70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım
çocuk işte tatlım sen canını sıkma bu gün telafi edersin...
eveeett telafi ettim yoğurtlu şinitzel yaptım iftara 4tane yedi kocaman kocaman
:83::83::83::83:

:83::83::83::83::83::83:

teker teker gelin laaaannnnnnnn:83:
hehe eşini yolla ona söylerler bak söylemezlerse gel bana:87::87::87:

kız gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün emi.....

kelebek tuba diye kalacak adın.....

kız sende mı yedın şinitsel....gıdaklıycan tavuk yıye yıye.....

perşembe bombayı patlatıcan mı kelebek......???????*

senaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum ,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaaherkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumdadur bu öpüş olmadıbu ii:97::97:

bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem

Son düzenleme:

kelebek lakabı güzeell olur
yaa eveli gün eşim bi kelebek bide tavuk göğsü almış,bende ogün kelebekleri yaptım,dün yapmadım bugüne sakladım onuda şinitsel yapıverdim nolcaktııı,hem horozum tepemdeyken biraz zor gıdaklarım ben

bu arada bombanın havası bugün tartıda azcık kaçmışhemde baya bi kaçmışbakalım daha erken 4gün var bombaya ant içtim patlıycak o bombaaaaainşallah tabi

herkez nerdeeeeeeee bi bizmi varız sudem ne komik haa msndeymişiz gibi yazışıp duruyoz haa hadi isim türetmece oynayalım dermişim

ühüyeee sudemde gitmiş kaldımmı tek başımaa off napcamyaaa hadi tuğba gel okey oynamaya gidek kendi kendimize oynayalım

yakışır....ama önce bı adaylar belli olsun....bi açık kapalı seçim yapalım.....oylarımızı verelım.....sizler oy ıcın miting yapın....

ben başkan seçerken adaylardan vaatlerini alıyorum...arkadaşları ona göre oy verıyo...

en popüler vaat .......arkadaşlar size oyun oynattırıcam...

evet kelebek hanım seçim vaatlerini bekliyoruz....
gıt gıt gıdak....
bu arada bombanın havası bugün tartıda azcık kaçmışhemde baya bi kaçmışbakalım daha erken 4gün var bombaya ant içtim patlıycak o bombaaaaainşallah tabi
ah kuzum perşembenin gelişi çarşambadan belli olur ama....hadı bakem....perşembe tartılıyoz ya kız....benım için 3 gun kaldı tartıya....
herkez nerdeeeeeeee bi bizmi varız sudem ne komik haa msndeymişiz gibi yazışıp duruyoz haa hadi isim türetmece oynayalım dermişim
hadı oynayalım....
ühüyeee sudemde gitmiş kaldımmı tek başımaa off napcamyaaa hadi tuğba gel okey oynamaya gidek kendi kendimize oynayalım
kız geldım söle.....

nerdesin kız sen bi baktım yok olmuşunneyse vaat verecemde ne verecem :97::97::97:buldum
kızlar beni seçerseniz oyun oynattıracam
beni seçerseniz haftada en az 1kilo verdittirecem

beni seçerseniz evinize gelip öğünlerinizi ben hazırlıycam ve bununla

yetinmeyip yeşil çaylarınızıda ben demliycem

vede onunlada yetinmeyip uyumanız için size masaj yapıcam,

sabahta kahvaltınızı yatağınıza getiricem tabiki sağlıklı yiyeceklerle dolu bi kahvaltı,,
beni seçin beni seçerseniz karlı çıkarsınız,,

şimdi anlıyorum başkan adaylarının neden okadar çok vaat verdiklerini zormuş bee:84:

Son düzenleme:

aman ya bebeler alışmış anca bildikleri en iyi vaat o....

senin vaatlerinde süpermiş bu arada....

kız sen beni çok güldürüyon ya....pencerede açık ya... gece vaktı umarım kımse rahatsız olmuyodur...

bu arada masaj vaadine bayıldım....ne güzel olur şöle omzumuzu bi ovalasan....

bugun sonunda evimi temizledım 4makınede çamaşırımı yıkadım.....halıylen omuz felan kalmadı.....bi el at kelebek.....

Son düzenleme:
ee kelebek ne oynuycaz....

hadı başlat oyunu....yoksa adaylığın a gölge düşer.....

ee kelebek ne oynuycaz....

hadı başlat oyunu....yoksa adaylığın a gölge düşer.....

bu saatte oyun değil güzel bi uykuya ihtiyacım var sudemcim yaa,sahura kadar oturunca gözler kapanıyo ister istemez ama yeni düzenlemeler yaptım dikkat çekici olsun diyeşimdilik onunla yetin

neyse vaat verecemde ne verecem :97::97::97:buldum
kızlar beni seçerseniz oyun oynattıracam
beni seçerseniz haftada en az 1kilo verdittirecem

beni seçerseniz evinize gelip öğünlerinizi ben hazırlıycam ve bununla

yetinmeyip yeşil çaylarınızıda ben demliycem

vede onunlada yetinmeyip uyumanız için size masaj yapıcam,

sahurdada kahvaltınızı yatağınıza getiricem tabiki sağlıklı yiyeceklerle dolu bi kahvaltı,,
beni seçin beni seçerseniz karlı çıkarsınız,,

vay anasını yaw sanki
cumhur başkanlığına adaylığımı veriyorum ne bu vaatler ,,
onlar vermiyo bukadar vaadi,
ama neyse vaatsizde olmuyomuş böyle şeyler demekki

şimdi anlıyorum başkan adaylarının neden okadar çok vaat verdiklerini zormuş bee:84:

Son düzenleme:
uyuya kalmissim bi kalkdim 10 dakikam kalmis hemen dün den kalma 1 dilim pizza yedim 1 bardak gazzoz zaman bitti tulumbada yiycekdim 1 tane :84:
gece geldi kocis dedim ya duydum tavugun kelebegi varmis o da cok sever tavuk et izgara seyleri bi alsan da yesek nezaman yapcan haftasonumu dedi tamam dedim hadi bakalim bulabilirse kelebegi

tubacım gecelerın hatunu olduk yahu....

gunlerdır sahura hatta sabah kadar oturuyorum....

azdan azdan benımde uykum geldı......

bulaşık,ocak ıvır zıvır işlerimi de hallettim.....

artık huzurla başımı yastığan koyabilirim.....

ıyı muhabbetler kuzular ben yatar.....

bekleyip göreceğiz

ya bi gariplik var 5647. sayfaya girebiliyorum. 5649 a da girebiliyorum. 5648 i göremiyorum. sistem geçici olarak bakımdadır diyo. Sonuncu sayfaya tıklıyorum direkt, ondada aynı uyarıyı veriyor. :84:

Son düzenleme:
iftar
1 kase şehriye çorba
3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık kuru fasulye
cacık

ara çay
şam fıstığı bir tutam-zayıflatıyomuş nette okudum ne kadar doğru bilmem

teravih sonrası karpuz

sahur karpuz
KEPEK EKMEK
beyaz peynir
başlamadan önce kurur kayısı 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…