70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GeLdim bende bişiyLer yapmaya çaLışaLım 1.5 ayda 10 KiLo verdirin bana size cok duacı oLurumm

olur. bak ben ne desem yapacaksın ama. söz sana en az 10 kilo verdiririm. bak formül şu; hayatına yeni bembeyaz bir sayfa açıyorsun. diyet sayfası.. beyaz.. bembeyaz.. bunu uyguluyorsun

klavuz senin çok karakteristik bir yüzün vaarr yüz hatların çıkmış ortaya sanırım ya eskilerden de koysana anlayalım. ben bilmiyorum eski halini. kolların genişti sanırım önceden avatardan öyle hatırlıyorum ama öyleyse çok fark etmişsin

Kaptanın Dikkatinee....

başlangıç 77
geçen hafta -
bu hafta 75,60
giden 1,400
toplam giden 1,400
hedef 60

Mutlu oldummmmmm

tabii mutlu olursun :) tebrikler ee değiştirsene çubuğunu bu işin en keyifli kısmı o ama

ay oruçlu kafa hem mesajı yanlış attık giden yerine gelen dedim diyom hemde buradaki mesaja bilem yanlış yazmışım düzelteyim dedim kafam basmıyo artıkk erorrrrrrrrrrrrrrrr

betüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra

valla güllaca da dayanamadım 2 gündür bi milföy böreği bi güllaç kaçamaklar gırla gitti pideyide 1 dilim yerine 2 dilim yedim gitti yine çeyrek pire giden 1,000 gr şerefine diyelim yarındn itibaren düze çıkarız güllacı çok özlemişim napiimm ama şekeri ölçüsünden yarım az koydum ordan kurtarıyom ellerime sağlık valla yakında olan varsa gelsin yesin bacım

ay sorma bacım dikdörtgen borcamlardan yaptım bi tane eşim 2 porsiyon ben aynı büyük kız 1 porsiyon kaldı gerisi sahurdada belki 1 porsiyon yerim gerisi yarın eşime kalıyor yarın yemem artık

bütün gün yediklerim kaçırdıklarım;

sabah: 1 bar su ile 2 kuru kayısı

kahvaltı: 1/2 bar 1/2 yağlı süte 2 kaş kornflex

öğle: yoğurtlu salata, kendini beğendi, salçalı makarna

belli aralıklarla : 2 yudum ayran, 1 elmalı soda, sade kahvenin yanında 1 dankek çikolata

akşam:1 yumurtayla peynirli omlet, peynirli salata, 1 soda, 1 muz, 1 bar sıcak çikolata, 3 petitboure bisküvi

dün 7 otlu çay gördüm aldım bi deneyim dedim şimdi onu içiyorum ama tadı pek hoş gelmedi. bu da artık ilaç niyetine çekilir :120:

Valla bilmiyorum ki olurmu .. ne guzel wc ye de çıkmıştım öğlen tüh ya yine doldu midem... :97:
sahurda açlık olmuyor ki bende midem boşalmıyor yani tam tersine şişlik hissediyorum... :97:

ee netçen akılsız başın cezasını bu defa ayaklar değil tartı rakamı çekicek olacak olan bu sahura kadar bişii yeme bari de tartıl ama su içicen malum neyse bu hafta böle olsun sen tartıl ne çıkacak bakalım

esime sarma birakdim bir tabak git gel gözüme carpip duruyor normalde bende en az bir tabak sarmayi yemissdim ama siz hep 2 tane 3 tane sarma diye sayinca bende sadece 2 tane yedim birde büyük portion salata sarmayi unutayim diye

ben yine doldurdum sayfaları yediklerimi yazayımda gidip yatayım çok uykumvar bu akşam .bugn baya zorlandım yaw ALLAH yardım etsin iftar saati 2.lokmada düşecektim bi baş dönmesi zor toparladım kendimi .10 dk dinlendim sonra devam ettim yemeye:85:

1 bardak su ile başladım
1 hurma
yarım kase ezogelin çorba çorbanın yarıdında 10 dk ara vermek durumunda kaldım zorunlu inişşş
1 bardak su yine

1 dilim pide yanında 1 çatal tulum peyniri 1 çatal beyaz peynir bıcağın ucu ile tereyağ 1 çay kaşığı bal hepsini 1 dilim pide ile götürdüm
1 bardak su daha

etli güveç 2 yemek kaşığı kadar
1 dilim pide daha

1 bardak suu

saat 10 gibi 1 dilim güllaç
10:30 gibi bir dilim daha güllaç
1 bardak suu

bu akşam yürüyüş vss de yapmadım mecalim yoktuuu:2:

kizlar kornflakes cok yememek lazim deyilmi? bugün pakete baktim 100 gramm 300 küsür kalori yaziyo ben önceden hep sabahlari yiyordum ama bayada tabagi dolduruyordum bugün öyle görünce almadim vazgectim yersem kac kasik yiyeyim:26:

ben pek sevmem yememde ama kalorili bişi neticede yemesen daha iyi

Bende sizlerdenim.. Temmuz 30'da basladım diyete ve spora ramazanlıkta üstüne iyi geldı dıger ay 30da 60 olmak ıstıyorum insallah yazcam size :)

gecen fotografci geldi fotograf cekmisdin bugün bizim isimlerin yanina koymuslar resimleri ay kizlar cok sis cikmissim yaa cok üzüldüm kendimi öyle görmüyordum aslinda :44:fotoda balina gibiyim sanki adam fotograf cekmeyi becerememis bence insan biraz ordan burdan düzeldir demi ya
ben cikiyorum kocis gelcek o gelcegi vakit kivraniyorum evin etrafinda sanki hic oturmamis gibi ütümde var ona da baslayayim artik tv ye bile bakamiyorum dün kizim nerde finaldin ütü yaparkan bakayim bari:92:

evet kornflex de süt de hiç masum değil ne yazık ki yersen sabahları yarım yağlı yarım bardak süte 2 kaşık ekleyip yiyebilirsin. tatmin eder mi bilmiyorum

ilahi hoşsun bence de adam çekememiş görebilir miyim fotoyu? merak ettim :26:

kızlar kılo bildiirmlerını erginsena ya özelden yapıyoruz.....unutmayın mesaj kutusu doluysa buraya yapıyoz....yenı arkadaşlar listeye eklenmek istiyosanız özele yapmanız şart.....
yoksa listeye giremezsiniz...
hulk ve ezgiilknur özele bildirim yaptınız mı?
canım zaten onlar 1 ögune karşılık 2 yemek ksşıgı yıyebılırsın yoksa kılo vermek yerıne alırsın...
ama doga diye bı markanın müslisi karbonhıdratı yüzde 8 ....illa müsli yıycem dıyosan yagsız sütlerde var.....örn. yuzde sıfır yağlı içim,sek markalar....yuzde 0.01 yaglı pınar var....

kızlar bronzluk insanı zayıf gösteriyor bilirsiniz. bi bronzlaşabilsem bi fırsat bulsam ne iyi hissedeceğim kendimi ama bronzlaşmak için de bikini giymek gerekiyor bikini içn de yine derli toplu görünmek gerekiyor biraz daha kilo vermek gerekiyor. yani kısırdöngü offfffff:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…