- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canım menün güzfel olmuş bravoo bak isteyince oluyomuş dimi,,neyse şey diycektim sen oruç tutuyosun dimi,peki niye sabah uyanınca tartılyonki,akşam iftardan önce tartılmalısın asıl sonuç oo üzülme öyle sabahta bidaha tartılma gıcık sahurda yediklerin çıkıyo ordaane yedim bakalim bi
iftar:
1 kücük snitzel avcum kadar ancak biraz patetes salatasi
avcumun ici kadar hamus isi ici peynir zetiyagli dayanamadim yesem 4-5 dilim yerdim ama sadece tatina baktim
ucundan bi mantarli pizza bi de balikli 1 yarim tas hosaf
tatimlik yedim doyumluk deyil aklim orta duran yemeklerde kaldi
bugün tarti ya cikdim uyandikdan sonra bi baktim 76.1 diyo agliycakdim nerdeyse1 saat sonra bidaha denedim bu sefer 75.1 geldi dedim iyi bari persembeye eksi cikarim isallah :44:
canın tatlı bişey çektiğinde yine tatlı denen dıondurma yiyosun haa oldumu şimdi buuben 1 haftadır diyet yapıyorum. 2 kiloya yakın gittitartım hassas olmadığından net birşey diyemiyorum(vücut analizli baskül yolda)
sabahları yulaf süt elma.......bazen peynir zeytin salatalık...
öğle meyve
ikindi yoğurda kuru üzüm veya kayısı karıştırıp yiyorum
akşam 1gün et 1gün de sebze yemeği 1-2dilim ekmek...ama yapılışına dikkat ederek
1bardak da biberiyeli bir form çayı aldım onu içiyorum. selülitler için durduğum yerde sürekli masaj yapıyorum...canım çok şekerli bişi isterse dondurma yiyorum
selaamm hatun kişileer
nasılsınızz bakalım .. ben bugün 300 gr vermiş gördüm kendimi çok mutlu oldum bunu kutlamalıyıız
bu arada ip atlamayı kesmeden 30 dk yapmaya başladım terin suyun içinde kalıyorum ama başaracağım azmin elinden kim kurtulmuşş ..
yalnız ramazanda haftada 200-300 gr fark ediyor bazen de almış görüyorum .. bunlar normal değil mii ..
300gr haa şüpeeyy ben dün tartıldığımda 63.6 gördüydüm artıda yanii ama bugün baktım 62.5 çıktım yihuuuu asıl bunu kutlamalıyız
300gr haa şüpeeyy ben dün tartıldığımda 63.6 gördüydüm artıda yanii ama bugün baktım 62.5 çıktım yihuuuu asıl bunu kutlamalıyız
Vayyyyyyy çok sevindimmmm.
Darısı biz şişko arkadaşlarının başına
napiyim canım yaa,sen daha okurken yoruluyon ben bide onları yazdıktan sonra kaybettimde tekrardan hepsini yeniden yazdım,allahtan hafızam güçlüdürde aynılarını yazabildim bikaç şey dışındatugba napdin sendur bi okuyayim da geleyim
benmi niyetliydim bişey yiyip içmedimtatlııış ne yaptın sen 1 günde ne yedin ne içtin
Vayyyyyyy çok sevindimmmm.
Darısı biz şişko arkadaşlarının başına
Benim beni arada kaynadı :2:
Şimdi de yeşilçay içiyorum.
Birazdan aktivite olarak yan komşuyu katletcem
7 de geldim matkap sesi hala matkap sesi gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi..
Benim menü arada kaynadı :2:
Şimdi de yeşilçay içiyorum.
Birazdan aktivite olarak yan komşuyu katletcem
7 de geldim matkap sesi hala matkap sesi gidip kavga etmemek için zor tutuyorum kendimi..
canım benimmm...
Günaydın....
CAnım çok özledim seni
Denk gelemiyoruz bu aralar
Ben hep işteyim zaten
Dua edin kızlar bana
Sena canım listeyi yaptın mı
Ben hafta sonu bakamadım pek
Sayfa aralarından baktım şimdi
Göremedim
Yaptıysan ellerine sağlık canım
Kızlar
Sizde verin bu haftada kilocukları
Nasılsa sizin yerinize alan biri var
bu ne yaagiremedim deli oldum kesin kocamin basinin altindan cikiyor bu dua etsin tarla ekme aliskanligimdan kurtuldum bi ara da tarlama takdigdin kafayi ben sana tarla ekeyim de bicersin bilgisayardaki tomateslerden sanane diyordun simdi de zayifliycam diye kalkmiyorsun diyo
ne yapsam yaranamadim bu adama üff :97:
Sonunda topiğimizee kavuştukk...
İftar menümü yazıyım bendee.:78:
1 tabak salata ( Göbek + Domates + Peynir (çok az) ),
1 kutu ayran,
1 dilim sütlü irmik tatlısı,
1 bardak form çayı,
1 tane nektarin,
2 litre suu
gece kuşu suzanda burdaymışşş
hic sorma sudemcigim sayfaya giremedim uykum yok bugün cok uyudum yine kapanirsa ben napacam gece :18:
adam dıyette ya barı yemek gözune romantık görunsun dedım...
kabak,havuç,kırmızı bıber,patlıcan,maydonoz,sogan ı katıp üzerını de yogutlayıp bu guzel karışık salatamı yaptım.....
üzerine de nane ıle eşimin adının baş harfini yazdım...bı kaç da ceviz yerleştirdim....aayy benım bıle çok hoşuma gıttı...
bi kere de kurabıye mıydı neydı ondan ıkımızın bıde kızım olursa nehir olsun adı dıye 3 ümüzün baş harfini yaptıydım...
ama o zaman saf eşim o '' N ''harfını çözemedıydı..
artık alışmış geçte olsa çözüyo hahaha....
bende uyuz oldum bugun..
kelebek naber.....???
hanı kdr nerde..????
aa ıyı fıkrı pilav ustune kuşbaşı etten yazılabılır..ne güzel düsünmüsünbenim esim salata falan sevmiyo sebze de yemez ben ona yapsam yapsam et lerlen yaparim harf herhalde:44:
biraz dan gelir o da zaten kacarimonu uyutukdan sonra yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?