70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba çıtır güzeller..
Sizlere bir merhaba diyeyim dedim...
Daha geçmişi okumadım....
Bi okuyup geleyim az sonra..
Şu benim mız mızlara bir bakayım da...

şu an tam 11 kişi var ve tık yok geçmişte misiniz? geçmişe fazla takılı kalmayan kızlar adamı mahveder önümüze bakalım

saol canım moral verdın valla gercektende topıkte uzun boylu cok

üzülme canım mini minnacık boyumla bende burdayım bi tıfıl sen değilsin ahanda bi tıfılda benim

kaptaaaaaan nerelerdesin bitmedimi daha temizlik yahu kılavuzda tatilde diğer kızların maşallahı var hergün burdalar topik eski neşesine döndü maşallah leguim kız ne yaptın iş olayını
ayyy şu 6 rakamları bi görsem bi görsem sonra 5 li hatta 4lü rakamların sonuna bile gelmek istiyorum

üzülme canım mini minnacık boyumla bende burdayım bi tıfıl sen değilsin ahanda bi tıfılda benim

Hadi ye tek değilim demekkk kiii yuppiiiiii Resimlerini koyuyolar boylar uzun kıskanıyorum yani

saol canım moral verdın valla gercektende topıkte uzun boylu cok

Aynen resimlerini gördükçe imrendiriyorsunuz efenim ne diiyimm daaa

şu an tam 11 kişi var ve tık yok geçmişte misiniz? geçmişe fazla takılı kalmayan kızlar adamı mahveder önümüze bakalım

Kimse konuşmuyor ki herkes bi var bi yok. Benimde anlatcak bişeyim yok 4 hftada 2,800 vermişim rezil miyim neyim.

bı an tpoıge dalıp ılk defa gecmısı ıhmal etmıstım, gecmıse bı dalıp cıktım hemencıkkk

canım valla leslıe ile yurumeyı ve ozellıkle benım yaptıgım vıdeoyu tavsıye edıyorum, bugun tartıdakı rakamı görünce gıdıp leslıe ablanın elını öpesim geldi valla, baktım elını öpmem mumkun değil ben de bıraz gobek atayım dedimmm 5 mil bı saat cıvarı suruo, ama ınan nası gecıo anlamıyosunnn

ayrıca iyi ki güllaç fılan sevmıyorum yoksa bu kadar adını edınce kesın canım ısterdıııı :26:

çok merak ediyorum bi leslie bi callen gidiyor leslie nedir diye yok anlıyorum da o kadar etkiliyse ben de başlayım. ama sıkılır mıyım ki bayaa işe yarıyor mu harbi??

mayo tariflerine koptuuum

canım leslıe dısarda yuruyemeyenler ıcın evde yuruyus programı, kadın kapalı alanda yuruyo, ek yurumuyo tabıkı, ek bazı hareketler var, benım yaptıgım da her mılın sonunda hafıf kosu da var, yanı bı hızlanıp bı yavaslıyo oyuzden hem cok yormuyo hem de atak evrelerı oldugundan daha fazla kalorı yakmaya yardımcı oluyo, ben kan ter ıcınde kalıyorum valla ve 5 mılı bıtıremedım hıc bu hafta hem 4. mılın sonunda bıraktım, aslında dun aksam nıyet ettım 5ını de bıtırcem dıye, telefon geldı sıze oturmaya gelıyoruz dıye, 4un bıtmesıne az kalmıstı, bende yıne 4 mılı bıtırıp bıraktımm , hem leslıe yapmak ıcın callen deki gıbı Hulya Avsar&Ahu Tugba fosforlu mayolarına da ıhtıyacın yok
şaka bı yana istersen callen'i de dene, bana kasıntı geldı ama yapanlar cok memnun, ben dun aksam denıyecektım, vıdeoyu hafıza kartına atıp eve getırmıstım, leslıeyı actı callenı acmadı dvd, ben de dedım vardır bunda da bı hayır

canım senın zaten spordan mı yoksa genetık mı bılmıyorum ama cok atletık bu vucudun var bronzlasınca fılan daha da guzel olmuş

bi de bisicik sorcaktım o fotografların bırınde uzeırnde take ıt easy tshırtu var, nerden aldın onu bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bence de bronz ten daha saglıklı gozukuyo ma bende komurlesmekten bahsetmıyorum, bırazcık o beyazlık kırılsa hafıften bugday tene dönse yeterli, hem daha goze hoc gelıo, hem de kılodur catlaktır, varıstır gızleme de buyuk yardımcı, daha cekıcı bı gorntu oluyo hatta cerenın koydugu fotolarda da bunu dusunmustum, fark bence barız bellı ama bronzlasmıs tenın de bu guzel goruntudekı katkısı cok buyukkk

tartıldım ama emin değilim yine de yazayım;

başlangıç:77.2
geçen hafta: 71
bu hafta: 70.7
giden: 300 gr
hedef : 55
toplam giden: 6.5
gitmeyi bekleyen : 15 falan

qivicim sen enden aksamdan bılrıım yaptın oruclu muydun da ben mı hatırlamıyorum :26: oruclu olanlar persembe aksmaı ıftardanocne tartılıp bıldırım yapıcaklardı :26: ben mı yanlıs hatırlıyorum yoksa :26:

kızlar ya bildirimi bugün niye yaptınız yaw ,bişldiğim kadarıyla sena abla cuma günü yapıcaksınız bildirimleri demişti neyse ama farketmez sanırım ,ama ben yarın yapıcam

allah askına gunlerden berı sena kaptanın ramazan ıcın yazdıgı yazıyı paylasıp duruyosun da hıc mı okumadın ıcınde ne yazıyo dıyee
ben bıle oruc tutmama ragmen orda ne yazdıgını bılıyorumm

Son düzenleme:

Günaydin Günaydin kizlar

bugun ilk orucumu tutuyorum sonunda regl biiitti ve basladim ben dun tartilmayi unuttum bugun iftardan önce tartilcam bi sorun olmaz umarim

haftada 700 gr ediyor fena mı :121: ben son 1 ayda toplasan 1 kilo anca ciddi yazınca farkettim kahretsin ya 1 kilo neee

İlk zamanlar haftada 3.700 verdiğimi bilirim. Şımarıp yerdim 1 kgsunu geri alırdım orası ayrı.
Topiğe takıldıktan sonra düzenli diyet yapmaya başladım.
Bir ay falan ara verirdim sonra tekrar başlardım gene bir hafta da 2 kg falan verirdim.
Bakalım böyle böyle kalıcı olarak gider inş. Senin elinde zayıf resimlerin var gene benim en zayıf resmim 65dir

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

ondan dedim zaten tatlım dediğim gibi işte maviyle belirttiğim yeri dikkatli oku istersen hehe ben haklı çıktım:87::87:

ger-düş kız sende gör sende
ama isteyen perşembefde yapabilir banane ben moralim bozuktu azcık üstümden atayım dedim şoklardayım daha nasıl oluryaaa herkez vermiş ben artıdayım pöff

Son düzenleme:

Benim mi anlayışım kıt anlamadım ki " cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek.." Dün akşam (perşembe) iftardan önce tartıldık işte senin dediğin cuma iftardan önce değil miydi?
Hatlar karıştı da
Biri şu olaya el atsın.

hıc gulecegım yoktu valaaa trendy oruclu musun yawrum sen, bı daha oku ıstersen mavı yazılı yerıı hayır bı de butun hafta paylasan sendın, senın karıstırman daha da bı garıpp

mywishın dedıgı dogru, cuma gunu bıldırımı ıcın yanı bugun bıldirım yapabılmek ıcın oruc tutan arkadasların persembe aksamı yanı dun aksam ıftardan once tartılması gerekıyodu

canım önce yaglar eriycek ,ondan sonra kas yapıcan da öyle yapıcak biz profesyonel sporcu değiliz ki....he dakıka spor yapıp kas yapıcaz....o yüzden bı sıkıntı yok...bunla ılgılı bı topıkte var da şimdi bulmaya üşeniyorum....

böle düşündüğüne üzüldüm olay senın açından bu şekılde anlaşılıyosa....mesaj yerıne ulaştı.....ama demekkı bakış açılarımız zevklerımız farklı

kuzucum çok sevındım tebrıkler gecen hafta bende o sevıncı yaşamıştım....çok güzel bı duygu 70 den kurtulmak....hadı bakalım hedefe kadar kılo vermen daim olsun.....

Olaya el attığın için saolasın avukat hanım
Çizelgenee bayıldımm tekrar söyliyim.

Canlarrrıııııııııımmmmmmmm mmerrhaaabaaaaaaaaaa nasılsınız bakalımm dün iftara gittik annemlere o yüzden kilomu yazamadım

başlangıç:71.4 10 gün önce tartılmıstım
bu hafta: 70.2
giden 1200 gr

kafam karıştı şimdi oruç tutuyoruz ya sudan gitti sanırım bana biraz çok geldi :26::26:

sizce ?

tebrik ederim sonunda gözün aydın 59lara indiğimiz günleride görürüz hep beraber inş.

kızlar şurdan ikinize bi çakacamyaw tamam işte cuma sabahı bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılıcazki ben dün tartıldım zatendün tartıldım bugün bildirim yaptım sena ablayadaha ne işte anladınızmı bu sefer barineyse dediğim gibi aslı olan bu ama isteyen perşembe akşamıda yapabilir ,,sabırsızlananlar oluyo tabi kilo verdileryaee bende verseydim dün yapardım ama moralim düzelsin diye bekledim şimdi yapıcam

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.5 kg
Bu hafta:64 kg:84:
gelen:500 gr
Toplamda giden:15.8 kg
Hedef...62 kg

gidemde çizelgemi yenileyem çok moral bozucukilocuklar gerimi geliyo ne

Son düzenleme:
kuzucum çok sevındım tebrıkler gecen hafta bende o sevıncı yaşamıştım....çok güzel bı duygu 70 den kurtulmak....hadı bakalım hedefe kadar kılo vermen daim olsun.....

cok tesekkur ederımmm, inş daim olur hepımızın kılo vermeleriiiiiiiii

Olaya el attığın için saolasın avukat hanım
Çizelgenee bayıldımm tekrar söyliyim.

kız ne varki cizelgem de, bı cıcıek bocek bıle yok ama 60lar var o yeterrrr darısı başına wishimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…