70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

- şu dvd mi vcd mi cd mi link mi neyse bana bi göndertsene ger-düş
- evet bronz bariz fark yaratıyor. mat değil de hafif parlak durup ışık yansıttığı için de yazın şık duruyor. geçen radyoda da brozun olduğunuzdan çok daha zayıf gösterdiği anlatılıyordu. alakasız ama bir püf nokta daha; bej ayakkabılar bacakları olduğundan daha uzun gösteriyormuş katılıyorum :112:
- ben neden akşam yaptım bildirimi? hımm.. ya benim tartıya güvenmiyorum dün iş çıkışı tartıldım zaten bugün yazsam da aynı şeyi yazacaktım, dünden yazdım :101:
- trendye ben de aynı şeyi yazacaktım neyseki ilerleyen muhabbette olay açığa kavuşmuş

ben çok salmadığımız sürece bu verdiğimiz kiloların kalıcı olacağına inanıyorum.. foton var diyorsun da asıl güzel fotolarım sizlere ömür. bu kalanlara bakınca da inanamıyorum sonuçta şuan bu vücudumu yaşıyorum biz haftada 3.7 vermesek de gram gram verelim hiç yoktan iyi. sonra da güzel fotolar çekinelim. kendini iyi hissettikçe hergün bir foto çekin olur mu :114:

böle düşündüğüne üzüldüm olay senın açından bu şekılde anlaşılıyosa....mesaj yerıne ulaştı.....ama demekkı bakış açılarımız zevklerımız farklı

sudem burada bir çok kişiyle bir çok konuda bakış açılarımız ve zevklerimiz farklı. üzülmeni gerektirecek bir düşüncem yok ki olumsuz bir şey söylemedim ki ben anlayamıyorum bu tepkileri. mesaj yerine ulaştı falan demişsin ne mesajı ulaştırmaya çalışıyorsun bronzluk konusunda allah aşkına? bana mesaj falan gelmedi. benim üzerimden de başkalarına yolluyorsan tuhaf yani bilemeyeceğim ama senden başka kimse de benden farklı fikirde değil sanırım. yok yani olada bilinir olsa ne olur? üzüldüm, mesajlar ulaştı falan.. yani ne zamandan beri böyleydi bilmiyorum hiç olumsuz düşünmek istemedim ve farketmedim de ama bir kaç seferdir farkettim bana karşı olumsuz tutumlarını. ne desem bir çıkış yapıyorsun. tabii ki herkesin yıldızı barışacak diye bir şey yok. sanırım senin yıldızın benimkiyle barışmadı. olabilir. belki ne bileyim yazdığım bir şeyden gıcık oldun belki hoşlanmadın benden belki işine gelmeyen bir şeyler yazdım farkında olmadan bilemiyorum. bir yanlışım olduysa kusurabakma farketmeden olmuştur çünkü benim seninle bir sorunum yok. bilmeni istedim.

tebrik ediyorum :81: insan şaşırıyor değil mi :112: ama ilk haftalar böyle olur normal yani karışmasın kafan :121:

aayyy çok hoşsunuz ya hahaha kargaşaya bak çok eğlendim okurken ilahi kızlar ben de katılacaktım az kalsın ama meşguldüm geç kaldım

Yavaş yavaş verilen kilolar geri alınmaz derler. Ama bende bu oburluk ve bu iş oldukça alması çok kolay olacak sanırım :)
Kasım 2009 da işe başladım o zaman 67 idim. Ocak ayında 86 yı gördüm. 1,5 yılda 19 kilo :)
Burada paylaşım yapmaya alışınca ve insanlara da kanım kaynayınca bu sefer kesin vericem gibime geliyor.
Bakalım zamanla görcez.
Sende kg vericeksin ve çıtır gelinlik pozlarını ekliceksin

Son düzenleme:
hani yardımcı oLcaktınız bana 1.5 ayda 10 kiLo vermek istiyorum suan 79.8 kiloyum 1hafta önce 82 kiloydum 1.69 boyundayımm yardım ya

kuzu sen başladın mı diyete falan dikkat etmeye falan? link vermiştim. o listeyle aç kalmadan iki haftada 2.5 kilo yağ verdim 1 kilosu göbekten yağ. e başlasana. bize kızmak kırılmakla mı vereceksin sanıyorsun kandırıkçı seni bak linki veriyorum bu sefer bi göz at;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../448250-saglikli-kalici-zayiflama-diyeti.html

hımm o zaman bende duruma göre 5 i bitiremezsem 3-4 de bırakırım basta.. yanı bıtırme hareketleri filan yoksa platesteki gibi...

bu arada güllaç dediğime pişman oldum yahu... :26:
ya zaten geçen güllaç güllaç dedin dedin durdun charm, hatayımda bir kere karşılaşmış bir kere yemiştim beğenmiştim ama bir daha karşılaşmamıştım neyse sen dedikçe aklıma girdi gittim aldım. o da paket paket yapılmış mecbur yarım kilo aldım yedim iki gün üst üste :125: senin yüzünden bak yerken hiç kızmadım haa yaşa be charm dedim şimdi kızıyorum

2 haftada 3.6 kg diyetisyenimle beraber sağlıklı kilo veriyorum çok mutluyum ve aç değilm:)

oohh ne güzel. maşallah maşallah bak bozma sakın. ben de fena gitmiyordum bi saldım iradeyi, toplayamıyorum şimdi. hadi sen tam gaz ileriiii

meraba kızlar nasılsınız özledim sizleri kocişkom bir ev bulmuş bir anda taşınalım dedi taşınma telaşesiyle uğraştık durduk bide ramazan olunca pek giremedim ama çok şükür taşındık ama hala yapılacak o kadar çok şey var ki bir kaç kilo verdiğime eminim ama tartılmadım o yüzden bugünde bildirim yapamıyorum

Afiyet olsun yemiş gitmişin artık yanına kar kalır inşallah..
Yalnız şu güllaç meselesini biri üstümden alsın yeter...

canım çok tatlısın inşallah :109: vermesi almaktan daha zor bunu biliyoruz. ama imkansız değil bunu unutmayalım. bir söz var beğendiğim sevdiceğim de çok kullanır; zor diye bir şey yok.. ama imkansız biraz zaman alır :112:

Eviniz hayırlı olsun diyim bende. Taşınma esnasında kesin vermişsinizdir.

hayırlı olsun ne ara ne çabuk buldunuz taşındınız kesin vermişsindir

Afiyet olsun yemiş gitmişin artık yanına kar kalır inşallah..
Yalnız şu güllaç meselesini biri üstümden alsın yeter...

sağol yedim valla napim ölüm mi güllacı yok kimse almıyor üstünden. artık senin yüzünden güllaç yicez durcaz ve her yediğimizde seni anıcaz ve her tartıya çıktığımızda

Son düzenleme:
kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye

Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya

Evet çok doğru bir söz. Bu zaman içinde sabırlı olmak lazım. Ben olmuyo ya işte diyip kendini salan gillerdenim

kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye

Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya

geçmiş olsun neyin vardı? temiz çıkmana sevindim

Evet çok doğru bir söz. Bu zaman içinde sabırlı olmak lazım. Ben olmuyo ya işte diyip kendini salan gillerdenim

ben de o gillerdenim ama yılmak yok yola devam :117: yıkılmağcaz yıkılmağcaazzz :129:

geçmiş olsun neyin vardı? temiz çıkmana sevindim

ben de o gillerdenim ama yılmak yok yola devam :117: yıkılmağcaz yıkılmağcaazzz :129:

saol canım b vıtamını eksıklıgım vardı baya düzelmiş birde ınsülin direnci felanvarmı deıydım ama cok şükür yokmus

Geçmiş olsun arzu abla. Bişey çıkmamasına sevindimm.

Parti gibi oldu. Hatta pankartımızı da koyalım. Kasım sonuna kadar ne kadar olcem bakalım.
Bide bu ay sonunda d.günüm artık rahat rahat bi resim çekinsem benden iyisi olmıcak

kızlar yazıp kaçıyorum hemen.. öperim sizi
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:71,9 kg
Bu hafta: 71 kg
Giden: 900 gr
Toplam giden: 7000 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

Yoruldummmmmm...
Sanırım terfi alıyorum, daha doğrusu 3 kişilik iş yapıyordum 4.de yolda
Kafayı yicem ben ya çok sıkıldım şurayı açıp bir rahatça okuyamıyorum anca akşam eve gidince adam gibi okuyup yazabiliyorum o zaman da kimse olmuyor ki
Ben ne safım yaa aldığım 2 kuruş yaptığım işlere bak bu hafta bunu düşünmekten uyuyamadım hele dün hiç uyuyamadım yaaŞimdide sarhoş gibiyim yine hadi 6 olsun da gidelim evimizee ya

bozmuyorum bozsam bile ufak tefek onlarda doktorumdan izinli:) ara öğün olarak tatlı yiyebiliyorum şuan 74 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…