70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii

Son düzenleme:

Merhaba,
İftar menün güzel de sahur pek olmamış sanki.:26:
Kepek ekmeği kansızlığa yol açıyor. Tam tahıllı buğday ekmeği ye bence =)
Domates de C vitamini var yağ yakımına yardımcı oluyor.
Sahurda yenmeli bence. Salatalıkta bağırsaklar için iyi.
Bunları da tüketsen fena olmaz. Nacizane fikrim =)

Geçen gün aldığımda üzerime tam oturan pantolonumu denedim bol geliyordu.

Bu gece de normal t-shirt lerimi denedim. Acayip fark var. Önceki giyişlerime göre bol geliyor hepsi.

CAnım ya sen siyasete soyunsana gülüm...
Atmaya başladın bak.. Yavaş yavaş alıştın bu işe...
Çayımız demleyip yemeğimizi yapacakmış..
.... varsa herkes için varın seçim reklamına dönmüş
Ayda 1000 tl işsizlk maaşı vereceğim...vb

Devam Tubişim devam
Oyum sana

günaydın kızlarr sonunda dün regl oldumm biraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii

hemen başlıyorum canım
Hani menün...

cnm 2 bardak yeşil çayımı içtim

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık
közlenmiş biber şimdilik bunları yedim

devamı az sonra flash flash

benım esım asla boyle rısklı ıslere girmez
benden de sana bır oy canım gercı sımılık tek aday sensın
Günaydııınnn kıssçelerrr
Hepimize güzel bir gün olsun... Kaldı son 3 gün

günaydın herkese yaa ben bu hafta ümitli deilim pazardan berı akcırıyorum ve rahatsız oluyorum mıdemde bı yumru duruyor butun gün.bugun dıkkat edıcem de yarın ablama davetlıyız nolcak bılmem

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık

hala közlenmiş biber yıyon kız cok sevıyon sanırım bende senden heveslendım aldım bı kavanoz ama daha acmadım bıle epey oldu alalı.
bu arada dün aksam güllacımı yaptım sahurda da bı güzel yedım tam sogumamıstı ama olsun bugun daha ıyı olur

günaydınnnnn herkese

hala 77yim takılı kaldım bu kiloda :S

iftarda 1 domates çorbası 1 adet çavdar ekmeği ve sütlaç yedim 2 saat sonra filan limonata içtim

sahurdada zeytin 2 çavdar ekmeği salatalık peynir yedim su içtim o kadar

çok seviyorum cnmm sürekli tüketebilirim bıkmadan usanmadan kaloriside çok az beni doyuruyoda yemeden çok az sıcak su akıt üstünden yağı gidiyo üstüne kekik pul biber filan ay millet oruç ben iice acıktırcamm

eline sağlık afiyet olsun

güllaç ağzıma sürmemmmmmmm buram buram süt nefret ederim ıyyyy

günaydın herkese yaa ben bu hafta ümitli deilim pazardan berı akcırıyorum ve rahatsız oluyorum mıdemde bı yumru duruyor butun gün.bugun dıkkat edıcem de yarın ablama davetlıyız nolcak bılmem

Al bende de o kadar :) İki gündür dondurma yiyorum ne yalan söyliyim dün de yedim sonraaa nasıll bir vicdan azabı çektimm. Hemen form çayımı içtim.. Biraz ara verdim sonra da kabuk tarçınlı yeşilçayımı içtim 1,5 litre de su içtim.
Perşembe akşamı belli olacak bakalım. Ye ama en azından almamak için eve gelince form çaylarından iç bence en azından sabit durursun.

günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum

kahvaltım
1 dilim lıght ekmek
1 yumurta
domates
salatalık

Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar

canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyorpatlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana

ama ama ama sen canın çekti hemen bulmamız lazımm akşama kadar yemicen mi bişeyy

öyle yapayım bari yeşilcay felan ıceyım mıdem taş gibi hala

canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom dabelden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…