Maşaallahhh maşaallah nazar değmesinO kadar ekmek yemeye ne güzel vucudun
ben diyet yapaken 3 ay ne tatlı nede yoğun ekmek kaçamağı hiç yapmadım.3 ayda toplamda anca 1 ekmek yemişimdir.yine ekmek yemeye başladığım zaman yine ailemin yanına geldiğim zamandıekmek türevi şeyleri seviyorum böyle kuru kuru yemekle bişile yemiyorum belki onun etkisiyle kilo olarak dönmüyor bu dönem tabi bide oruç olayı var.dengeliyor vucut yada bana öyleymiş gibi geliyor anca eve dönünce anlıcam :26:
15 kilo verdim.ilk 20 gün sporda yapmış olmama rağmen pek kilo verememiştim ama sonrasında her hafta istisnasız 1 kilo verdim.kan hapı falanda kullanıyodum bazı kişileri etkiliyor kilo vermeyi durdurabiliyor ama bana pek etki etmedi.3 ayda kaç kilo verdin peki?
15 kilo verdim.ilk 20 gün sporda yapmış olmama rağmen pek kilo verememiştim ama sonrasında her hafta istisnasız 1 kilo verdim.kan hapı falanda kullanıyodum bazı kişileri etkiliyor kilo vermeyi durdurabiliyor ama bana pek etki etmedi.verdiğim kilonun çoğunu evde hareketsiz olduğum dönemlerde verdim hiç sporsuz 4 aydır spor yapçam diyorum ama tık yok anca klavye üzerinde parmak hareketleri yapıyorum
Çok sevindim belenayyyy
1800 hee süperrrrrrr
Tebrik ederim...
nerde bakim bildiriminkilo veren arkadaşları tebrik ediyorumdarısı başıma :116: hoş dün aşkam bütün bir pideyi mideme sakladım ama olsun ben istiyorum darısını :116:
kilosunu koruyan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum
alan arkadaşlara da moral bozmamalarını, pes etmemelerini, bugünün yarını olduğunu söylemek istiyorum :112:
bakalım ben ne alemim bu hafta merak ediyorum ama veremesem de gam yemem geçen haftasonuna şükürler olsun -1.7 kg beni bir kaç hafta götürür herhalde
sağol canım benim şükür etki kısa sürdü Allah bir daha yaşatmasın ogünleri güzel güzel vereyim kilolarıoooo tebrikler abla kortizonun etkileri yok oluyor herhalde :92: tam gaz ileri
2 günde ne çok ilerlemiş sayfalar çok ayrıntılı göz atamadım kusura bakmayın.uykusuzumda 3 saat anca uyumuşumdur uykum bölününcede dalamadım bidaben geleneksel ekmek ve türevlerini yemeye devam ediyorum acep bendemi hamileyim ekmek aşeriyorum.kendime hakim olamıyorum nedense dün akşam yiğenlerm memleketten döndüler çok özlemişim bebişlerimi.ilk göz ağrım boyumca olmuş yiğenim hala zayıflamışsın dedi bende sen hemen benim kadar ol diye sana yetişmeye çalışıyorum dedim en son gördüğünde 65 kiloydum demekki baya farketti 4kiloda evdeki tartıyı kim yok ettiyse bakamıyorumda kilo verdimmi aldımmı.
unutmadan kilo veren arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.kilo alan arkadaşlarda üzülmesinler motivasyonlarını bozmasınlar emek verdiğiniz bu yolda emeğinizin karşılığını muhakkak alırsınız.:81::81:
özel bir kür yada diyet programı uygulamadım.sadece kilo almama neden olan şeylerden uzak durdum.abur cubur ve hamurişlernden.ama bunun dışında benim türk usulü yemeklerle pek aram yok daha çok kahvaltı tarzı beslendim.çayın yanında yenilebilecek şeylerle beslendim.kahvaltı menüleri beni en çok doyuran tok tutan menüler.porsiyonlarımı az az sık sık yiyecek şekilde ve belli bir saatten sonra mümkün olduğunda yememeye çalıştım.ama bu benim metabolizmam yeme zevkime uygun olduğu için işe yaradı.doğru olanda bu benim adıma.senin içindoğru olan sana kilo yapan şeyleri hayatından çıkartıp diğer normal severek yediğin yararlı besinleri porsiyonlarını küçülterek az az sık sık yemen.sevmediğin şeylerle diyet yaparsan ipin ucu bir yerde kopar ve eski düzenine geçer tekrar kilo alırsın
acaba özel bi diyet mi yaptın yoksa dengeli mi beslendin ? kür tarzı şeyler yaptın mı ??
15 kilo verdim.ilk 20 gün sporda yapmış olmama rağmen pek kilo verememiştim ama sonrasında her hafta istisnasız 1 kilo verdim.kan hapı falanda kullanıyodum bazı kişileri etkiliyor kilo vermeyi durdurabiliyor ama bana pek etki etmedi.verdiğim kilonun çoğunu evde hareketsiz olduğum dönemlerde verdim hiç sporsuz 4 aydır spor yapçam diyorum ama tık yok anca klavye üzerinde parmak hareketleri yapıyorum
vermek sorun değilde almim önemli olan oteşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah bu kadarı banada sürpriz oldu
nerde bakim bildirimin
sağol canım benim şükür etki kısa sürdü Allah bir daha yaşatmasın ogünleri güzel güzel vereyim kiloları
sen nasılsın canım gözün aydın diyeyim yeğenler çok tatlı oluyorlar ya maşallah bendede var iki tane Allah ömürlerini versin
sende vermişsindir inşallah
hadi inşallah.düzenli devam ettinmi amacına ulaşırsın.Tebrik ederim valla. Darısı başımıza.. Kasım sonuna kadar 5 leri görmek istiyorum bende.
Büyük bi çaba sarfederek vericem inş. =)
Günaydın şirinelerimmm
Saat 05.55de uyanıp, 6.30da servise binip, 8de mesaiye başlayan bir garibanım benn
Dün gece yattıgımda saat 2ye geliyoduu, kızlar gecesi yaptık, üniversiteden arkidişlerimi çağırdım, toplandık tüm kızlar, evlenen arkidişim de vardı, böle bigüzell yemekler mezeler atıştırmalıklar fln, valla az bi kaçamağım oldu, yani cok yimedim ama yediğim seylerin niteliği ve yeme saatim biraz ucuktu
İi geldi walla, baya bi sohbet, dedikodu yaptık.. konularımız genelde erkekler üzerineydi tabikiievlenen arkadaşımızı sıkıştırdık biraz, ilk gece felann fena konulara girdikkk sonra konular değişti, yok çeyizine kim ne aldı, nası bi dğün istiyoruz fln bi fark ettik ki konuştugmuz konular bile değişir olmuş, 1-2 seneye evde kalıyozzz moduna da gireriz heraldee
Velhasıl kelam, bayadır böyle kızlarla toplanamamıştık, ben baya bi deşarj oldum bi ii geldi, hepsi karşıda oturuyo, birbirlerine yakınlar görüşüyolar sık sık ama ben uzaktaymm onlardan ve anca ayda yılda bir buluşabiliyorum arkadşlarımla, cok mutlu uyudum walla
Nese cok uzattım, geleym bildirimime
Cok şükür o pis ödemlerimi attım, asıl kiloma yaklaştım bu hafta..
Başlangıç: 75 kg
Geçen hafta : 62.6 kg
Bu hafta : 61.9 kg
Giden : 700 gr
Toplamda giden : 13100 gr
Hedef : 56
günaydıııınnn
kilo bildirip geçmişe gideyim ben
başlangıc:74
gecen hafta:66.5
bu hafta:65.8(sonunda 65 i degördüm ya gam yemem artık ama ınanamıyorum gercek oldugunda sankı ramazan bıtınce elımden gıtcek gıbı )
giden:700 gr
top.giden:8200
hedef:62
sağlık olsun çabuk aldığın gibi çabuk verebiliyorsun en azındangünaydın kızlarr herkese hayırlı cumalarrr hayırlı bildirimlerr
bende artık 2-3 haftadır ara verdiqim bildirimlerimi yapayım..rahatsız oluyorum...birden aldıqım kiloyu birden verip haksız bir birincilik almak istemediqim için çizelgemdeki kiloma gelene kadar kendimi sabit geçicektim ama ramazan dolayısıyla vücudum ödem yaptı kiloyu tutuyor...bende bu nedenden dolayı bildirim yapmaya karar verdim..aslında geçen haftadan beri 2.5 kilo verdim ama çizelgemdeki rakamı baz alacaqım için artıda görünüyorum..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 64.3
gelen 2.300
toplamda giden 25.7
hedef 60..
günaydın kızlaaaaaarrrrr
birazdan erginimede özelden bildirim yapıcam ama buraya da yazayım dedim
başlangıç 79.1
geçen hafta 78
bu hafta 76.700 çıktım
giden 1.300
hedef 68
evde net olmadığı için ancak yazıyorum kilomu
neyse ben bildirimimi yapayım
haa bu arada şu çizelge işini bugün halledicem inşaallah
Kızlar günaydın kilo veren herkezi tebrik ediyorum.
Bildirim
Başlangıç 78.2
Geç.Hafta 63,6
Bu hafta 62,8
Giden 800
Top. Giden 15.4
Hedef 60
sağlık olsun haftaya inşallah giden çok olur:92: herkese günaydın kızlar :92:
dun aksam valızlerı hazırladıktan sonra gece kardesımle muhabbete dalıp saatı 2,30-3 yaptık; sonrada sabah 6,30 da kalktım; akrabamızın amelıyatı vardı sabahtan berı hastanelerdeyız, cok şukur ki gayet ıyı gectı
gecmıse dalamıycam bugun kusuruma bakmayın, gozlerım acıyo valla zor acık tutuyorum :26: akşama da yolculuk var
dun aksam ıs cıkısı kuafore gıttım tabı hemen, kas bıyık operasyonu ıcın, kocişte tras olmaya gıttı, işlerimizi hallettıkten sonra bulustuk, benı gorunce "ooo ıkımızın de suratı acılmış" dediya dedım o kdrda mı kotuydu, eeh dıyo bıyıkların artk burulacak kıvama gelmıstı
bu hafta ben pek dıkkat edemedım, hem aksam yemeklerıne davetlıydık, bı de kocişin patronunun eşi davet etmıstı , mecbur yedım o aksam, az koyun desem de olmadı, tadına bakmayınca ayıp oldu ee tabagımda bıraksam o daha da ayıp olcak, o gece var ya mıdem sıkıstı, baya kuculmus mıdem, onceden o aksam yedıklerımın ıkı katını yıyebılecek potansıyelım avrken, o gece yedıklerımle kendımı patlıycakmıs gıbı hıssettım, soda fılan hıcbısı fayda etmedı,aksamları tatıl alısverısı dıye gec gttık hep eve, yemekler gec yenıldı, bı de evde olmayacaz bısı alırsak bozulur deyıp genelde kepeklıde olsa makarna fılan tukettık aksamları vs vs, benım bu haftakı bahanelerımde bunlar işte
sabah eşim haı cıkalım gec kalıcaz dıye rtada dolanırken bı koşu tartıya cıktım, kılomda bı degısıklık yoktu, gecen haftayla aynı cıktım, aynı cıkacagıma sevınecegım aklıma gelmezdıaslında bence düne kadar artıdaydım ama dun kas&bıyık gıdınce üzerimdem bı agırlık kalktı ve tartının ıbresı degıstııı
ha bu arada dun aksam ankamalle gıttık, ordakı mıgrosa gırmısık gunes kremlerı ıcın, eşime aa dedım bu doğanın cayları vardır belkı burda, hemen cay reyonuna gıttık ve doganın butun cesıtlerı orda duruyoduhangısını alacagımı sapıttım tabı, sonra ıcımı kolay dedınız dıye slım oalnında karar kıldım, dun aksam ıctım bı bardak, aslında tadı fena degıl ama ıcındekı bısı daha baskın, o olmasa daha gzuel oalcakmıs, ama şifa nıyetıne içicez bakalım, valızede koydumm 51 1 yerde, doğa slim, bı de kayısı form koydum tuvalete cıkamazsam dıye :26:
neyse nötr bıldırımımı de yapayım;
baslangıc:79
gecen hafta :69.80
bu hafta:69.80
giden :yok
toplam giden:9.200
kılo veren butun arkadasları tebrık edıyorummmmmm
:92: herkese günaydın kızlar :92:
dun aksam valızlerı hazırladıktan sonra gece kardesımle muhabbete dalıp saatı 2,30-3 yaptık; sonrada sabah 6,30 da kalktım; akrabamızın amelıyatı vardı sabahtan berı hastanelerdeyız, cok şukur ki gayet ıyı gectı
gecmıse dalamıycam bugun kusuruma bakmayın, gozlerım acıyo valla zor acık tutuyorum :26: akşama da yolculuk var
dun aksam ıs cıkısı kuafore gıttım tabı hemen, kas bıyık operasyonu ıcın, kocişte tras olmaya gıttı, işlerimizi hallettıkten sonra bulustuk, benı gorunce "ooo ıkımızın de suratı acılmış" dediya dedım o kdrda mı kotuydu, eeh dıyo bıyıkların artk burulacak kıvama gelmıstı
bu hafta ben pek dıkkat edemedım, hem aksam yemeklerıne davetlıydık, bı de kocişin patronunun eşi davet etmıstı , mecbur yedım o aksam, az koyun desem de olmadı, tadına bakmayınca ayıp oldu ee tabagımda bıraksam o daha da ayıp olcak, o gece var ya mıdem sıkıstı, baya kuculmus mıdem, onceden o aksam yedıklerımın ıkı katını yıyebılecek potansıyelım avrken, o gece yedıklerımle kendımı patlıycakmıs gıbı hıssettım, soda fılan hıcbısı fayda etmedı,aksamları tatıl alısverısı dıye gec gttık hep eve, yemekler gec yenıldı, bı de evde olmayacaz bısı alırsak bozulur deyıp genelde kepeklıde olsa makarna fılan tukettık aksamları vs vs, benım bu haftakı bahanelerımde bunlar işte
sabah eşim haı cıkalım gec kalıcaz dıye rtada dolanırken bı koşu tartıya cıktım, kılomda bı degısıklık yoktu, gecen haftayla aynı cıktım, aynı cıkacagıma sevınecegım aklıma gelmezdıaslında bence düne kadar artıdaydım ama dun kas&bıyık gıdınce üzerimdem bı agırlık kalktı ve tartının ıbresı degıstııı
ha bu arada dun aksam ankamalle gıttık, ordakı mıgrosa gırmısık gunes kremlerı ıcın, eşime aa dedım bu doğanın cayları vardır belkı burda, hemen cay reyonuna gıttık ve doganın butun cesıtlerı orda duruyoduhangısını alacagımı sapıttım tabı, sonra ıcımı kolay dedınız dıye slım oalnında karar kıldım, dun aksam ıctım bı bardak, aslında tadı fena degıl ama ıcındekı bısı daha baskın, o olmasa daha gzuel oalcakmıs, ama şifa nıyetıne içicez bakalım, valızede koydumm 51 1 yerde, doğa slim, bı de kayısı form koydum tuvalete cıkamazsam dıye :26:
neyse nötr bıldırımımı de yapayım;
baslangıc:79
gecen hafta :69.80
bu hafta:69.80
giden :yok
toplam giden:9.200
kılo veren butun arkadasları tebrık edıyorummmmmm
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.9 kg
Bu hafta: 71 kg
Giden: 900 gr
Toplam giden: 10 kg
Hedef: 70
900 gr a da şükür napim..
boşaltım sistemim sağolsun böyle uygun gördü..
birde ben geçen hafta cuma tartılmıştım gecikmeli olarak yani 1 hafta olmadı benim daha yarın olucak...
o yüzden 1 kg a tamamlayamadım heralde..
daha bahane sayayım mı...
ben 74 ile kaldim 8 aylikken 96 kilocukdum hadi bakalim sen kac olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?