kıyamam ya..inşaallah tez zamanda geçer tabi sende istersen...
o zaman yazında değişirmi acaba
:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşüdüm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi beküvete düşmüş dalin civcivine döndüm
zaman herşeyin ilacı artık alışmaya başladım kendimi başka şeylere yönlendirdim .. allahıma şükürler olsun bu halime iyiyim şuan gayet kabullenmek zaman aldı ama günler geçtikçe kabullenmek daha basit oluyor. geçince değiştireceğim şu kiloları verirsem gececek hepsi hemdeekendime güvenim gelecek
ay napim pelin yaa birde bel yastıgım var onu koyuyom kafama ohhnormalde mutlaka rahat yer olması lazım yatıp uyumam ıcın ama simdi özellikle yatıyom bılg basından 1 saat ayrı kalayım hemd evakıt gecsın dınleneyım dıye.yalnız cıkarken kendımı suclu gıbı hıssedıyom sankı iş basında uyumus kalmıs gıbı aslınd auyudugum yok da ıste mutlak abellı oluyordur gelıp yüzümü yıkıyom bı ferahlayıp kendıme gelıyom ramazanda durum boyle anlıycagın
hayırdır bısey mı oldu benmı kacırdım yoksa gecmıs sayfaya baktım halbukı ama:44:
bu arada" kalbimdeki kan lekesi" ne yaaa..içim ürperdi haaaa
ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel darısı başımaıza tabi ıslanmak değil küvete düşmüş civcivide geç yağmur kısmını alalım biz:96: ya ne sıcağından bahsediyorsun siz burada kara kara bulutlar yere inmiş gök gözükmüyor yağmur dinmedi :44: üstümde de 3 kat var. hepsi kısa kollu ama en üstteki yün kapşonlu hırka o derece yani ve sabah üşü
düm :44: öğlen dışarı çıktım dönüp gelesiye kadar yağmur donuma işledi beküvete düşmüş dalin civcivine döndüm
callen üstüme kaldı he yakında sponsoru olucam gelsin paracıklar yaşasın zengin oldumnetden indirmedim ama sporu bıraktıktan sonra,kiloyu kafaya takdığım anlarda leslie stres atmışımdır çoğu zaman..
ama belenayın calleni hiç denemedim
leslie ter atıyosun heryanın çalışıyo bence ev için güzel...
bende denemiştim onu hatta lesli yapmazsam dans ediyorum bayağı etkili ama callen kadar değil dermişimanladım .. bi başlık görmüştüm dans ederek zayıflanır mı diyeydi sanırım .. 3 ayda 17 kilo vermiş diyet + günlük 1.5 saat dans ile.. son 20 dk oryantelmiş
bende bunu düşünüyorum da çok yoruluyorum bi yarım saatte
seninde bayramın kdrcim ben inanıyorum seninde bayramın sevin biraz ya verdin bak gör sürpriz yapcan dimi bizeşimdi kilo verdiğini düşününenlerin bayramı bu gün öylemi????
ne mutlu onlara...
ya veremediiğini düşünenler napacakkk..korku günü ter atma günü şimdi...ahh ahhh...
fırsat bulsam ben de bir yoklayacağım şu callen leslie neymiş ne değilmiş.. ya lesliyle yürüyüş diyince sanki lesie köpeğiniz var da onunla yürüyüş yapıyormuşsunuz gibi oluyor'ben leslieyle yürüyüş yapacağım hayatım hem çişi gelmiş bi dolaştırayım' falan
ufff bu nasıl ruh hali içim karardı umarım hala oruh halinde değilsin öyleyse söle hemen çıkaralım seni yoksa bize yazık kan man yok ölesanırım hissettiğim bu
yaşadığım ayrılık sonrası psikolojik durum
bir şarkıda geçiyordu çok sevdim ve yazdım öyle ..
zaman herşeyin ilacı artık alışmaya başladım kendimi başka şeylere yönlendirdim .. allahıma şükürler olsun bu halime iyiyim şuan gayet kabullenmek zaman aldı ama günler geçtikçe kabullenmek daha basit oluyor. geçince değiştireceğim şu kiloları verirsem gececek hepsi hemdeekendime güvenim gelecek
callen üstüme kaldı he yakında sponsoru olucam gelsin paracıklar yaşasın zengin oldum
bende denemiştim onu hatta lesli yapmazsam dans ediyorum bayağı etkili ama callen kadar değil dermişim
ufff bu nasıl ruh hali içim karardı umarım hala oruh halinde değilsin öyleyse söle hemen çıkaralım seni yoksa bize yazık kan man yok öle
zaman herşeyin ilacı derler inanmazsın ama gün gelir yaşadığığın şeyler canını daha az acıtmaya başladığında hatta hatırlamdığında evet dersin zaman iyi bir ilaçmış....
ve benmiydim o ağlayan ,bitemeyecek bir acıymış gibi yaşayan dersin....
dersinde dersin..ayyy daha çok edebi yazıalr yazarımd aburda dalga geçerler benle.....
geçicek canım benim,ben başıma bir şey geldiğinde ben nasıl kaldırıım diyorum,dünya üzerime yıkıldı sanıyorum ama sonra daha kötüsü geldiğinde daha dayanıklı olduğumu anlıyorum o neymişki diyorum...neyse...GEÇECEK.....
Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bebeği sevcek ya ' Anne sana ciciler mi almış ' dedi. Suratım kıpkırmızı oldu.
Kilomdan dolayı bunu dedi. Sonra teyzesiyim deyince pardon falan dedi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
Yaşlı bi kadın gelip Allah bağışlasın çok tatlı annesi misiniz dedi.
Ablam ve eniştem de duydu tabi. Öyle bir rezillik ki. Off offf
Benim kesin kilo vermem lazım.:84::84:
haha çok güldüm valla.. bana da çok garip gelmişti. özellikle 3 mil çok ter attırıyormuş ..
valla ank sıcak dısarı cıkmıyorum allahtan ama once ıst bursa taraflarına gelıyo sonra buarya yagmur yarında bize gelir belki
ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel darısı başımaıza tabi ıslanmak değil küvete düşmüş civcivide geç yağmur kısmını alalım biz
deme kız ablama öle kutsal bir görev üstlenmiş kendisi yazıııııııııık
Dün akşam ablamla alışveriş merkezinde geziyorduk bi mağazaya girdik bişeyler beğendik işte.
Ablam kabine girdi. Bende yeğenimle (6 aylık) ilgileniyordum. Satış danışmanı kız geldi.
Bi kere de sahilde dolaşırken bizimkiler bişeylere bakıyorlardı ben ilgileniyordum gene.
o 3 mili 5 mili bir anlasam.. bir saatte 3mil yürütüyor gibi mi bir şey kastediyor nedir :44: yürümeden görmeden bilemiyorum yaa deneyelim bakalım
valla ank sıcak dısarı cıkmıyorum allahtan ama once ıst bursa taraflarına gelıyo sonra buarya yagmur yarında bize gelir belki
canım ya ılla kıloyla alakalı bısı deıl ki, bızım aramızda da ne zmn bı bebk olsa, en ip gıbı olanımız o sıra onla ılgılense de annesıınız dıye soruyo etraftakıler, ne var ki bunda, demekkı annelık yakısıo sana ne guzel bışı
bu aksamdan valızlerı hazırlamamız lazım yarın gece yola cıkcaz, aslında yenı bı valız almak ıstıyorum ama taksıtlı nerden alabılırım kiiii :26:
bu arada ben kk da onlıne gozukuyorum ama fonda dizi izliyorummmmm, habeırnız olsun yanı sonra pelin niye yazmıyosun fılan demeyın, bolum aralarında gelıp okuyorummpatornun olmadıgı zmnları ıyı degerlendırmek lazım
üzme canım kendını o tarz seyelr hep olur kıloyada yükleme bende zamanında yegenlerıme cok baktım kıloluyken de dgılken da rastlıyordum boyle seylere hatta cocukların alfına bıle alınıyorudm teyze dıyolar dıye sımdı alınmıyorum tabıı teyze dıyebılırler artık
kuzum öyle düşünme yaa.. şimdi normal şartlarda genele göre bu yaşlarda küçük bebeğin olabilir ki 21inde bile evlenmiş olsan oo nurtopu gibi kucağındaydı işte.. bebiş de tatlıymış, sen de tatlısın ya, o yüzden annesi sanmışlardır.. hatta sen evet annesiyim deseydin kesin aaaa hiç göstermiyorsun ablası gibi duruyorsun derlerdineyse sen yine de kilo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?