Selam kızlarr nasılsınız ?
Ben iyi gibiyim çok ağrım var ya hala regl olamadım yaa :18:
Dün çok fazla uğrayamadım geçmişe bir bakayım yediklerimi yazıyım da yokluğum da hissedilmemiştir büyük ihtimalle
İftarda: 3kaşık makarna 4 tane köfte salata bol su
Sahurda: karpuz, sune kadar kısa oldu ya iyi bari az yemişim
[/QUOTE
cnm bende patlamak üzereydim oldum sonunda darısı başına
çıtır diyorum başkada bişey demiyorum tabi bide maşallah dicem çıtır çıtır çıtır
Makinanın pixeli iyimiş
Kol kalmamış sendeeeee kolların çok zayıflamışş ne kaa gzellll.
Bacakların da aynı şekildeee
75 lik halinden eser kalmamış. Bambaşka biri olmuşsunn..
Bravooooooooooooooooooo
Canım bence gayet güzel ve dengeli besleniyorsun
Közlenmiş biber benimde canımı çektirdin kız
Bende işyerindeyim
Oruç gibi düşün akşam beşe kadar
canım sen zayıfladıkça açıldın maşallah
tabi yakışıyor oturuyor cuk diye kıyafetler
bomba gibiyim diyorpatlatıyorsun bombayı
Çok tatlısın , bak makyajlı sarı saç daha hoş durmuş...
Dememiş miydim ben sana
cnm makinen baya iyiymişşşfotomodelimiz süper cnm çok fark var süpersiiii bacaklar falan muhteşem olmuşşşşş elbiseni beğendimm altına taşlı bi parmak arasıyla dene cnm böle mercan yeşilli falan süper olur
öyle yapayım bari yeşilcay felan ıceyım mıdem taş gibi hala
canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom dabelden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben
çok seviyorum cnmmsürekli tüketebilirim bıkmadan usanmadan kaloriside çok az beni doyuruyoda yemeden çok az sıcak su akıt üstünden yağı gidiyo üstüne kekik pul biber filan ay millet oruç ben iice acıktırcamm
eline sağlık afiyet olsun
güllaç ağzıma sürmemmmmmmmburam buram süt nefret ederim ıyyyy
günaydınn bebeklerrr :)
yeni makinamın siftahını yaptımmm gelsin tazee resimlerr :)
yorumlarınıız bekliyoom hee :)
Canım valla önceki halini bilmiyorum ama şimdi ki halin süpermiş ben resimleri gördükçe gaza geldim
Eki Görüntüle 237547 Eki Görüntüle 237548 Eki Görüntüle 237549 Eki Görüntüle 237550
Ya sen oldunda birde ben olsam şiştim çok fena sabah giyecek kıyafet bulamadım nasıl daralıyorum her giydiğim pantolonda yagünaydın kızlarr sonunda dün regl oldummbiraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii
liste yapmayı beceremiyom kiiieve yardıma gelsem olurmuu
iyiyim canım biraz yorgunum okadar...tatlıları sorma tepisnin yarısını ben yiyorun bu aralar..Allahtan dün reql oldum..bu sabah son son herşeyden bıkana kadar yedim artık reql bitimine kadar kendime çekedüzen vermeliyim...çizelgemdeki kiloma inmem için iyi bi fırsat
Hoşgeldin canımıniçi
Nasılsın özlettin valla kendini...
Sağol iyi dilkelerin için ..
Kısa süre sonra tekrar şişko bir kamyon olarak burdayım
Ama dikkatli olacağım dedikçe yiyorum nedense
Kemalpaşa tatlısı kaç kalori hesap yapmak istemiyorum
Yarısını ben yedim...
Ay hamiş kalasıca gelmiş
Hurma kaysı badem
bayıldım kız menüne
hoşbuldukk :79:Hosgeldin
cok gecmis olsun
hoşbulduk tuqbacım..burdan uzak kalsamda aklım hep sizde..neyseki artık bukadar yoqunluk olmaz..rahatım bundan sonra..adaylıqa gelince canım 2 bebekle zor olmazmı senin için..senaaa ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşggeldiinnnnnnnn gözümüz yollarda kaldı nezamandır yoksundaa,valla özledik haa ,ne yalan söyliyim biraz sensiz boş kalıyo burası senin ismini görünce hemen ''ana kaptan gelmiş''diye seviniyorum,baya ısınmışız birbirimize bu topik çok güzel oldu yaaa herkez birbirini yıllardır tanıyo gibi sıcak birbirine karşı hepinizi çok sevdim ve seviyoruuumda dur bu öpüş olmadı bu ii:97::97:
bu arada kaptan yardımcılığına adaylığımı koyuyorum,bütün gün evdeyim seve seve yardımcılık yapabilirim emmeee accık öğret bana nedir nasıl yapılır bu yardımcılık:97:tabi seçilirsem
dün sen msnde reql oldum dedin ya..günaydın kızlarr sonunda dün regl oldummbiraz şişim ama artık idare etcem sapıtmamak için kızlar menümü paylaşcam paylaşmazsam rencide edin benii
BELENAYgünaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum
Dün bi ara burdaydı sabah sonra kayboldu.
Sena Kaptan gelmiş liste hazırlanıyor sanırımm kısçeelerrr.
kızlar 6-7 ay öncesine kadar çok rahat bi regl dönemi geçiriyodum ne ağrım olurdu ne sızım anlamazdım bile oldgumuu şimdilerde migren ağrısı-mide bulantısı -ağrı baş dönmesi bune ya delircem bi kadın doguma gitsem mi niye böle oldum dün gece bi baş dönmesi tam düşüyodum eşim son anda tuttu tansiyon 9-5 ayran çtim tuzlu biraz kendime geldim şuan gene size yazıyorum ama başım fır fır dönüyo düştü muhtemelen ayaga kalkmaya korkuyorum düşcem diyee ne hormonmuş bunlar yaaa
kızlar 6-7 ay öncesine kadar çok rahat bi regl dönemi geçiriyodum ne ağrım olurdu ne sızım anlamazdım bile oldgumuu şimdilerde migren ağrısı-mide bulantısı -ağrı baş dönmesi bune ya delircem bi kadın doguma gitsem mi niye böle oldum dün gece bi baş dönmesi tam düşüyodum eşim son anda tuttu tansiyon 9-5 ayran çtim tuzlu biraz kendime geldim şuan gene size yazıyorum ama başım fır fır dönüyo düştü muhtemelen ayaga kalkmaya korkuyorum düşcem diyee ne hormonmuş bunlar yaaa
çıtır seni yesin kıtır kıtır :)
he yaa makinam iidir, önümüzdeki 12 ay boyunca taksitleriyle hissettiricek bana kendini
kollarım iweet eskiye göre gitti baya bi ama üst kollarım war hala ne yazkki..
teşekkür ederim bebekmmm
iweet bildiğin sarıyım su an, diplerim geliyo 2 haftada bir dip yaptırıyom nalett ettmm ama sewdim bu rengiii :)
orda reglimin 3.günü walla, göbüş hala var o nedenlen bol elbisee giydimmm
cok mercii anazuum
uff bacak dimeee yaaa tmm inceldi ama naapsam boş, narin deiller hiç ama sükrediyorum tabikiii, cok sükür üzeride yürücek bacaklarım warr :)
bendee begendmmm, yeni aldım 38 beden, 1 hafdaır üstümden cıkarmıyom desem yeridirkoyu turkuaz rengi bilekten baglamalı ayakkabılarım warr aslnda giyilebilir altınaa ii dedin
bende cok sewerek aldmmm walla sewerek de giydimmm :) riskli biraz iweet oldugundan şiş gösteriyo insanı ama altı bol elbise giyebilceek raddeye bilem geldiiim haniiiiiiiiiiiii altta yatan mesaj o
senin için bidaakine dar giyinippp cekilceem
hadi ordan güzelsinnçıtır seni yesin kıtır kıtır :)
he yaa makinam iidir, önümüzdeki 12 ay boyunca taksitleriyle hissettiricek bana kendini
kollarım iweet eskiye göre gitti baya bi ama üst kollarım war hala ne yazkki..
teşekkür ederim bebekmmm
iweet bildiğin sarıyım su an, diplerim geliyo 2 haftada bir dip yaptırıyom nalett ettmm ama sewdim bu rengiii :)
orda reglimin 3.günü walla, göbüş hala var o nedenlen bol elbisee giydimmm
cok mercii anazuum
uff bacak dimeee yaaa tmm inceldi ama naapsam boş, narin deiller hiç ama sükrediyorum tabikiii, cok sükür üzeride yürücek bacaklarım warr :)
bendee begendmmm, yeni aldım 38 beden, 1 hafdaır üstümden cıkarmıyom desem yeridirkoyu turkuaz rengi bilekten baglamalı ayakkabılarım warr aslnda giyilebilir altınaa ii dedin
bende cok sewerek aldmmm walla sewerek de giydimmm :) riskli biraz iweet oldugundan şiş gösteriyo insanı ama altı bol elbise giyebilceek raddeye bilem geldiiim haniiiiiiiiiiiii altta yatan mesaj o
senin için bidaakine dar giyinippp cekilceem
Valla al benden de o kadar bayılırım bibere yaa evde var dur akşam yapıyım da ben de yiyim aklıma geldi
Ya sen oldunda birde ben olsam şiştim çok fena sabah giyecek kıyafet bulamadım nasıl daralıyorum her giydiğim pantolonda ya
canım ben sana nasıl yapacaqını öqretirim
iyiyim canım biraz yorgunum okadar...tatlıları sorma tepisnin yarısını ben yiyorun bu aralar..Allahtan dün reql oldum..bu sabah son son herşeyden bıkana kadar yedim artık reql bitimine kadar kendime çekedüzen vermeliyim...çizelgemdeki kiloma inmem için iyi bi fırsat
hoşbuldukk :79:
hoşbulduk tuqbacım..burdan uzak kalsamda aklım hep sizde..neyseki artık bukadar yoqunluk olmaz..rahatım bundan sonra..adaylıqa gelince canım 2 bebekle zor olmazmı senin için..
dün sen msnde reql oldum dedin ya..
bulaşıcı galiba akşamada ben oldum...daha 1 hafta vardı yaa:84::84:
BELENAY
bu üçüncü uyarışım lütfen yazı puntonu normale indir cnm..
yok canım anca geçmişi okudum...şimdi açıcam daha özeli..öqleden çnce yapmam lazım bi ihtimal öqleden sonra arkadaşım gelebilir...
günaydın vanlarr herkese gönüllerinizce birgün diliyorum
hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..
fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...
hatırlarsanız safranboludayken burnum kanamıştı boqazımdan kan gelmişti..geçen hafta dr gittim..bt filmi istedi..dün sonuçları aldım..burnumda eqrilik varmış kanama ondanmış..ameliyat dedi..fiziksel olarak burnumda hiç eqrilik görünmüyor...enteresan karşıladım...ameliyat olmayı düşünmüyorum..çünkü burun kemiqini kırıp yeniden yapıyolar..bunu göze alamam..
fıstıqım çok geçmiş olsun...ana saqlıqa bi git bakalım ne dicek..içimiz rahat olsun...
Ya ben de migren filan yok ama var ya ezip geçiyor beni her ay bu regl sancısı baş dönmesi mide bulantısı ağrı gözlerimin altı mosmor oluyo kendime gelemiyorum bir türlü kafayı yiyorum şu anda ağrıyo mesela daha olmadan bulursan bir çaresini bana da söyle ben doktora gittim hem de kaç kere hiçç bişi demediler evlenince geçer üşütme dikkat et dedi gönderdiler bıktım yani ben de bu konudan baya
herkese merhaba....
tam da adım zıkredıldıgı an gelmısım, artık ıyı ısnan lafının uzerıne mı gelır dersınız, yoksa ıtı an comagı hazırla mı bılemıycemmmm..
cerencımmm, yenı işin hayırlı ugurlu olsunnn, huzurlu, bol kazanclı gunler dılıyorum sanaa
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün olmasını diliyorum bugünde mönü paylaşmıcam ramazan ayında iyice şaşırdım ben kısmetse yarın oruca başlıyorum toparlanıyorum artık sahur ve iftar mönülerimi yazarım kısmetse bu arada kilo vermeye devam ediyorum çok şükür cuma günü tartıda güzel bir rakam görmeyi diliyorum
canım cok güzel cıkmıssın yüzden de barız cok farketmiş ama ben elbsıenı begenemdım oldugundan kılolu göstermiş bence yoksa zayıfsın bılıyom dabelden asagısı bol oldugu ıcın begenmedım ben
Hoşgelldinnnnnnnnn çok özlettinnn kendiniiiiiiiiiiiiiii.
peloşuuum teşekkür ederimmm fıstıgımmmmm :) walla 2.gün olduu başladmm ii gidiyo şimdilik :)
çöm çöm takılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?