70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım netten bayıdekınden daha uyguna alınıyo...gör bak kolunda dene....en azından fkir olur...bende bi arkadaşımda görüp begenip almıştım....yıllardır modası geçmeyen ve çok tutulan bi model....o yuzden fiyatı yıllardır aynı.....

afiyet olsun balım.....şu reglını atlatta hedefe ulaşalım artık.....

kız gözümde canlandı o haliniz ya....

kıyamam kuzuna çocuklara söylenecek en zor şey heralde .....kuzum kıyamam.....

sahur:
1 dilim pizza napim aksam yememisdim 1 dilim kavun 2 tane mini tulumba
kelebegi ben hic yememisdim :44: bende bugün sorayim bakim tavugun kelebegini istiyorum diyeyim

kaptan nerdesin??????....

çok özledim seni artık dön yuvaya.....

her gün girip heyecanla bakıyom senam gelmişmi diye ama yok......

öksüz bırakma bizi......

sahur:
1 dilim pizza napim aksam yememisdim 1 dilim kavun 2 tane mini tulumba
kelebegi ben hic yememisdim :44: bende bugün sorayim bakim tavugun kelebegini istiyorum diyeyim

ayy canım yarın mutlaka yaz....

çok merak edıyom tavukçu ne dıycek????.....bide bilmezse vay haline tubanın.....

tuba cezalardan ceza beğen kendıne......

Yemekten hemen sonra şu 7 şeyi yapmaktan kaçınınız.

Yemek yedikten sonra ne yaptığınız sağlığınız için çok önemli. Uzmanlara göre, yemek yedikten sonra yapılması sakıncalı olan şeyler, zamanla sağlık problemlerine neden oluyor...

Yürümeyin:

İnsanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler. Gerçekte bu doğru değildir. Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller.

Hemen uyumayın:

Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez. Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder.

Banyo yapmayın:

Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki kan miktarı bu durumda azalır. Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır.

Hemen meyve yemeyin:

Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur.

Çay içmeyin:

Zira çay yaprakları yoğun asit içerir. Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteinin hazmını zorlaştırıyor.

Kemerinizi gevşetmeyin:

Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur.

Sigara içmeyin:

Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır. (Kanser olma riski daha yüksek.)

Haber7

inşallah hadi bakalım bizde gaza geliriz belki sayende.napim bende işte zayıflatıcı kür araştırıyorum kendime

Son düzenleme:
huuu huuu kızlar selam nasılsınız?:79:
ayy canım ben uykusuzum.....hala uyumadım....

biz iiyiz senden naberhatta ben bu hafta bomba gibiyim sudemin dediği gibi cumaya bombayı ben patlatıcam bu sefer

hadı bakalım bu haftada sen patlat bombayı....zaten şurda tartıya ne kaldı 4 gun sonra tartı.....ben kılo almadan atlatırsam bu haftayı iyidir......hayırlısı bakalım göreceğiz.....

ben yatıyom artık.....gözümden uyku akıyo.....

qivi gitmek konusunda sana katılmıyorum ama kapatmışsın bile.
Herkes aynı fikirde olacak diye bir kural yok. Burası sanal ortam her türden insan var fikir ayrılıkları olması da gayet normal. Niye bu kadar takıldın anlayamadım. :26: Derdini açıklarsın baktın farklı düşünüyorsun ben böyle düşünüyorum der geçersin. Gitmene çok üzüldüm açıkcası. Bu kadar narin yapılı biri olduğunu bilmiyordum.
Hayatımızda hep fikir ayrılıkları yaşayacağız en ufak birşeyde her zaman benden bu kadar deyip çekip gidemezsin.
Kalbinin iyiliği yazdıklarından da belli oluyordu. Umarım hayatında başarmak istediklerini başarırsın.
Her konuya takılıp üzülme bu hayat o kadar ciddiye alınacak kadar uzun değil.
Gül - Geç formül bu sanırım.
Geri dönmen diLeĞiMLe..!

Günaydın kızlar
İşyerindeyim..
İşler birikmiş dağ kadar olmuş...
Müdür bana biriktirme yapmışşşş
İyi kilo verdiğiniz bir hafta olsun inşallah...
Ben 59.2 kg olmuşum...
Valla bu gidişle artıya doğru kaçıyorum

sanada günaydın canım

kilo alacaksın tabi.senin için önemli olan sağlıklı kilo alabilmen :79:

sanada günaydın canım

kilo alacaksın tabi.senin için önemli olan sağlıklı kilo alabilmen :79:

Kız habire tatlı yiyorum
Olmaz ki bu kadar
Bi de biliyorum ya artık kalorilerini
5000 cal maşallah
nasıl alıyorum bi günde ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…