GeLdim bende bişiyLer yapmaya çaLışaLım 1.5 ayda 10 KiLo verdirin bana size cok duacı oLurumm
aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
Kaptanın Dikkatinee....
başlangıç 77
geçen hafta -
bu hafta 75,60
giden 1,400
toplam giden 1,400
hedef 60
Mutlu oldummmmmm
kaptaaann az önce bildirimimi yaptım ben mesajı yanlış yazmışım 2. de düzelttim giden olcağına gelen yazmışımkendi kendimi şişmanlatmaya niyetim var sanırım
işte bildirimim hadi bakalım
başlangıç :75 kg
geçen hafta :66.4
bu hafta : 65.4
GİDENNNNNN: 1.000 gr
toplamda giden :9.600 gr
hedef :60 kg
betüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra
benı oruc carptı da azcık kafamı koydum masaya sımdı daha ıyıyım
maşallah canım ıns bızimde yüzümüze güler bugun tartı
bize yok mu aaa güllaç tutkunları
saol canım cümlemize
Biri kan ter içinde tempolu bıcır bıcır konuşuyor dublajcıda elinde kahve oturduğu yerden cool cool okuyo hee...
hakkaten bende gıcık olurdum heralde.. o zaman senin dediğin 5 mil fat burning yani yağları yakma programını deneyeyim ben ilk olarak... 5 mil sanırım 1 saate yakın ama dimi... :44:
Ay kusura bakma canım ya unutmuşum birde aptal aptal soruyorum benim hafıza böyle işte...
Dün Limonlu yeşilçay içtim işte.. ballı limonlu içemem sanırım.. ama hikmet baldaysa denemek lazım tabi... eğer limondaysa zaten iiçiyorum...
Anaaammyeter gari güllaça çıktı benim adım bizdekinin kökünü yeni kuruttuk kız kurtuldum derken şimdide sendekinin mi kökünü kurutayım..
benim bagirsaklarimda fazla calismiyoama ben isirgan otu cayi yapiyorum o da fayda ediyo
aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
Valla bilmiyorum ki olurmu .. ne guzel wc ye de çıkmıştım öğlen tüh ya yine doldu midem... :97:
sahurda açlık olmuyor ki bende midem boşalmıyor yani tam tersine şişlik hissediyorum... :97:
kizlar kornflakes cok yememek lazim deyilmi? bugün pakete baktim 100 gramm 300 küsür kalori yaziyo ben önceden hep sabahlari yiyordum ama bayada tabagi dolduruyordum bugün öyle görünce almadim vazgectim yersem kac kasik yiyeyim:26:
ben pek sevmem yememde ama kalorili bişi neticede yemesen daha iyi
kizlar kornflakes cok yememek lazim deyilmi? bugün pakete baktim 100 gramm 300 küsür kalori yaziyo ben önceden hep sabahlari yiyordum ama bayada tabagi dolduruyordum bugün öyle görünce almadim vazgectim yersem kac kasik yiyeyim:26:
gecen fotografci geldi fotograf cekmisdin bugün bizim isimlerin yanina koymuslar resimleri ay kizlar cok sis cikmissim yaa cok üzüldümkendimi öyle görmüyordum aslinda :44:fotoda balina gibiyim sanki adam fotograf cekmeyi becerememis bence insan biraz ordan burdan düzeldir demi ya
ben cikiyorum kocis gelcek o gelcegi vakit kivraniyorum evin etrafinda sanki hic oturmamis gibiütümde var ona da baslayayim artik tv ye bile bakamiyorum dün kizim nerde finaldin ütü yaparkan bakayim bari:92:
canım zaten onlar 1 ögune karşılık 2 yemek ksşıgı yıyebılırsın yoksa kılo vermek yerıne alırsın...kizlar kornflakes cok yememek lazim deyilmi? bugün pakete baktim 100 gramm 300 küsür kalori yaziyo ben önceden hep sabahlari yiyordum ama bayada tabagi dolduruyordum bugün öyle görünce almadim vazgectim yersem kac kasik yiyeyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?