aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
3numarada çok şeker çıkmışsın sana açık saç yakışıyo canımyaa valla öteki halinle oğlan çocuklarına benzetiyorum seniaşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
ah ah tebrik ederim canım yaa benim moralim çok bozuldu halbuki böyle beklemiyordumkılo bildirimimi gururla yapıyorum kızlar.........
tartıyı görunce ınanamadım...ındım bı da çıktım tartıldım gözlerım yuvalarından çıkacak sandım.....
benım ilk hedefim 68 di ve 9 ay sonra 68 lı rakamı gördum ve hedefım artık 65 inebılırsem....
baş:77.6
gecen h:69.5
bu h:68.5
giden:1 kılo
topl gıden: 9 kılo 100 gram
tebrikler canım azda olsa gitmiş sonuçtaabir aydır nerdeyse hep aynı kilodaydımmazda olsa açılışı 200 gr yaptım
başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 63.8
giden 200
toplam giden 7.5
hedef 59
Günaydıınn kıssçelerrrr
Nasılsınız inş.?Sonunda Cuma günündeyiz yarında çalışcam ama moral bozmak yok en azından bi işim var
Cuma'mız hayrolsunnn..
Ayrıca Tuğba senin paylaştığın kaptanın yazdığı oruç hakkındaki yazıda perşembe bildiirim yapılacak yazıyor.
Bir arkadaş tekrar paylaşmıştı onu okuyabilirsin.. Öpt..
Hepinize
ben bronz sevmiyorum beyaz olacak mis gibi yada hafif bugday....
istediği kadar zayıf göstersın....
hayatta güneşlenmem.....
kızlar dün söylediğiniz üzere senaya özelden mesaj attım bilgileri
şimdi bugün burayamı yazıcam özelinemi yazıcam değişiklikleri
birde yürüyüş bandının ve kondüsyon bisikletinin basen ve kalça yaptığı doğrumu :26:
öğlene doğru gelicem nete okurum yazdıklarınızı
bebişimin yanına gidiyorum
:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcın de göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım aynıma oynayarak gelıyo oda sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
baslangıç :79
gecen hafta:70.80
bu hafta:69.80
giden:1000
toplamda giden:9.200
tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcın de göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım aynıma oynayarak gelıyo oda sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?