70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boy:1,56 mywish gör bakta şükret haline:76:
kilo:akşama tartılıp öle söylicem
göğüs:104 küçülmeyen bi bu kaldı hepsi küçüldü bunu eritemedim 104 başladım öle gidiyor hadi hayırlısı
bel:82
basen:112 en zor eriyen yeri bile erittim be 124ten teeee 112ye basen ölçümde ambulans numarası gibi olmuş hızır acil servis 112
kol:35
bacak:68+75 sağ bacak önden gidiyor

şimdi niye yazdı bu kız bunları diyeceksiniz ne bilim içimden geldi

Son düzenleme:

Napalım bizde bu boyla avuncaz topuklu ayakkabılara mahkum
Ölçülerden pek anlamam sevmem de ölçmeyi o yzden yorum yapamıcam

benım basenım senınkı gıbı 12 santım kuculse var yaa, sokaklarda gobek atarımmmmm

şimdi sen bana yap cannesi diyeceksın, ama valla ne cd ye atabıldım ne de attıgım kart okuyucu evdekı dvd de calıstı, bı guc engellıyo benım bu callesı yapmamı galıbaaa

kdr önemli bişey cıkmamasına sevindim canım tekrar gecmiş olsun

kızlar öğle arası odama gıdıp yere buyuk çöp poşetlerınden serıp yatıyom valla burda dınlenecek bı yer yok dısarısı cok sıcak uyumasamda dınlenıyom orda kapıyı kıtleyıp ama sımdıdıe mayıstım acılamadım bu sene oruc benı vurdu gercekten

aay hıc gulecegım yoktu arzu yaaaaa, bı an o sekıl gozumun onunde canlandın da

bugun yıne cok sıcak ankara dımı, ben de ofıste napcagımı sasırdım camlar acık ama kapıyı acamıyorum o zmn çarpıyo benı zaten dun gece öksürup durdum gercekten sıcakta hastalık hıc cekılmıyoooo

Napalım bizde bu boyla avuncaz topuklu ayakkabılara mahkum
Ölçülerden pek anlamam sevmem de ölçmeyi o yzden yorum yapamıcam
manken olcek halimiz yok ya bunada şükür hiç olmazsa zayıflayınca çıtı pıtı oluruz bizde dimi ama

tam onu yazacaktım bende gönülsüz aş ya krın ağrıtır yad başsen yapma kızım bu calleni bişey olurda mahkemelerde süründürürsün beninot:çok faydalı bak çooook

bu sıcaklarda Allah yardım etsin ya ama yağışlı hava geliyormuş biraz olsun rahatlarız canım sen bide emziriyorsun ondanda bu halsizliğin Allah yardımcın olsun rabbim kabul etsin inşşalah

kızlar birşey soracağım .. evde plates yada leslie 3 mil tarzı şeyler yapıyor musunuz ??

belenay..akşama sıfır yemek var..bütün tavuk aldım,şöyle reklamalrdaki kzıarmış istiyırum ama 2 kişiye çok gelirmi acaba..
adamada küçük tavuk olsun demedim...
farklı tarfi yapayım yaa...

:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşüdüm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi be küvete düşmüş dalin civcivine döndüm

kızlar birşey soracağım .. evde plates yada leslie 3 mil tarzı şeyler yapıyor musunuz ??

netden indirmedim ama sporu bıraktıktan sonra,kiloyu kafaya takdığım anlarda leslie stres atmışımdır çoğu zaman..
ama belenayın calleni hiç denemedim
leslie ter atıyosun heryanın çalışıyo bence ev için güzel...

anladım .. bi başlık görmüştüm dans ederek zayıflanır mı diyeydi sanırım .. 3 ayda 17 kilo vermiş diyet + günlük 1.5 saat dans ile.. son 20 dk oryantelmiş
bende bunu düşünüyorum da çok yoruluyorum bi yarım saatte

şimdi kilo verdiğini düşününenlerin bayramı bu gün öylemi????
ne mutlu onlara...
ya veremediiğini düşünenler napacakkk..korku günü ter atma günü şimdi...ahh ahhh...

fırsat bulsam ben de bir yoklayacağım şu callen leslie neymiş ne değilmiş.. ya lesliyle yürüyüş diyince sanki lesie köpeğiniz var da onunla yürüyüş yapıyormuşsunuz gibi oluyor 'ben leslieyle yürüyüş yapacağım hayatım hem çişi gelmiş bi dolaştırayım' falan

alışırsın yaa..yavaş yavaş başla..sonra uzun olanları yap..bence süpper ben hareketi çok severim tabi şimdi ramazand a beden hantallaştı ama severim yaaa

ay napim pelin yaa birde bel yastıgım var onu koyuyom kafama ohh normalde mutlaka rahat yer olması lazım yatıp uyumam ıcın ama simdi özellikle yatıyom bılg basından 1 saat ayrı kalayım hemd evakıt gecsın dınleneyım dıye.yalnız cıkarken kendımı suclu gıbı hıssedıyom sankı iş basında uyumus kalmıs gıbı aslınd auyudugum yok da ıste mutlak abellı oluyordur gelıp yüzümü yıkıyom bı ferahlayıp kendıme gelıyom ramazanda durum boyle anlıycagın

şimdi kilo verdiğini düşününenlerin bayramı bu gün öylemi????
ne mutlu onlara...
ya veremediiğini düşünenler napacakkk..korku günü ter atma günü şimdi...ahh ahhh...

kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz

haha çok güldüm valla.. bana da çok garip gelmişti. özellikle 3 mil çok ter attırıyormuş ..
alışırsın yaa..yavaş yavaş başla..sonra uzun olanları yap..bence süpper ben hareketi çok severim tabi şimdi ramazand a beden hantallaştı ama severim yaaa

ahh bi bens evemedim hareketi gitti.. fazla yiyen birisi değilim metabolizmam yavaş .. onun için çok hareket lazım ama bu sıcaklarda evde yapabildiğim kadar yapacağım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…