kızlar cok kararlıyım bende katılıyorum.pzt.yanı bugunden başlıyorum.allahım inşallah başarıcam...hepimize kolay gelsın....
ben bu topiğin dahayeni tüp bebek tedavisinden çıkıp nagtifi alıp depresif şekilde buraya katılıp,çabuk kilo veremeyenlerdenim..kaçamağım çok oldu burdaki üstatlara göre..ama daha yeni hormonları almıştım çok şeyde oturmamıştı ben sabırsızdım..2ay sporla ve burayla..yani 3ayda anca 4 verdim,tedaviden öncede 1 kilo vermiştim..
tam oturtamadım hırsmın yok gerçekten istememi yok bende beni anlamadım kiiiio yüzden benim gibi değil....
Bugün burası çok sessiz,nerelerdesiniz??? Yaprak dökümü yaşanmış takımda
hamarat kız geldı....
gece gece çamaşır katladım,yıkananları astım,
kuruyanları ütüledim,lavobaoyu yıkadım,gardrobumu düzenledım...
bi dedim napıyo bizim gacılar...suzam kaçmış sanırım şimdi uyku tutmaz gelir...
haha..gecmise bi dalayim dedim daldim cikamadim icinde sonra bakarim bi kac saatde nekadar sey yazmissinizkocis geldi kactim tabii gördü bilgisayardan kalkdigimi zayifliycam diye bilgisayardan hic kalkmiyorsun bu nebicim zayiflama oturdugun yerde mi zayifliycan dedi
haha..
kız sen yokken kulagını çınlattıydım kulagın çınladı da mı geldın..
bu arada ben sallamasyonlara son hız devam....
omlete yeşil zeytin kattım süper oldu...kociş bile begendi.....hmmm
sudem :92: koca gelince kactimen az 10 tane gömlek ütüledim belim agridi nekadar da birikmis laf yetistircem diye ütü de yapmaz oldum
Eveeeet kelebek ve tava böreğinden sonra yeşil zeytinli omlet:)
Tarifi alalım
hoşgeldin...
dukan yaptıgım için içinde yulaf kepeği var sen kepeksiz yaparsın...
1 yumurta
1 yk süt,
1.5.yk yulaf kepegı,
2 dılım pastırma ınce ınce dılımlenecek
5 tane çekirdeği çıkmış yeşil zeytın
diet kaşar peynir
bunlar karıştırılıp teflon tavada pişirilir...
çayın yanına dılım dılım kesılıp afiyetle yenılır.....
hoşgeldin...
dukan yaptıgım için içinde yulaf kepeği var sen kepeksiz yaparsın...
1 yumurta
1 yk süt,
1.5.yk yulaf kepegı,
2 dılım pastırma ınce ınce dılımlenecek
5 tane çekirdeği çıkmış yeşil zeytın
diet kaşar peynir
bunlar karıştırılıp teflon tavada pişirilir...
çayın yanına dılım dılım kesılıp afiyetle yenılır.....
kocişin leptobu var onda olunca bende netbooku açıyom o mınık odlugu için mutfaga felan her yere giriyokeske bende de laptop olsabi yandan ütü yapar bi yandan da sizi okurdum benimki masaya yapisik alsam mi napsam
masemesi az deyilmi :26: ben önceden 4-5 yumurta kirardimdoymam ben öyle ama artik yasak cünkü citir olcez
Var var,benimde kepeğim var:) Topikleri kontrol ederken çaktırmadan ben de bakıyorum ne var ne yok diyeDukan diyeti dikkatimi çekmişti de,şu meşhur olaylı kepek konusunu iyice okuyup kimseye demeden ben de almıştım.Ama henüz kepekle hiç fırsatım olmamıştı birşeyler yapmaya,sadece yoğurda karıştırıp yiyorum.Bu da çok pratik bir tarif,hemen yarın yaparım ben bunu,ellerine sağlık canım,çok teşekkürler.
Bu arada pastırmasız yapıcam ben ama et ve şarküteri türlerini pek yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?