yaa ama haksızlık buuuuu,ben dün tartıldım 64 çıktım şimdi tartıldım 63.1çıktım nasıyaa,şimdi nolcak sena ablaaaaaaaaadünkümü sayılcak bugünkümüü neyseya benim moralim yerine geldiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tabiki dünkü sayılacak bacım ben dun tartılamadıgım ıcın bugun tartıldım... tabı gecerlı olursa onuda kaptan bılır...
fenamı dunden bugune verdiğin 900 gr haftaya aktarmıs olursun şimdiden 900 gr gitmiş say işte..
aşkitom hayırlı olsun...bebiş geliyor galiba sanırsam...allah tamamına erdirsin bir nefeste sağ salim kurtarsın rabbim....Canım resimlerinde harika görünüyorsun..
Ben seni çok seviyorum yaaaaaaaaaaa...
Canım benim çok sağol yazdıkların için...
Bu kez görüşelim ama nolur...
Bir türlü nasip olamadı benim veledlerden...:118:
:119:bu benim son numaram....
bı an tpoıge dalıp ılk defa gecmısı ıhmal etmıstım, gecmıse bı dalıp cıktım hemencıkkk
canım valla leslıe ile yurumeyı ve ozellıkle benım yaptıgım vıdeoyu tavsıye edıyorum, bugun tartıdakı rakamı görünce gıdıp leslıe ablanın elını öpesim geldi valla, baktım elını öpmem mumkun değil ben de bıraz gobek atayım dedimmm5 mil bı saat cıvarı suruo, ama ınan nası gecıo anlamıyosunnn
ayrıca iyi ki güllaç fılan sevmıyorum yoksa bu kadar adını edınce kesın canım ısterdıııı :26:
canım leslıe dısarda yuruyemeyenler ıcın evde yuruyus programı, kadın kapalı alanda yuruyo, ek yurumuyo tabıkı, ek bazı hareketler var, benım yaptıgım da her mılın sonunda hafıf kosu da var, yanı bı hızlanıp bı yavaslıyo oyuzden hem cok yormuyo hem de atak evrelerı oldugundan daha fazla kalorı yakmaya yardımcı oluyo, ben kan ter ıcınde kalıyorum valla ve 5 mılı bıtıremedım hıc bu hafta hem 4. mılın sonunda bıraktım, aslında dun aksam nıyet ettım 5ını de bıtırcem dıye, telefon geldı sıze oturmaya gelıyoruz dıye, 4un bıtmesıne az kalmıstı, bende yıne 4 mılı bıtırıp bıraktımm , hem leslıe yapmak ıcın callen deki gıbı Hulya Avsar&Ahu Tugba fosforlu mayolarına da ıhtıyacın yok
şaka bı yana istersen callen'i de dene, bana kasıntı geldı ama yapanlar cok memnun, ben dun aksam denıyecektım, vıdeoyu hafıza kartına atıp eve getırmıstım, leslıeyı actı callenı acmadı dvd, ben de dedım vardır bunda da bı hayır
canım senın zaten spordan mı yoksa genetık mı bılmıyorum ama cok atletık bu vucudun varbronzlasınca fılan daha da guzel olmuş
bi de bisicik sorcaktım o fotografların bırınde uzeırnde take ıt easy tshırtu var, nerden aldın onu bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bence de bronz ten daha saglıklı gozukuyo ma bende komurlesmekten bahsetmıyorum, bırazcık o beyazlık kırılsa hafıften bugday tene dönse yeterli, hem daha goze hoc gelıo, hem de kılodur catlaktır, varıstır gızleme de buyuk yardımcı, daha cekıcı bı gorntu oluyo hatta cerenın koydugu fotolarda da bunu dusunmustum, fark bence barız bellı ama bronzlasmıs tenın de bu guzel goruntudekı katkısı cok buyukkk
qivicim sen enden aksamdan bılrıım yaptın oruclu muydun da ben mı hatırlamıyorum :26: oruclu olanlar persembe aksmaı ıftardanocne tartılıp bıldırım yapıcaklardı :26: ben mı yanlıs hatırlıyorum yoksa :26:
allah askına gunlerden berı sena kaptanın ramazan ıcın yazdıgı yazıyı paylasıp duruyosun da hıc mı okumadın ıcınde ne yazıyo dıyee
ben bıle oruc tutmama ragmen orda ne yazdıgını bılıyorumm
sağol canımcım...dediğin gibi vücut yapım genetik babama çekmişim ama keşke boyumda çekseymiş...ama bunada şükür...t-shirte gelince geliboluda rastgele bir dükkandan 2 sene önce 5 tl.ye almıştım ve çok kaliteli çıktı...ilk günkü gibi yeni,her günde hemen hemen üzerimdedir çok giyerim ve çokta yıkanır...bide çok yumuşak yerikaptaaaaaan nerelerdesin bitmedimi daha temizlik yahu kılavuzda tatilde diğer kızların maşallahı var hergün burdalar topik eski neşesine döndü maşallah leguim kız ne yaptın iş olayını
ayyy şu 6 rakamları bi görsem bi görsem sonra 5 li hatta 4lü rakamların sonuna bile gelmek istiyorum
evet doğrusun ...avatarımdaki resimde 69 kiloydum sanırım...ama çok önceden resimim yok çünkü özellikle foto çekinmiyordum...ama bir kurcalıyım bulursam eklerim...yüzüm için söylediklerine çok teşekkür ederim...zaten sokakta yürürken özelliklede bayanlar yüzüme çok dikkatli bakar hatta yanımda kim varsa,hayırdır niye bunlar sana bakıyor derler...kemik yapım biraz değişik sanırım...ama keşke accuk yanaklarım toplu olsaydı...içimde uktedir toplu yanak...
olur. bak ben ne desem yapacaksın ama. söz sana en az 10 kilo verdiririm. bak formül şu; hayatına yeni bembeyaz bir sayfa açıyorsun. diyet sayfası.. beyaz.. bembeyaz.. bunu uyguluyorsun
klavuz senin çok karakteristik bir yüzün vaarr yüz hatların çıkmış ortaya sanırım ya eskilerden de koysana anlayalım. ben bilmiyorum eski halini. kolların genişti sanırım önceden avatardan öyle hatırlıyorum ama öyleyse çok fark etmişsin
tabii mutlu olursun :) tebrikleree değiştirsene çubuğunu bu işin en keyifli kısmı o ama
mesaj heyecanını yeni gelen herkes gibi bende sohbetle doldurmuştum...bu arada hoşgeldin canım...aslında ben eskilerdenim ama 1 hft.dır tatilde olduğum için pek giremedim...dönüşte daha sık görüşücez tatlım100 mesaj a 9 tane kalmisondan sonra özel mesaj göndere bilecem sohbet edin kizlarda bende dalip su 100 mesajimi doldurayim
mesaj heyecanını yeni gelen herkes gibi bende sohbetle doldurmuştum...bu arada hoşgeldin canım...aslında ben eskilerdenim ama 1 hft.dır tatilde olduğum için pek giremedim...dönüşte daha sık görüşücez tatlım
Ooooo Kılavuuzz gelmişşşş hoşgeellmişşşşş tatil nasıl geçiyor dicem ama tatilin kötüsü de olmaz ki
Sibel ha gayret 100 mesaja tamamlıcan sen bu hırsla
yaa kızlar benim canım ekmek pide vb yemek istiyorgeçen yarım pide yedim diye iki gündür hiç yemedim ekmek zaten sabah simit yedim ama ya ah bi parça pide olsa sıcacık yumuşacık off yaaa karbonhidrat istiyorum iştee
sağol tatlımcım,hoşbuldum ...iki çocukla nasıl olabilirse öyle geçiyor tatil...ama hiç değilse sabah kalkıp işe yetişme telaşım yok...gerçi sabahları 7 de kalkıp yürüyüşe gidiyorum ama olsun bu bana keyif veriyor...Ooooo Kılavuuzz gelmişşşş hoşgeellmişşşşş tatil nasıl geçiyor dicem ama tatilin kötüsü de olmaz ki
Sibel ha gayret 100 mesaja tamamlıcan sen bu hırsla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?