70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 günde 1kg gidiyor YOĞURT DıYETı

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar kendim bizzat denemiştim tabi herzaman yapmam kilom takılınca yada zorda kaldığımda yaparım.
Sabah :1 saat yürüyüş
kahvaltı:1 kase yoğurt
öğle:1kase yoğurt 1meyve not:bol bol su içilecek
ara öğün :1 meyve
akşam:1 kase yoğurt
garantilidir . tecrübe edinilmiştir.. rahatsızlığı olanlar yapmasın.
sadece 1 günlüktür...

alıntıdır....

saol azram else napıcaz bız böle yaa

bilmiyorum tatlım ya
sabah kahvaltı yapmam lazım
bigün önceden ertesi günün yemeğini yapmam lazım yoksa işten gelince atıştırıyorum saçma sapan
o yüzden şimdi pırasa pişiriyorum yarın için
off çok kızıyorum kendime

--------------------------------------------------------------------------------

herkese iyiakşamlar.. bugün işlerim oldugu için acamadım malesef netii.. kısaca günün özetini geçeyim....
sabah klasik kahvaltı 60gr cavdar ekmegi 30 gr peynir bunu 2 bölerek satt 7 de ve 10 yedim aralarda bitki çayı ve nescafe ile erik kurusu yedim..
öglen tavuk şinitsel yagda kızarmış.. pirinçli yayla corbası salata vardı.. şinitsel 2 parcaydı yagda kızarmış çok yaglı oldugu için bir parcasından çok küçük bir parca koparıp yedim salatamı bitirdim corbamında yarısını yedim ekmek yemedim canım istemedi nedense.. aralarda gene cay kahve ve erik kurusu yedim.. akşama evdekilere pirinçi ıspanak banada cok az yaglı pirinçsiz ıspanak yapıp yogurt dökerek bir tabak yedim.. ama baya rahatsız etti şiştim ama hala acım.. allah nasip ederse bugünü bu şekilde kapatacagım.. ama şimdi size yazınca az yemişim gibime geldi...
yaptıgım spora gelincede.. sabah erken evden cıkarak bir saat yürüdüm.. akşamada 15 dakka yürüyüş evde step cubuk göbek kalca hareketleriyle bir saate tamamladım .

geldim kızlar ben de..
bugün başlamadım ben diyete yarın başlıcam amaaa bugün fitnessa gitmeye karar verdim okulumdan bi kızla..
kapsamlı bi spor salonumuz var okulumuzda ve ben artık yararlanmaya karar verdimhihoyyyt

merhabalar ;ben geçen sene 10 kilo vermiş ve bu 10 kiloyu kış gelince 15 kilo olarak almış bulunmaktaym ;kendime çok ama çok kızıyorum daracık 36 beden pantolonuma gene sığamıyorum zayıflamak benim kaderimdemi varya lütfen bana yardımcı olun genel olarak hep herkes gibi ne yapılması gerektiğini biliyorum çünkü o 10 kiloyu diyetisyene giderek vermiştim hala listelerim duruyo ama bitürlü başlayamıyorum ,7 günde 3,5 kiko diye bi kitap buldum ve okumaya başladım ama malzemeleri çok zor bulunuo galiba deneyen varsa yardımcı olabilirmi çümkü benim aklıma yattı bu detoks gibi bişey işte sonuçta ve adamın dedikleri mantıklı gibi ,şu an 75 kilolardayım hiç bu kilolara çıkmamıştım artık diyet yapmaktanda sıkılıyorum belli süre sonra ,ve şuanda başlayamıyorumda

sukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece

sukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece

ayy çok güldüm canım ben..
sen kilo verirken kocan alıcak sanırım:icecream:

kizlar dun bbc de bir kanal var zayiflama programi vardi orada unlu bir sarkici 5kiloyu cabucak atmis limonlu bir surup linkini vereyim belki turkiyede vardir eczanelerde falan bir bakin cok insan zayiflamis metabolizmayi hizlandiran dogal bir urunmus

kilo disinda saclarinizi cildinizi canlandirip tirnaklari besliyormus 100%dogalmis suya karistirilip gunde 9su bardagi iciliyormus icinde limon,karabiber zencefil varmis

Günaydın çıtırlar kimse gelmemiş daha ben yine klasik kahvaltımı yaptım 2 dilim etimek peynirli ve becelli 3 adet zeytinimi yedim şimdi çayımı yudumluyorum birde yediklerimi yazmaya karar verdim bakalım neler birikecek akşama kadar akşam günahım sevabım çıkar ortaya hadi hepinize kaçamaksızz bir gün diliyorum...
Reglden dolayı karnımmm çoook ağrıyor izmirde hava kasvetli sıkıcı bir gün olacak sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…