2. olmuşsunn yaa ararsın tabii listeyiiii. Şaka bi yana tebrikklerrr
Amiiiiinnnnn ayrııcaaa... Çok sıkıldım dobiklikteenn :2:
sağol tatlım ilk defa listeye girmenin heyecanı işte.
bende bu hafta özel günlerdeyim malum bakalım tartıda fark edecekmi
bir de eşimin inartla her akşam getirdiği sıcak pide ve taze tereyağına artık dün akşam kayıtsız kalamadım
inadına yapar gibi birde tahin pekmez almış bana
Wuuuuuu
Kötü niyet seziyorum ben burda
İnadına yemeseydin keşke sendeee çıtır olcezz bizz...
Çok yedin mi barii.:26:
mywish89 ben bilgisayarımdaki sorun yüzünden çizelgeleri göremiyorum
aynı kilolardayız sanki ama yanlış hatırlamıyorsam canım bende çok sıkıldım kalıon bacaklarımdan katlı göbeğimden
Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ablam sanki kız kıyafeti gibi dedi.:44:
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:[/B]
Eki Görüntüle 240704
geçmişi okumaktan geleceği yazamıyorum
Bence çok sevimli olur niye olmasın
slm kızlarrrr.sizlere veda etmeye geldim maalesef.hem ramazandan dolayı hem de motivasyon düşüklüğünden dolayı kilo veremiyorum.bi ileri bi geri gidip geliyorum ve boşa yer işgal ediyorum.biraz ara verip dinlenmek ve kendimi toplamak istiyorum yine dikkat edicem ama.
bi de biraz oğlumla vakit geçirmek istiyorum.kızlar çok hırçın oğlum 19 aylık ve konuşmuyo daha kelimede çıkarmıyo çok nadir.ve herşeyi bağırmakla anlatıyo.okul da açılmadan biraz üstüne düşmek istiyorum.
sizleeri çokk seviyorum ve herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.yine vakit buldukça girip okucam ve yazıcam sizlere çok alıştım aslında bırakmak da zor geliyo ama naparsın işte....
senacım canım seni çok seviyorum uğraşların iiçin çok teşekkür ederim.veda oldu ama dediğim gibi yine girip yazıcam ama bi süre bildirim yapamıcam.
hoşçakalınn
Aynennn yaaa okudum okudum baktım bitecek gibi değil vazgeçtimValla geceleri süper oluyo ortam iş olmasa otururdum ben de sabaha kadar ne güzel
Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:
Eki Görüntüle 240704
çok şekermişay küçücük yaaa:109: bence güzel yani giydirilir niye giydirilmesin ki? ama hani acaba erkek adamdan bayram şekeri mi olur gibi bir bakış varsa ona bişi diyemicem
a.s canımıniçi...nerelerdesin sen bir gürünü kaçıyosun..aşada nickini görüyorum vaktin olmuyor sanırım yazmadan çıkıyosun..bnm için çok özel kişilerden biride sensin biliyosun..diyet ramazan nedeniyle sekteye uqrayarak devam ediyor cnm..inşallah bayramdan sonra kaldıqımız yerden istikrarlı bir şekilde devam ederiz..aslıcım sende telini verirsen sevinirim cnm..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin cnm..sanada en kısa zamanda tatlı bebiş nasip etsin...nedense çalışmayı çok istiyorum.. ben istedikçe gerçekleşmiyor..belkide çalışmaya başalayınca sıkılıcam bilmiyorum..ama şuan kafamdaki tek şey bu..
hoşgeldin cnm aramıza ben sena takım kaptanıyımberaber kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz ve birçoqumuz çok güzel yollar katettik..senide aramzıda görmek bize mutluluk verir..bu arada bebişinide güle güle büyüt cnm
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:
Eki Görüntüle 240704
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?