bence ben yapıyorum ama google dan aratma bak bir konu olması lazım bana ordakiler yarıdm etmişti spor ile ilgili görsel paylaşım mı neydi adı da tamö hatırlayamadımda şimdi bak görürsün mutlaka kk da yine evde olduğu için çok iyi oluyor yarım saat ayırsan baya ter atarsın yani:87:
Valla bilmiyorum ki olurmu .. ne guzel wc ye de çıkmıştım öğlen akşam az çıkardım baya tüh ya yine doldu midem... :97:
sahurda açlık olmuyor ki bende midem boşalmıyor yani tam tersine şişlik hissediyorum... :97:
Isırgan otunun faydaıs oluyo mu o kadar nasıl yapıyosun canım ben de deneyeyim ya bi...benim bagirsaklarimda fazla calismiyoama ben isirgan otu cayi yapiyorum o da fayda ediyo
GeLdim bende bişiyLer yapmaya çaLışaLım 1.5 ayda 10 KiLo verdirin bana size cok duacı oLurumm
cnm o zaman yarın tartıl sende bişey olmaz kaptana özelden msj at
canım özle mesajlara gel ergınsena yazınca cıkıyo arkadaş olması zorunlu değil
kuzu özlettın kendını ya bugun pelınde andı senı benımde hep aklımda barı gunde 1 mesaj at.....
ramazanla aran nasıl?....
ben andım ama benı unutmuşşşşşşş :26:neyse artık işine vereyımmm ıyı olduguna sevındımm, ınş hersey yolundadır, ıyı abk kendıne arada ugra boyle, gunde 1-2 mesajdan bısı olmaz
valla hızlı hızlı yazdım kimse görmesin diye o yüzden aklıma glen ilk isimleri yazdım canım kusura bakma
benim masa çok kötü bi yerde ya arka masada patronun kardeşi oturuyo laf etmesinler diye zamanım olsa da çok girmiyorum nete
arada gelmek iyi oldu ama bak herkes özlemiş beni
bence keın faydası olur, hareket onemlı ben de hem adlı tatılın gırmesı hem de ramazan munasebetıyle spora ara verılmesı sayesınde daha da ıyı anladım, onceden olsa amaaan oturayım aksama kadar sonrada eve gıder yatarım modundaydım ama yok boyle olmuyooooleslıe abla ramazanda yardımcı olur ınş banaaaaaa
Isırgan otunun faydaıs oluyo mu o kadar nasıl yapıyosun canım ben de deneyeyim ya bi...
tatlım 1,5 ayda 10 kilo hem çok zor hem çok sağlıksız senin tam gelişme çağın sonra hasta olursun olmaz öyle sen bol bol hareket et su iç, ekmeği azalt yavaş yavaş ver ama bünyede kalıcı hasarlara yol açma bunun sonrası da var sağlığın için yap bunu aynada istediğin gibi görünmek tabi ki önemli ama bu kadar dert etme tatlım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?