70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaaaam şimdi daha cok merak ettimmmmmmmmm vallaaaaaaa

qivi ne alaka pekiiiii :26:

ilahi hoşsun bence de adam çekememiş görebilir miyim fotoyu? merak ettim :26:

tabii görebilirsin albüm yaptim ama görülüyomu bilmiyom:44: simdilik tonton halimi ortaya koymak istemiyorum sonra zayiflayayim cekinmem herhalde

ben cogu seyi daha beceremiyorum mesela ayni anda herkese cevap vermeyi bir msj da ögreneceklerim var nicki de ilk girdiyimde öyle sallamisdim bi problemim vardin dertlesmek icin gercek isim kulanmadim tanidik falan görür diye simdi deyistirilmiyor da herhalde :44:

sagol canim canim cekerse öyle yaparim artik simdilik asermiyorum cok sükür

baslangic kilom: 76,30
gecen hafta: ---
bugün: 75,90
hedef: 55
giden: 400gramm
ben daha özel msj atamiyorum 14 msj eksik özel atabilmek icin bende buraya yazayim 400 gramm eksilmis az ama olsun haftaya daha cok merak ediyorum simdi

baslangic kilom: 76,30
gecen hafta: ---
bugün: 75,90
hedef: 55
giden: 400gramm
ben daha özel msj atamiyorum 14 msj eksik özel atabilmek icin bende buraya yazayim 400 gramm eksilmis az ama olsun haftaya daha cok merak ediyorum simdi

canım yazının başlık yerine senanın dikkatine yaz çünkü öyle olmayanları kabul etmiyo listeye yazmıyo

Kahretsin..

kızlar işe geldim tahlıl sonuclarım temız doktor şaşırdı ten rengin böyle demek ki diye

Charm arkadaslık ıstegını kabul ettım canım bakabilirsin şişko Arzuya

hemen bakıcam canım palavracı arkadaşımın resimlerine...
o kadar şişkosun ki resimlere sığmıyorsun bacaklar çalı gibi...

Kıızlaaar... yupiidiikk...
1 kg vermişim tam... valla şimdi tartıldım garanti olsun diye iftar vakti yaklaşınca kesin unuturdum yıne bu hafta kalırdı yani...

Bu haftaki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 72.9 kg

Bu hafta: 71.9 kg
Giden: 1 kg

Toplam giden: 9.1 kg
Hedef: 70

yaa ama haksızlık buuuuu,ben dün tartıldım 64 çıktım şimdi tartıldım 63.1çıktım nasıyaa,şimdi nolcak sena ablaaaaaaaaadünkümü sayılcak bugünkümüü neyseya benim moralim yerine geldiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi

Baslangic : 82.5

Gecen Hafta: 67

Bu hafta: 66.4

Giden: 600gr

Toplam giden : 16.1

Hedef: 60 Ins

Kilo veren Herkesi icten Kutluyorum öpüldünüz

Aaaaaa çok yedim çoookkkk
Ay şiştim ya kızlar naptım birden nasıl oldu bilmiyorum ama, 1kase çorba 2 dilim pide az patlıcan kızartması yoğurtlu dayanamadım çok severim de yedim yarım bardak kadar da kola içince hem şiştim hem midem bulandı uyku bastı ama ben şimdi sahile inip yürüycem ay kesinlikle kendime bunu yapmıycam yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…