yaa keske bende sultanahmette ıftar yapabılsemde ipin ucu ne kadar kacarsa kacsın ısterımGörmedim valla gözümden kaçmış demek ki.:26::26:
Neyse sorun yoksaa yoktur rahat olalım.
Hedefini bu hafta değiştirirsin belki ben sana inanıyorum.
Bu arada günaydınn kısçelerrr :82::82:
Dün iftar menümü yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm ama yazayım sizden gizli saklım olmasın.
Dün akşam iftara Sultanahmete gittik. Dolayısıyla ipin ucu accık kaçtı.
İftar: 2 bardak ayran
1 etli pide (normal boy)
4 tane lokma tatlısı
1 bardak turşu suyu (içinde 1 salatalık az bişi lahana turşusu vardı)
Sonra da bi tane magnum yedim.:26::26:
Ordan bakınca nee kaa midesiz görünüyorum dimi
Tabi günlerdir az yiyen bünyeye bunlar çok geldi. Yuvarlana yuvarlana gezdim sonra.
Sahurda da karnım çok toktu su içip yattım.
Dolayısıyla sahurda bişey yiyemedim.
bend esorcaktım nerdesın dıye kırsehır yazmıssın oralı mısın yokas görev ıcabı felan mı bulunuyorsunuz canım:26:ben de ben deee hayranımmm.ama ben çok uzağım sizeeee.sizinle görüşmeyi çok isterdim doğrusu.
bu gün oğluma eşim baktı sabah ben de uyudum ohhhh.yoksa uykusuzluktan ölecektim.kocacımmm seni çok seviyorummmm.bu arada perşembe evlilik yıldönümüz .ne yapsam yaaaa.bişeyler almak istiyorum eşime.ve bi şeyler yazmakkkk...
bende hepsnın yapma dıyecektım kı zaten oyle yapmıssın kız 43 parca sey bır anda ütülenir miewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)
aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek
accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz53:
kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr
hosgeldın ank da ne var kız ben burda dogup büyüdüm sen gurbette oldugun ıcın ve aılen de burda dıye bu kadar sevıyosun bence ben sıkıldım artık burdan ımkan olsa daha küçük ve güzl bi yerde yasamak ısterdım.koca ankara dersın ıftara gıdecek bı yerımız bıle yok yanııselam kızlar...yeniden evimdeyim bugün geldim,burası çok sıcak yaa annemlerin ankarada ev ceryandan cam bile kapatıyoduk...
eve adapte olmam zor olacak gibi15 gündür yoktum ama orucun 6 günü ordaydım,4 günü iftar davetindeydik sağolsun sevdiklerim çağırdı ben evime gelmeden,1hafta daha kalsam devamıda gelecekti yaniii
o kadar davetten ve annemin hazırladoğı sahurlardan sonra normal değilmi zoruma gitmesi:2:hem evde kalabalıktı 3kardeşimde vardı,hepimizde misafiriz zaten hele son numaramız üniversite yolcusu artık oda misafir...
neyse zor oldu ankara havasını bırakıp gelmem ama..eşim yalnız kalamzdı oyüzden
eşime,mutfağıma ve yüksek neme alışmak zorundayım....
önce kapı açmak için balkon yıkadım,pratik bişeyler hazırladım iftara 1saat kala...
İFTAR VE SAHURLaırmı bende paylaşıcam artık düzenli artık NE işim var ki evde 2 kişi yani...
annemlerde biara pc boızuktu,sonrada kalabalıktan giremedim.....
ya geceler kısa sahur çok yakın bizde çoğu zaman uyumadık,sabah namzadan sonra yatıp teee öğlen kalkıyoruz,eşimlede aynısı olur eminim...
kızlar bana mesaj yazanlara ve yeni gelenlere cevap yazmıştım ama uyarıdan sonra konu ile ilgili iyi kötü içerik barındıran mesajlar siliniyormuş. ben de tam açığa kavuşturdum derken tabii mesajım silindi. böyle bir kuraldan ne yazık ki haberim yoktu. şimdi anlıyorum bazı keyiflerin nasıl birden yerine geldiğini. neyse. allah yukarıda, o biliyor. ne yazık ki geç kaldığım için geçmişte kalan tatsız bazı mesajlara cevap hakkımı kullanamıyorum. bu rahatsız edici. ben izninizi isteyeceğim. bazı çirkinlikler gerçekten mideme dokundu ve iştahımı kesti. yani kilo konusunda da faydalı oldu. bu hiçbir konunun devamı ya da cevabı değildir. bu mesaj neden uzaklaşmak istediğimin kapalı bir açıklamasıdır. yalnız isterdim ki ayşabahar ona yazdığım son mesajımı okumuş olsun, ama sanırım okuyamadı. sağlık olsun. burada zaman gerçekten güzel ve dolu dolu geçiyordu. çok sevmiştim burayı ve hepinizi. uzun yıllardır aynı ortamı paylaştığım dostlarımdan ayrılıyor gibiyim. tabii ki girip arada takip edeceğim, hedeflerinize nasıl ulaştığınıza tanık olacak ve sizinle sevineceğim.. ama bana buralardan gitmek düştü. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim kızlar. beni şuan gözyaşlarına boğacak kadar kendinizi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın..
tubacıum ve muazzez kaptandan haber var mı*
5 gun oldu habersız bırakmazdı.....
tatılde bıle fırsat bulur mutlaka arada girerdi.....
bışey mı oldu aceba msn ye de hiç gelmıyo.....
kızının agustos ayında sınavları vardı aceba onun peşinde mi koşturuyo.......
günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakalım bben bugün liste yazmicim ne yediğimi unuttumuff oruç tutmayınca ipin ucu kaçtı yani kaçmadıda düzensiz beslenme oldu dün dışarı çıktık kardeşimle akşama kadar kemeraltını gezdik tabi bişey yemedim ve su bile içmedim ramazan ayında dışarda yiyp içemiyorum ben alışmışım ayıbıma gidiyor öldüm açlıktan neyse sonunda evime geldimde yedim içtim rahat rahat kızlar çok güzel ciciler vardı kendime gömlek aldım hemide 42 beden şok oldum bide 40 beden deneyeyim dedim kardeşime onuda getirdi giydim cuk oturdu ama biraz üzerrime oturunca 42de karar kıldık kardeşim şöle bi baktı abla çok zayıflamışsın dedi dahada bi sevindim ama nedense bi ben farkedemiyorum aynada hala şişko biri var karşımda
bu hafta inşallah herkesin kilo verdiği bir hafta olur az kalorili günler diliyorum
çıtırlar zayıfladıkça resimlerde yıkılıyor yani darısı başıma bende görüntüde bariz bir değişiklik olunca ekliyeceğim
yaa keske bende sultanahmette ıftar yapabılsemde ipin ucu ne kadar kacarsa kacsın ısterımvalla 1 kere ıst da ıftar yapmak nasıp oldu zıya sark sofrasında nısanlıydım günü birlik gidip geldik süperdi birde oyle dısarda yapmak ıstıyorum ama sımdı gıtsek en az 300 e patlıycak bıze bı haftasonu ıftarı esım gıderız dedı ama tabı gıtmıycem ne gerek var yakında tatıle gıtcez para o zaman lazım.baska bı ramazana ıns kıyemtını bıl valla dilekcim
Allah sana da kısmet eder inş. Bu yıl etkinlikte yapmışlardı bayağı kalabalıktı. Kendimi tutmasam daha yerdim de accık tuttum.Sen aslen Ankara'lı mısın?
maşallah canımm yaa bende olsa o sarmalar bir günde biterdi ben çokk severimmmdeeeeebenım bu yaprak sarmaları bıtmıycek crs gunu kayınvaldemın koydugu yenı bıttı dün görümcem koydu az az yeyınce bıtmıyokı
canım aslen eskişehirliyiz ama doğma büyüme ankaradayım buralı olduk yaniist u da cok sevıyorum hazıranıın sonunda ordaydım
- günaydın arkadaşlar nasılsınız
- ben bu gece sahura kalkamadım zaten geç yatmıştım
- sahursuz nasıl olcak bilmiyorum oglumda sagolsun durmadan emiyoo hiç halım yokk
- ha bu arada benim kolum elim çok sık uyuşmaya başladı kendisinde yada yakınında olan var mı
- bi hastalıgın belirtisimi ne den olur acaba nette geziniyorum inşş kötü biş yoktur
- herkese hayırlı ve bol kilo verdigimiz hafta olur inşşşş
- günaydın arkadaşlar nasılsınız
- ben bu gece sahura kalkamadım zaten geç yatmıştım
- sahursuz nasıl olcak bilmiyorum oglumda sagolsun durmadan emiyoo hiç halım yokk
- ha bu arada benim kolum elim çok sık uyuşmaya başladı kendisinde yada yakınında olan var mı
- bi hastalıgın belirtisimi ne den olur acaba nette geziniyorum inşş kötü biş yoktur
- herkese hayırlı ve bol kilo verdigimiz hafta olur inşşşş
sudemcimqıvı cim.......
cümlem gayet kısa ama yıne yanlış anlaşılmış açıklıyorum......
1. si üzüldüm son mesajlarımda senın aksıne cevaplar yazdıgımın farkında bıle degılım ki bu bi kasıt olamaz.......benım farkında olmadığım bı konunun senın tarafından böle anlaşılmasına üzüldüm....
2.si mesaj yerine ulaştı :yanı senın hassas bı yapın olduğu alınabileceğin ve benım senın mesajlarına cevap vermeden önce 2 kez düşünmem gerektiği.....
yazı konuşma gibi olmadığı için jest,mimik ,ses tonu vs. olmadığından yanlış anlaşılabiliniyor.....demekkı sana yazarken yanlış anlaşılmalara meydan vermemelıyımkı sonra bı de ben onu kasdettım sen bunu kasdettın olmasın......
3.sana felan mesaj yolamadım yukarda açıkladığım gıbı mesajı kendı adıma söledım...
4.senın üzerınden kımseye mesaj yollayacak değilim kıme ne söylıyceksem çeker sölerım.....hem banane ısteyen bronz olur ısteyen başka şey.....ben kendı fıkrımı söledım bu kadar basit.....
5. benden başka kımse o fıkirıde degıl derken .....burda bı konunun ıkı savunmacısı degılız kı.....senın fıkrını savunanlar benım fıkrımı savunanlar olsun....neden bahsedıyosun.....
6. sana karşı olumsuz bı tutum içerisinde olsam ....ki değilim çıkış yapmam.....yapacagım tek şey muhatap olmamaktır.....
ki ben senı ciddiye alıyorum ki mesajlarına cevap yazıyorum.....ciddiye almasam yemek takımı konusunda fıkır vermezdım,arkadaş olarak senı ekleyıp fotografına yorum yapmazdım,evlilik nişanlılık konusunda dertleşmezdık.....aramızda gecen bunca olumlu mesajlaşmalardan sonra kalkıp bunları bana söyleyebılıyosan pes dogrusu......demekkı ben senı kendıme samımı buldum kı habıre senden alıntı yapıp cevap yazdım karşılığı bu mu yani?.....
1.5 yıldır kk dayım ve 9 aydır şu topıkteyım.....kımseyle tartışmadım kımse yuzünden banlanmadım....çunku elımden geldıgınce kıbar olmaya karşımdakını kırmamaya çalıştım....yazı oldugu konuşma olmadıgı ııcn yanlış anlaşılmalardan hep kaçtım.....
bırak takımı şu koskoca kk da yıldızımın barışmadığı tek insan ebru yeter dir .....onu da mesajlarına defalarca alıntı yapıp cevap yazdım adam yerıne koyup cevap yazmadı hiç.....benı muhatap almayanı bende almam......olay budur......
benım gıcık oldugum yada işime gelmeyen bişey olsa zaten senı karşıma alır konuşurum...kı zatende ne konu olursa olsun alıp konuşuyorum.....burda herkesın tek işi zayıflamak sende zayıflmak konusunda işime gelmeyen bişey söylemeyeceğine göre sorun yok sanırım......
umarım bu sefer ne demek ıstediğimi anlatbilmişimdir daha fazla yanlış anlaşılmak istemem......
şuan banlısın ve topiqe tekrar gelmeyeceqini yazmışsın ama yinede uyarımı yapmam lazım..ikili tartışmalar yasak arkadaşlar..sorunlarınızı özelden halledin lütfen..buraya vyansıtıp kimsenin huzurunu bozmaya hakkınız yok..
sudem cim..
1- farkında olmadan yaptığın bir şeyin ben farkına vardıysam bu yanlış anlamak değildir.
2- artık hassas yapım olduğunu ben kendim dile getirdim ama bu hassaslık sana karşı falan değil. buralarda alınan kırılan biri değilim. görüyoruz bazen mesaja cevap falan alamayan arkadaşlar şakayla karışık ilgisizlikten yakınıyorlar. benim şakasına dahi olsa böyle durumlarım olmadı. hassas olsaydım bu tarz şeyleri takardım. burada açık davranıyorum ve iyi kötü hatta kimisi ağır bir sürü cevap alıyorum. hiç birine alınganlık yapmadım. eleştiriye açık biriyim farkedilmiştir sanırım. dolayısıyla bana yazarken özel bir çaba sarfetmene gerek yok. evet jest mimik beden dili kullanmadığımız için yanlış anlaşılma durumları vardır bunu ben de düşünürüm çoğu zaman. zaten bu kadar çok smiley çeşidi olması da biraz bundan. ben kaç sene şu bildiğiniz sözlüklerde yazarlık yaptım. oralarda smiley bırakın :) -yapmak bile yasak ama yine de sizi milyonlar okuyor ve ne demek istediğinizi herkes anlayabiliyor kendinizi net ifade ettiğiniz sürece.
3- ifade şeklinden asla anlaşılmıyor mesajın kendine geldiği. orada kendince bir dil kurmuşsun. seni anladım ya da sana nasıl davranacağımı anladım vs gayet netken senin böyle ifade etmen, benim yanlış anlamış olduğumu değil senin ne demek istediğini ifade edemediğini ya da yanlış ifade ettiğini gösterir. neyse önemli değil çünkü yukarda da belirttiğim gibi, kendine benim hakkımda yanlış mesajlar göndermişsin zaten.
4- yani sudem o kadar gereksiz bir yerde o kadar üslupsuz bir laf ettin ki mesaj yerine ulaştı diye, bak satır satır yazıyoruz şimdi. bi mesajdır gidiyor. başkasına mı mesaj göndermeye çalışıyorsunun sebebi şu; mantıken bana mesaj göndereceğin bir durum olmadığını bildiğim için, mesajı aslında kendine yolladığını bilmediğim içindi.
5- o lafı yazarken böyle anlaşılacağını tahmin etmiştim ama senin fikrini savunan benim fikrimi savunanla falan alakası yok. 'mesaj yerine gitti' dediğin için mesajı benim almadığımı, burada o mesajı alan kimse olduğunu sanmadığımı belirtmek istedim.
6- evet bir sorun varsa o şekilde olması daha iyi olur. ben durduk yere demedim bunları. mesajımda da belirttiğim üzere bir zamandır sunduğum en basit fıs fikirlere hep ciddiyetle karşı çıkıyorsun. ben birine bişey diyorum bakıyorum sonra sen.. ya neyse.. dışardan farkediliyor muydu ya da garip ama sen farketmeden mi yaptın bilmiyorum önemli değil bu. önemli olan ben farkettim. çünkü barizdi. haa bi zamandır önemsemedim ama sonunda 'yav sudem ağzımdan çıkan bişiye de anında yok demesen şaşacağım zatenben de normalde beyaz seviyorum.....' şeklinde belirterek senin üzerinde durmadan yine bronzluk ve beyazlık hakkında düşüncelerimi yazdım. ama sen ' olay senin açından bu şekilde anlaşılıyorsa... mesaj yerine ulaştı... ' gibilerinden cevap yazdın. bence hassas davranan sen oldun. çünkü ben böyle bir durumun olduğunu hissetmeme rağmen kötü düşünmedim ama sonuncusunda durumu yumuşatarak dile getirdim. senden bu şekilde bir cevap alınca da konuyu ele aldım. hani demişsin ya hep ben karşıma alır konuşurum diye, işte üzerine çok da durmamama rağmen senden böyle bir cevap alınca bunu ben yaptım. karşıma aldım ve konuştum. ben artık yanlış anlaşılmamak için çok aman aman çaba sarfetmiyorum. neyse odur. yine de yanlış anlaşıldığım zamanlar illaki oluyor farkedince telafi etmeye çalışıyorum. ama sana kurduğum şu cümleden ('yav sudem ağzımdan çıkan bişiye de anında yok demesen şaşacağım zaten ') çok daha ileri cümleler kuruyoruz burada bazen. ama birbirimizi kırmamayı yanlış anlamamayı başarabiliyoruz. kendi hassaslığımızı karşımızdakine maal etmemek lazım. ayrıca tartışmakla kavga etmek farklı şeyler. tartışmak iyidir. neyin ne olduğu tartışmalarda belli olur. insan en çok tartışırken öğrenir. insana içten içe tavır alıp kısa cümlelerle kapalı tepkiler koymaktansa, açık bir şekilde ya da şakayla ya da ciddi bir şekilde tartışmak daha samimi ve doğrudur bana göre. dolayısıyla içten hesaplar yapıp karşımdakini yerden yere vuracağıma tartışmayı yeğlerim. bu kadar uzatılacak bir şey yoktu ama sen maddeler halinde 1.si şu 2.si bu şeklinde yaklaşımda bununca böyle cevapladım. bu konu açığa kavuştuysa başka sorunumuz olduğunu düşünmüyorum.
ezqicim lütfen yazı puntonu normale indir cnm okurken gözü çok yoruyor..herkes gibi normal yazı puntonu kullan lütfen..slmmm nasılsınız her nekadar kimse cevap vermesede
ben sahurda peynir domates ve pide yedim sadece
yatmadan önce bir soda ve çilekli activya yedim
3 4 bardak suyuda unutmamak lazım tabee
herkese iyi günler hayırlı hafta sonları
kendinize cici bakınnn
bekenay sende yazı puntonu normale indir cnm..daha öncede bu konuda seni uyarmıştım..nasılsınız kızlar ben geldiiiiiiiiiiim hıh meraktan ölmüşsünüzdür şimdi nerde bu belenay diye dimineyse kızlar geldim gidicem çok yoğunum bugün valla dayanamadım daldım hemen bi bakim diye artık akşama bakarım ne yaptınız diye mönüyü yazim bende günlük saçmalamamı görün diye
sabahide az bişey,peynir,domates
ara yok
öğle:yok
ara:üzüm
akşam:yok sayalım ama dün eşimle atıştık ona kızgınlığıma işten eve gelirken aldığım pidenin yarısı gitmiş sinirden ne yaptığımı biliyormuyum ben yemişim valla yarısını eh dahada ne yicem yarım öküz yesem daha iyiydi be neyse akşam callen+lesli+dans derken pidenin acısını çıkarmaya çalıştım tabi ne kadar çıktı bilmem beni bu yola sürükleyen eşimede teessüflerimi sunarım
arkadaşlar...Arkadaşlar sizler beraber bir takımda elele zayıflamaya çalışıyor,aynı zamanda dertlerinizi sıkıntılarınızı paylaşıyorsunuz. Arada tabi ki fikir ayrılıkları olacaktır. Bunlara saygı duymalısınız.Bu şekilde konuyu tartışma ortamına çevirmek hem sizin üzülmenize,strese girmenize sebep oluyor, hem forum kurallarının dışına çıkıyorsunuz, hem de bu takımda olan diğer arkadaşlarınızı rahatsız edip,gereksiz polemikleri okumaya mahkum ediyorsunuz.
Lütfen probleminiz neyse özelden halledin arkadaşlar, burayı daha fazla tartışma ortamına çevirmeyiniz....
ikinci uyarıyıda almışız...yazılarınızı yazmadan lütfen 2 kere düşünün arkadaşlar...Bu topik kilo vermek isteyenlerin birbirini motive ettiği bir topik,kimsenin bu arkadaşlarımızı huzursuz etmeye,ikili tartışmalarını bu topik üzerinden yaparak insanları tedirgin etmeye hakkı yok.
Lütfen topikte tartışanlar bir an önce kendini toparlasın...
Konumuz 70-79 kg arasındakilerin zayıflamak istemesi ve bunun için yaptıklaerı diyet ile ilgili paylaşımlar. son zamanlarda bu konudan çok fazla kötü içerik geleye başladı. Konuyu dağıtıp tartışma ortamına çevirmeyin lütfen..
selam kızlarr ben geldimmmmmmmm
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...
selam kızlarr ben geldimmmmmmmm
iftara geken yatıya kalıyor arkadaşlar öyle yoqunumki ve öyle yorgunumki anlatamam...
bu akşamda misafirlerim var...ve şimdi mukabele okucam sonra dışarda işlerim var..dönüncede namaz kıl iftar hazırla ancak..özledim sizleri..inşallah bugünden sonra rahatlıcam..daha sık beraber olucaz...nasılmış bakalım keyifler..
kızlar kendime yardımcı arıyorum ben giremediqim zaman topiqle ilgilenecek gerek olursa liste yapıcak...buraya zaman ayırabilecek biri...gönüllüleri göreyim lütfen...
listeyi muhtemelen yarın yapıcam kızlar bilginize..
aysebahar Rabbim hayırlısıyla kucaqına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?