70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:80
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.2
giden:1.2
toplamda giden:12.8
hedef:63
canım özele gönderdim de emin ollamadım buraya da yaziimmmmm

ben bronz sevmiyorum beyaz olacak mis gibi yada hafif bugday....

istediği kadar zayıf göstersın....

hayatta güneşlenmem.....

Son düzenleme:
tartıldım ama emin değilim yine de yazayım;

başlangıç:77.2
geçen hafta: 71
bu hafta: 70.7
giden: 300 gr
hedef : 55
toplam giden: 6.5
gitmeyi bekleyen : 15 falan

masallah derya ablacim fistik gibisin ya

3numarada çok şeker çıkmışsın sana açık saç yakışıyo canımyaa valla öteki halinle oğlan çocuklarına benzetiyorum seniaç saçlarını bırak dağınık kalsın
ah ah tebrik ederim canım yaa benim moralim çok bozuldu halbuki böyle beklemiyordum
bir aydır nerdeyse hep aynı kilodaydımm azda olsa açılışı 200 gr yaptım

başlangıç 71.3
geçen hafta 64
bu hafta 63.8
giden 200
toplam giden 7.5
hedef 59
tebrikler canım azda olsa gitmiş sonuçtaa
papatyam ,,hulk maşallah naptınız siz yaa ne güzel sevinin gari bende anlamadım gitti hadi hafta boyunca sahurda fazla yüklendim belki ama dün iftardan önce tartıldığımda 63.3çıkmıştım dedim ii bari yarına daha ii olur,ama baktımki bugün artıdayım nasıl oluryaa sahurda çok hafif beslendim suyumu ne kadar içtim onu bilmiyorum ama ii bukadarda olmaz yaaa

kızlar ya bildirimi bugün niye yaptınız yaw ,bişldiğim kadarıyla sena abla cuma günü yapıcaksınız bildirimleri demişti neyse ama farketmez sanırım ,ama ben yarın yapıcam

Hayırlı cumalar olsun EY TÜRK KADINI..:))

Birinci vazifen çamaşır ve bulasik yıkamaktır..En kıymetli hazinen kocandir..Seni bu hazineden mahrum etmek isteyen Kayınvaliden olacaktır..Kılıbık sandığın kocan ileride başka kadınlara göz dikebilir..Bu yüzden vazifen, kocanı adam etmektir. Bunun için muhtaç olduğun OKLAVA KAPİNİN ARKASINDADIR..:)

Günaydıınn kıssçelerrrr
Nasılsınız inş.? Sonunda Cuma günündeyiz yarında çalışcam ama moral bozmak yok en azından bi işim var
Cuma'mız hayrolsunnn..
Ayrıca Tuğba senin paylaştığın kaptanın yazdığı oruç hakkındaki yazıda perşembe bildiirim yapılacak yazıyor.
Bir arkadaş tekrar paylaşmıştı onu okuyabilirsin.. Öpt..
Hepinize

Kızlar günaydın kaplumbağa gibiyim

Bildirim
Başlangıç 78.2
Geçen Haf. 64,3
Bu Hafta 63.6
Giden 700
Top.Giden 14.6
Hedef 60

Kilo veren herkezi kutluyorum

günaydın günaaaaaydın gü-nay-dıın nasılsınız kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum geçmişe dalmadan mönüyü bildirimi yapim

sabah:bişey yiyemedim
ara:yok
öğle:tarhana çorbası,bir dilim ekmek
ara:üzüm
akşam:bi ısırık kurabiye ,karpuz.53:.53:bunasıl mönü ya utandım kendimden bide kızdım tabi

neyse bildirim yapim moralim yerine gelsin

başlangıç: 82
geçen hafta: 75,3
bu hafta: 74,2
giden: 1100
toplamda giden: 7800
hedef: 52

saygılar efendim

Ben paylaşmıştım. =) Perşembe tartılıp cuma bildirim yapılacak yazıyordu. Ondan bahsetmiş sanırım. Ben dün tartıldım ama sahurdan sonra bildirim yaptım. Dün akşam girebilseydim bende o zaman yapardım sanırım dayanamayıp.

bu arada günaydın herkese...

günaaaaayyyydıııınn arkadaşlar akşam tartıldım iftardan önce geçen hafta 77,5 tum bu hafta 78 çıktım nasıl oluyor anlamadım yaaa.ama bu aralar metabolizma yavaş galiba tuvalete rahat çıkamıyorum.hee bide çörek otu aldım öğütülmüş onu yemeye başlıycam.sindirim sistemini düzenleyip,zayıflamaya yardımcı oluyormuş.hemen bildirimimi yapayım.

başlangıç:83:26:
geçen hafta:77,5
bu hafta: 78
bu hafta gelen :500 gr
toplamda giden:5 kg

hepinize hayırlı cumalar.kocaman öpüyorummmm

Son düzenleme:
kızlar dün söylediğiniz üzere senaya özelden mesaj attım bilgileri

şimdi bugün burayamı yazıcam özelinemi yazıcam değişiklikleri

birde yürüyüş bandının ve kondüsyon bisikletinin basen ve kalça yaptığı doğrumu :26:

öğlene doğru gelicem nete okurum yazdıklarınızı

bebişimin yanına gidiyorum

günaaaayydııın kızlar kilo veren ya da gram veren herkesi kutluyorum veremeyip koruyanları da ayrıca tebrik ediyorum

ben bronz sevmiyorum beyaz olacak mis gibi yada hafif bugday....

istediği kadar zayıf göstersın....

hayatta güneşlenmem.....

yav sudem ağzımdan çıkan bişiye de anında yok demesen şaşacağım zaten ben de normalde beyaz seviyorum kışın yeterince beyazım benim için pamuk, mermer gibi benzetmeler bile yapıyorlardı ama çok değil şöyle hafif kavrulmak daha rahat oluyor etek falan giymek için. yazın ister istemez amele yanığı oluyorsun. ben hiç güneşte dolanmadığım halde kollarımda tişört, ayaklarımda ayakkabı, degajemde üçgen yaka izi ile dolaşıyorum gözlük kullansam onun da izi çıkacak bunları kamufle etmek lazım :112: etek giydiğinde beyaz bacaktan damarlar falan, varsa varisler belli oluyor bunları kamufle etmek lazım :112: ve özellikle bacaklar bronzlaşınca gerçekten çok farkediyor :112: yani aslında durum açık giyince kalın, koyu renk giyince ince görünmek gibi bir şeeey :112:

kaptana özelden bildirdiysen tamam. istersen bizimle de burda paylaşabilirsin :121:

:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:

sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı

koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooo sonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk

baslangıç :79

gecen hafta:70.80

bu hafta:69.80

giden:1000

toplamda giden:9.200

tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

çoooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim darısı başıma darısı başıma darısı başıma ne güzel yaaaa tebrik ediyorum demek kocişle göbek attınız ha ahahhaha çok hoş yaaa süpersinn ger-düşşşşşş 6lar 6lar 6larrrrrr ben de istiyooomm

tebrik ederim gerçekten ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.allah banada o kadar vermeyi nasip etsin.

Bravoooooo Bende çok sevindim 7'li kabuslardan sonra ilaç gibi gelmiştir.
Darısı benim ve diğer kısçelerin başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…