70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlarrr.. geçmişi okuyup geldim maşallah döktürmüşsünüz
reglm bitti bugün artık orucum
sahur menüm
1.5 dilim pide
peynir
zeytin
domates biber
yarım litre su

iyi öğlenler...
geçmişi okuyanlar sıkıldınızmı hee...
evet hafta sonunuda benimde katkım var dün kociş gitti ve benim çenem buraya vurdu yalnızlığımı burda paylaştım...
dedim ya kayınvalidem yalnız napcan sıkılır korkarsın deyince,bende yok dedim sedece...
diyemedim ki"benim kkda bir sürü kankalarım dostalrım var,beni dinlerler onlarla konuşurum"öylede oldu ...
gece enson sudemle salata tarifleri veriyoduk süpper..leptopun şarjı bitti ve uyudum yatağın kenarınada attım leptopu...
yarımsaat öncede zor uyandım haa..sudem hala uyuyodur....
beleanyım..1.oldun sen hafatsonu giremiyosun....tahtını almak isteyenler var haaa haberin olsunn
ayyy bu haftasen 1. bende 2.olsam keşkeeee
neyse geceden demiştim erken kalkıp bamya almaya gidecem..ooo öğlen oldu..pazarda köylüler dönmüştür bile köylerine tühh geç kaldım neyse bellide olmaz hanii...
kahvaltım..
1parça ekmek içine peynir,domates,su....haydi çok konuşmayınndiyosunuz demis en konuşmuşun bitiremiyoz..
napıyım bazen ben sizinkileir bitiremiyommmm

Selammm Kızlarrr nasıl giidiiyoorr bakalımmm bende orucluymm ve reglim daha 2 gun once bitti maalsef yedim bu hafta ki tartım ne zaman olucak o zamana kadar zorluyayım kendımı

herkese merhabalarrr.aşağısı kalabalık görünüyo hadi bakalım ne var ne yokk

Hoşgeldiinn =) Biz iyiyiz seni sormalıı :)

herkese hayırlı ramazanlar bende zayıflamaya uğraşanlardanım benide listenize alırsanız sevinirim:92:

Hoşgeldinnn =)
Tam yerine geldinn :82:
Sürekli buraya takılır menülerini paylaşırsan sana yardımcı olacak o kadar kısçe var kiii.
Alınmaca gücenmece yapmıcan ama yorumlaraa.
Haydi bakalım kilo çizelgenii yap biz burda bekliyoruzz

merak ediyoruz tabi onun için de ekliyoruz

ahhah merakınıza değdircek bişi çıkmıyor ama kusura bakmayın artıkk :78:

günaydınn kızlarrr.. geçmişi okuyup geldim maşallah döktürmüşsünüz
reglm bitti bugün artık orucum
sahur menüm
1.5 dilim pide
peynir
zeytin
domates biber
yarım litre su

Bence bunların sonuna bide yeşilçay ekleee nacizane fikrimm:26:

hoşbulduk canım hergün yediklerimizi yazıcakmıyız ne zaman tartılıyoruz onagöre biliyim yazıp paylaşıyım şimdi kızımı sallıyorum uyusun kilomuda ölçüp yazıcam
hergün menünü yazmam daha sağlıklı olur cnm her cuma bildirim yapıyoruz kaptan senanın dikkatine ilk hafta bildirimin yazılmaz ama ikinci hafta listeye giriyosun bide kilo çizelgesi oluştur cnm

kızlar hala geçmişteyim ben
ne kadar cok yemişsin kız hepside kalorili şeyler bırde mıden bos gıbı en cok ona sasırdım ben cts bı kızartma yeıdm mıdem hala dolu yanı orucken bıle

ayy iğrencsin yaa kızım hastalıga tutulmussun sen yeyıp cıkaranlar gıbı sende cıgneyıp tükürüyon boyel bısey var mı bence vazgec bu alsıkanlıktan 1-2 tane ye gıtsın ama tükürme yani

canım hem cok yemıssın hemde o süt dilimleri var ya acayıp kalorılı bıtanesı 400 kalorı ona gore dıkkatelı ye bence bıd aha
canım üzüldüm durumuna kendıo yerımekoydum dayanamaz ısyan ederdım heralde bence bıran once önüne gecmeye calıs senın tavırların yanlıs deıl onalrınkı tamamen yanlıs ve cocugun zararına seyler benım cocuguma ablam bakıyor gecen hafta elındekı bıseyı alınca etını kesmıs ıbı bagırıyordu hıc yapmadıgı seydı sasırdım ablama dedım bunu sımartmayın dıye belkı kayınvaldem olsa dıyebılrı mıydım bılmıyorum sakayla karısık demeye calısırdım yada eısmı deverye sokardım heralde o bıseyelr yapardı geneld eo na dert yanarım cunku esınde anlıyorsa senı sende oyle yap barı hem calısmıyormussun evelrınız yakında olsa ayrıysa gonderme cocugu sık sık senınle kalsın.allah yardımcın olsun
canım benımkıde 15 aylık hıcbısey soylemıyor ama tabıkı cocugunla ılgılen ne guzel evdeyken.ve gırebıldıgın kadar gır vakıt kaldıkca aryılmana gerek yok bende uzun süre bıldırm yapmadım ama hep buralardaydım daha 2 haftadır yenıbasladım sende ne zaman hazır hıssedersen oyel yap ama arada ugra haberlerını alalım canım kolay gelsın

aklıma gelmısken sorayım dedım senın oglan çişini öğrendi mi :26:
cızelgende yanlıslık var bmı cok düşük kılona göre boyunu 2 metre felan mı gırdın kız
benımkıde tam tersı ben arada kafa dagıtmak ıcın yalnız gıtmek ıstıyorum yada karedsımle fılan sorun oluyor 1 kere gıttım demedıgını bırakmadı kac sast nerelerde gezmısım dıye bız hep beraber gezıyoz cocugu bıle bırakmıyoz cogu zaman

canım cok üzüldüm basınız saolsun allah gerıde kalanların yardımcısı olsun sabır versın

hoşbulduk canım hergün yediklerimizi yazıcakmıyız ne zaman tartılıyoruz onagöre biliyim yazıp paylaşıyım şimdi kızımı sallıyorum uyusun kilomuda ölçüp yazıcam

Hergün yediklerimizi paylaşıyoruz.
Oruç tutanlar perşembe günü iftardan önce tartılıp erginsena yani Sena kaptan a mesaj atıyor. Mesaj kutusu doluysa burda Sena kaptanın dikkatine yazarak belirtirsin.
Bildirimi şu şekilde yapıyoruz.
Başlangıç kilo:
Geçen haftada ki kilo:
Bu haftada kilo:
Gelen/Giden kilo:
Toplam verilen kilo:
Hedef kilo:

Oruç tutamıyorsundur bebiş olduğu için ozamanda cuma sabah tartılıp bildirim yapacaksın bu kaa.

bu ne yaa ben birini yazamıyorum sistem iki tane atıyor :) mesaj tekrarı yani pardoon..

Son düzenleme:

eklicektim canım ama akşam 2 bardak yeşilçay birde form çayı içince fazla gelmesin dedim bu akşam eklicem ama

Arzuuuuuuuuu poşetlerr hazırrr mııı öğlenn saatinee geliyoruzz bakk
Geçmişin hepsini okuyamazsınız vazgeçin Hepimizin çenesi düştü h.sonu birbirimize gaz verip durduk

ya hazır odadkı dolaptda duruyor katlanmıs bı sekılde de gitmiyecm sanrıım mayısıp kalıyom canım ıstemedı bırde dısarı mı cıksam dedım sonra odnan da vazgectım napsam bılmıyorum 1 saat öğle tatilinde:44:

Oruçlu oruçlu dışarıya çıkmak zor oluyor yaa. Sen en iyisi yerini yap. Bende masanın üstüne kafamı dayıcam gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…