fiyat yüksekmiş canımm yaaa bende kredi kartı yok pek sevmem kartı param varsa alırım yoksa almam düşüncesindeyim...a.sşimdi görüştüm canım 350 veya 450 peşin fiyatı dediler kredi kartına biraz ek yapıp 5 e bölyorlarmış fiyat farkı küre göre değişiyormuş daha fazla gitmen gerekiyorsa 350ye indiriyorlar az gitmen gerekiyorsa 450 5-6 günde bir gidilicekmiş
ben çiğlideyim canım
canım bende izmirdeyim bu karboksipunkturla ilgili ya da yüzme ile ilgili bir şeyler bulursan bende bilgilenmek isterim gerçi benim kocişte yüzmeye gitmeme pek izin vermez ama bakıcaz artık bişiler fiyat konusunda uygun olursa beraber de gidebiliriz...a.s
günaydın kızlar ben sabah sabah çok kötüyüm
dünki kaçırdıklarımdan sonra bayagı bir spor yaptım
ama acayip bir şişlik var hastada olmucam daha nerdeyse 15 gün var
neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm
kahvaltıda sadece tost ve domates yedim cnm bişi istemiyor
moralmen çöktüm kızlar.....
canım 1 litre yeşil çay baya bir fazla değilmi ben günde 2 bardaktan fazla içmiyorum bir araştır istersenaboooown maşallah dünden beri ne çok paylaşım olmuş okumaktan yoruldu gözlerim ama sevindim.bazı topiklere hevesle ne yazmışlar diye bakım en son kendi mesajımı görmekten çok daha ii bu.
sabah 1dilim kızarmış ekmek+peynir+domates,maydonoz
öğlen lahana çorbası
akşamda aynı muhtemelen ekmek yok tabi
1litre yeşilçay vede3 litre su
ama kaçamakta yaptım neskafeyle 1 ikram bisküvi ve 1dilim kek
meyve olarak çilek
spor yapamadım bu gün hiç halim yok
ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa
ya bende aynıyım cozuttum bu hafta:mymeka:
İyi akşamlar kızlar fazla vaktim yok çocuk uyanır şimdi ben de cozuttum dün gece yediğimin içtiğimin haddi hesabı yık.20 gün hiç kaçamak yapmayınca böyle oluyomuş demek ki.Neyse bugün iyiyim.Hiç moral bozmuyorum hatta eminim ki sabah tartıya çıkınca bayağı farketmiş olacak.(Tabii yatana kadar daha bişey yemezsem)70 ip atladım 70 daha atlayacammm
maşallahınız var kızlar hepiniz cozutmuşunuz bende arada cozutuyorum böyle her zaman iradeli olunmuyor işte ben bütün gün dikkat edip akşam yemeğinde köfte pataes kızartaması yedim :))))slm kızlar,iyi gidiyorsunuz maaşallah,geçmişi okudum.ben kilo bildiriinden beri girmiyorum ve 3 gündür cozuttum,şeytana uydum kötükedihüsoyedıgımın haddı hesabı yok,aksamları yine yemedim gerci ama misafir geldi biz gittik derken birsürü tatlı börek yedim,şuan da kendimi patlayacak gibi hissediyorum.en azından pazartesiye kadar 4 gün kendimi toparlayıp kıilo vermeliyim,nasıl olcaksa:sm_confused:
canım ya madem böyle bir imkan var geç bile kalmışın :))))geldim kızlar ben de..
bugün başlamadım ben diyete yarın başlıcam amaaa bugün fitnessa gitmeye karar verdim okulumdan bi kızla..
kapsamlı bi spor salonumuz var okulumuzda ve ben artık yararlanmaya karar verdimhihoyyyt
hehe nuraycım süpersin yaaa bizdede olmuyor allahyan anca ben alırsam bende almıyorum kriz anında mahvoluyorm tatlı dieeesukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece
evet canım fiyatı yüksek biraz daha beklemeyi düşünüyorum sonuçta garanti değil biraz daha yaygınlaşsın yapanları bir görelim deme ama :)))fiyat yüksekmiş canımm yaaa bende kredi kartı yok pek sevmem kartı param varsa alırım yoksa almam düşüncesindeyim...a.s
Neyse sen belki daha uygun fiyatta başka yer bulursun aslında bir yerden gelecek param var o gelse olur ama bu krizde bu aralar biraz zor gibi...:1no2::1no2::1no2:
Çiğli bayaa uzakmış hataya..:1rolleyes::1rolleyes:
selam kızlar,
olimpik havuz bulmak gerçekten zor,size önerim büyük otellerinde havuz üyeliklerini araştırmanız... belki istediğiniz gibi bir yer bulurusnuz.
günaydın kızlar ben sabah sabah çok kötüyüm
dünki kaçırdıklarımdan sonra bayagı bir spor yaptım
ama acayip bir şişlik var hastada olmucam daha nerdeyse 15 gün var
neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm
kahvaltıda sadece tost ve domates yedim cnm bişi istemiyor
moralmen çöktüm kızlar.....
olimpik değil normali bile yok canım hep kurs veriyorlar
bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee(kötükedihüso
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
izmirde hava güneşli(şimdilik)
kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim
günaydın arkadaşlar nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?