70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet bende artık 6 lı sayılara inmek istiyoruuummm. ama benim olsa olsa anca iki haftaya olur sanırım bu istediğim. senin az kalmış.

Gereği Düşünüldü tebrik ederim ayrıca.

canım ya sana ozellıkle tesekkur ederımmm, benım yerıme dün bosaltımı süper yapmıssınnnnnn
valla gobek attık, valla salı gunu tartı da o kadar cok artıdaydım ki totem yaptım ozmndan berı tartılmıyodum, sporda olmayınca moralım bozulmustu, kendımı leslıe ablaya verdım ben de rahatladımvalla, sana da tavsıye edıyorummmm

zaten 60lara senın de ne kaldı ki Allah askına, daha azlarını görürüz herp beraber inşşşşşşşşşşş

tebrik ederim gerçekten ne kadar zamanda verdin bu kiloyu.allah banada o kadar vermeyi nasip etsin.

cnaım benı ornek alma sen benım metabolızmam cokta hızlı calısmıo, ilk basladıgımdan berı boylee, ortalama her ay 3 fılan anca verebılıyorumm, buna da şükür tabii

Bravoooooo Bende çok sevindim 7'li kabuslardan sonra ilaç gibi gelmiştir.
Darısı benim ve diğer kısçelerin başınaa

valla canım gercekten ilaç gıbı geldı, kocayı da kendıme uydurdum sabah sabah ben zaten somurturak kalkan bı insan değilimdir, şarkı soyleyerek bıle kalkarımm
hepımız ıstedıgımız kılolara kısa zamanda saglıkla kavusuruz ınşşş canımmmmmmmmm daha benım de gidecek uzun bı yolum var

Evet bende artık 6 lı sayılara inmek istiyoruuummm. ama benim olsa olsa anca iki haftaya olur sanırım bu istediğim. senin az kalmış.

cok tesekkur ederım, az kalmıs senın de ınıverırsın ınş hemencıkkk

günaydın arkadaşlarrrrrr bildirim yaptım canımmmm

tebrikler canımmm ne güzllll bi duygu yaaaa inşşş bende söyle 6 görürde böyle deli gibi sevinirimmmmm

Kızlar günaydın gec kaldım kan vermeye gittim 4 tüp kan verdım doktor bana ölümcül hasta gibi davrandı şaşırdım yüzüm bembeyazmıs fazla anemikmişim ben.nıye bu zamana kalmısım.:26:neyse muayene fılan ettı.dedım sonucları babam alcak ona söylersınız yok olmaz sana soylemem lazım dedı.iş başı kagıdı istedim vermedi işe gitme ben senı magdur etmem dedı 2.5 ta sonuc alcam eve geldım yani.

kilo bildireyim aslında orucun etkısı dıyorum gercek deıl dıyorum ama genede olsun gördüm 66 yı kırdım seytanın bacagını ama görüntü kötü malesef albume koydum sımdı bakın

baslangıc:74
gecen hafta:67.1
bu hafta:66.5
gıden:600 gr
top.giden:7.5
hedef:62

Ayyy tebriklerrrr
Darısı başımızaaaaa

tebrikler bacımmmmoruç da etkili ama koruma imkanın var canım tahliller iyi çıkar inşallah zaten var sende anemik durum ama ilerleme olmamıştır diye umuyorum bu arada ben uyuyamadım yaaaaa

iki haftada bile versen ne güzel işte :101: ben dikkat etmiyorum yaa güzel güzel sıkıyorum dişimi sonra bir dalıyorum tatlıya bilmem neye gidiyor bütün emeğim :106: sen sık dişini hadi sana da sevinelim

inşallah inşallah :109: dün dedim bu ger-düşün şerefine diye işe yaramış bak

Becerebilirsem değiştircem yaa

Canım yaptım özelden de bildirim

seytanın bacagını kırmıssın ya onemlı ol, dikkat ettın sen de bu hafta nıye kendı ıradene deil de hemen oruca baglıyosun kiii :26: yaptın oldu iştee, hosgeldın 66 dıyelım o zmn
canım fotolarına da baktım şimdi sen soyleyınce gördümm, senın de problemın bolgesel, ya o ınce bacakların bu resımlerde pantolon oldugu ıcın bellı olmamış:26: aslında göze batan bı fıskırıklık yok bence, sadece bacaklarına gore fılan ust taraf daha kalın, onu desteklesen bıraz hareketle hemen cozebılırsın bu durumu, mekık cek aksamları yatmadan, bı de goguslerınde var ya ondan da ust taraf toplu gozukuyooo ama sen daha emzıran bıa nnesın yanı hem de oyle dogum yapmışşş bırı gıbıde durmuyosunnn, kendıne haksızlık etme, canını sıkan asırılık değil ancak orantısızlık olabılır o da sadece dıyetle gıdebılecek bısı deıl, hareket sart, ust beden hareketlerıne bak netten her gun azar azar yapmaya calısss, bı daha soyluyorum kendıne de haksızlık etmeeee

Ayyy tebriklerrrr
Darısı başımızaaaaa

tesekkur ederım canım, inş kısa zamanda saglıkla hepımız gonlumuzde yatan kılolara kavusuruzzzzz

yaaaaaaaaa ceren nerdeee, işsiz ya bu bı kac gun keyıf yapıyo herhaldeeee

bana 60 lara ın bu hafta dedı, ındım geldımmmmmm ama o yok :26:

ay ben daha gecmısı okuyamadımmmm, daldım bı andaaa :26:

bı de karakoldan telefon beklıyorum yıne bı ıfadeye gıtcem herhaldeee, amaaaan keyfımı kacıramam bugunnnnnnn

tebrikler bacımmmmoruç da etkili ama koruma imkanın var canım tahliller iyi çıkar inşallah zaten var sende anemik durum ama ilerleme olmamıştır diye umuyorum bu arada ben uyuyamadım yaaaaa
tüh yaa uyuyamadın mı ben o kadar kansız olabılecegımı sanmıyom aslında benımsuratımhep oylesen naptın bakamadım hala :26:

yaa canım goruyosun ıste ırı ve kılomdan cokcok fazla gosterıyom hareket de bı fırsat olmuyo ıste yaa bak sızler benden daha üstruplu ve düzgün duruyo vücutlarınız

pelin bu arda tebrıkler canım 6 ları görmüşssün bende dun senın gıbı sevındım esıme gösterdım tartıyı gel sende bak dıye aferın dedı ama bosa sevınıyorum görüntüm belli yaa eşimde dedı ıstedıgın gıbı görünmen ıcn 60 olman lazım dedı

arcak sen bizleyn dalga mı geçiyorsun kuzum :122: bi de kilolu diye bizimle takılıyor ya kıza bak üstündekiler hem açık renk hem kimbilir kaç beden bi de bol duruyorlar yapışmamışlar bile. utanmadan yakınıyorsun bi de casus nolcak

aaaay cnaım nıe bosa sevınesın yaaaa, dıkkat edınce gıdıyo demekkı, sen de dıkkat edersın hangı ılodakı goruntun senınmemnun edecekse o kıloya kadar gıdersın, ama bolgesel hareket sart, bana gore o bolgede de asırı goze carpan bısı yok, ama sen rahatsızsın dıye tavsıye edıyorum ben, akşam yataga yatınca uyumadan bıraz mekık cekcek kadar herkesın vaktı vardır yanııı tek durumdan sıkayet etmekle olmuyo bılıyosunn, hepımız sadece durumdan sıkayet ederek ve hıc bısı yapmayarak bu kılorı gorduk şimdi de caba sarfederek ıstedıgımız goruntuye ulasmaya calısıyoruzz

hepımızın burda bı yuzu guluyo, bı gulmuyo tartıya cıkınca, dalgalı seyredıyo cogu ınsanın kılo durumu benım gıbı ama napalımmm yanı :26: kac kılo vermıssın, gerısını nıye veremeyesınnn, bana zaman yok spor yapamıyorum deme, cunku ben de önceden sen gıbı dusunurdummm, ama sımdı yapmayınca rahatsız oluyorummm nası bunye oruc tutmaya alısınca ve ramazand a tutmayınca ıcın boyle bı tuaf oluyo, yada namaz kılıyosan 5 vakıt sonra bı ezanı duydugunda namaz kılmıyosan bı sucluluk hıssı hıssedıyosan vucut buna da alısınca ve yapmayınca bı tuaf oluyo, sucluluk hıssedıyosun, bak kılavuz bı hastalandı spor yapamadı bı akc gun her gun ondan dert yanıyodu neden cunku vucudu alısmıs, canı hareket ıstıyo, ve emın ol leslıe ıle yurudum bu hafta kendıme geldım uzıermdekı kotu enerjının de sporla bosaldıgını hıssedıyorummm

burda herkesı motıve etmeye calısıyosun, kendıne gelınce koyverıyosun eşin demiş 60 olsan ıstedıgın gıbı gorunursun dıye, ne var yanı 60 olmak senın ıcın cok mu zor, ben daha hedefimin yarısına bıle gelmedımmm, dusununce ben de karamsarlıga kapılıyorum, bı ayda 2-3 kılo anca verebılıyorummm, ben daha uzun muddet burdayım cok yolum var, kzılar da burdalar, çıkcaz bu işi içinden hepımız ınşşşşş, mubarek gunlerde dualarımızda kabul olur ınşşş ama saglıkla kalıcı kılo vermek nasıp olsun hepımıze

Valla yaa arzu ablaa dalga mı geçion bizimlee hee bacak gayettt norrmaaalll.
İbret-i alem olsun diye bacaklarımı çekip koycam sizin yüzünüzden bacak öyle olmaz böyle olur dicem
Kollarında gayettttt normaalll.
Accık göbek var sporla o da gider zaten.
Giymişsin krem rengi pantolonu da dahaaa nee istiyoonnnnnnnn
Son bişi poponda vücuduna göre iyi duruyor.
qivi ye katılıyorum ajan bunlar

Son bişey daahaaa burdakii herkesinn boyuuuu uzunn yaaa bi ben mi tıfılım anlamadım ki

Son düzenleme:

saol canım evet gercekten 60 olabılmek zor gelıyo yanı aylardır bı 65e bıle ınemeyınce eger bugun kılom gıttıyse ramazanın sayesınde oldu gercekten yoks abogazıma hakım olamazdım gercı 2 gündür orucum da ıns hepımız ıstedıgım kılo ve görüntülere sahıp olabılırız spora vakıt ayırıcam ınsallah

olaya bıraz gercekcı bakalım ıstersen;

gun boyu hıc bısı yemeden oruc tutabılıyosan ıstedıgınde o bogazını cok guzel de tutabıldıgını gosterır bu durum, iş sen de bıtıyo anlıyacagınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…