70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende yap hayatim zaten tugba gelsin sana bi ciz der ben kacirdimmi bana sürekli böyle böyle yapiyo

yav sinir oldum bendede var sabırsızlık gitmedi sanıyom..basıyorum çok özür dilerim herkestenn
eşim almaz benim kardeşler çok düşkünler..eşimle sadece çayın yanında ve normalde aburcubur yemez o yönden diyet iyigidyor ama yemeklerde uyuşamıyoruzz....
eşimide özlemedim yaffff:78:

bin yasa emi kendi kendime bilgisayarin basinda gülüyorum karsi komsu görse delimi ne diycek

benim gibi değilde gerçekten iyi kilo verenler gibi olmak istiyosan...1.yoğurt çorbada pirinç varmıydı
(varsa yarımda yiyebilirdin)
2.sulu köfteyi susuz yemen daha iyi yani yemek sularında yağ oluyor süzerek tabağına al...
hepis çok olmuş ..yani burda bunları 3 günde bile anca yiyenler var..menünü azalt eğer kilo vermene engel hastalığın yoksa süpe r verirsin..ya ben zayıfkende kilo aldığımdada hiç bukadar yemedim bir öğünde..zaten böyle yediğiniz için azaltınca direk gidiyro kilolar....
bukadar canım yeterli geldimi açıklamam:87:
3.hem pilav hem sigara böreği hemde yarıma yakın pide galiba yarım dilim demek istedin....:18:

bin yasa emi kendi kendime bilgisayarin basinda gülüyorum karsi komsu görse delimi ne diycek

noldu kıı naptım bennnn:76:ya sandalye adamı yoruyor yatağımın üstüne öğlen götürdüm leptopu bu nasıl kablosuz anlamadım tam çekmiyor..eşimde uğraştı ama terzi kendi bilgisayarını yapamazmışş pardon bilgisayarcı
deneyim bi şöyle uyur kalırım belki..sadece balkon ve çamaşır hallettim kurumamışalr içeri astım balkonun yağmur yağarsa korkarım çıkamam sonra...

ben senin msj larini okumadan gülmeye basliyorum zaten su arkadan baglanan yeleklerden giydirilerse yakinda bana hic sasmam

kiz nedemek benim gibi deyilde
ben bu topiğin dahayeni tüp bebek tedavisinden çıkıp nagtifi alıp depresif şekilde buraya katılıp,çabuk kilo veremeyenlerdenim..kaçamağım çok oldu burdaki üstatlara göre..ama daha yeni hormonları almıştım çok şeyde oturmamıştı ben sabırsızdım..2ay sporla ve burayla..yani 3ayda anca 4 verdim,tedaviden öncede 1 kilo vermiştim..
tam oturtamadım hırsmın yok gerçekten istememi yok bende beni anlamadım kiiiio yüzden benim gibi değil....

çeyrek galiba

Pide sıcak ve çörek otu çoktu . simit gibiydi. aslında yerken ben az yediğimi düşünmüştüm . baktığımda k.hidrad çogu yemesemde olurmuş..inşallah çalışacağım . hiç birkıyafetim olmuyor ama benim sorunum üstte elma tipliyim . kalça ve bacaklar zayıf yukarısı şişko. o yüzden de bel fıtığı işte..sağlığım için zayıflamam lazım . Çok teşekkür ediyorum .

oh atsın atsın yarın tartılma günüm 76 yı görürüm belki

SENİN NEDEN BUKADAR ERKEN TARTILMA GÜNÜN..:44:.benim 1aydır yok tartılma günüm...
yağmur başladı şimdide acaba balkon içine vururmu çamaşırlar ıslanırmı diyorum ve öyle uzandım ki kalkamam inş. dün geceki gibi yağmaz...işte kalkmama istediğide kilo almaya sebep yani tembellik...
spor yaptığım günler ne yazardım bee adım milli sporcuya çıkmıştıo.(ikizleri arkdaşım vardı,malatyaya gitti kayboldu O DERDİ).
ben böyleyim işte bi ara abarttığımı bianda soğuyorum bugün sancım azaldı ama ben zayıflama adına sadece 2 kat merdiven indim çıktım komşuya....yok başlamalıyım geçen haftalar arada leslie yapıyodum barii

canım ben ramazanda kilo verelim topiğinede yazıyorum orda tartılma günümüz pazartesi ondan.. gerçi ben her gün tartılıyorum
bende öyleyim ya spor yapmaktan acizim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…