70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakalım bben bugün liste yazmicim ne yediğimi unuttum uff oruç tutmayınca ipin ucu kaçtı yani kaçmadıda düzensiz beslenme oldu dün dışarı çıktık kardeşimle akşama kadar kemeraltını gezdik tabi bişey yemedim ve su bile içmedim ramazan ayında dışarda yiyp içemiyorum ben alışmışım ayıbıma gidiyor öldüm açlıktan neyse sonunda evime geldimde yedim içtim rahat rahatkızlar çok güzel ciciler vardı kendime gömlek aldım hemide 42 beden şok oldum bide 40 beden deneyeyim dedim kardeşime onuda getirdi giydim cuk oturdu ama biraz üzerrime oturunca 42de karar kıldık kardeşim şöle bi baktı abla çok zayıflamışsın dedi dahada bi sevindim ama nedense bi ben farkedemiyorum aynada hala şişko biri var karşımda
bu hafta inşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olur az kalorili günler diliyorum
çıtırlar zayıfladıkça resimlerde yıkılıyor yani darısı başıma bende görüntüde bariz bir değişiklik olunca ekliyeceğim

merhaba gunaydın geçmişte yazılanları okuyordumda gunaydınnnnn
eskisi gibi ince olmak istiyorum okadar çok kafaya taktım ki sadece kilo diyet v.b.. şeylerle ilgili olanları okuyorum

zayıflama kürlerinden uygulaması zor olmayan ramazana uygun bildiginiz varmı

günaydıııınnn kızlar nasılsınız ben yorucu bir hafta sonunun ardından yine işimin başındayım.hepinize mutlu bol kilo vermeli bir hafta diliyorum

yaa keske bende sultanahmette ıftar yapabılsemde ipin ucu ne kadar kacarsa kacsın ısterımvalla 1 kere ıst da ıftar yapmak nasıp oldu zıya sark sofrasında nısanlıydım günü birlik gidip geldik süperdi birde oyle dısarda yapmak ıstıyorum ama sımdı gıtsek en az 300 e patlıycak bıze bı haftasonu ıftarı esım gıderız dedı ama tabı gıtmıycem ne gerek var yakında tatıle gıtcez para o zaman lazım.baska bı ramazana ıns kıyemtını bıl valla dilekcim
bend esorcaktım nerdesın dıye kırsehır yazmıssın oralı mısın yokas görev ıcabı felan mı bulunuyorsunuz canım:26:
bende hepsnın yapma dıyecektım kı zaten oyle yapmıssın kız 43 parca sey bır anda ütülenir mi
hosgeldın ank da ne var kız ben burda dogup büyüdüm sen gurbette oldugun ıcın ve aılen de burda dıye bu kadar sevıyosun bence ben sıkıldım artık burdan ımkan olsa daha küçük ve güzl bi yerde yasamak ısterdım.koca ankara dersın ıftara gıdecek bı yerımız bıle yok yanıı
hiç görmedinizmi cidden yada yedinizde ne yediğinizimi bilmiyodunuz yoksam

Eki Görüntüle 236651

canım neden gıdyorsun kı fıkırlerınız uyusmuyorsa bırbırnızı görmezden gelrısınız olur bıter ben dıger aradaslar gıbı baırısnda demıycem cunku baya bı yazdınız bırbırınıze haklı haksız onu da yazmıycam cunku ufak bı seyden baska konulara daldınız demekkı ıcınızde bsıeyelr bırıktırmıssınız yanı benım gordugum kadarıyla ılerde belkı kendılıgınden cözersiniz sorunu. ama gıtme canım sana alıstık sevıyoruz yanı

herekse günaydın en fazal 4 saatlık uykum var dün görümceme gıttık 2 saatlık uzaklıkta 12 yı bldu eve gelmemız dövülmüş gibiyim valla.kaptan nerde gercekten yaa o kadar ayzı yazdık hıc mı gırmedı ne oldu acaba ıns onemlı bısey yoktur:26:

cnm perşembe günü konuşmuştuk en son cuma misafirleri geldekçi gel kaptan gel artıkkkk:84::84:

canım güle güle giy cicini ayrıca sen barız sıkılasmıssındır spor yapıyorsun ya kılo vermek kadar bu da onemlı bence canım 42 beden süper bedne 40-42 gıyıyom valla.ayrıca merak edıyorum koysana sımdıden resmını

Allah sana da kısmet eder inş. Bu yıl etkinlikte yapmışlardı bayağı kalabalıktı. Kendimi tutmasam daha yerdim de accık tuttum. Sen aslen Ankara'lı mısın?

Merhaba kızlar nasılsınız?
Ben iyiyim diyip iyi olma modundayım nasıl bişeyse o da...
Çok canım sıkkın işyerimden çok bunaldım ya ayaklarım geri geri gidiyor

Başladık bir haftaya daha, hadi bol bol kilo verdiğimiz bir hafta olsun inş.
Sahur;
1ince dilim karpuz, bir dilim buğday ekmeği, bir dilim peynir, bol su
İftar;(dün ki)
2 tane içli köfte, salata bol su
gece 1 kaşık güllaç

Allah sana da kısmet eder inş. Bu yıl etkinlikte yapmışlardı bayağı kalabalıktı. Kendimi tutmasam daha yerdim de accık tuttum. Sen aslen Ankara'lı mısın?

canım aslen eskişehirliyiz ama doğma büyüme ankaradayım buralı olduk yani ist u da cok sevıyorum hazıranıın sonunda ordaydım

bend eyzayım barı sahur menümü

3-4 tane yaprak sarması
2 kasık kabak yemegı
2 kasık makarna
2 ısırık ekmek
ve bol su

benım bu yaprak sarmaları bıtmıycek crs gunu kayınvaldemın koydugu yenı bıttı dün görümcem koydu az az yeyınce bıtmıyokı

• günaydın arkadaşlar nasılsınız
  • ben bu gece sahura kalkamadım zaten geç yatmıştım
  • sahursuz nasıl olcak bilmiyorum oglumda sagolsun durmadan emiyoo hiç halım yokk
  • ha bu arada benim kolum elim çok sık uyuşmaya başladı kendisinde yada yakınında olan var mı
  • bi hastalıgın belirtisimi ne den olur acaba nette geziniyorum inşş kötü biş yoktur
  • herkese hayırlı ve bol kilo verdigimiz hafta olur inşşşş

canım aslen eskişehirliyiz ama doğma büyüme ankaradayım buralı olduk yani ist u da cok sevıyorum hazıranıın sonunda ordaydım

Sevilmicek gibi değil ki en kısa zamanda gene gelirsin inş.
Gerçi tatile çıkacakmışsınız tatil daha önemli tabi

Arada benimde ellerim uyuşuyor ama moralim bozuk olduğunda ya da aç olduğumda.
Düzenli beslenmiyorsanız etki etmiş olabilir. Bi yakınımın başına hiç gelmedi.:26:

saol canım cok şükür ıyıyız oglun kac aylık bende emzırıyorum ama calıstıgım ıcın benımkı o kadar yogun olmuyo tabi

kol uyusması bıcok nedenden olabılır canım aklıam gelenler boyun düzleşmesi yada fıtıgı nedıyle kola vuran rahatsızlık
bırde sinir sıkışması ama bı doktora görün bence canım eşimede cok oluyodu ılerı derecede boyun düzleşmesı cıktı.gecmıs olsun

sudemcim
yazılarının ararsında ebru yeter ismini kullanarak yorum yapmışsın..bu yasak...varsa bir sorun ya bnm özelime bildirm yada direk problem yaşadıqın kişinin özeline yazını yaz..bu konudan dolayı özelden uyarı aldım..bidaha olmasın...

şuan banlısın ve topiqe tekrar gelmeyeceqini yazmışsın ama yinede uyarımı yapmam lazım..ikili tartışmalar yasak arkadaşlar..sorunlarınızı özelden halledin lütfen..buraya vyansıtıp kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok..
ezqicim lütfen yazı puntonu normale indir cnm okurken gözü çok yoruyor..herkes gibi normal yazı puntonu kullan lütfen..
bekenay sende yazı puntonu normale indir cnm..daha öncede bu konuda seni uyarmıştım..
arkadaşlar...
lütfen ikili tartışmalara girmeyelim ve kurallara uyalım..topiqimde bu tür uyarılara neden olacak konuşmalar istemiyorum...

ikinci uyarıyıda almışız...yazılarınızı yazmadan lütfen 2 kere düşünün arkadaşlar...

etti 3...kim kimden rahatsız oluyor arkadaşlar...kim kötü içerik bildiriyor..her olur olmaz şey için yönetimi rahatsız etmeyin..önce bnm bilqim olsun..rica ediyorum..

selam kızlarr ben geldimmmmmmmm
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...

valla ıyı düşünmüşsün kaptan yoks aben yzıcaktım bı yardımcı sart dıye sana ben sık gırıyorum ama ebceremem gercekten haftasonu feland agıremıyorum ayrıca yoks ayardımcı olmak ısterdım.hadı arkadaslar yok mu gönüllüüü

Bu arada seni buralarda görmek güzell. Bakalım yarın listemizde geliyormuş.
Allah kabul etsin. İşleriniz için kolaylık versin.
Topiğe yeni gelmiş olmasam aday olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…