70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:63.5 kg
Bu hafta:64 kg:84:
gelen:500 gr
Toplamda giden:15.8 kg
Hedef...62 kg

gidemde çizelgemi yenileyem çok moral bozucukilocuklar gerimi geliyo ne

valla senın derdın şimdi anlasıldıııııı, iyi ki artı gordun tartı daa 16 kılo vermıs hala konusuyosunnn

Son düzenleme:
cok tesekkur ederımmm, inş daim olur hepımızın kılo vermeleriiiiiiiii
kız ne varki cizelgem de, bı cıcıek bocek bıle yok ama 60lar var o yeterrrr darısı başına wishimmmm

6 görmek bile yeterli bence Bu arada adım Dilek Aminnnnn

Tamam tamam kızmaaa anladıkkk ve sen verirsin hemen 500 gr ne ki geçen hafta bende 500 gr almıştım gidiyo sonra sefan olsun.
Boşverr

İlk zamanlar çabuk kilo vermen normal bence. Sudan mı gitmiştir bilmiyorum ama ilk zamanlarda herkes çok hızlı kilo veriyor.

Canım resimlerinde harika görünüyorsun..
Ben seni çok seviyorum yaaaaaaaaaaa...

Canım benim çok sağol yazdıkların için...
Bu kez görüşelim ama nolur...
Bir türlü nasip olamadı benim veledlerden...:118:
:119:bu benim son numaram....

memnun oldum Dilek, ben de Pelin valla uzun zamandır hıc Dilek diye bı tanıdıgım olmamıştı

o ilk zmanlar cok kılo verme durumu bende nıye hıc olmadı ya, ben de boyle bı gaza gelırdım, ılk haftalarda benden hep azıcık azıcık gıtmıstıı :26:

kızlar ben cıkıyorummm, nihayet aradılar ifadeye gıdıyorummmm, dua edın de işim hemencık bıtsınnnn :79:

hani yardımcı oLcaktınız bana 1.5 ayda 10 kiLo vermek istiyorum suan 79.8 kiloyum 1hafta önce 82 kiloydum 1.69 boyundayımm yardım ya

Bünye meselesi belki de :) Hadii gitt çabukk geell.

hani yardımcı oLcaktınız bana 1.5 ayda 10 kiLo vermek istiyorum suan 79.8 kiloyum 1hafta önce 82 kiloydum 1.69 boyundayımm yardım ya

Yardımcı olmamız için menünü falan yazdın mı? Ben hatırlamıyorum yazdıgını gözümden mi kaçtı?

uykum var gitsem de yatsam bari....

sahura kadar oturdum....

Kimse benle ilgilenmiyorrrr :2:

uykum var gitsem de yatsam bari....

sahura kadar oturdum....

benim eşim 1de geliyo işten oyüzden sahura kadar oturuyoruz o nette bende 2.30a kadar yanında yada odada 2.30da mutfağa gidip yemekleri haZIRLIYORUM YİYİP EZAN OKUNUNCA YATIYORUZ 4 gündür böyle ve böyle olmayada devam edicek valla ii oluyo bööyle çünkü ben uyuyup uyandımmı sahura sersemlik halini hiç sevmiyorum,neyse sabah 11-12dede kalkıyoruz dün saat öğlen 1 de odaya geldim uyanınca ama saat 17.00e kadar biraz o koltukta biraz bu koltukta uyumuş durmuşum her kalktığımda çocuklar bişiler yapıyorlardıya pek hatırlamıyorum

Son düzenleme:
slm kızlar

önce sahuru yazayım

1 yumurta haşlama
1 dil kepek ekm,bir parça pide

şimdi bildirim

20 temmuzda başladım diyete
başalangıç:79
geçen hafta bilmiyorum tatildeydim
ama pazar geldiğimde tartıldım
75di

bu hafta-dün iftar öncesi:73 (bende anlamadım)

giden:6
hedef:65 diyorum ama 67 68 de yeter bana

:79::81::80::81:

hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

düzellim

hımm o zaman bende duruma göre 5 i bitiremezsem 3-4 de bırakırım basta.. yanı bıtırme hareketleri filan yoksa platesteki gibi...

bu arada güllaç dediğime pişman oldum yahu... :26:

Selamlaaar..

Şu vantilatör kafamı mahvediyo ama yinede terlemektense onu açıyorum...
kafam sersem gibi.. hergün hergün çamaşır yıkayan ben 4 gündür çamaşır birikti bugün mecbur yıkamaya başladım...
Kafam kalkmıyo halsizlik var suyumuda çok içiyorum ama... :97:

kızlar durun bak ben sizle ne paylaşıcam telefonuma geldide yazıyım dedim,,

ORUÇ VE KİLO

oruç tutarken gün içerisinde ihtiyacınız olan enerjiyi yeterli ve dengelibir şekilde(sahur-iftar-ara öğün gibi)paylaştırdığınızda kilo almazsınız.hatta kilo fazlalığınız varsabu süreci kilo vererekte tamamlayabilirsiniz

ama bundan sonra bende dikkat edicem bakalım haftaya vermek istiyorum

Günaydın

yeme düzeninin değişmesi,öğün sayısının azalması ile metabolizma hızı yavaşlarve vücut enerji harcamasını %40a kadar düşürür,bir sonraki öğünü kendinikorumak için depolar.bu nedenle az ve aralıklarla beslenmeliyiz

selam kızlarrrrr keyifler nasıl tatiden sonra ilk bildirimimi vereyim ve işleri koyulayımm sena kaptannnn geçne hafta olmadığından bu hafta bildirim verip haftaya liste başı olurum inşşş

başlangıç 82
geçen hafta :yok
bu hafta :73.3
toplam giden:8.7
hedef 65
boy 170

şimdilikkk hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…