- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canım nisandan beri burdayım ben,yeni değilim.....yazıydoum menülerimi ya...çizelgemde iptal oldu niyeyse yaztatiline girince..düzenim kalmadı..misafirlerim oldu..ben ankarya gitti.,derken ramazan ayı...
çizelgeyide beceremiyom sağolsun sudem yaptıydı neyse..bu hafta geçsin 1kilo bari gitsinde yeni yaptırırım o da yaparsa tabikiii
2 aydır aynı kilodayım bari almadım am zaten zor veriyordum neyse bakıcaz...sanada maaşallah...
morelim cok bozuk dertlesecek birilerine iyticam varesimle cok kötü kavga ettim ben calisiyorum o calisiyor haftada 1 gün izni oluyor onu da arkadaslariyla geciriyo demiyokki gel beraber birseyler yapalim diye ben cok bunaldim artik evden is e is den eve ben biryerlere gidelim desem yorgunum diyo ama arkadaslari arasin yok gelemem gitmem demez 30 yasina gelmissin be adam karin cocugun dururken sen bekar gibi ne gezip duruyon dimi
Herkes dışarlarda ya da kocalarının yanlarında sanırım.
Amma iş yapmışsın maşaallah yorulmuşsundurr bayaa.
Bende ruh halime göre değişiyor mevsimleri sevme hâlimdee. Kışın hava kapalı oldugunda moralimde bozuk oluyor.
İşe giderken yağmur yağarsa söylene söylene sıçan gibi gidiyorum.
Ama ha sevdiceğim yanımda olur yagmrda yürüyüş yaparız o zaman severim
sende az değilsin ah yani öyle bi hayalle bende tutuşuyorum odun sesiyle birlikte camın önünde bi sallanan sandalye ve üstünde ben elimdede kahvem vede ayaklarımı yalayan bi kedi ah ahKızlar gittim temizlik yaptım, çamaşırları yıkadım, mutfağı halletim dilim dışarı çıktı duş aldım soğuk soğukta anca biraz rahatladım..
Birde benden mübarek sel gibi ter boşalır o yüzden vucüt çok susuz kalıyor oruçken iş yapınca.. dilim damağım kurudu valla...
Sizler ne ettiniz pek kimse yok galiba.. bugün sıcaklar biraz olsa döndü..
valala dedim oruç olmasaydım şu havuza atlardım... cof diye... ama üşümek daha güzel ya ben seviyorum üşüyüpte üstüne birşey alıp ısınmayı..
en sevdiğim mevsimler iki bahardır.. ne soğuk ne sıcak ılık bir hava.. bazen yağmur.. bir kahve camın önünde... miss.. hatta evinde birde şömine olucak çıtır çıtır yanan odun sesleri...
ah ah...
beyefendi masallah cok güzel geziyo ama bundan sonra bende öyle yapacam biktim artik yeter
aslında böylesine sende çıkıp çıkıp geziceksin ya kız arkadaslarınla ya yalnız..
hiç sormayacaksın nereye gıdıyorsun ne yapıcaksın dıye.. bırak bır zaman sonra o sana sormaya baslar..
beraber birşeyler yapalım dedikçe geri geri kaçıyorlar.. kendilerine bağlı görüyorlar bizi de sıyrılmak istiyorlar..
ya da kendilerini bekar gibi hissetmek istiyorlar gerçekten... ama sende hiç sorma konuşma boşver kendi kafana göre takıl..
bakalım ne zaman beraber bır yere gıdelım dıyecek... ben anlamıyorum erkeklerı gercekten...
sende az değilsin ah yani öyle bi hayalle bende tutuşuyorum odun sesiyle birlikte camın önünde bi sallanan sandalye ve üstünde ben elimdede kahvem vede ayaklarımı yalayan bi kedi ah ah:84::84:
öyle yap tabi bak ben artık üstüne düşmüyorum istediğin zaman çık naparsan yap dedim ,ne hikmetse evden ayrılmıyo gıcık lan bunlar ,yasaklar cazip geliyo,şimdi desem ona sakın başka kızlara bakma ,valla gider bakar ama desemki umrumda değil kime bakarsan bak bi alem hayatta bakmaz inatlaşıyorlar sanki harbidende yasaklar yapıyo bunu ben öğrendim
gitme dedim bi kere degel beraber gezelim desene dedim asagida da arkadaslari gelmis bekliyorlar inadina gitti gicik iste
benim cok arkadasim vardin bekarken evlenince cogunlan koptu baglanti ben arkadaslarimdan uzaklastim ev is es cocuk diye vakit ayiramadim stress den kosusturmakdan ama erkekler öyle deyil benimki 17 sinde ki arkadaslariylan halen takilip geziyo simdi en fazla 1-2 samimi arkadasim var onlarda ev is kendine göre dertleri var ama senin dedigin gibi yapacam charm artik evde kapanmiycam
boşver bir iki kere arkadasınla cıkarsın arkadasın olmazsa yalnız cıkarsın... ben yalnız gezmeyıde cok severım bazen kafasını dınlıyor ınsan..
paran varsa alısverıs yaparsın.. alısverıs merkezııne gıdersın.. denız kenarlarına gıdersın.. sınemaya gıt vakıt guzel gecer.. gez toz bosver senı arayıp sorsun o nerdesın dııye sende arkadaslarımlayım de yuz verme fazla konusma kısa kes.. onuda merak etme sen nerdesın napıyosun deme.. bunlara boylesı lazım.. kaçan kovalanırmıs bu yuzyıllık laf cok da dogru...
bak çalışıyosun da.. çalışmasan ondan para istemek zorunda kalırsın oraya buraya gıdıcem dıye.. sımdı hesap vermene para ıstemene de gerek yok sende kafana gore takıl bır sure..
öylede hayatim bu beni kizkanmiyo artik zaten nasil olsa yaninda cocuk var e tombili de oldu diye :26:
kız hedefin çok uzakta onu azcık 60 yapsanda o kiloya gelince ilerletsen olmazmı insanın gözü korkuyo,bak bende öyle yaptım önce 65ti,şimdide 62 yaptım sonrada inş.58 yapcam
tamam sende zayıflıyosun ıste tatlım bosver.. butun kılolarını verıp guzel guzel gıyınıp gezersen sımdıkınden daha cok dıkkatını ceker tabı..
bıraz zaman lazım.. ama sen kendını sıkma... annen kayınvalıden varmı yakında.. arada cocugu bırak sende bekar gıbı gez yapabılyorsan..
Başlangıç, şu anki, hedef kilonu ve boyunu yazarsan sana sade bi çizelge yapıp kopyalayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?