boy:1,56 mywish gör bakta şükret haline:76:
kilo:akşama tartılıp öle söylicem
göğüs:104 küçülmeyen bi bu kaldı hepsi küçüldü bunu eritemedim 104 başladım öle gidiyor hadi hayırlısı
bel:82
basen:112en zor eriyen yeri bile erittim be 124ten teeee 112ye
kol:35
bacak:68+75 sağ bacak önden gidiyor
şimdi niye yazdı bu kız bunları diyeceksiniz ne bilim içimden geldi
boy:1,56 mywish gör bakta şükret haline:76:
kilo:akşama tartılıp öle söylicem
göğüs:104 küçülmeyen bi bu kaldı hepsi küçüldü bunu eritemedim 104 başladım öle gidiyor hadi hayırlısı
bel:82
basen:112en zor eriyen yeri bile erittim be 124ten teeee 112ye basen ölçümde ambulans numarası gibi olmuş hızır acil servis 112
kol:35
bacak:68+75 sağ bacak önden gidiyor
şimdi niye yazdı bu kız bunları diyeceksiniz ne bilim içimden geldi
kdr önemli bişey cıkmamasına sevindim canım tekrar gecmiş olsun
kızlar öğle arası odama gıdıp yere buyuk çöp poşetlerınden serıp yatıyom valla burda dınlenecek bı yer yok dısarısı cok sıcak uyumasamda dınlenıyom orda kapıyı kıtleyıp ama sımdıdıe mayıstım acılamadımbu sene oruc benı vurdu gercekten
manken olcek halimiz yok ya bunada şükür hiç olmazsa zayıflayınca çıtı pıtı oluruz bizde dimi amaNapalım bizde bu boyla avuncaz topuklu ayakkabılara mahkum
Ölçülerden pek anlamam sevmem de ölçmeyi o yzden yorum yapamıcam
benım basenım senınkı gıbı 12 santım kuculse var yaa, sokaklarda gobek atarımmmmm
şimdi sen bana yap cannesi diyeceksın, ama valla ne cd ye atabıldım ne de attıgım kart okuyucu evdekı dvd de calıstı, bı guc engellıyo benım bu callesı yapmamı galıbaaa
bu sıcaklarda Allah yardım etsin ya ama yağışlı hava geliyormuş biraz olsun rahatlarız canım sen bide emziriyorsun ondanda bu halsizliğin Allah yardımcın olsun rabbim kabul etsin inşşalahkdr önemli bişey cıkmamasına sevindim canım tekrar gecmiş olsun
kızlar öğle arası odama gıdıp yere buyuk çöp poşetlerınden serıp yatıyom valla burda dınlenecek bı yer yok dısarısı cok sıcak uyumasamda dınlenıyom orda kapıyı kıtleyıp ama sımdıdıe mayıstım acılamadımbu sene oruc benı vurdu gercekten
kızlar birşey soracağım .. evde plates yada leslie 3 mil tarzı şeyler yapıyor musunuz ??
netden indirmedim ama sporu bıraktıktan sonra,kiloyu kafaya takdığım anlarda leslie stres atmışımdır çoğu zaman..
ama belenayın calleni hiç denemedim
leslie ter atıyosun heryanın çalışıyo bence ev için güzel...
anladım .. bi başlık görmüştüm dans ederek zayıflanır mı diyeydi sanırım .. 3 ayda 17 kilo vermiş diyet + günlük 1.5 saat dans ile.. son 20 dk oryantelmiş
bende bunu düşünüyorum da çok yoruluyorum bi yarım saatte
bu arada" kalbimdeki kan lekesi" ne yaaa..içim ürperdi haaaa
aay hıc gulecegım yoktu arzu yaaaaa, bı an o sekıl gozumun onunde canlandın da
bugun yıne cok sıcak ankara dımı, ben de ofıste napcagımı sasırdım camlar acık ama kapıyı acamıyorum o zmn çarpıyo benı zaten dun gece öksürup durdum gercekten sıcakta hastalık hıc cekılmıyoooo
sanırım hissettiğim bu
yaşadığım ayrılık sonrası psikolojik durum
bir şarkıda geçiyordu çok sevdim ve yazdım öyle ..
şimdi kilo verdiğini düşününenlerin bayramı bu gün öylemi????
ne mutlu onlara...
ya veremediiğini düşünenler napacakkk..korku günü ter atma günü şimdi...ahh ahhh...
fırsat bulsam ben de bir yoklayacağım şu callen leslie neymiş ne değilmiş.. ya lesliyle yürüyüş diyince sanki lesie köpeğiniz var da onunla yürüyüş yapıyormuşsunuz gibi oluyor'ben leslieyle yürüyüş yapacağım hayatım hem çişi gelmiş bi dolaştırayım' falan
alışırsın yaa..yavaş yavaş başla..sonra uzun olanları yap..bence süpper ben hareketi çok severim tabi şimdi ramazand a beden hantallaştı ama severim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?