70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin

cok gecmis olsun

arada kaynamış

valla canım ben kendı adıma yasaklardan hoslanmıyorum strese gıryorum daha cok saldırasım gelıyor oyüzden ıstedgıım kıloya ınınce herseyden yıyerek ama ölçüyü kacırmadan korumaya gıtmek ıstıyorum.onun harıcında kacırdıgım zamanlar olursakı türk davetleri meşhur yani bı eyre gıdınce bılıyosun kacmak zor oluyo oyle durumlarda da sonrakı günler dengeleyerek devam etmeyı düşünüyorum acıkcası zira 3 aydırda bu sekıde kılomu koruyorum ramazan ıtıbarıyle düşüşe gectım cok şükür

Yani belli bi yaştan sonra başıma gelecek şeyler. Şu an çok ürkütü gözümde
Haydii evlereee

Ooo topik ruh kesilmişş.
İftar menümü yazıyım bari.
1 kase cacık,
2 parmak kalınlığında nugget,
Bi kaç fırınlanmış patates dilimi,
Yeşillik salata,
Ay bi de unutmadan 1 tane hurma.
Canım çok fena dondurma istiyor dolapta da var off off yemesem bari.

slm kızlar iftarımı yaptm bulaşıkları toplucam bi bakim dedim.regl oldum namaz da yok vakit kaldı.birazdan da rezene çayı içicem sütüm iyize azaldı.yavrum birini emiyo süt gelmeyince kalkıyo diğerini açtırıyo

Ablam rezene çayından başka milupa nın süt yapması için çıkardığı bi çaydan daha içiyo.
O da etki ediyormuş biliyosundur belki. :82:

ayy canım yarın mutlaka yaz....

çok merak edıyom tavukçu ne dıycek????.....bide bilmezse vay haline tubanın.....

tuba cezalardan ceza beğen kendıne......

valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorum anlamadim dedi yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi

iftarda: 2 tabak mercimek corbasi bol salata biraz hindi etti 1 tane tulumba kelebek yiyecekdim ama olmadi
güllacin yufkasini aldim sonunda artik yaparim yarin yarindan sonra bakarim artikin bende tatina

slmmm arkadaşlarr geçmişe bakamadım hiç eşim evde oldugu için sabah bakarım ayrıntılı yedigimi yazıp gidecem
yediklerime gelince ;
patates kızartması yedim 6 7 çatal
boll salata
domates kızartması
6 bardak su
az önce bir elmelı soda içtim
birazdaanda çilekli activya yerim
ve hala su içiyorumm
k.i.cici bakımmm iyi gecelerrrr

sagol canim resmini gördüm ama adam tuhaf tuhaf bakti tekrar tekrar sordu kelebek de neymis diye bilemedi bende tamam ozaman dedim Herhalde tavugun gögsü dimi kelebek deyince herhalde kelebek böceyi geldi aklina

canım tavugun sırt kısmıdır ızgara olarak tuketılıyor....

Ablam rezene çayından başka milupa nın süt yapması için çıkardığı bi çaydan daha içiyo.
O da etki ediyormuş biliyosundur belki. :82:
biliyorum canım benimki 19 aylık doymak için değil de oyalanmak için emiyo.ama yine de süt gelmeyince huysuzlaşıyo işte.

tubaaaaaaaa

canım inş..hayırlısıyla önce karnın sonra kucağın dolsun....öp kokla sev bi güzel....

ayy canım senın işin de zor.....ama elınde değildi ki.....annen anlayışla karşılar inş...

alkış alkış.....canım senınde hayırlısıyla bebişin olur inş...
kız yediğin tatlılar süt yapmamışmı?....
tahin -pekmeaz çok süt yapıyo dıye duyduydum....

iftarda: 2 tabak mercimek corbasi bol salata biraz hindi etti 1 tane tulumba kelebek yiyecekdim ama olmadi
güllacin yufkasini aldim sonunda artik yaparim yarin yarindan sonra bakarim artikin bende tatina

sagol canim resmini gördüm ama adam tuhaf tuhaf bakti tekrar tekrar sordu kelebek de neymis diye bilemedi bende tamam ozaman dedim herhalde tavugun gögsü dimi kelebek deyince herhalde kelebek böceyi geldi aklina
haha ayy gecenın bu saati bastım kahkahayı....tuba tuba duy sesımızı...tavukçu bılem bılememış....tavukçunun cahilliği bak....te paristeki alaca mız biliyo.....
canım tavugun sırt kısmıdır ızgara olarak tuketılıyor....

sagol canim bidahakine öyle derim adama sen bilmiyorsun tavugun sirt kismi o diye

bende tavugun kanat kısmının ust tarafı sandıydım.....bı de ben mı tavukçuda şansımı denesem ....kelebek kelebek diye....ama derisi fazla sanırım bana tavuk derisi yasak.....

valla herkes güldü bana zaten anem babam tavukcu amca sende sorarsin artik kelebegin derisi varmi diye

valla herkes güldü bana zaten anem babam tavukcu amca sende sorarsin artik kelebegin derisi varmi diye

kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...

adam ıkı saat yagını ayıklıyo....

bide kelebek kelebek dıye tuturursam....

en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....

keske bende esimi gönderseydim dur birde ona söylim ona ne diycekler gittim demeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…