cnm inş herşey senin istediğin gibi olur ve düzelir en kısa zamandakizlar tunaydin iki gundur giremiyordum malum esim evdeydi ve iftara davetliydik esim sagolsun bana hic firsat vermez haftasonu neyse nasilsiniz umarim iyisinizdir gecmisi biraz okumaya calistim ama 60 sayfaya yakin birikmis hepsinide okuyamadim hepinizi öpüyorum...
buarada sizlerle derdimi paylasmistim Sibel29 qivi erginsena charm triendy 21 shryvz ve green 4 arcak 81 yazdiklarinizi okudum coook tsk ederim hepinize ve belkide cevaplarini görmedigim arkadaslara neyse
ben kac kere konustum esimle gidelim burdan yeter dört bucuk sene oldu diye yok yok yok ev alalim öyle gidelim diyo biz babasinin evinde kaliyoruz eyer kira ya cikarsak ayip olur felan diye dusunuyo ev almak burda cok zor ates pahasi yani neyse artik nasip kismet isi cocuk konusuna gelince esime artik demeye korkuyorum cunku nezaman söylesem yinemi bana annemleri sikayet edeceksin diye kavga cikariyo cunku bu artik bir degil iki degil uc degil evlendigimden beri okadar cok kavga ettikki okadar yiprattilar okadar kirdilarki hangisini anlatayim neyse bunu da gectim ben hic öyle karsilarinda konusamam susarim ondan sonra iceriye cekilir aglarim esime anlatirim oda bazen yardim eder bazen hic karimaz anliyacaginiz cocuk konusuna gelince bilmiyom hic konusmadim hep neyse neyse dedim ama cocugumun benden uzaklasmasi son nokta oldu galiba
cok iyi yapmışsın busu hoşgeldina.s. bende hergün 600 gecmek kaydıyla mekik cekiyorum
kizlar tunaydin iki gundur giremiyordum malum esim evdeydi ve iftara davetliydik esim sagolsun bana hic firsat vermez haftasonu neyse nasilsiniz umarim iyisinizdir gecmisi biraz okumaya calistim ama 60 sayfaya yakin birikmis hepsinide okuyamadim hepinizi öpüyorum...
buarada sizlerle derdimi paylasmistim Sibel29 qivi erginsena charm triendy 21 shryvz ve green 4 arcak 81 yazdiklarinizi okudum coook tsk ederim hepinize ve belkide cevaplarini görmedigim arkadaslara neyse
ben kac kere konustum esimle gidelim burdan yeter dört bucuk sene oldu diye yok yok yok ev alalim öyle gidelim diyo biz babasinin evinde kaliyoruz eyer kira ya cikarsak ayip olur felan diye dusunuyo ev almak burda cok zor ates pahasi yani neyse artik nasip kismet isi cocuk konusuna gelince esime artik demeye korkuyorum cunku nezaman söylesem yinemi bana annemleri sikayet edeceksin diye kavga cikariyo cunku bu artik bir degil iki degil uc degil evlendigimden beri okadar cok kavga ettikki okadar yiprattilar okadar kirdilarki hangisini anlatayim neyse bunu da gectim ben hic öyle karsilarinda konusamam susarim ondan sonra iceriye cekilir aglarim esime anlatirim oda bazen yardim eder bazen hic karimaz anliyacaginiz cocuk konusuna gelince bilmiyom hic konusmadim hep neyse neyse dedim ama cocugumun benden uzaklasmasi son nokta oldu galiba
kizlar tunaydin iki gundur giremiyordum malum esim evdeydi ve iftara davetliydik esim sagolsun bana hic firsat vermez haftasonu neyse nasilsiniz umarim iyisinizdir gecmisi biraz okumaya calistim ama 60 sayfaya yakin birikmis hepsinide okuyamadim hepinizi öpüyorum...
hemen dalayım..bizdede pişiyi öyle parça parça atmazsın,o atılan karbonatla yapılan hamur bazı yerlerde şerbet dökerler ona...
ama pişi mayalı hamurdan olur,elinle açarsın istersen yuvarlakça atarsın büyük ama..istersen içte koyulabiyor içine ..eşimiçli çok sever..annemde kayınvalidemde yapar..ben bikaç kere yaptım güzel olmadı ama son yaptığımda eşim bana dediki"arada bir yapsana ya neden 10ayda bir yapıyosun"ee hayatım ben şişkoyumda ondan
amannn bide annelerimiz yapıyo işte ondann..
Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ablam sanki kız kıyafeti gibi dedi.:44:
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:
Eki Görüntüle 240704
hayırdır sahur sahur nodu...liste gittikçe kalabalıklaşıyor çoğuda tatilde..o zaman kolay gelsin sanaaa
a.s canımıniçi...nerelerdesin sen bir gürünü kaçıyosun..aşada nickini görüyorum vaktin olmuyor sanırım yazmadan çıkıyosun..bnm için çok özel kişilerden biride sensin biliyosun..diyet ramazan nedeniyle sekteye uqrayarak devam ediyor cnm..inşallah bayramdan sonra kaldıqımız yerden istikrarlı bir şekilde devam ederiz..aslıcım sende telini verirsen sevinirim cnm..
canımsın sende benim için özelsin herşeyin en iyisine layıksın inş.. en kısa zamanda çok istediğin işine kavuşursun canım hayırlısıylee...
dediğin gibi vaktim olmuyo aslında ama alışkanlık oldu artık bi girip bakmadan edemiyorum:))))
aminnn canım güzel dileklerin için teşekkürler...aldım telini cnm bende yazdım sana
Günaydın....
CAnım çok özledim seni
Denk gelemiyoruz bu aralar
Ben hep işteyim zaten
Dua edin kızlar bana
Sena canım listeyi yaptın mı
Ben hafta sonu bakamadım pek
Sayfa aralarından baktım şimdi
Göremedim
Yaptıysan ellerine sağlık canım
Kızlar
Sizde verin bu haftada kilocukları
Nasılsa sizin yerinize alan biri var
yaptım cnm bulup yapıştırayım senin için
slm arkadaşlar; ben yeniyim....üniversiteye girerken 55 kiloydum mezun oldum 80 kiloydumnasıl bu hale geldim nasıl önleyemedim bilemiyorum valla. artık tak etti.ben de azimle aranıza geldim:79:
slm arkadaşlar; ben yeniyim....üniversiteye girerken 55 kiloydum mezun oldum 80 kiloydumnasıl bu hale geldim nasıl önleyemedim bilemiyorum valla. artık tak etti.ben de azimle aranıza geldim:79:
teşekkürler suaenvar; bi de hemen hemen cevladın ya kendimi kampa girmiş gibi hissediyorum aranızdaben topyekün savaş halindeyim selülitler,,,kilo,,,bakalım 8-9ayda düzenli bir şekilde vermek hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?