- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.5 kg
Bu hafta:64 kg:84:
gelen:500 gr
Toplamda giden:15.8 kg
Hedef...62 kg
gidemde çizelgemi yenileyem çok moral bozucukilocuklar gerimi geliyo ne
cok tesekkur ederımmm, inş daim olur hepımızın kılo vermeleriiiiiiiii
kız ne varki cizelgem de, bı cıcıek bocek bıle yok ama 60lar var o yeterrrrdarısı başına wishimmmm
kızlar şurdan ikinize bi çakacamyaw tamam işte cuma sabahı bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılıcazki ben dün tartıldım zaten dün tartıldım bugün bildirim yaptım sena ablaya daha ne işte anladınızmı bu sefer bari neyse dediğim gibi aslı olan bu ama isteyen perşembe akşamıda yapabilir ,,sabırsızlananlar oluyo tabi kilo verdilerya ee bende verseydim dün yapardım ama moralim düzelsin diye bekledim şimdi yapıcam
Canlarrrıııııııııımmmmmmmm mmerrhaaabaaaaaaaaaanasılsınız bakalımm dün iftara gittik annemlere o yüzden kilomu yazamadım
başlangıç:71.4 10 gün önce tartılmıstım
bu hafta: 70.2
giden 1200 gr
kafam karıştı şimdi oruç tutuyoruz ya sudan gitti sanırım bana biraz çok geldi :26::26:
sizce ?
aşkitolar ben geldim...
tatil güzel gidiyor yalnız kilo bildirimi perşembeyemi alındı benmi şaşırdım bebişler...gerçi ben bildirim yapamıyorum izinliyim bide burda tartı yok zaten...ama geldiğim zaman giydiğim kıyafet ve şortlar üzerimde bollaştı onu farkettimbakalım ayın 19 unda dönücez 20 snde anya-konya belli olucak...ama çok zaiyat vermiycem gibi duruyor...çok düzenli olarak 3 öğünü kaçırmıyorum ama aralar biraz aksıyor...her sabah 07.15 de 5km.gidiş ve 5 km.dönüş olmak üzere 10 km. düzenli ve tempolu şekilde(yaklaşık 1 saat 5-10 dk. sürüyor)sahilde yürüyorum,akşam yemeğinden yarım saat sonrada keyfi yürüyüşe çıkıyorum ...sporumu bu şekilde kesmemiş oldum...bu arada ben oruç tutamıyorum biliyorsunuz böbrek ve yüksek tansiyon hastasıyım,ama tutan tüm arkadaşların orucunu allah kabul etsin diliyorum ...
yeni foto ekliyim bakın bakalım nasılım:26:Eki Görüntüle 234997 Eki Görüntüle 234999 Eki Görüntüle 235000 Eki Görüntüle 235002
ahaa şok şok şokhamile kalmadan mezun olmak yok bu topikten
senin adına çok sevindimbirbirine yakın yaşlarda 3 nurtopu gibi evlattan sonra hayırlısıyla inşallah kucağına alacağın bir evlatçığın daha olcak.günümüzde 4 çocuk kırsal kesimde cahil insanların sahip olacağı gibi bir inanışa sahip bir millet olduk.bunu düşünende en az 6-7 kardeşli mazot dumanı içine çekti diye şehirli okumuş görmüş insan havasındaki kişiler.halbuki şu güzel çağımızda hayatımızı kolaylaştıran okadar çok şey varken 4 çocuğa -10 çocuğa nasıl bakacaksın cahilmisin sen diye hesap sormuyolarmı çok kızıyorum.sende kızmışsın haliyle bende yorum yapanlara kızdım.
her evlat rızkıyla gelir ve herkesin bildiği bişey varki nasipsiz lokma yenmez demekki bu melekçiğinde yiyecek lokması var bu dünyadaneyse ayşebahar büyüdü abla oldu artık benim daha küçük bebek sevmem lazımdı.iyi oldu sevmeye gelirim nasipse
6 görmek bile yeterli benceBu arada adım Dilek Aminnnnn
Tamam tamam kızmaaa anladıkkk ve sen verirsin hemen 500 gr ne ki geçen hafta bende 500 gr almıştım gidiyo sonra sefan olsun.
Boşverr
İlk zamanlar çabuk kilo vermen normal bence. Sudan mı gitmiştir bilmiyorum ama ilk zamanlarda herkes çok hızlı kilo veriyor.
Kimse benle ilgilenmiyorrrr :2:
memnun oldum Dilek, ben de Pelinvalla uzun zamandır hıc Dilek diye bı tanıdıgım olmamıştı
o ilk zmanlar cok kılo verme durumu bende nıye hıc olmadı ya, ben de boyle bı gaza gelırdım, ılk haftalarda benden hep azıcık azıcık gıtmıstıı :26:
kızlar ben cıkıyorummm, nihayet aradılar ifadeye gıdıyorummmm, dua edın de işim hemencık bıtsınnnn :79:
hani yardımcı oLcaktınız bana 1.5 ayda 10 kiLo vermek istiyorum suan 79.8 kiloyum 1hafta önce 82 kiloydum 1.69 boyundayımm yardım ya
Kimse benle ilgilenmiyorrrr :2:
uykum var gitsem de yatsam bari....
sahura kadar oturdum....
slm kızlar
önce sahuru yazayım
1 yumurta haşlama
1 dil kepek ekm,bir parça pide
şimdi bildirim
20 temmuzda başladım diyete
başalangıç:79
geçen hafta bilmiyorum tatildeydim
ama pazar geldiğimde tartıldım
75di
bu hafta-dün iftar öncesi:73(bende anlamadım)
giden:6
hedef:65 diyorum ama 67 68 de yeter bana
:79::81::80::81:
hepinizi öpüyorum
canım valla leslıe ile yurumeyı ve ozellıkle benım yaptıgım vıdeoyu tavsıye edıyorum, bugun tartıdakı rakamı görünce gıdıp leslıe ablanın elını öpesim geldi valla, baktım elını öpmem mumkun değil ben de bıraz gobek atayım dedimmm5 mil bı saat cıvarı suruo, ama ınan nası gecıo anlamıyosunnn
ayrıca iyi ki güllaç fılan sevmıyorum yoksa bu kadar adını edınce kesın canım ısterdıııı :26:
düzellim
kızlar durun bak ben sizle ne paylaşıcam telefonuma geldide yazıyım dedim,,
ORUÇ VE KİLO
oruç tutarken gün içerisinde ihtiyacınız olan enerjiyi yeterli ve dengelibir şekilde(sahur-iftar-ara öğün gibi)paylaştırdığınızda kilo almazsınız.hatta kilo fazlalığınız varsabu süreci kilo vererekte tamamlayabilirsiniz
ama bundan sonra bende dikkat edicem bakalım haftaya vermek istiyorum
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?