70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar kızlar.ben geldim..

bu sabah geç uyandım kendimi yorgun hissediyorum .kızı götürücem doktora çıkıcam evden az sonra .malum oruçlu değilim ama akşam bildiririm yediklerimin listesini artık.
sabah tartıda moralim bozuldu 200 gr fazla çıktım yahuu 1 hafta uğraş didin 2 günaccık rahat davran hemen 200 gr al haksızlık bu yaaa bi yandanda regl dönemindeyim ordan belki farkeder diyorum accık veririm

neyse bu hafta oruç tutamayacağım sıkı spor yapıcam artık hallederim bu haftayıda inşallah 1 kg ile kısmetse zor ama olu belki

Son düzenleme:

liste yapmayı beceremiyom kiii eve yardıma gelsem olurmuu

sahur menüm

çay
2 dilim kepek ek
beyaz peynir
domates salatalık

kilo veren hanımlar güzel kilomuzu verdik istediğimiz kişloya ulaştık yada baya yaklaştık

şimdi nasıl besleniyorsunuz bu kilolar nasıl muhafaza olacak ömür boyu diyet mi yapacaz
en çok bu kısmını düşünüyorum siz nasıl yapıyorsunuz

canım geömiş olsun umarım bişeyın yoktur...
bu arada sahursuz tutmak çok zor oluyo ....
ben bu yuzden sahura kadar oturuyorum.....
sahursuz tuttum dıye sakın ıftarda saldırma yıyeceklere....

canım öncelikle yazılarımda örnek vermek için sen dahil birden fazla arkadaşımın ismini kullanıyorum....
özeline yazıp sorunu özelden halletmeyi bende istedım fakat 6 gündür yoksun.....
3-4 gündür konunun kapanması için elimden geleni yapmama ,gereklı açıklamaları defalarca yapmama rağmen konu uzamaya devam etti...
ben cevap vermeyi bıraktığım halde'' üç kağıtçılık ''dahil çeşitli iftiralara uğradım ve daha fazla hakarete maruz kalmamak için yönetime bildirdim ....
çunku sen yoktun ......
olsaydın kendın görseydın keşke o mesajı.....
yönetimde haklı olarak hakaret dolu mesajı sildi konunun kapanması uyarısı 4. kez yaptı.....
ben o kadar hakarete bi cevap vermedım......
konunun kapanması için sustum......
ama yıne imalar devam etti.....
yönetimin uyarılarına rağmen arkadaş ısrarla cevap verdiği için sonuç ortada....

benim için konu çoktan kapanmıştır....

Son düzenleme:
kızlar bu ne yaa bir tartışmadır almış gitmiş başını..geçmişi çokta okuyamadım ama sanırım aynı konu dönmüş durmuş..,
sudem bırak canım canınıda sıkma..sen bana dönnasılsınız kızlar..ben sahura kadar uyumadığımdan geç kalktım ,ankaradaki mukabelemi burda apartmanda devam ewdicektim uyanamadım,boynum tutulmuş ya otobüste klimalardan mı oldu ne
sahur menüm ama uykulu
önce 2bardak su
pide dilim hesabına vurmadım ama çok değil haaa
1.5 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir,zeytin,domates
2gün kurusu kayısı ve bikaç badem
2hurma
4bardak su..1litre oldu galiba....

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum aranıza unuttum sanmayın sizleri sadece bu aralar çok ağrım var çok fazla net başında oturamıyorum hemen tutuluyo boynum ve ağrım çok şiddetleniyor daha bu yaşta böyleyim ya yaşlanınca napıcam ben gelecek korkusu mümine yakışmıyor ama elimde değil işte

ben senin dediklerinini hiç bir,nde yokum aylardır sadece 4 yada 5 gitti yani bence güzel kilo veremedimistediğim kiloya çok var....ramazanda girdi ondan önce tatil misafir derken sporlarım bile rayından çıktı..neyse mubarek ay bitsin tam gaz spor bekliyor beni.....
sana yardım eden çok olur burda benim gibiler yok sadece çok iftiharlarımız var burda...maaşallah darsı banaaa

canım yaa evet rahatszımışın rabbim şifanı versin inş.mubarek ayda..zordur ya rabbim sabır versin sana..

hoşgeldın canım geçmiş olsun....

ne yaptın görmeyeli....

canım yaa evet rahatszımışın rabbim şifanı versin inş.mubarek ayda..zordur ya rabbim sabır versin sana..

inş. cnm hasta olan cümlemize rabbim yardımcı olsun pek şikayet etmemeye çalışıyorum hastalıklarımdan ama bazen ağrı son raddeye gelince şikayet dökülüyor ağızdan işte hem ağrıyla uğraşıyorum hem şükürsüzlük yapıyorum daha beterde olabilirdim diye düşünmüyorum heo o andaki ağrımı düşünüyorum

afiyet olsun kuzucum....
çok besleyıcı bı menu olmuş...
badem ,hurma,kayısı.....
kız hamıle menusu gibi....

çookkkkkkk hemide....

çookkkkkkk hemide....

haha süper olur...
amin diyeyimben inşallah....
teyze olucaz desene.....
zaten merak edıyom 2. bombayı kim patlatacak diye.....

ağzından bal damlıyo canım..
hamile menüsü yiyeyim belki hamile kalırım
keşke bian önce gereçkleşsede 2.tüpten önce mucizem olsa ahhh ahhh...
inş.sen ,ben,belenay yada yeşimde vardı birizmiz o 2.bombayı patlatırız..
hayırlısı ve sağlıklısı olsunda sabrederiz napalım yapcak bişi yok yok

işlerim var azcık yapayımda eşimle pazara gidebilirim,sebzelerimi alayımki sağlıklı mamalar yapayım değilmi
bakayım buzluğa atmaya neler var,bamya,fasulye koyucam..menemene daha avr kavanozda yapıcam kış hazırlıkları başlasınnnn....
çıkyom ben akşma doğru halim kalmıyor sonra..
bu arada bana sivri sinekler hoşgeldin partisi yapmış uyurken galiba,yada uyanıkken beni ehrhalde buluyolar..
aynı bölgeden 4 kere ısırılırmı yaa insaf,çiçekmi çizmeye çalışmışlar öldüm ya kaşınıyo kolonya döktüm,bi başka yerimdende 2 kere...töbe töbee..
gözünü seveyim ankrada bu derdim yoktu...

bende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:

çocuk işte tatlım sen canını sıkma bu gün telafi edersin...

sağol tatlım bakim bi bakalımmm.regl bitsin de asılıcam ben de zaten okula kadar...
canım kırşehirliyim ve burda çalışıyorummm

hoşgeldin gülümm özledik seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…