çoooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim darısı başıma darısı başıma darısı başıma ne güzel yaaaa tebrik ediyorum demek kocişle göbek attınız ha ahahhaha çok hoş yaaa süpersinn ger-düşşşşşş 6lar 6lar 6larrrrrr ben de istiyooomm
çoooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim darısı başıma darısı başıma darısı başıma ne güzel yaaaa tebrik ediyorum demek kocişle göbek attınız ha ahahhaha çok hoş yaaa süpersinn ger-düşşşşşş 6lar 6lar 6larrrrrr ben de istiyooomm
tebrik ederim gerçektenne kadar zamanda verdin bu kiloyu.allah banada o kadar vermeyi nasip etsin.
BravooooooBende çok sevindim 7'li kabuslardan sonra ilaç gibi gelmiştir.
Darısı benim ve diğer kısçelerin başınaa
Evet bende artık 6 lı sayılara inmek istiyoruuummm.ama benim olsa olsa anca iki haftaya olur sanırım bu istediğim. senin az kalmış.
Gereği Düşünüldü tebrik ederim ayrıca.
kızlar kılo bildiirmlerını erginsena ya özelden yapıyoruz.....unutmayın mesaj kutusu doluysa buraya yapıyoz....yenı arkadaşlar listeye eklenmek istiyosanız özele yapmanız şart.....
yoksa listeye giremezsiniz...
hulk ve ezgiilknur özele bildirim yaptınız mı?canım zaten onlar 1 ögune karşılık 2 yemek ksşıgı yıyebılırsın yoksa kılo vermek yerıne alırsın...
ama doga diye bı markanın müslisi karbonhıdratı yüzde 8 ....illa müsli yıycem dıyosan yagsız sütlerde var.....örn. yuzde sıfır yağlı içim,sek markalar....yuzde 0.01 yaglı pınar var....
:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
baslangıç :79
gecen hafta:70.80
bu hafta:69.80
giden:1000
toplamda giden:9.200
tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa
:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
baslangıç :79
gecen hafta:70.80
bu hafta:69.80
giden:1000
toplamda giden:9.200
tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa
Kızlar günaydın gec kaldım kan vermeye gittim 4 tüp kan verdım doktor bana ölümcül hasta gibi davrandı şaşırdım yüzüm bembeyazmıs fazla anemikmişim ben.nıye bu zamana kalmısım.:26:neyse muayene fılan ettı.dedım sonucları babam alcak ona söylersınız yok olmaz sana soylemem lazım dedı.iş başı kagıdı istedim vermedi işe gitme ben senı magdur etmem dedı 2.5 ta sonuc alcam eve geldım yani.
kilo bildireyim aslında orucun etkısı dıyorum gercek deıl dıyorum ama genede olsun gördüm 66 yı kırdım seytanın bacagını ama görüntü kötü malesef albume koydum sımdı bakın
baslangıc:74
gecen hafta:67.1
bu hafta:66.5
gıden:600 gr
top.giden:7.5
hedef:62
Evet bende artık 6 lı sayılara inmek istiyoruuummm.ama benim olsa olsa anca iki haftaya olur sanırım bu istediğim. senin az kalmış.
Gereği Düşünüldü tebrik ederim ayrıca.
canım ya sana ozellıkle tesekkur ederımmm, benım yerıme dün bosaltımı süper yapmıssınnnnnn
valla gobek attık, valla salı gunu tartı da o kadar cok artıdaydım ki totem yaptım ozmndan berı tartılmıyodum, sporda olmayınca moralım bozulmustu, kendımı leslıe ablaya verdım ben derahatladımvalla, sana da tavsıye edıyorummmm
zaten 60lara senın de ne kaldı ki Allah askına, daha azlarını görürüz herp beraber inşşşşşşşşşşş
Becerebilirsem değiştircem yaa
olur. bak ben ne desem yapacaksın ama. söz sana en az 10 kilo verdiririm. bak formül şu; hayatına yeni bembeyaz bir sayfa açıyorsun. diyet sayfası.. beyaz.. bembeyaz.. bunu uyguluyorsun
klavuz senin çok karakteristik bir yüzün vaarr yüz hatların çıkmış ortaya sanırım ya eskilerden de koysana anlayalım. ben bilmiyorum eski halini. kolların genişti sanırım önceden avatardan öyle hatırlıyorum ama öyleyse çok fark etmişsin
tabii mutlu olursun :) tebrikleree değiştirsene çubuğunu bu işin en keyifli kısmı o ama
kızlar kılo bildiirmlerını erginsena ya özelden yapıyoruz.....unutmayın mesaj kutusu doluysa buraya yapıyoz....yenı arkadaşlar listeye eklenmek istiyosanız özele yapmanız şart.....
yoksa listeye giremezsiniz...
hulk ve ezgiilknur özele bildirim yaptınız mı?canım zaten onlar 1 ögune karşılık 2 yemek ksşıgı yıyebılırsın yoksa kılo vermek yerıne alırsın...
ama doga diye bı markanın müslisi karbonhıdratı yüzde 8 ....illa müsli yıycem dıyosan yagsız sütlerde var.....örn. yuzde sıfır yağlı içim,sek markalar....yuzde 0.01 yaglı pınar var....
Kızlar günaydın gec kaldım kan vermeye gittim 4 tüp kan verdım doktor bana ölümcül hasta gibi davrandı şaşırdım yüzüm bembeyazmıs fazla anemikmişim ben.nıye bu zamana kalmısım.:26:neyse muayene fılan ettı.dedım sonucları babam alcak ona söylersınız yok olmaz sana soylemem lazım dedı.iş başı kagıdı istedim vermedi işe gitme ben senı magdur etmem dedı 2.5 ta sonuc alcam eve geldım yani.
kilo bildireyim aslında orucun etkısı dıyorum gercek deıl dıyorum ama genede olsun gördüm 66 yı kırdım seytanın bacagını ama görüntü kötü malesef albume koydum sımdı bakın
baslangıc:74
gecen hafta:67.1
bu hafta:66.5
gıden:600 gr
top.giden:7.5
hedef:62
Ayyy tebriklerrrr
Darısı başımızaaaaa
tüh yaa uyuyamadın mı ben o kadar kansız olabılecegımı sanmıyom aslında benımsuratımhep oyletebrikler bacımmmmoruç da etkili ama koruma imkanın var canım tahliller iyi çıkar inşallah zaten var sende anemik durum ama ilerleme olmamıştır diye umuyorum bu arada ben uyuyamadım yaaaaa
seytanın bacagını kırmıssın ya onemlı ol, dikkat ettın sen de bu hafta nıye kendı ıradene deil de hemen oruca baglıyosun kiii :26: yaptın oldu iştee, hosgeldın 66 dıyelım o zmn
canım fotolarına da baktım şimdi sen soyleyınce gördümm, senın de problemın bolgesel, ya o ınce bacakların bu resımlerde pantolon oldugu ıcın bellı olmamış:26: aslında göze batan bı fıskırıklık yok bence, sadece bacaklarına gore fılan ust taraf daha kalın, onu desteklesen bıraz hareketle hemen cozebılırsın bu durumu, mekık cek aksamları yatmadan, bı de goguslerınde var ya ondan da ust taraf toplu gozukuyooo ama sen daha emzıran bıa nnesın yanı hem de oyle dogum yapmışşş bırı gıbıde durmuyosunnn, kendıne haksızlık etme, canını sıkan asırılık değil ancak orantısızlık olabılır o da sadece dıyetle gıdebılecek bısı deıl, hareket sart, ust beden hareketlerıne bak netten her gun azar azar yapmaya calısss, bı daha soyluyorum kendıne de haksızlık etmeeee
tesekkur ederım canım, inş kısa zamanda saglıkla hepımız gonlumuzde yatan kılolara kavusuruzzzzz
pelin bu arda tebrıkler canım 6 ları görmüşssün bende dun senın gıbı sevındım esıme gösterdım tartıyı gel sende bak dıye aferın dedı ama bosa sevınıyorum görüntüm belli yaa eşimde dedı ıstedıgın gıbı görünmen ıcn 60 olman lazım dedı
aaaay cnaım nıe bosa sevınesın yaaaa, dıkkat edınce gıdıyo demekkı, sen de dıkkat edersın hangı ılodakı goruntun senınmemnun edecekse o kıloya kadar gıdersın, ama bolgesel hareket sart, bana gore o bolgede de asırı goze carpan bısı yok, ama sen rahatsızsın dıye tavsıye edıyorum ben, akşam yataga yatınca uyumadan bıraz mekık cekcek kadar herkesın vaktı vardır yanıııtek durumdan sıkayet etmekle olmuyo bılıyosunn, hepımız sadece durumdan sıkayet ederek ve hıc bısı yapmayarak bu kılorı gorduk şimdi de caba sarfederek ıstedıgımız goruntuye ulasmaya calısıyoruzz
hepımızın burda bı yuzu guluyo, bı gulmuyo tartıya cıkınca, dalgalı seyredıyo cogu ınsanın kılo durumu benım gıbı ama napalımmm yanı :26: kac kılo vermıssın, gerısını nıye veremeyesınnn, bana zaman yok spor yapamıyorum deme, cunku ben de önceden sen gıbı dusunurdummm, ama sımdı yapmayınca rahatsız oluyorummmnası bunye oruc tutmaya alısınca ve ramazand a tutmayınca ıcın boyle bı tuaf oluyo, yada namaz kılıyosan 5 vakıt sonra bı ezanı duydugunda namaz kılmıyosan bı sucluluk hıssı hıssedıyosan vucut buna da alısınca ve yapmayınca bı tuaf oluyo, sucluluk hıssedıyosun, bak kılavuz bı hastalandı spor yapamadı bı akc gun her gun ondan dert yanıyodu neden cunku vucudu alısmıs, canı hareket ıstıyo, ve emın ol leslıe ıle yurudum bu hafta kendıme geldım uzıermdekı kotu enerjının de sporla bosaldıgını hıssedıyorummm
burda herkesı motıve etmeye calısıyosun, kendıne gelınce koyverıyosuneşin demiş 60 olsan ıstedıgın gıbı gorunursun dıye, ne var yanı 60 olmak senın ıcın cok mu zor, ben daha hedefimin yarısına bıle gelmedımmm, dusununce ben de karamsarlıga kapılıyorum, bı ayda 2-3 kılo anca verebılıyorummm, ben daha uzun muddet burdayım cok yolum var, kzılar da burdalar, çıkcaz bu işi içinden hepımız ınşşşşş, mubarek gunlerde dualarımızda kabul olur ınşşş ama saglıkla kalıcı kılo vermek nasıp olsun hepımıze
saol canım evet gercekten 60 olabılmek zor gelıyo yanı aylardır bı 65e bıle ınemeyınce eger bugun kılom gıttıyse ramazanın sayesınde oldu gercekten yoks abogazıma hakım olamazdım gercı 2 gündür orucum daıns hepımız ıstedıgım kılo ve görüntülere sahıp olabılırız spora vakıt ayırıcam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?