- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
hımm o zaman bende duruma göre 5 i bitiremezsem 3-4 de bırakırım basta.. yanı bıtırme hareketleri filan yoksa platesteki gibi...
bu arada güllaç dediğime pişman oldum yahu... :26:
kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye
Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya
saol canım b vıtamını eksıklıgım vardı baya düzelmiş birde ınsülin direnci felanvarmı deıydım ama cok şükür yokmus
bizdede o söz şöyle söylenir zoru hemen yaparım imkansız biraz zamanımı alır,en çokta ben söylerim bu lafı
canım çok tatlısın inşallah :109: vermesi almaktan daha zor bunu biliyoruz. ama imkansız değil bunu unutmayalım. bir söz var beğendiğim sevdiceğim de çok kullanır; zor diye bir şey yok.. ama imkansız biraz zaman alır :112:
hoşgeldiin,valla 2 ayda 2ev taşımış biri olarak çok ii anlıyorum seni ama şükür yerleştim ben sende bitirirsin sıkma canını,bu arada 3.5yıllık evliliğim boyunca bu 6ıncı evimiz ve son olur inşallahmeraba kızlar nasılsınız özledim sizleri kocişkom bir ev bulmuş bir anda taşınalım dedi taşınma telaşesiyle uğraştık durduk bide ramazan olunca pek giremedim ama çok şükür taşındık ama hala yapılacak o kadar çok şey var ki bir kaç kilo verdiğime eminim ama tartılmadım o yüzden bugünde bildirim yapamıyorum
kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye
Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya
bende soracaktım adın arzu mu sneın dıye ıngılızce wishten yola cıkarak6 görmek bile yeterli benceBu arada adım Dilek Aminnnnn
Tamam tamam kızmaaa anladıkkk ve sen verirsin hemen 500 gr ne ki geçen hafta bende 500 gr almıştım gidiyo sonra sefan olsun.
Boşverr
İlk zamanlar çabuk kilo vermen normal bence. Sudan mı gitmiştir bilmiyorum ama ilk zamanlarda herkes çok hızlı kilo veriyor.
hosgelkdın güle güle otur yenı evınde canımmeraba kızlar nasılsınız özledim sizleri kocişkom bir ev bulmuş bir anda taşınalım dedi taşınma telaşesiyle uğraştık durduk bide ramazan olunca pek giremedim ama çok şükür taşındık ama hala yapılacak o kadar çok şey var ki bir kaç kilo verdiğime eminim ama tartılmadım o yüzden bugünde bildirim yapamıyorum
olmaaaazzzAfiyet olsun yemiş gitmişin artık yanına kar kalır inşallah..
Yalnız şu güllaç meselesini biri üstümden alsın yeter...
evet canım bastan kullanmadım sonr abaktım herseyı unutuyom ılacı kullnaıdm ve bı baktırayım dedım
iyi bari sevindim.. b vitamini mi kullandın peki?
bizdede o söz şöyle söylenir zoru hemen yaparım imkansız biraz zamanımı alır,en çokta ben söylerim bu lafı
hoşgeldiin,valla 2 ayda 2ev taşımış biri olarak çok ii anlıyorum seni ama şükür yerleştim ben sende bitirirsin sıkma canını,bu arada 3.5yıllık evliliğim boyunca bu 6ıncı evimiz ve son olur inşallah
çok sevindim temiz çıkmasına,ve ayrıyeten kendine şişko demekten vazgeç sinir etme beni etrafına şöyle bak hiçmi tombiş görmedin,yokmu çevrende,valla benim görümcemde bi olmuş ama geçen gittiğimizde nasıl zayıfladın bukadar bişeymi kullanıyosun dedi ,hee doping alıyom en caf caflısından dedim kk sırrım bu
bende soracaktım adın arzu mu sneın dıye ıngılızce wishten yola cıkarakbenımde soyisminm dilekli
adında soyadında aynı manaya geliyo ne güzell.
Saçma sapan bi nick almışım genelde okucuydum buralarda bigün bu topiğe yazmamla başladı hersey işte
İyi ki de başlamış
ya o sözün aslı çok zoru yaparım imkansız biraz zaman alır gibi albert einsteinın sözü yamulmuyorsam
aaaaaay eve gıtmek ıstıyorum, uyku bastırdı yaa :26:
kzılar ya sızın nıckler yıne kısa ben almısım upuzun, valla gırerken yazmaya usenıyorummm
hele qivi'ye bak kısacık ne guzelllll, ben nıye zorladıysam bu kadar kendımıııı
bu arada qivi adını soylemıycek mısın halaaa acabaaaaa bak wishle de tanıstık bı sen kaldın bacımmmmm
evet onun sözü yamulmuyonsözde doğru ama bizim evde osöz böyle söylenir dedim yoksa aslı falan demedim çarpıtmayalım lütfen polemiğe sokma beni
valla güzel kavga çıkartırım ben haaa
mesajım sayfanın sonuna denk geldı tekrar edıp arada kaynamıyım dedım
bu arada arzu hanımcım yazdıklarıma cvp vermıyosunuz, acık konustum dıye küs müyüz yoksaaa :26: ama hepsı senın ıyılıgın ıcındıı :26:
hee demek sen o asagıda gizli misafirlerdendın okuyup kacan bız dıyoduk orda durmayın gelın dıye bızı dınleyıp mı geldınıyı kı gelmıssın canım
kzılar ya sızın nıckler yıne kısa ben almısım upuzun, valla gırerken yazmaya usenıyorummm
bu arada qivi adını soylemıycek mısın halaaa acabaaaaa bak wishle de tanıstık bı sen kaldın bacımmmmm
yawrum sen zaten polimiğe yatkın bı ınsansın, topıgı okurken bazen kımın yazdıgına bakmıyorum ama bı bakıyorum bırı yazmıs " sana burdan bı cakarım haaa" diye dıyorum ki ahaaan da bu bizim triendyy
bu kadar şiddet yanlısı olma benceee
yawrum sen zaten polimiğe yatkın bı ınsansın, topıgı okurken bazen kımın yazdıgına bakmıyorum ama bı bakıyorum bırı yazmıs " sana burdan bı cakarım haaa" diye dıyorum ki ahaaan da bu bizim triendyy
anam neyını görmedım kacırdım cvp veremdım kız valla geldım gecmısı okudum bugun düzensiz oldu hastane -ev-iş felan yoks aalınmadım canım saol bılıyorum ama benım vücut yapım yanı ne kadar versem nekadar spor yapsamda bellı bı kapasıte var yanıyoksa tabıkı bu halımden daha ıyı olurum ama ıste ben fazlasını ıstıyom am ao caba pek yok yanı hırs yok orucken farklı tabı bozamıyosun ıste dıger türlü hersey elının altında yemememsı zor oluyo yanii
öpüyom canımcım valal görmediysem kusuruma bakam o kadar baktım ama özür yanii
benmiyim şiddet yanlısı aaaaaaayawrum sen zaten polimiğe yatkın bı ınsansın, topıgı okurken bazen kımın yazdıgına bakmıyorum ama bı bakıyorum bırı yazmıs " sana burdan bı cakarım haaa" diye dıyorum ki ahaaan da bu bizim triendyy
tarzı oyle tugbanın yoks aen cok ben alınırdım yanı kılo konusunda bana cok dedı ama tabı herkes farklı yanlıs anlayanlar olabılır bıraz dıkket etse ıyı olur tabı o acıdan yazıs tarzına
onemlı deıl cnaım aman küslük olmasın da
diğer gunlerde orucluyken oldugun kadar ırade beklıyorum ozmn senden, ısteyınce yapabılıyosun demekkı
evet onun sözü yamulmuyonsözde doğru ama bizim evde osöz böyle söylenir dedim yoksa aslı falan demedim çarpıtmayalım lütfen polemiğe sokma beni
valla güzel kavga çıkartırım ben haaa
Evet senin ünlemlerin var bideqivi nin mesai saati yaklaşınca çantasını kapıp kendini dışarı attı sanırım. :94:
Benimde mesai saatim bitiyo eve gidim her ne kadar ailemle yaşasam da gitcem masa hazırlıcam, salata yapcam vs.
Ondan sonra belki girerim.
İyi akşamlar kısçelerrr.:13:
baağağağk peline pelinee bağağak peline pelineeeene güzel foton var
benim öle bir adım vaar ki bi sölerim bi daha hatırlayamazsınızşaka bi yana sık rastlanan bir isim değil, o yüzden deşifre etmek istemiyorum şeker yalan da sölemeyim şu bu diye kırılma oluur mu?? sen bana kısaca qivi de
anam bütün polemikçiler de beni bulur haapolemik çıkartacak ne var be kendin kaşınıp kendin kaşıma şimdi burdan bi çakarım
yok yavrum çanta alıp kaçmadım. bizde render alma diye bişi var, şuan program onu yapıyor onu hazırlamıştım bitmesini bekliyorum :97:
evet kornflex de süt de hiç masum değil ne yazık kiyersen sabahları yarım yağlı yarım bardak süte 2 kaşık ekleyip yiyebilirsin. tatmin eder mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?