70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2. olmuşsunn yaa ararsın tabii listeyiiii. Şaka bi yana tebrikklerrr
Amiiiiinnnnn ayrııcaaa... Çok sıkıldım dobiklikteenn :2:

sağol tatlım ilk defa listeye girmenin heyecanı işte.
bende bu hafta özel günlerdeyim malum bakalım tartıda fark edecekmi

bir de eşimin inartla her akşam getirdiği sıcak pide ve taze tereyağına artık dün akşam kayıtsız kalamadım

inadına yapar gibi birde tahin pekmez almış bana

Wuuuuuu

Kötü niyet seziyorum ben burda
İnadına yemeseydin keşke sendeee çıtır olcezz bizz...
Çok yedin mi barii.:26:

mywish89 ben bilgisayarımdaki sorun yüzünden çizelgeleri göremiyorum

aynı kilolardayız sanki ama yanlış hatırlamıyorsam canım bende çok sıkıldım kalıon bacaklarımdan katlı göbeğimden

Wuuuuuu

Kötü niyet seziyorum ben burda
İnadına yemeseydin keşke sendeee çıtır olcezz bizz...
Çok yedin mi barii.:26:

diyet yapmayan birine göre az ama bize göre fazla yedim sayılır o yüzden bugün dengelemem lazım

ama tahin pekmezin tadına baktım hemen öyle eskiden bi kase yerdim

bide senin totoşun gitti biraz sanki deyince şımardım galiba

O bacak sorunu bende de var maalesef bileklerim normal insan bileği gibi ama üst bacağım resmen iki kütüğü yan yana koymuşsun. Görüntü aynen o
Bide popo var en airbaglisinden
Bayram da resim çekinip atıcam resmimi albüme şimdilik eski resimlerin var albümde
74 bıçııkk kiloyum maalesefff

Günaydın kızlarr...
Bugün niyetliyim şükür bitti hastalığım tartıldım sabah aynı kilomdayım hala ne aldım ne verdim bir hafta dengesiz yememe rağmen
Sahurda;
5 bardak su daha fazla içerdim ama su bitmişti
Birşey yemedim canım hiç istemedi ya bir lokma bile yemek gelmedi içimden bakalım acıkacakmıyım bugün

SÜPRİZZZZZZZZZZZZ

muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare
nasılsız kızlarrrrrr

süppeerrrrr

günaydın kızlar haftasonu giremedim bilgisayarı eşim tamire götürmüş gene.bende evdeydım 2 gün oglusumla ev ıslerıyle ugrastım durdum sadece dün aksam uzun zamandır görmediğim bı arkadas ıftara gıttık bı arkadas daha geldı üçümüz ünvden arkadasız 2 sininde cocugu olmustu gormedıgım 2 ncıler yanı büyümüşler bıle toplamda 5 cocuk curcunaydı hepsı küçük sadece 1 tanesı 5 yasında güzel gectı ama arkadas pide yaptırmıstı 2 cocukla napsın ondan yedık bırde cts günü kızartmayı yaptım yedık aylar sonra ama mıdem hala rahatsız eşimin de öyle dünde üstüne pide gelince düzelemedi sahurda azcık üzüm ve k flakes yedim ama nafile.

sizler nasılsınız bakim gecmiş cok birikmiş ara ara okumaya calsıcam işler yogun

Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ablam sanki kız kıyafeti gibi dedi.:44:
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar nasılsınız bakalım geçmişi okumak isteğim vardı cumartesiden başlıyayım dedim o ne çeneniz düşmüş mübarekler ne çok konuşmuşsunuzhepsini okuyamadım 10 sayfada bir sayfa okudum kaptan ellerine sağlık liste güzel olmuş listede yerimde gözü olanlar varmış hımmmm bu hafta çok çalışmam lazım çooookgeçin kızlar geçin tabi ya ben seviniyorum liste başı kim olursa olsun azim eder başarır bu hafta benden pek randıman yok kabızlık sorunum hat safhada 4 gün oldu patlamaya hazır bomba gibiyim sinir kat sayım yüksek bide davetler var dün gittiğim evde yediğimin haddi hesabı yok bu hafta artıda olmasam yeter abbazın kör kazığı gibi yedim gerçi hepsinden azar azar yedim ama tabi çeşit çok olunca bi dünya yaptı bu hafta liste başına talip değilim olamıyorum ama adımı maviş maviş yazdırmak için uğraşacağım 400 gramcık verdimmi tamamdır inşallaaaaaaaaaah ayrıca verdiğim kilolardan dolayı beni tebrek eden arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim ve kilo veren bütün arkadaşları tekrar tebrik ederim birlikten kuvvet doğar haydi arkadaşlar devam devam

bu arada dünkü mönü:
sahur:bir dilim ekmek
iki ince dilim salam hiç yemem normalde ama canım çekti eşim almış yedim iki dilimcik
peynir
zeytin
domates,yumurta
1,5litre su

iftar:
mercimek çorba yarım kase
salata çeşitleri(yoğurtlu semizotu,çoban salata,kabak salatası)hepsinde azar azar aldım
bir kaşık kuru fasülye
patlıcan karnıyarık
kayısı kompostosu
fırında tavuk vardı çatalın ucuyla aldım
pilav ve ekmek yemedim

2 saat sonra:
küçük dilimler halinde yaş pasta ve şambali
karpuz
2 litre su
ahanda bu listeyle birinci olmam çoook zor çok artıda çıkmasam yeter

günaydın hanımlar

hafta sonu yoktum yaylaya gittik biraz tabi dün fazla yedin iftarda özellikle piğlavı
ya ben pilavı ne zaman çıkaracam hayatımdan

regl oldum bu arada
kahvaltı
peynir domates salatalık
çay
avuç içi kadar ekmek
normal ekme kepekli kalmamış

kendin ve oğlun için tabii ki en doğru kararı sen verirsin ama çok uzak kalma.. ufaklık için de üzülme olur mu? dayımın 2 kızı var çok zekiler.. küçüğü 2 yaşında maşallahı var ama konuşmuyor kendini çok güzel ifade ediyor beden diliyle ve çıkarttığı seslerle :) ama bi baba diyor, bi yarım yamalak ablasının ismini söylüyor, bir türlü anne demiyor diyemiyor çocuk.. işin ilginci şimdiye kadar bir çok dadı değişmesine rağmen daha ilk günden dadılarına isimleriyle sesleniyor düşünebiliyor musun yengemi ama böyle çocuklar konuşunca tam konuşur o da var.. ben şöyle düşünüyorum; kendilerini bir şekilde ifade ettikleri ve onlar konuşmadan da onları anlaybildiğiniz için çok zorlamıyor olabilirler. nasıl olsa ne istediğini anlayan ve cevap veren insanlar var.. hani konuşsun diye üstüne gitmek, hadi söyle bakayım demek değil de, şart koşmak belki bu durumu atlatmaya biraz yardımcı olabilir. bilemiyorum mesela; bağırınca değil, anne diyince bakacağını ona öğretebilirsin. bağırınca onu anlayamadığını, konuşursa anlayabileceğini bir şekilde anlatmaya çalışabilirsin.. umarım aşarsınız bu sorunu

Aynennn yaaa okudum okudum baktım bitecek gibi değil vazgeçtim Valla geceleri süper oluyo ortam iş olmasa otururdum ben de sabaha kadar ne güzel

valla ben de sayfa atlaya atlaya okuyorum ve tabi bişi yazamıyorum bu arada dikkatimi çekenleri okuyorum daha çok, bana yazılan bişi varsa falan okuyorum, bu arada bana bir şeyler yazan arkadaşlar varsa ve benim bir şekilde cevap verdiklerim arasında bulamazlarsa kendilerini, yanlış anlamasınlar muhakkak gözümden kaçmıştır diğer bir çok arkadaş için de bu söz konusu olabilir anlayışla karşılayalım

çok şekermiş ay küçücük yaaa:109: bence güzel yani giydirilir niye giydirilmesin ki? ama hani acaba erkek adamdan bayram şekeri mi olur gibi bir bakış varsa ona bişi diyemicem

cok tesekkür ederim insallah kilolar gider ama ben simdi emziriyorum o yüzden fazla dikkat etmiyorum ama zayiflamakta istiyorumm

cnm bence çok tatlı olur ya şeker gibi çocuk derler işte fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…