- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
baağağağk peline pelinee bağağak peline pelineeeene güzel foton var
benim öle bir adım vaar ki bi sölerim bi daha hatırlayamazsınızşaka bi yana sık rastlanan bir isim değil, o yüzden deşifre etmek istemiyorum şeker yalan da sölemeyim şu bu diye kırılma oluur mu?? sen bana kısaca qivi de
anam bütün polemikçiler de beni bulur haapolemik çıkartacak ne var be kendin kaşınıp kendin kaşıma şimdi burdan bi çakarım
yok yavrum çanta alıp kaçmadım. bizde render alma diye bişi var, şuan program onu yapıyor onu hazırlamıştım bitmesini bekliyorum :97:
ilahi hoşsunbence de adam çekememiş görebilir miyim fotoyu? merak ettim :26:
kızlar kılo bildiirmlerını erginsena ya özelden yapıyoruz.....unutmayın mesaj kutusu doluysa buraya yapıyoz....yenı arkadaşlar listeye eklenmek istiyosanız özele yapmanız şart.....
yoksa listeye giremezsiniz...
hulk ve ezgiilknur özele bildirim yaptınız mı?canım zaten onlar 1 ögune karşılık 2 yemek ksşıgı yıyebılırsın yoksa kılo vermek yerıne alırsın...
ama doga diye bı markanın müslisi karbonhıdratı yüzde 8 ....illa müsli yıycem dıyosan yagsız sütlerde var.....örn. yuzde sıfır yağlı içim,sek markalar....yuzde 0.01 yaglı pınar var....
anaaaaaam şimdi daha cok merak ettimmmmmmmmm vallaaaaaaa
qivi ne alaka pekiiiii :26:
baslangic kilom: 76,30
gecen hafta: ---
bugün: 75,90
hedef: 55
giden: 400gramm
ben daha özel msj atamiyorum 14 msj eksik özel atabilmek icin bende buraya yazayim 400 gramm eksilmis az ama olsun haftaya daha cok merak ediyorum simdi
canım yazının başlık yerine senanın dikkatine yaz çünkü öyle olmayanları kabul etmiyo listeye yazmıyo
hayırlı olsun ne ara ne çabuk buldunuz taşındınızkesin vermişsindir
sağol yedim valla napim ölüm migüllacı yok kimse almıyor üstünden. artık senin yüzünden güllaç yicez durcaz ve her yediğimizde seni anıcaz ve her tartıya çıktığımızda
kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye
Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya
Kıızlaaar... yupiidiikk...
1 kg vermişim tam...valla şimdi tartıldım garanti olsun diye iftar vakti yaklaşınca kesin unuturdum yıne bu hafta kalırdı yani...
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.9 kg
Bu hafta: 71.9 kg
Giden: 1 kg
Toplam giden: 9.1 kg
Hedef: 70
hayirdir isallah sag mi sol mu :97:
sol dedim yaa kız neyse ya geçti şükür:26:
yaa ama haksızlık buuuuu,ben dün tartıldım 64 çıktım şimdi tartıldım 63.1çıktım nasıyaa,şimdi nolcak sena ablaaaaaaaaadünkümü sayılcak bugünkümüü neyseya benim moralim yerine geldiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKıızlaaar... yupiidiikk...
1 kg vermişim tam...valla şimdi tartıldım garanti olsun diye iftar vakti yaklaşınca kesin unuturdum yıne bu hafta kalırdı yani...
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.9 kg
Bu hafta: 71.9 kg
Giden: 1 kg
Toplam giden: 9.1 kg
Hedef: 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?