70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalarrr hayırlı bildirimlerr
bende artık 2-3 haftadır ara verdiqim bildirimlerimi yapayım..rahatsız oluyorum...birden aldıqım kiloyu birden verip haksız bir birincilik almak istemediqim için çizelgemdeki kiloma gelene kadar kendimi sabit geçicektim ama ramazan dolayısıyla vücudum ödem yaptı kiloyu tutuyor...bende bu nedenden dolayı bildirim yapmaya karar verdim..aslında geçen haftadan beri 2.5 kilo verdim ama çizelgemdeki rakamı baz alacaqım için artıda görünüyorum..

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 64.3
gelen 2.300
toplamda giden 25.7
hedef 60..

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaarrrrr

birazdan erginimede özelden bildirim yapıcam ama buraya da yazayım dedim
başlangıç 79.1
geçen hafta 78
bu hafta 76.700 çıktım
giden 1.300
hedef 68
evde net olmadığı için ancak yazıyorum kilomu

neyse ben bildirimimi yapayım

haa bu arada şu çizelge işini bugün halledicem inşaallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir olmasını diliyorum ve akşamki tartı şokundan sonra keyif içinde güne başladım beklediğim üstünde kilo vermişim şaşkın ve sevinçliyim ve kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya nasip olur inşallah
az kaldı6lı rakamları bi görsem uzun süredir hiç görmemiştim kendilerini bakalım bu sefer nasip olur inşallah sizlerle birlikte olunca güzel gidiyor iyiki varsınız

Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 74.2 kg
Bu hafta: 72.4 kg
giden: 1800gr
Toplam giden: 9600
Hedef kilo:55 kg

Canım haklısın aslında
Ben yine kendimi ihaml dönemine girdim
Çalışırken hiç bakmıyorum kendime
Öğlen arası bunu deneyeceğim...
Teşekkürler
Allahın izniyle inşallah
Az kiloyla bu işi tamamlarım bu sefer

Sudem kader sahura kadar yazmışsınız maşallah
İnşallah ikinizde hamile kalırırsınız emi
Bu kadar konuşmuşsunuz
Sonra gidip eşlerde teselli olmuşsunuz ya
İnşallah ahanda böyle gezersiniz

Çok sevindim belenayyyy
1800 hee süperrrrrrr
Tebrik ederim...

günaydın bağyanlar :124:

kara kara bulutlu, yataktan kalkılmayası, vurup kafayı uyunası, ıslak bir güne merhaba.. ayağımda kışlık deri botlar, üzerimde t-shirt, en üstüme de yünlü kürklü hırka aldım napak yani ağustosun tam ortasında sel olunca böyle oluyor öğleden sonra izinliyim, emniyet-adliye-trafik arası mekik dokuyacağım sanırım.. düşünüyorum kavuran sıcakta mı daha rahat koştururdum, bardaktan boşalan yağmurun altında mı? karar veremedim ama sıcak terlettiği ve bezginlik verdiği için daha zor sanki :97:

canım toplamda verdiqin kilo 1.300 deqil 1.400..yanlış yazmışsın..çizelgeni yaparsan otomatik olarak kaç kilo verdiqini görürsün hesaplamana gerek kalmaz

sudem tebrık ederım bend ekırıdm senın gıbı seytanın bacagını kızbizde eşimle yapıyoz o da 109.9 den 98.8 e indi su anda bende dalga egcıp duruyodum senın ıcın zayıflıyorum dedı dun bana bana kalsa onemsemem dedi

kız dün agzımı actım buaryada gelır yarın belkı dıye yarına kalmadan aksam bı bastırdı gece devam ettı yagmur,dolu,gökgürültüsü,şimşek acayipti yani 2yi geçiyodu benım uyudugumda da cocuk uyancak dıye onu kontrole dıp durdum sankı gök yarıldı yani.

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başıma :116: hoş dün aşkam bütün bir pideyi mideme sakladım ama olsun ben istiyorum darısını :116:
kilosunu koruyan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
alan arkadaşlara da moral bozmamalarını, pes etmemelerini, bugünün yarını olduğunu söylemek istiyorum :112:

bakalım ben ne alemim bu hafta merak ediyorum ama veremesem de gam yemem geçen haftasonuna şükürler olsun -1.7 kg beni bir kaç hafta götürür herhalde

canım ya iyi ki uyanmamış korkardı belki.. senin kalbin temizmiş şeker, istedin oldu ama seninki de çok temizmiş valla yağmur dedin fırtına yaptın bir ortasını bulamadı şu havalar ya.. yok yani yaz yağmuru olur anlarız da bu da fazla oluyor ama haaa

tirendi alem hatunsun sen ya nerden buldun bu tarihleri allaşkına nasıl bir hipotezdir bu

Kızlar günaydın kilo veren herkezi tebrik ediyorum.

Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 63,6
Bu hafta 62,8
Giden 800
Top. Giden 15.4
Hedef 60

kulaklarım çınladı hemen geldim insan adı çıkıcana canı çıksın boşuna dememişler 1 kere dedimdi ben çok yavaşsın diye ve üzerine eklemişimdir kesin.nerde nasıl bi hata yaptığını keşfetmen lazım diye neyse sadete gelirsek diyet bir dönem değil hayatın bütününe adapte edilmesi gereken bir yaşam şekli.hayatında kepek ekmek yeşil çay domates salatalıkla kahvaltı yapmamış insan bu duruma nekadar dayanabilirki muhakkak bir yerde kopar ipler.bu yüzden insan kendini tanımalı ve hayatına yayabileceği br yeme şekli oluşturmalı.sende kendin için en doğru olanını buldun dilerim güzel kilolar verip kilonu korursun yıllarca

sıkı tut bırakma ozaman

oooo tebrikler abla kortizonun etkileri yok oluyor herhalde :92: tam gaz ileri
2 günde ne çok ilerlemiş sayfalar çok ayrıntılı göz atamadım kusura bakmayın.uykusuzumda 3 saat anca uyumuşumdur uykum bölününcede dalamadım bida ben geleneksel ekmek ve türevlerini yemeye devam ediyorum acep bendemi hamileyim ekmek aşeriyorum.kendime hakim olamıyorum nedense dün akşam yiğenlerm memleketten döndüler çok özlemişim bebişlerimi.ilk göz ağrım boyumca olmuş yiğenim hala zayıflamışsın dedi bende sen hemen benim kadar ol diye sana yetişmeye çalışıyorum dedim en son gördüğünde 65 kiloydum demekki baya farketti 4kiloda evdeki tartıyı kim yok ettiyse bakamıyorumda kilo verdimmi aldımmı.
unutmadan kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler motivasyonlarını bozmasınlar emek verdiğiniz bu yolda emeğinizin karşılığını muhakkak alırsınız.:81::81:

öyle yapayım valla yani inş yapabilirim aslında kacsın da söyle 64-63 lere dogru mümkünse ıns sporlada destekleyıp azcık ınecelebılrım yaa

öyle yapayım valla yani inş yapabilirim aslında kacsın da söyle 64-63 lere dogru mümkünse ıns sporlada destekleyıp azcık ınecelebılrım yaa
incesin yavrum sen bak albüm ekledim bakta nekadar ince olduğunu anla sen sadece kıyafet seçimlerinle kendini istediğin gibi formda göremiysun yoksa mükemmelsin

Green albümüne şimdi baktım. Koptum gülmekten albümün ismi harika.
Vee karnın dümdüzzz duruyorrr.
da uzatacaktım ismide kestim karnım normalde düm düz sayılır orda asker kemeri taktımdı o biraz şiş durmuş bide o gece feci ekmek yemiştim üzerinede yatmış uyumuştum ve hepsi hala midemdeydi buna rağmen fena sayılmaz ama popo nasıl maşallah de

Son düzenleme:

Maşaallahhh maşaallah nazar değmesin O kadar ekmek yemeye ne güzel vucudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…