canım netten bayıdekınden daha uyguna alınıyo...gör bak kolunda dene....en azından fkir olur...bende bi arkadaşımda görüp begenip almıştım....yıllardır modası geçmeyen ve çok tutulan bi model....o yuzden fiyatı yıllardır aynı.....canım aslında daha ucuz bişeyler almamız lazım bu bütçeyle ama ben kıyamıyorum işte.saatin güzel tatlım gidip mağazadan bakıcam sanırım.bi de ne yedim diye sormuşsun: yeşil fasulye,erişte,hoşaf,salata veeee tatlı.yürüyüş yaptım ama.ahh regl öncesiya patlam yaptı tatlı kriziii.
cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiii
tatlım olurmu hiç ööle şeyy yaa tabiki fikir ayrılığı olacak inan kimse mesaj silindi diye keyiflenmedi.lütfen tatlıya bağlayın meseleyi ve hep beraber olalım.inan sdem de sen de bu topiğin tatlılarısınız.sizsiz olmaz.bak senayla muazzezi örnek vericektim ayşebahar örnek vermiş.şimdi araları çok iyi.tabiki fikirlerimiz belirticez ve aynı fikirde olmayanlar olacak.ama bu kavgaya dönüşmemeli.biz ayrılığını kabul etmiyoruz ve sudemle barışmanızı istiyoruz veee birbirinizi anlamanızı ya daaaa saygı göstermenizi...sudemcimmmm ve qivicimmm hadiiiii
kız gözümde canlandı o haliniz ya....aynen ben çok kötüyüm yaabasmasan damarıma nolurrduu
ya aslında batu her akşam yemeği bizle yer kelebeğide hiç kaçırmaz ,bazen mide fesadı geçircek diye elinden aldığım oluyorgörsen 6-7tane yediği oluyo ,ya bu çocuğun doyma hissi yokmu bitirene kadar yiycekmi acaba derken bigün yedi yedi,çocuk ilk defa istemiyorum diye kafa salladı ay şaştım bu benim oğlum olamaz falan dedim hayırdır:97:neyse
anacım,çocuk uyurken denk geldi aslında 3tane ayırmıştımda,sahurda yicek bişey bulamadığım için aklıma onlar geldi bende 2tanecik yiyiverdimbatuya 1tane bıraktıydım hadi yemedi olmasın diye emme ,elim oraya gidiverdi bar görmesin dediydim ama mutfağa bi girdi önce sordum hayır yemicem dedi baktı ben yiyorum ıh ıh diye aldı yarısını ya bide sonra başka diye isteyişi var ,,benimde fırını açıp bitti oğlum diyişim yürek dayanmaz neyse ama yarına tavuk göğsüyle bişeyler yapar gönlünü alırım,dolapta beni ne yapcak diye bekliyo yarını canım tavuk göğüslerim eee olmuş be nasıl okudun kız bukadar helal olsun bak hala uzatıyorum kaçtım tamam
canım netten bayıdekınden daha uyguna alınıyo...gör bak kolunda dene....en azından fkir olur...bende bi arkadaşımda görüp begenip almıştım....yıllardır modası geçmeyen ve çok tutulan bi model....o yuzden fiyatı yıllardır aynı.....
afiyet olsun balım.....şu reglını atlatta hedefe ulaşalım artık.....
kız gözümde canlandı o haliniz ya....
kıyamam kuzuna çocuklara söylenecek en zor şey heralde .....kuzum kıyamam.....
sahur:
1 dilim pizza napim aksam yememisdim1 dilim kavun 2 tane mini tulumba
kelebegi ben hic yememisdim :44: bende bugün sorayim bakim tavugun kelebegini istiyorum diyeyim
sahur:
1 dilim pizza napim aksam yememisdim1 dilim kavun 2 tane mini tulumba
kelebegi ben hic yememisdim :44: bende bugün sorayim bakim tavugun kelebegini istiyorum diyeyim
ayy canım yarın mutlaka yaz....
çok merak edıyom tavukçu ne dıycek????.....bide bilmezse vay haline tubanın.....
tuba cezalardan ceza beğen kendıne......
huuu huuu kızlar selam nasılsınız?:79:
ayy canım ben uykusuzum.....hala uyumadım....huuu huuu kızlar selam nasılsınız?:79:
biz iiyiz senden naberhatta ben bu hafta bomba gibiyim sudemin dediği gibi cumaya bombayı ben patlatıcam bu sefer
kızlar bana mesaj yazanlara ve yeni gelenlere cevap yazmıştım ama uyarıdan sonra konu ile ilgili iyi kötü içerik barındıran mesajlar siliniyormuş. ben de tam açığa kavuşturdum derken tabii mesajım silindi. böyle bir kuraldan ne yazık ki haberim yoktu. şimdi anlıyorum bazı keyiflerin nasıl birden yerine geldiğini. neyse. allah yukarıda, o biliyor. ne yazık ki geç kaldığım için geçmişte kalan tatsız bazı mesajlara cevap hakkımı kullanamıyorum. bu rahatsız edici. ben izninizi isteyeceğim. bazı çirkinlikler gerçekten mideme dokundu ve iştahımı kesti. yani kilo konusunda da faydalı oldu. bu hiçbir konunun devamı ya da cevabı değildir. bu mesaj neden uzaklaşmak istediğimin kapalı bir açıklamasıdır. yalnız isterdim ki ayşabahar ona yazdığım son mesajımı okumuş olsun, ama sanırım okuyamadı. sağlık olsun. burada zaman gerçekten güzel ve dolu dolu geçiyordu. çok sevmiştim burayı ve hepinizi. uzun yıllardır aynı ortamı paylaştığım dostlarımdan ayrılıyor gibiyim. tabii ki girip arada takip edeceğim, hedeflerinize nasıl ulaştığınıza tanık olacak ve sizinle sevineceğim.. ama bana buralardan gitmek düştü. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim kızlar. beni şuan gözyaşlarına boğacak kadar kendinizi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın..
Günaydın kızlar
İşyerindeyim..
İşler birikmiş dağ kadar olmuş...
Müdür bana biriktirme yapmışşşş
İyi kilo verdiğiniz bir hafta olsun inşallah...
Ben 59.2 kg olmuşum...
Valla bu gidişle artıya doğru kaçıyorum
sanada günaydın canım
kilo alacaksın tabi.senin için önemli olan sağlıklı kilo alabilmen :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?