70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gündür bende pide diye eşimin başının etini yiyiyorum ama,dişimi sıkıyorum...bende bu ara karbonhidrat istiyorumda kaile almıyorum...emeklerimi aklıma getirip vazgeçiyorum

benimde canim cok sey istiyo yaptim kendime bi kahve onunla yetiniyorum napim aslinda oglum yemedi masada haribo lar var bana bakiyor ama ben bakmamaya calisiyorum

bu arada kaldi 4 msj
şu reklamlardaki adama bezedin kız5 alışverişe 75 parapuan veriyorlarmış ya,market arabasıyla bağırıyor...kaldı dööööööörrrrttttt diye...onu anınmsattın bana

iigeceler kızlar.. bu hafta böyle hep uzak kaldım sizden affınıza sıgınıyoruum ama beni anladıgınıza da inanıyorum.. cok koşturmacam wardı 2 gündür, daha eve bile yeni girebildm walla..

bu hafta topiğin yüzkarasıyım ben.. tüm rejim sürecim boyunca ilk defa bu kadar cok kilo aldımm tam 1100 gr.. ben 2 haftalk tatilimde bile 700 gr almıştım

cok dikkat ettiğim söylenemez belki ama abartıcak seyler yapmadım halbuki

bi de reglolursam ödemimi de atarım belki.. gecikmeleri oynuyorum suan..

bgn cok ters gitti benim icin, anlamadım niye böle olduu

sabah kalktm 8bucuktaa, hazırlandım fln 9 arabasına binmek için duraga gittim, ha geldi ha gelcek diye tam 11.20de otobüs geldi :S bnm burda sadece taksime 40 dkkada bi otobüs war ve bozulmuş mu ne gelmek bilmedi sinir oldum

gelen otobüste söföre sordm niye böyle oldu diyee, adam beni bi terslediii bende cewap werdimmmm bana kafanı gözünü kırdırmaaa demesin mi basımdan asaaaa kaynar sular döküldü zaten sinir olmustumm.. nesee hemen benimkini aradımmm otobüsün kodunu sefer saatini fln werdim, sewgilinin babası iettde çalışıyo, bi güzel sikayet ettik babası da gittmiş adamla konusmuşş adam binbir bahane özür fln nese, dilekce yzcam pazartesi, para cezası mı ne alıyolarmış.. terbiyesz adam

nese gectim orduewine, erkenden cıktım sözde röfle yaptırcaktım, geç kaldınız sıra btti yetişmez dediler, kestirdim sadece, bide asker kütük gibi kesti sacımı zaten fenaa sinirliydim, bayaaa bi kısaldı topliiim derken iice kısaltıı ona da bi patladım sonra baska 2 asker geldi onlar toparladılar, su an bi güzel oldu ama bayaa kısaldı saclarım uzatıyodum ben sözdee benim herzmn sacımı kesen asker terhis oldu gecen ay yalan oldm bende böle..

nese ordan cıktım osmanbeye gittim vesikalık cektirdim, sora atladım metroya levente.. leventten tepeüstüne gectim.. tepeüstünden dolmusla dudulluya gectimm.. sözde evrakları teslim edicem, yer anasının nikahında dön dolaşşş bilmemnee yanlış tarif ettiler yeri fln bi 45 dkka yürüdüm yeri bulmak için :S

nese buldum, üstümde bi girdim içeri adamlar böle bi garip bakıyolar, tokalaşmadılar bile benle, la havle çeke çeke hallettim işlemleri ( burası işe alma işlemlerini yapan sözde ajans ) yalandan 2 imza attırdılar, aldılar evrakları, attım kendimi hemen dışarı , aksam saat 5 olmuş ben hala 2 yk nesfitle duruyodum..

nese bu sefer dudulludan üsküdara geçtim tam 2 saatte, motora bindim eminönüne geçmek için orda bi portakal suyu içtim deniz havası fln kendime geldim, benimki aradı annem iftara cagrıyo diye, ii dedim atladım otobüse tam 1,5 saatte o otobüste kaldıım, feci trafik her yer ben zaten onlara vardıgımda saat 9u geçiyoduu annesi ellerne saglık bisürü güzel yemek yapmışş walla bi güzell yedim, üstüne bide kahve içtikkk işte bi bi saat önce geldim eve, kafam kazan gibi, son zamanlarda bu kdr ters giden bi günüm olmamıştı pöff

qivicigim sana arkadaslik teklifi gönderdim su fotografcinin cekti foto ya bak da sileyim gicik oldum resme sen görmek istedin diye ekledim albüme

ay cok gecmis olsun üzüldüm hep seni bulmus bugün hersey sac kesimine gelince bende korkuyorum sacimi kestirmeye kirilmaya basladi saclar ama diyorsun sadece ucundan al diye kizacik yapiyorlar saclari

geldimi üst üste gelir ama neyseki ufak tefek zaiyatlarla atlatmışsın...günün finalini güzel yapmışsın ama...sefan olsun boşver

kızlar topalak halimi merak edenler vardı ekliyorum ama bunlar 78-79 kiloykençekilenlerdi 86 kg.lik halimi bulamadım

79 kg. 78 kg. 82 kg.

72 kg. 63 kg.

bayağı fark var yaaaaa....kilo beni çok yaşlı ve hantal yapmış resmen...ama ilk kez bu kiloya çıkmıştım,bidahada niyetim yok inşallah...bu kortizonlu ilaçlar bir yandan iyi ediyor bir yandanda resimdeki gibi şişiriyor ...güzel değilmi:26:

kızlar kilolar resimlerin sol baştan eklenme sırasına göre yazılıydı ama yan yana gelmiş....sol resimden itibaren sol rakam geçerli

Son düzenleme:
_bilge

canım ben yetişemiyorum yaa hele ramazan daa hiçç yapamıyorrummm iş iş iş hafta sonudaa hep temizliklee geçiiyorrr :84::84: birde spor yapsamm düşünemiyorumm kendimiiii 55 kiloya duserim herhaldeee

slm kızlarr annemler bizdeydi iftara.nsılsınız bakalım.lequimm canım bayağı terslik yaşamışsın.geçmiş olsun gülümm.
kılavuzcum bariz fark etmiş heeee gençleşmişsin fıstık gibi olmuşsunnn.gerçekten kilo insanı çok farklı yapıyo yaaa.ama hepsinde de güzelsin şekerimmm..

çok sağol canım...o senin güzel ve iyi niyetin....
kızlar ben kaçtım,hepinizi öpüyorum

herkese iyi geceler...nasılsınız bakalım topiğin güzel hanımları.
beni merak eden olmaz ama yine söyliyeyim ben 2 haftadır memleketteyim...annemlerin yanındayız çoluk çocuk..
tabi diyet diye bişey yok şimdilik.bayram sonuna kadar kalıcam.arada yazdıklarınıza vınnla bağlanarak bakıyorum.ama o kadar yavaş ve sinir bozucu oluyor ki.....
yeni gelenler hoş sefa gelmişler....
kaptanım nerelerdesin inşallah ters bişey yoktur..
ayşebahar canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.
cuttygirl evinizde güle güle oturun.eviniz sağlık huzur dolsun..
ameliyat olan biri vardı kimdi hatırlayamıcam ama Rabbim onunda şifasını versin.hatırladıklrım bunlr .unuttuğum bişeyler varsa kusura bakmayın.
vınn lütfen bana güzellik yap mj mı gönder lütfen.....

azmin sonu işte budur ablacım maşşş. cillop gibisinn allah zararlardan saklasın evet bi dönem bende kortizonlu ilaç kullanmıştım bilirim neler yaptını geçmiş olsun ablacım inş. bidaha allah kullandırtmaz. çıtır oluyoruz uleynn çıtırrr varmı daha ötesiii :76::76:

Son düzenleme:
kızlar hepinizi tebrik ediyorum ne güzel kilolar vermişsiniz.bense vermeyi bırak aldım.topikte olduğum her hafta az da olsa kilo vermiştim.bayrama kadar izinliyim bildirim yapmıcam.bebeğim 9 aylık oruç tutuyorum ama biyandan da korkuyorum süt azalırsa diye iftar sahur yiyorum bolca....çok şükür şimdilik sütümüzde sıkıntı yok.ramazan bereketiyle bebişimin uykusuda biraz düzeldi.muhtemelen 70 le geri dönücem ve kilocuklar gidecek inşallah

deryacım tebrikler ne güzel farketmiş kilolar gidince darısı topiktekilerin başına.kılavuzun ismi deryaydı değilmi yanlış hatırlamıyorumdur umarım..

anaaaaaam şimdi daha cok merak ettimmmmmmmmm vallaaaaaaa

qivi ne alaka pekiiiii :26:

kel alaka şekerim işte bu kadar aydınlatıcı yapım vardır kahretsin

hmm ben de zannetmiyordum bu kadar aktif olacağımı. ben sırf şu kilo çizelgem olsun diye üye olmuştum ama nickinden çok şikayetçiysen geç olmadan yeni hesap al istersen :44:

ben qivinin adını neden söylemediğini ve adının ne olduğunu buldum

ne bulmuşsun ha ne buldun?? işte böyle seğirir gözün soldan soldan

ay bu cizelgede küsürleri kesiyo 75.9 yazdim 75.0 gösteriyo iyiymis

virgül yerine nokta kullanman gerekiyor :114:

bakarlar tabi. ben çok dikkat etmemiştim yüzüne. resmi büyütüp farkedince açtım açtım baktım tekrar. yanakların kötü değil ki.. hafif dolgun olunca hoş oluyor ama ne kuru yanaklılar var ben 34 bedenkene yanaklarım neredeyse çöküktü. şimdi zayıflarken korkuyorum yanaklarım çökecek diye :106:

sanki benim sıradan bir günümü anlatıyorsun gibi geçmiş olsun bak geçti dün oldu. olur arada böyle. şöföre çok iyi yapmışsın şikayet ederek. kafanı gözünü kırdırma ne demek yaa kimse müdahele etmedi mi? ben küfür edenine varasıya kadar rastlıyorum sabah akşam. kah susmaya çalışıyorum kah dayanamayıp patlıyorum. sıcakta kalabalıkta çekilmiyor değil mi lequu :100:

qivicigim sana arkadaslik teklifi gönderdim su fotografcinin cekti foto ya bak da sileyim gicik oldum resme sen görmek istedin diye ekledim albüme

bakıyorum şimdi kabul ediyorum ok.

Aranızda hem çalısıp hem spor yapan var mı arkadaslar artı bide ev temızlıgı ben yetişemiorummdaaaaaa

beeeeeeeeeeeenn!!!!!!!!!!! işten çıktım 1 saat yol gittim spor yaptım 1 saat yol geldim duş aldım banyoyu temizledim odayı toparladım aperatif bir şeyler hazırladım yedim. bulaşık yıkadım kişisel bakımımı işte manikürümü pedikürümü falan yaptım bir taraftan topiği okudum ara ara hem çalışıyorum hem spor yapıyorum hem temizlik çamaşır vs hem anneme yetişiyorum hem nişanlıma arada bir anane vs her yere yetişiyorum topiğe de yetişiyorum sanırım erken yaşlanacağım

arkadaşım seni takdir ediyorum. teşekkürler :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…