- 30 Kasım 2010
- 9.729
- 19.654
- 448
Valla yaa arzu ablaa dalga mı geçion bizimlee hee bacak gayettt norrmaaalll.
İbret-i alem olsun diye bacaklarımı çekip koycam sizin yüzünüzden bacak öyle olmaz böyle olur dicem
Kollarında gayettttt normaalll.
Accık göbek var sporla o da gider zaten.
Giymişsin krem rengi pantolonu da dahaaa nee istiyoonnnnnnnn
Son bişi poponda vücuduna göre iyi duruyor.
qivi ye katılıyorum ajan bunlar
Son bişey daahaaa burdakii herkesinn boyuuuu uzunn yaaa bi ben mi tıfılım anlamadım ki
Valla yaa arzu ablaa dalga mı geçion bizimlee hee bacak gayettt norrmaaalll.
İbret-i alem olsun diye bacaklarımı çekip koycam sizin yüzünüzden bacak öyle olmaz böyle olur dicem
Kollarında gayettttt normaalll.
Accık göbek var sporla o da gider zaten.
Giymişsin krem rengi pantolonu da dahaaa nee istiyoonnnnnnnn
Son bişi poponda vücuduna göre iyi duruyor.
qivi ye katılıyorum ajan bunlar
Son bişey daahaaa burdakii herkesinn boyuuuu uzunn yaaa bi ben mi tıfılım anlamadım ki
üzülme canım mini minnacık boyumla bende burdayımbi tıfıl sen değilsin ahanda bi tıfılda benim
saol canım moral verdın vallagercektende topıkte uzun boylu cok
şu an tam 11 kişi var ve tık yok geçmişte misiniz? geçmişe fazla takılı kalmayan kızlar adamı mahveder önümüze bakalım
Kimse konuşmuyor ki herkes bi var bi yok. Benimde anlatcak bişeyim yok 4 hftada 2,800 vermişim rezil miyim neyim.
Biri kan ter içinde tempolu bıcır bıcır konuşuyor dublajcıda elinde kahve oturduğu yerden cool cool okuyo hee...
hakkaten bende gıcık olurdum heralde.. o zaman senin dediğin 5 mil fat burning yani yağları yakma programını deneyeyim ben ilk olarak... 5 mil sanırım 1 saate yakın ama dimi... :44:
Anaaammyeter gari güllaça çıktı benim adım bizdekinin kökünü yeni kuruttuk kız kurtuldum derken şimdide sendekinin mi kökünü kurutayım..
çok merak ediyorum bi leslie bi callen gidiyor leslie nedir diye yok anlıyorum da o kadar etkiliyse ben de başlayım. ama sıkılır mıyım ki bayaa işe yarıyor mu harbi??
mayo tariflerine koptuuum
aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
kızlar bronzluk insanı zayıf gösteriyor bilirsiniz. bi bronzlaşabilsem bi fırsat bulsam ne iyi hissedeceğim kendimi ama bronzlaşmak için de bikini giymek gerekiyor bikini içn de yine derli toplu görünmek gerekiyor biraz daha kilo vermek gerekiyor. yani kısırdöngü offfffff:95:
tartıldım ama emin değilim yine de yazayım;
başlangıç:77.2
geçen hafta: 71
bu hafta: 70.7
giden: 300 gr
hedef : 55
toplam giden: 6.5
gitmeyi bekleyen : 15 falan
kızlar ya bildirimi bugün niye yaptınız yaw ,bişldiğim kadarıyla sena abla cuma günü yapıcaksınız bildirimleri demişti neyse ama farketmez sanırım ,ama ben yarın yapıcam
Hayırlı cumalar olsunEY TÜRK KADINI..:))
Birinci vazifen çamaşır ve bulasik yıkamaktır..En kıymetli hazinen kocandir..Seni bu hazineden mahrum etmek isteyen Kayınvaliden olacaktır..Kılıbık sandığın kocan ileride başka kadınlara göz dikebilir..Bu yüzden vazifen, kocanı adam etmektir. Bunun için muhtaç olduğun OKLAVA KAPİNİN ARKASINDADIR..:)
haftada 700 gr ediyor fena mı :121: ben son 1 ayda toplasan 1 kilo ancaciddi yazınca farkettim kahretsin ya 1 kilo neee
Günaydıınn kıssçelerrrr
Nasılsınız inş.?Sonunda Cuma günündeyiz yarında çalışcam ama moral bozmak yok en azından bi işim var
Cuma'mız hayrolsunnn..
Ayrıca Tuğba senin paylaştığın kaptanın yazdığı oruç hakkındaki yazıda perşembe bildiirim yapılacak yazıyor.
Bir arkadaş tekrar paylaşmıştı onu okuyabilirsin.. Öpt..
Hepinize
KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!
DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..
ondan dedim zaten tatlım dediğim gibi işte maviyle belirttiğim yeri dikkatli oku istersen hehe ben haklı çıktım:87::87:
KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!
DİKKATT!!!
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
ondan dedim zaten tatlım dediğim gibi işte maviyle belirttiğim yeri dikkatli oku istersen hehe ben haklı çıktım:87::87:
Benim mi anlayışım kıt anlamadım ki " cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek.." Dün akşam (perşembe) iftardan önce tartıldık işte senin dediğin cuma iftardan önce değil miydi?
Hatlar karıştı da
Biri şu olaya el atsın.
canım önce yaglar eriycek ,ondan sonra kas yapıcan da öyle yapıcak biz profesyonel sporcu değiliz ki....he dakıka spor yapıp kas yapıcaz....o yüzden bı sıkıntı yok...bunla ılgılı bı topıkte var da şimdi bulmaya üşeniyorum....kızlar dün söylediğiniz üzere senaya özelden mesaj attım bilgileri
şimdi bugün burayamı yazıcam özelinemi yazıcam değişiklikleri
birde yürüyüş bandının ve kondüsyon bisikletinin basen ve kalça yaptığı doğrumu :26:
öğlene doğru gelicem nete okurum yazdıklarınızı
bebişimin yanına gidiyorum
böle düşündüğüne üzüldüm olay senın açından bu şekılde anlaşılıyosa....mesaj yerıne ulaştı.....ama demekkı bakış açılarımız zevklerımız farklıgünaaaayydııın kızlarkilo veren ya da gram veren herkesi kutluyorum veremeyip koruyanları da ayrıca tebrik ediyorum
yav sudem ağzımdan çıkan bişiye de anında yok demesen şaşacağım zatenben de normalde beyaz seviyorum kışın yeterince beyazım benim için pamuk, mermer gibi benzetmeler bile yapıyorlardı ama çok değil şöyle hafif kavrulmak daha rahat oluyor etek falan giymek için. yazın ister istemez amele yanığı oluyorsun. ben hiç güneşte dolanmadığım halde kollarımda tişört, ayaklarımda ayakkabı, degajemde üçgen yaka izi ile dolaşıyorum gözlük kullansam onun da izi çıkacak bunları kamufle etmek lazım :112: etek giydiğinde beyaz bacaktan damarlar falan, varsa varisler belli oluyor bunları kamufle etmek lazım :112: ve özellikle bacaklar bronzlaşınca gerçekten çok farkediyor :112: yani aslında durum açık giyince kalın, koyu renk giyince ince görünmek gibi bir şeeey :112:
:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
baslangıç :79
gecen hafta:70.80
bu hafta:69.80
giden:1000
toplamda giden:9.200
tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa
hıc gulecegım yoktu valaaatrendy oruclu musun yawrum sen, bı daha oku ıstersen mavı yazılı yerıı hayır bı de butun hafta paylasan sendın, senın karıstırman daha da bı garıpp
mywishın dedıgı dogru, cuma gunu bıldırımı ıcın yanı bugun bıldirım yapabılmek ıcın oruc tutan arkadasların persembe aksamı yanı dun aksam ıftardan once tartılması gerekıyodu
tebrik ederim sonunda gözün aydın 59lara indiğimiz günleride görürüz hep beraber inş.:92: günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :92:
sabah tartıya cıktıktan sonra evın ıcınde göbek attım yemın ederım, halımızi gormenız lazımdı
koşa koşa eşimin yanına gıttım, hadı sen de oyna dedım, ben daha ayılamadım yaa dıyooooooosonra bı elını yuzunu yıkadı baktım yanıma oynayarak gelıyo o da sabah sabah karsılıklı karı koca gobeklerı atıverdıkkkkk
baslangıç :79
gecen hafta:70.80
bu hafta:69.80
giden:1000
toplamda giden:9.200
tartıda ucundan da olsa o 60ları gördüm yaaaaaaaaa
bı an tpoıge dalıp ılk defa gecmısı ıhmal etmıstım, gecmıse bı dalıp cıktım hemencıkkk
canım valla leslıe ile yurumeyı ve ozellıkle benım yaptıgım vıdeoyu tavsıye edıyorum, bugun tartıdakı rakamı görünce gıdıp leslıe ablanın elını öpesim geldi valla, baktım elını öpmem mumkun değil ben de bıraz gobek atayım dedimmm5 mil bı saat cıvarı suruo, ama ınan nası gecıo anlamıyosunnn
ayrıca iyi ki güllaç fılan sevmıyorum yoksa bu kadar adını edınce kesın canım ısterdıııı :26:
canım leslıe dısarda yuruyemeyenler ıcın evde yuruyus programı, kadın kapalı alanda yuruyo, ek yurumuyo tabıkı, ek bazı hareketler var, benım yaptıgım da her mılın sonunda hafıf kosu da var, yanı bı hızlanıp bı yavaslıyo oyuzden hem cok yormuyo hem de atak evrelerı oldugundan daha fazla kalorı yakmaya yardımcı oluyo, ben kan ter ıcınde kalıyorum valla ve 5 mılı bıtıremedım hıc bu hafta hem 4. mılın sonunda bıraktım, aslında dun aksam nıyet ettım 5ını de bıtırcem dıye, telefon geldı sıze oturmaya gelıyoruz dıye, 4un bıtmesıne az kalmıstı, bende yıne 4 mılı bıtırıp bıraktımm , hem leslıe yapmak ıcın callen deki gıbı Hulya Avsar&Ahu Tugba fosforlu mayolarına da ıhtıyacın yok
şaka bı yana istersen callen'i de dene, bana kasıntı geldı ama yapanlar cok memnun, ben dun aksam denıyecektım, vıdeoyu hafıza kartına atıp eve getırmıstım, leslıeyı actı callenı acmadı dvd, ben de dedım vardır bunda da bı hayır
canım senın zaten spordan mı yoksa genetık mı bılmıyorum ama cok atletık bu vucudun varbronzlasınca fılan daha da guzel olmuş
bi de bisicik sorcaktım o fotografların bırınde uzeırnde take ıt easy tshırtu var, nerden aldın onu bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence de bronz ten daha saglıklı gozukuyo ma bende komurlesmekten bahsetmıyorum, bırazcık o beyazlık kırılsa hafıften bugday tene dönse yeterli, hem daha goze hoc gelıo, hem de kılodur catlaktır, varıstır gızleme de buyuk yardımcı, daha cekıcı bı gorntu oluyo hatta cerenın koydugu fotolarda da bunu dusunmustum, fark bence barız bellı ama bronzlasmıs tenın de bu guzel goruntudekı katkısı cok buyukkk
qivicim sen enden aksamdan bılrıım yaptın oruclu muydun da ben mı hatırlamıyorum :26: oruclu olanlar persembe aksmaı ıftardanocne tartılıp bıldırım yapıcaklardı :26: ben mı yanlıs hatırlıyorum yoksa :26:
allah askına gunlerden berı sena kaptanın ramazan ıcın yazdıgı yazıyı paylasıp duruyosun da hıc mı okumadın ıcınde ne yazıyo dıyee
ben bıle oruc tutmama ragmen orda ne yazdıgını bılıyorumm
Benim mi anlayışım kıt anlamadım ki " cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek.." Dün akşam (perşembe) iftardan önce tartıldık işte senin dediğin cuma iftardan önce değil miydi?
Hatlar karıştı da
Biri şu olaya el atsın.
kızlar şurdan ikinize bi çakacam
KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!
DİKKATT!!!
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..
ger-düş kız sende gör sende
ama isteyen perşembefde yapabilir banane ben moralim bozuktu azcık üstümden atayım dedim şoklardayım daha nasıl oluryaaa herkez vermiş ben artıdayım pöff
kuzucum çok sevındım tebrıkler gecen hafta bende o sevıncı yaşamıştım....çok güzel bı duygu 70 den kurtulmak....hadı bakalım hedefe kadar kılo vermen daim olsun.....
Olaya el attığın için saolasın avukat hanım
Çizelgenee bayıldımm tekrar söyliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?