pardon cnm sen bnm çizelgeme bakmadan yorum yapmışsın sanırım..yeni başlayan birine benziyormuyum...ayruca akşam yarım kase çorbayla 3 çatal makarnayamı çok diyosun...bidaha düşün bence...
canım tarçınlı süt içmeyi denesen..birde doqanın tarçınlı karanfil çayı var tatlı isteqini sıfırlıyor..bebeqede zararı yok çünkü içinde sadece tarçın ve karanfil var...frenle kendini lütfen okadar kilo alma..çıtır bir hamilelik geçir..millet imrensin sana..
inşallah sudemcim teşekkür ederim iyi dileklerin için...
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir olmasını diliyorum ve akşamki tartı şokundan sonra keyif içinde güne başladım beklediğim üstünde kilo vermişim şaşkın ve sevinçliyim ve kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya nasip olur inşallah
az kaldı6lı rakamları bi görsem uzun süredir hiç görmemiştim kendilerini bakalım bu sefer nasip olur inşallah sizlerle birlikte olunca güzel gidiyor iyiki varsınız
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 74.2 kg
Bu hafta: 72.4 kg
giden: 1800gr
Toplam giden: 9600
Hedef kilo:55 kg
günaydın kızlaaaaaarrrrr
birazdan erginimede özelden bildirim yapıcam ama buraya da yazayım dedim
başlangıç 79.1
geçen hafta 78
bu hafta 76.700 çıktım
giden 1.300
hedef 68
evde net olmadığı için ancak yazıyorum kilomu
neyse ben bildirimimi yapayım
haa bu arada şu çizelge işini bugün halledicem inşaallah
oyy kızlar....
yeşilçayımı içiyom anca paklar beni....
yemekten geldık.....
ama varya kılo verdım dıye kaçamak yaptım.....
hemde nasıl kaçamak duyarsanız beni furursunuz.....
o yüzden bugun menu vermeyım sevinçle .....
tadını unuttuğum pidenin ve künefenın tadına baktım......ayy tataları hala aynı ya.....
doyamadım....ama devamını getırmedım.....bı kaşık kunefe yedım ama aklım künefede kaldı.....baka baka doydum.....
geçmişe daha dalamadım....
öglen 14.30 da felan kalktım....
kuafördu hazırlıktı derken .....giremedım.....
sudem tebrık ederım bend ekırıdm senın gıbı seytanın bacagını kızinşallah canım tememnım bu...
canım estagfirulllah...ne boşbogazlıgı gönlunden gecenı yazmısın....
canım hangı dıyetı yaparsan yap bırakınca eskı yeme düzenıne dönunce kılo alırsın.....
burda amaç yaşam şeklı halıne getırmek...
zaten onca zaman kılo vermeye cabalayııpta verdıkten sonra yıyıp kılo almayı kımse ıstemez...
benım eşim 1.83 felan boyu...ama sağlığı için herşeyden önce kolestrol vs için kılo vermesı şarttı....iyi geldı ona...ıkımizde hiç aç kalmıyoz...artık beraber yeşilçay içmeye bıle başladık dün...
12 senedir dışardan yediği için halıyle dışarının yemekleri yaglı...evlenıncede ben hamarat gelın 2-3 ayda 82 kılo adamı her gun börek,pasta hamurişi yapıp 92 lere çıkardım....o 2-3 ayda aldııg kılolar kalan 4yılda gıtmedıgı gıbı ustune her yıl azar azar eklendı....ve artık o da dur dedı bı yerde mecburen....
çunku ben artık 0.1 tonluk kocacım dıye alay etmeye başladım....oda daha fazla alay etmeme dayanamadı.....
ve şimdi ıkımızde çok mutluyuz.....allahım inş. devamını getırmeyı nasip ederde....sağlıklı bi kıloya ınerız....
günaydın bağyanlar :124:
kara kara bulutlu, yataktan kalkılmayası, vurup kafayı uyunası, ıslak bir güne merhaba.. ayağımda kışlık deri botlar, üzerimde t-shirt, en üstüme de yünlü kürklü hırka aldım napak yani ağustosun tam ortasında sel olunca böyle oluyoröğleden sonra izinliyim, emniyet-adliye-trafik arası mekik dokuyacağım sanırım.. düşünüyorum kavuran sıcakta mı daha rahat koştururdum, bardaktan boşalan yağmurun altında mı? karar veremedim ama sıcak terlettiği ve bezginlik verdiği için daha zor sanki :97:
canım toplamda verdiqin kilo 1.300 deqil 1.400..yanlış yazmışsın..çizelgeni yaparsan otomatik olarak kaç kilo verdiqini görürsün hesaplamana gerek kalmaz
kız dün agzımı actım buaryada gelır yarın belkı dıye yarına kalmadan aksam bı bastırdıgece devam ettı yagmur,dolu,gökgürültüsü,şimşek acayipti yani 2yi geçiyodu benım uyudugumda da cocuk uyancak dıye onu kontrole dıp durdum sankı gök yarıldı yani.
canım bak bii,sen ve herkeze diyorum kaştır bıyıktır epilasyondur yaptıracaksanız ,verilen tarihler var ozamana denk getirp yaparsanız epilasyonunuzu,çok ince ve geç uzuyorlar tarafımdan 3aydır deneniyo ve işe yarıyo mükemmel sonuç aldım deneyin bence ne kaybedersinizki,,ilk tarih 19 ağustos reglden sonra gelmesi lazım bu tarihin,eğer regl olmadım yada şuan reglim diyenlerde 28 ağustosta alsınlar tüycazlarını,inanın pişman olmıycaksınız
kulaklarım çınladı hemen geldimsizlere utanç ve kıvanç tablomu sunacağım....
utanç tablosu.....
30 ekım 2010 da kılo vermek için aranıza katılmışım....77.6 kılo ile..
ama boğazımı tutamayıp ve dengelı beslenmeyı beceremeyıp....
2 ılerı bı gerı usulü bi hafta verıp 2 hafta almışım....vs...
75.6 ya kadar düşüp...
kasım ayında diyetı bırakıp yurt dışına çıkmışım...
halıyle kılo alarak 76.7 ıle sahalara geri dönmüşüm....
aylarca ne yemeyı bırakmışım ne dıyetı....
2 ılerı bı gerı hep sürdü....
hatta kulakları çınlasın green yanı yeşim hep alay ederdı....gram gram verıyon dıye...
mart ayında 72.8 kılo ıle tekrar dıyetı bıraktım çunku ablam ve annem vardı...
73.5 olana kadar kılo aldım....
mayısta adam gıbı her hafta kılo verdım...
ve 17 hazıran günü ılk defa tartıda 70.5 gördüm.....
acaip şımardım yemeye devam ettim.....
bıde ustune tatıle cıkınca.....oldu kılo 72.8.....
bardağı taşıran son damla oldu....ve artık adam gıbı şu işi yapıp kurtulmalıydım....
tatılden döndum ve artıkçok sıkılmıştım bu ıkı ılerı bı gerı durumundan.....
defalarca dietı bırakıp kılo almak çok sıktı beni...
15 temmuz olmuştu....
arkadaşlarımın dukan dıyetıyle kılo verdıklerını gördum....başlamayı düşündüm....
ılk hafta yememe dıkkat ettım....
kıvanç tablosu.....
15-22 temmuz:72.8-72.4: 400 gram gitti....
sonra dukana başladım....
22-29 temmuz:72.4-69.5: 2 kılo 900 gram gitti...
29 temmuz -5 ağustos: 69.5-68.5: 1 kılo gitti...
5-12 ağustos:68.5-67.6: 900 gram gitti...
diyeceğim o ki aylarca boşa kendımı hırpalamışım.....moralımı bozmuşum....adam gıbı ya bı dıyete başlayıp devam edılecek ya da dıye yapılmaycak....
ve inşallah sizlerın da sayesınde bu dıyetı bırakmadan hedefe ulaşırım.....ve her hafta kılo verebılırım...
işin tuhaf tarafı verdiğim 10 kılonun 5 kılo 200 gramı son 28 gunde verilmiştir.....
sıkı tut bırakma ozamangünaydıııınnn
kilo bildirip geçmişe gideyim ben
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:65.8(sonunda 65 i degördüm ya gam yemem artık ama ınanamıyorum gercek oldugunda sankı ramazan bıtınce elımden gıtcek gıbı )
giden:700 gr
top.giden:8200
hedef:62
oooo tebrikler abla kortizonun etkileri yok oluyor herhalde :92: tam gaz ilerigünaydın kızlar nasılsınız güzel bir olmasını diliyorum ve akşamki tartı şokundan sonra keyif içinde güne başladım beklediğim üstünde kilo vermişim şaşkın ve sevinçliyim ve kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya nasip olur inşallah
az kaldı6lı rakamları bi görsem uzun süredir hiç görmemiştim kendilerini bakalım bu sefer nasip olur inşallah sizlerle birlikte olunca güzel gidiyor iyiki varsınız
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 74.2 kg
Bu hafta: 72.4 kg
giden: 1800gr
Toplam giden: 9600
Hedef kilo:55 kg
kulaklarım çınladı hemen geldiminsan adı çıkıcana canı çıksın boşuna dememişler 1 kere dedimdi ben çok yavaşsın diye ve üzerine eklemişimdir kesin.nerde nasıl bi hata yaptığını keşfetmen lazım diye neyse sadete gelirsek diyet bir dönem değil hayatın bütününe adapte edilmesi gereken bir yaşam şekli.hayatında kepek ekmek yeşil çay domates salatalıkla kahvaltı yapmamış insan bu duruma nekadar dayanabilirki muhakkak bir yerde kopar ipler.bu yüzden insan kendini tanımalı ve hayatına yayabileceği br yeme şekli oluşturmalı.sende kendin için en doğru olanını buldun dilerim güzel kilolar verip kilonu korursun yıllarca
sıkı tut bırakma ozaman
oooo tebrikler abla kortizonun etkileri yok oluyor herhalde :92: tam gaz ileri
2 günde ne çok ilerlemiş sayfalar çok ayrıntılı göz atamadım kusura bakmayın.uykusuzumda 3 saat anca uyumuşumdur uykum bölününcede dalamadım bidaben geleneksel ekmek ve türevlerini yemeye devam ediyorum acep bendemi hamileyim ekmek aşeriyorum.kendime hakim olamıyorum nedense dün akşam yiğenlerm memleketten döndüler çok özlemişim bebişlerimi.ilk göz ağrım boyumca olmuş yiğenim hala zayıflamışsın dedi bende sen hemen benim kadar ol diye sana yetişmeye çalışıyorum dedim en son gördüğünde 65 kiloydum demekki baya farketti 4kiloda evdeki tartıyı kim yok ettiyse bakamıyorumda kilo verdimmi aldımmı.
unutmadan kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler motivasyonlarını bozmasınlar emek verdiğiniz bu yolda emeğinizin karşılığını muhakkak alırsınız.:81::81:
incesin yavrum sen bak albüm ekledim bakta nekadar ince olduğunu anlaöyle yapayım valla yani inş yapabilirim aslında kacsın da söyle 64-63 lere dogru mümkünse ıns sporlada destekleyıp azcık ınecelebılrım yaa
da uzatacaktım ismide kestimGreen albümüne şimdi baktım. Koptum gülmekten albümün ismi harika.
Vee karnın dümdüzzz duruyorrr.
da uzatacaktım ismide kestimkarnım normalde düm düz sayılır orda asker kemeri taktımdı o biraz şiş durmuş bide o gece feci ekmek yemiştim üzerinede yatmış uyumuştum ve hepsi hala midemdeydi buna rağmen fena sayılmaz ama popo nasıl maşallah de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?