70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fiyat yüksekmiş canımm yaaa bende kredi kartı yok pek sevmem kartı param varsa alırım yoksa almam düşüncesindeyim...a.s
Neyse sen belki daha uygun fiyatta başka yer bulursun aslında bir yerden gelecek param var o gelse olur ama bu krizde bu aralar biraz zor gibi...:1no2::1no2::1no2:
Çiğli bayaa uzakmış hataya..:1rolleyes::1rolleyes:

selam kızlar,

olimpik havuz bulmak gerçekten zor,size önerim büyük otellerinde havuz üyeliklerini araştırmanız... belki istediğiniz gibi bir yer bulurusnuz.

günaydın kızlar ben sabah sabah çok kötüyüm
dünki kaçırdıklarımdan sonra bayagı bir spor yaptım
ama acayip bir şişlik var hastada olmucam daha nerdeyse 15 gün var
neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm
kahvaltıda sadece tost ve domates yedim cnm bişi istemiyor
moralmen çöktüm kızlar.....

günaydın herkese.bende dün akşam ikii haftadır ilk kez yemek yedim diyebilirim.çok rahatsız oldum başım döndü sürekli.
2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yedim. gerçi ekmek vs. yemedim ama yinede kötü hissettim kkendimi.

henüz kahvaltı yapmadım.
herese iyi günlerr

günaydınlar kızlar,

okuduğum kadarıyla kaçamaklarımız var gibi görünüyor,sakın moralinizi bozmayın geçen hafta bende öyleydim,birşekilde dengelememiz lazım,belkide haftada 1 gün kendimize ödül versek daha az kaçamak yaparız,ben bir 69 a ineyim daha toleranslı davranacağım kendime,valla sabahları işe gelene kadar yolda gördüğüm her pastaneye uğrayıp bişeyler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi,7 kilo daha verene kadar sıkacağım dişimi...dün sporumu çok verimsiz yaptım zaten moralim bozuldu,400 kalori harcadım ama nasıl harcadığımı bana sorun,Allahtan tv de yaprak dökümü vardı ona dalmasam hayatta yürüyemezdim. kaydirigubbakcemile3 sanırım hafta sonuna doğru benim pilim bitiyor e az kalorili beslenince böyle oluyor demekki.
yani demek istediğim nasılsa 2-3 gün bozdum diyeti diye kendinizi bırakmamanız,varsın 1 gün öyle geçsin yeterki ertesi günler telafi etmeyeli bilelim.

tartılmadan önce tuvalete girmişmiydin.birde girikten sonra öğlene doğru tartıl

canım 1 litre yeşil çay baya bir fazla değilmi ben günde 2 bardaktan fazla içmiyorum bir araştır istersen
ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa
ya bende aynıyım cozuttum bu hafta:mymeka:
maşallahınız var kızlar hepiniz cozutmuşunuz bende arada cozutuyorum böyle her zaman iradeli olunmuyor işte ben bütün gün dikkat edip akşam yemeğinde köfte pataes kızartaması yedim :))))
canım ya madem böyle bir imkan var geç bile kalmışın :))))

sukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece
hehe nuraycım süpersin yaaa bizdede olmuyor allahyan anca ben alırsam bende almıyorum kriz anında mahvoluyorm tatlı dieee
evet canım fiyatı yüksek biraz daha beklemeyi düşünüyorum sonuçta garanti değil biraz daha yaygınlaşsın yapanları bir görelim deme ama :)))
selam kızlar,
olimpik havuz bulmak gerçekten zor,size önerim büyük otellerinde havuz üyeliklerini araştırmanız... belki istediğiniz gibi bir yer bulurusnuz.

olimpik değil normali bile yok canım hep kurs veriyorlar
bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee (kötükedihüso

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
izmirde hava güneşli(şimdilik)
kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim

günaydın canım,
sakın sakın.... sakın moralini bozma pzt günü bende öyleydim ama bu sabah tartıldım o fazladan görünen 2 kilo gitmişti.Sanırım yediklerimizle alakalı,mesela bu 2 gün tuz u azalt,eminim vucudunun su tutması azalacaktır.Birde sporda ilk başlarda böyle yapıyor,ilk zamanlarda bende kilomda artış hissetmiştim ama canını sıkma sonra düzene giriyor.sabret olurmu güzelim :1hug:

latte sana katılıyorum.bazen gerçekte n insanın canı çok istiyor.az 1-2 kaşık nefsi köreltecek kadar yesek bi zararı olmaz.zaten gün içinde(kendi aDIMA SÖYLÜYORUM) EKMEK PıLAV TÜKETMıYORUZ.yada az kallori alıyoruz.bi şekilde dengeeleniyodur.

latte biliyomusun benede işe gelene kadar her pastane börekçiden bişey alırdım eskiden.ay buda güzelmiş ay buda derken 1 simit 1 boyoz 1 poğaça falan yediğim günleri ibliyorum.amma pisboğazmışım yaa

olimpik değil normali bile yok canım hep kurs veriyorlar
bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee (kötükedihüso

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
izmirde hava güneşli(şimdilik)
kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim [/QUOTE]

Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso

haklısın canım,

çünkü bizim yolumuz uzun (yani en azından benim öyle... vermem gereken tam tamına 21 kilo var) hani 5-6 kilo olsa sıkarım kendimi ama verilmesi gereken kilo çok olunca ölümcül diyetlere girmemek lazım pes etmemek için

magrentacım kayseride bi güzellik merkezi var şiva diye orda yapıolar benim bir arkadaşım yaptırdı hiç memnun kalmadı ilk başta çok güzel kilo verdi yalan olmasın 1 ayda 6 kilo kadar verdi karboksiyle ama daha sonra fazlasıyla aldı birde karboksi benim bildigim kadarıyla vücüda karbondioksit veriliyor bu ne kadar saglıklı bilmiyorum ama bunu yapan dr selülitli bölgelerde çökme olabilir demiş yani görünümüde bozabilir cnm iyice araştır derim....

Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso[/QUOTE]

balçova termal var.aylık 140 tl.haftada 2 gün

birde termal havuzu var oda girdi çıktı hesabı ile 20 tl

Günaydın kızlar dün ikindi bir elma yedim akşam eve yürüyerek gittim 35 dk felan sürdü. ama evde kaçırdım biraz dün adet oldum kendimi durduramadım. Yolda bi tane piko yedim evde de 2 börek 2 muz yedim akşam :) hee bide dün toplam 4 litreden fazla su içtim.

Bu sabah iki ince dilim kepekli ekmek arası kaşar peyniri tost. ve 5 zeytin yedim çayımı içtim. bu arada ben bütün çayları şekersiz içiyorum.

herkese günaydın işe yeni gelebildim,birazdan kahvaltımı yapıcam,ama dün akşam reglinde etkisiyle 2 dilim irmik tatlısı yedim ardındanda dondurma,halbuki iştahım yoktu sadece salata yemiştim,sonra engel olamadım kendime,ama bugün ceza vericem kendime,
kahvaltıda yarım simit,karper peyniri 1 ad
domates,salatalık,yeşil zeytin

günaydın kızlar nasılsınız?
motivasyonumuz grup olarak etkileniyor sanki
ya hep birlikte azmediyoruz,ya da cozutuyoruz (istinalar hariç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…