70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu adlı tatıl gununde nıhayet hayatıma bı hareket geldı ve ifadesine gıttıklerımın hepsı de serbest bırakıldılar cok sukur

şu saat oldu hala bısı yıyemedım, karnım ac olasa da ruhsal bı doygunluk yasıyorum; şu meslegın en sevdıgım yanlarından bırı bu gıbı olaylardan sonra bırılerının hayır dualarını almak

evde yemegım var hem o zıyan olmasın hem de bu saatten sonra agır bısı yemıyım dıye gelırken kepeklı bı tost yaptırdım yanına da ayran aldım..hemencık ben yokken neler olmuş bıtmış onlara baktımmm

hımm o zaman bende duruma göre 5 i bitiremezsem 3-4 de bırakırım basta.. yanı bıtırme hareketleri filan yoksa platesteki gibi...

bu arada güllaç dediğime pişman oldum yahu... :26:

canım 5. milin sonunda bıtırme hareketlerı var mı bılmıyorum ama zaten kadın her mıl sonunda hızlandıktan sonra yavaslayarak bıtırıo 5. mılı bıtırmek nasıp olmadı daha, dedım ya dn aksam cok nıyetlıydım ama mısafır gelınce kaldı :26:

kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye

Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya

gecmıs olsun canım, bak gordun mu bıseycıgın yokmuş, sen kılo veremıyorum acaba ınsulın dırencım mı var fılan dıye baktırdın ama o da temız cıkmış, bı daha doktora bronzlasıpta gıt barı, adam arzu hanım yuzunuze kan gelmış desinn

tekrar soyluyorum gun boyu ac durabılıyosun sonucta oruc tutabılıyosan, bu iş senın ıstegınde ve ıraden de bıtıyo demektır ben sıgarasız bı saat gecıremem dıyıp ramazan olunca gun boyu sıgarasız durabılenler gıbısın isteyınce bogazda tutulr, her bıseyde yapılır ama once sen ısteyeceksın

saol canım b vıtamını eksıklıgım vardı baya düzelmiş birde ınsülin direnci felanvarmı deıydım ama cok şükür yokmus

bizdede o söz şöyle söylenir zoru hemen yaparım imkansız biraz zamanımı alır,en çokta ben söylerim bu lafı
hoşgeldiin,valla 2 ayda 2ev taşımış biri olarak çok ii anlıyorum seni ama şükür yerleştim ben sende bitirirsin sıkma canını,bu arada 3.5yıllık evliliğim boyunca bu 6ıncı evimiz ve son olur inşallah
kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye

Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya

çok sevindim temiz çıkmasına,ve ayrıyeten kendine şişko demekten vazgeç sinir etme beni etrafına şöyle bak hiçmi tombiş görmedin,yokmu çevrende,valla benim görümcemde bi olmuş ama geçen gittiğimizde nasıl zayıfladın bukadar bişeymi kullanıyosun dedi ,hee doping alıyom en caf caflısından dedim kk sırrım bu

bende soracaktım adın arzu mu sneın dıye ıngılızce wishten yola cıkarakbenımde soyisminm dilekli
hosgelkdın güle güle otur yenı evınde canım
Afiyet olsun yemiş gitmişin artık yanına kar kalır inşallah..
Yalnız şu güllaç meselesini biri üstümden alsın yeter...
olmaaaazzzbu yapıstı sneın üstüne malesef sıkayet etme kötü bişey deil sayende hepımız güllaç yiycez bende haftasonu bı yapsam dıyom şiştim artık ıyıce yedım yedım dıye yazıyonuz

iyi bari sevindim.. b vitamini mi kullandın peki?
evet canım bastan kullanmadım sonr abaktım herseyı unutuyom ılacı kullnaıdm ve bı baktırayım dedım

ayy saol canım senden bu lafı duymak ayrı bı ıyı geldı yanii

bende soracaktım adın arzu mu sneın dıye ıngılızce wishten yola cıkarakbenımde soyisminm dilekli

adında soyadında aynı manaya geliyo ne güzell.
Saçma sapan bi nick almışım genelde okucuydum buralarda bigün bu topiğe yazmamla başladı hersey işte
İyi ki de başlamış

Son düzenleme:
aaaaaay eve gıtmek ıstıyorum, uyku bastırdı yaa :26:

kzılar ya sızın nıckler yıne kısa ben almısım upuzun, valla gırerken yazmaya usenıyorummm

hele qivi'ye bak kısacık ne guzelllll, ben nıye zorladıysam bu kadar kendımıııı

bu arada qivi adını soylemıycek mısın halaaa acabaaaaa bak wishle de tanıstık bı sen kaldın bacımmmmm

adında soyadında aynı manaya geliyo ne güzell.
Saçma sapan bi nick almışım genelde okucuydum buralarda bigün bu topiğe yazmamla başladı hersey işte
İyi ki de başlamış

hee demek sen o asagıda gizli misafirlerdendın okuyup kacan bız dıyoduk orda durmayın gelın dıye bızı dınleyıp mı geldınıyı kı gelmıssın canım

ya o sözün aslı çok zoru yaparım imkansız biraz zaman alır gibi albert einsteinın sözü yamulmuyorsam

evet onun sözü yamulmuyon sözde doğru ama bizim evde osöz böyle söylenir dedim yoksa aslı falan demedim çarpıtmayalım lütfen polemiğe sokma beni

valla güzel kavga çıkartırım ben haaa

mesajım sayfanın sonuna denk geldı tekrar edıp arada kaynamıyım dedım

bu arada arzu hanımcım yazdıklarıma cvp vermıyosunuz, acık konustum dıye küs müyüz yoksaaa :26: ama hepsı senın ıyılıgın ıcındıı :26:

evet onun sözü yamulmuyon sözde doğru ama bizim evde osöz böyle söylenir dedim yoksa aslı falan demedim çarpıtmayalım lütfen polemiğe sokma beni

yawrum sen zaten polimiğe yatkın bı ınsansın, topıgı okurken bazen kımın yazdıgına bakmıyorum ama bı bakıyorum bırı yazmıs " sana burdan bı cakarım haaa " diye dıyorum ki ahaaan da bu bizim triendyy

bu kadar şiddet yanlısı olma benceee

anam neyını görmedım kacırdım cvp veremdım kız valla geldım gecmısı okudum bugun düzensiz oldu hastane -ev-iş felan yoks aalınmadım canım saol bılıyorum ama benım vücut yapım yanı ne kadar versem nekadar spor yapsamda bellı bı kapasıte var yanıyoksa tabıkı bu halımden daha ıyı olurum ama ıste ben fazlasını ıstıyom am ao caba pek yok yanı hırs yok orucken farklı tabı bozamıyosun ıste dıger türlü hersey elının altında yemememsı zor oluyo yanii

öpüyom canımcım valal görmediysem kusuruma bakam o kadar baktım ama özür yanii

hee demek sen o asagıda gizli misafirlerdendın okuyup kacan bız dıyoduk orda durmayın gelın dıye bızı dınleyıp mı geldınıyı kı gelmıssın canım

Bence de iyi ki gelmişim :) İlerleyen zamanlarda daha da çok paylaşcagımız seyler olduguna inanıyorum.

Evet senin ünlemlerin var bide qivi nin mesai saati yaklaşınca çantasını kapıp kendini dışarı attı sanırım. :94:
Benimde mesai saatim bitiyo eve gidim her ne kadar ailemle yaşasam da gitcem masa hazırlıcam, salata yapcam vs.
Ondan sonra belki girerim.
İyi akşamlar kısçelerrr.:13:

tarzı oyle tugbanın yoks aen cok ben alınırdım yanı kılo konusunda bana cok dedı ama tabı herkes farklı yanlıs anlayanlar olabılır bıraz dıkket etse ıyı olur tabı o acıdan yazıs tarzına

tarzı oyle tugbanın yoks aen cok ben alınırdım yanı kılo konusunda bana cok dedı ama tabı herkes farklı yanlıs anlayanlar olabılır bıraz dıkket etse ıyı olur tabı o acıdan yazıs tarzına

onemlı deıl cnaım aman küslük olmasın da

diğer gunlerde orucluyken oldugun kadar ırade beklıyorum ozmn senden, ısteyınce yapabılıyosun demekkı

benmiyim şiddet yanlısı aaaaaaakız ben melek gibiyimdir insanlarla çabuk kaynaşırım hepte uslupluyumdur dermişim neyse ben eğlendiğim konularda yani şaka yollu yazdığım zaman illaki bi gülme işareti koyarım yanlış anlaşılmasın diye ,yoksa bende alınırdım yazdıklarıma çünkü,ciddi bakınca öyle ama ben ciddi yazmıyorumki eğlendirik olsun diye yapıyorum sonunada gilüyorum zati aynen böyle

tomom apla dikkat ederim bundan sonra

Son düzenleme:
onemlı deıl cnaım aman küslük olmasın da

diğer gunlerde orucluyken oldugun kadar ırade beklıyorum ozmn senden, ısteyınce yapabılıyosun demekkı

yok canımm senle küsemiyim hiç ben

herkese ıyı tatıller ramazan ya belkı haftasonuda ugrarım malum evden dısarı cıkmayız bogaz ısı olmayınca gezme de olmuyo

baağağağk peline pelinee bağağak peline pelineeee ne güzel foton var

benim öle bir adım vaar ki bi sölerim bi daha hatırlayamazsınız şaka bi yana sık rastlanan bir isim değil, o yüzden deşifre etmek istemiyorum şeker yalan da sölemeyim şu bu diye kırılma oluur mu?? sen bana kısaca qivi de

anam bütün polemikçiler de beni bulur haa polemik çıkartacak ne var be kendin kaşınıp kendin kaşıma şimdi burdan bi çakarım

yok yavrum çanta alıp kaçmadım. bizde render alma diye bişi var, şuan program onu yapıyor onu hazırlamıştım bitmesini bekliyorum :97:

hadi çaksana çaksana çaksanaçakamazsınkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…