- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
3dilim pizza yedm sahurda(

slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....
senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.
hoşçakalınn
canım bencede ii olur biraz vakit ayır oğluna ama burayada arada uğra,pes etme,veda olmasın bu sadece istemiyorsan listeye girmezsin ama yine bizle ol arada yaz,canım benim oğlan 27aylık ve hala konuşamoyo nie bukadar üzülüyorsunki ,benimki daha 1kaç ay oldu kelime olarak söylemeye oda az kelime dağarcığımız daha 7-8kelime söylüyo sadece ama derdini çok güzel anlatıyo bağırarak değil,şimdi onun bağırması beni anlamıyorsunuz ben şunu istiyorum gibisine yapıyordur,bende bazen anlamıyorumda bana kızıyo,neyse ama herşeyi anlıyor yapıyor vede heristediğini anlatıyo,daha 3 yaşına kadar yolu var şimdili cümle kuramıyor ama elbetteki bende oturup oğlumla uzun uzun sohbetler edicem bigün hatta sus artık ne çok çenen var dicem ,şimdi bile kafamı ağrıtıyo konuşuyorum diye neler anlatıyo bilmem keyfi yerinde olunca bişeyler anlatıp duruyo