70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrblar herkese iiyi akşamlar nasılsınız bakalımmm
menümü yazayımmm
açılış 2 bardak su
ekmek 3 4 parca sıcak ve yumuşacıktı dayanamasdım
bir porsiyon fasulye
bir porsiyon pilav
6 7 kaşık yogurt
kapanış 2 bardak su ve hala içiyorumm sizde durumlar nasıl bakalımmmm

tabiki dünkü sayılacak bacım ben dun tartılamadıgım ıcın bugun tartıldım... tabı gecerlı olursa onuda kaptan bılır...
fenamı dunden bugune verdiğin 900 gr haftaya aktarmıs olursun şimdiden 900 gr gitmiş say işte..

Bir menü daha...

Sahur:

4 kayısı, yarım muz, 6-7 tane üzüm.
1 lt su..

-

İftar:

Çorba, 1 tb tavuk sote (yağsız), az patates salata, biraz göbek salata, avuc içi kadar pide.
5 hurma
yatana kadar 2-2,5 lt civarı su..

gerdüş bir ara girersen bana fat burning olan videoyu hangi linkten izledğini bi atıver...
bulduklarım hep kısa dk lar bıraz daha bakınayım bulursam gerek kalmaz ama sen yıne de yazıver gırersen ok...

bugün de oruc tutamadim yarinda tutamiycam herhalde ama isallah pazara birseycik kalmaz yinede yazayim bugün ne yedim
sabah: 1 dilim siyah ekmek diät margarin sürdüm biraz recel
ögle: 1 dilim siyah ekmek diät margarin sürdüm 2 dilim kasar peyniri
iftarda: 1 tabak corba salata 1 kasik bulgur pilavi bir kepce karisik sebze yemegi
cok mu oldu acaba :26:
icecekler: 1 light cola ,2 energy icecegi ,1 kahve , 1 litre su ben fazla icemiyorum kendimi alistirmam lazim :26:
bugün anladim migde doyuyorda bogaz doymuyor simdik tokum ama yesem yine yerim
gecenlerde bi hula hup gördüm almadim bugün alayim gideyimde diziye falan bakarken sallarim diye düsünmüsdüm ama kalmamis yarin baska yerlere bakmam lazim spor sart

hımm evet benimde moralim yerine geldi valla,öyle zaten dünkü tartıldığım sayılacak zati biliyorumneyse bende bugün yediklerimi yazıyım

sahurda:
yoğurtlu kabak kızartması(5çatal)
et yemeği(3kaşık)
1bardak ayran
yeşil salata
2 zeytin
ezana yakında form çayı
1.5lt su

bu akşam
1tane kızarmış sosis
3d. kepek ekmek
1bardak ayran
domates 1tane

maşallah bendede sahurda yemek iftarda kahvaltılık oluyo hep koca yüzünden sahurda burda iftarda işte oluyo,haliyle tek başına iftarda yemek yapmıyorum canım istemiyo,neyseki bugün bitti,yarın tatili ve pazar 22.00-08.00 çalışıcak iftarda burda yani yuppiii,akşamlarıda yemek yiyebilicem düzenli olucak artıkın bu hafta

Son düzenleme:
aşkitom hayırlı olsun...bebiş geliyor galiba sanırsam...allah tamamına erdirsin bir nefeste sağ salim kurtarsın rabbim....
bende seni seviyorum tatlım karşılıklı,çok sağol

sağol canımcım...dediğin gibi vücut yapım genetik babama çekmişim ama keşke boyumda çekseymiş...ama bunada şükür...t-shirte gelince geliboluda rastgele bir dükkandan 2 sene önce 5 tl.ye almıştım ve çok kaliteli çıktı...ilk günkü gibi yeni,her günde hemen hemen üzerimdedir çok giyerim ve çokta yıkanır...bide çok yumuşak yeri

evet doğrusun ...avatarımdaki resimde 69 kiloydum sanırım...ama çok önceden resimim yok çünkü özellikle foto çekinmiyordum...ama bir kurcalıyım bulursam eklerim...yüzüm için söylediklerine çok teşekkür ederim...zaten sokakta yürürken özelliklede bayanlar yüzüme çok dikkatli bakar hatta yanımda kim varsa,hayırdır niye bunlar sana bakıyor derler...kemik yapım biraz değişik sanırım...ama keşke accuk yanaklarım toplu olsaydı...içimde uktedir toplu yanak...

Iste buda benim Menüm

Sahur:

Tost: (iki dilimi tam bugday ekmegi arasina bir dilim tost peyniri ve bes dilim Sucuk)
bitki caylari ve suyum vardi tabi yaninda

Iftar:

1 Portiion ezo gelin corbasi

Dört yk Patlican yemegi

yarim dilim ekmek

Salata ve yogurt

3 tane Hurma

cokmu simdide tatlimi yiyorum oda iki tane elmali bon bon kurabiye ama serbetli

Sizce cokmu?

100 mesaj a 9 tane kalmis ondan sonra özel mesaj göndere bilecem sohbet edin kizlarda bende dalip su 100 mesajimi doldurayim

100 mesaj a 9 tane kalmis ondan sonra özel mesaj göndere bilecem sohbet edin kizlarda bende dalip su 100 mesajimi doldurayim
mesaj heyecanını yeni gelen herkes gibi bende sohbetle doldurmuştum...bu arada hoşgeldin canım...aslında ben eskilerdenim ama 1 hft.dır tatilde olduğum için pek giremedim...dönüşte daha sık görüşücez tatlım

az önce 50 tane mekik cektim aslinda ben sadece 20 cekecektim benim oglan 20 den sonra dururmu hosuna gitti anne bidaha bidaha yaptik 50 tane

hosbulduk canim valla takinti haline geldi burasi bana isyerinde bile yazdiklarinizi okuyorum 8 saat boyunca :97: ben bu sene tatil yapamadim sen keyfini cikart benim yerime de görüsürüz isallah :92:

örtmeniiim mesaj kutun dolu oldugu için bldirimimi buraya yazıyooom, topiğin yüzkarası olarak

başlangıc 75

geçen hafta 61.5

bu hafta 62.6

gelen 1100 gr

toplamda giden 12400

hedef 56

ben bişi yapmadıım, sadece reglolamadm ondan böle diye umud ediyorum

yaa kızlar benim canım ekmek pide vb yemek istiyor geçen yarım pide yedim diye iki gündür hiç yemedim ekmek zaten sabah simit yedim ama ya ah bi parça pide olsa sıcacık yumuşacık off yaaa karbonhidrat istiyorum iştee

benimde canim cok sey istiyo yaptim kendime bi kahve onunla yetiniyorum napim aslinda oglum yemedi masada haribo lar var bana bakiyor ama ben bakmamaya calisiyorum

bu arada kaldi 4 msj

Ooooo Kılavuuzz gelmişşşş hoşgeellmişşşşş tatil nasıl geçiyor dicem ama tatilin kötüsü de olmaz ki
Sibel ha gayret 100 mesaja tamamlıcan sen bu hırsla
sağol tatlımcım,hoşbuldum ...iki çocukla nasıl olabilirse öyle geçiyor tatil...ama hiç değilse sabah kalkıp işe yetişme telaşım yok...gerçi sabahları 7 de kalkıp yürüyüşe gidiyorum ama olsun bu bana keyif veriyor...
sen nasılsın ,neler yapıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…