- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hoşgeldin canımbende sizdenim arkadaşlar. 79 kiloydum diyet yapmadım kendimce dikkat ettim ve yürüyüşe başladım 2 ayda 8 kilo verdim 71 de kaldım o kalış 1 gr oynamıyo şimdi. ama tabi havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşü kestim birazcıkda iştahım arttı mı ne kaldım 71 de veremiyorum:26:
eveeett telafi ettim yoğurtlu şinitzel yaptım iftara 4tane yedi kocaman kocamançocuk işte tatlım sen canını sıkma bu gün telafi edersin...
:83::83::83::83:valla gittim bugün anemgillen marketde babam dedi hadi ne istiyorsan söyle kasap a dedim ben tavugun kelebegini istiyorumanlamadim dedi yani tavugun kelebegi varmis öyle dedimmi bilirmissin dedim siparis verdi arkadas diye kivirdim valla abla tavugun gögsü var pirzolasi var kanati, bacagi var ama kelebegini ilk sizden duydum dedi
tubaaaaaaaa
:83::83::83::83::83::83:haha ayy gecenın bu saati bastım kahkahayı....tuba tuba duy sesımızı...tavukçu bılem bılememış....tavukçunun cahilliği bak....te paristeki alaca mız biliyo.....
bende tavugun kanat kısmının ust tarafı sandıydım.....bı de ben mı tavukçuda şansımı denesem ....kelebek kelebek diye....ama derisi fazla sanırım bana tavuk derisi yasak.....
hehe eşini yolla ona söylerler bak söylemezlerse gel bana:87::87::87:kız zaten tavukçuya yağsız kıyma çektirene kadar feleğim şaşıyo...
adam ıkı saat yagını ayıklıyo....
bide kelebek kelebek dıye tuturursam....
en iyisi eşimi mi yollasam bırakıyım o rezil olsun.....
kız gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün emi.....hoşgeldin canım
eveeett telafi ettim yoğurtlu şinitzel yaptım iftara 4tane yedi kocaman kocaman
:83::83::83::83:
:83::83::83::83::83::83:
teker teker gelin laaaannnnnnnn:83:
hehe eşini yolla ona söylerler bak söylemezlerse gel bana:87::87::87:
kız gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün emi.....
kelebek tuba diye kalacak adın.....
kız sende mı yedın şinitsel....gıdaklıycan tavuk yıye yıye.....
perşembe bombayı patlatıcan mı kelebek......???????*
kız gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün emi.....
kelebek tuba diye kalacak adın.....
kız sende mı yedın şinitsel....gıdaklıycan tavuk yıye yıye.....
perşembe bombayı patlatıcan mı kelebek......???????*
yakışır....ama önce bı adaylar belli olsun....bi açık kapalı seçim yapalım.....oylarımızı verelım.....sizler oy ıcın miting yapın....senaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaa herkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumda dur bu öpüş olmadı bu ii:97::97:
bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem
gıt gıt gıdak....kelebek lakabı güzeell olur
yaa eveli gün eşim bi kelebek bide tavuk göğsü almış,bende ogün kelebekleri yaptım,dün yapmadım bugüne sakladım onuda şinitsel yapıverdim nolcaktııı,hem horozum tepemdeyken biraz zor gıdaklarım ben
ah kuzum perşembenin gelişi çarşambadan belli olur ama....hadı bakem....perşembe tartılıyoz ya kız....benım için 3 gun kaldı tartıya....bu arada bombanın havası bugün tartıda azcık kaçmışhemde baya bi kaçmış bakalım daha erken 4gün var bombaya ant içtim patlıycak o bombaaaaa inşallah tabi
hadı oynayalım....herkez nerdeeeeeeee bi bizmi varız sudem ne komik haa msndeymişiz gibi yazışıp duruyoz haa hadi isim türetmece oynayalım dermişim
kız geldım söle.....ühüyeee sudemde gitmiş kaldımmı tek başımaa off napcamyaaa hadi tuğba gel okey oynamaya gidek kendi kendimize oynayalım
yakışır....ama önce bı adaylar belli olsun....bi açık kapalı seçim yapalım.....oylarımızı verelım.....sizler oy ıcın miting yapın....
ben başkan seçerken adaylardan vaatlerini alıyorum...arkadaşları ona göre oy verıyo...
en popüler vaat .......arkadaşlar size oyun oynattırıcam...
evet kelebek hanım seçim vaatlerini bekliyoruz....
gıt gıt gıdak....
ah kuzum perşembenin gelişi çarşambadan belli olur ama....hadı bakem....perşembe tartılıyoz ya kız....benım için 3 gun kaldı tartıya....
hadı oynayalım....
kız geldım söle.....
nerdesin kız sen bi baktım yok olmuşunneyse vaat verecemde ne verecem :97::97::97:buldum
kızlar beni seçerseniz oyun oynattıracambeni seçerseniz haftada en az 1kilo verdittirecem beni seçerseniz evinize gelip öğünlerinizi ben hazırlıycam ve bununla yetinmeyip yeşil çaylarınızıda ben demliycem vede onunlada yetinmeyip uyumanız için size masaj yapıcam,sabahta kahvaltınızı yatağınıza getiricem tabiki sağlıklı yiyeceklerle dolu bi kahvaltı,,beni seçin beni seçerseniz karlı çıkarsınız,,
şimdi anlıyorum başkan adaylarının neden okadar çok vaat verdiklerini zormuş bee:84:
ee kelebek ne oynuycaz....
hadı başlat oyunu....yoksa adaylığın a gölge düşer.....
uyuya kalmissim bi kalkdim 10 dakikam kalmis hemen dün den kalma 1 dilim pizza yedim 1 bardak gazzoz zaman bitti tulumbada yiycekdim 1 tane :84:
gece geldi kocis dedim ya duydum tavugun kelebegi varmis o da cok sever tavuk et izgara seyleribi alsan da yesek nezaman yapcan haftasonumu dedi tamam dedim hadi bakalim bulabilirse kelebegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?