canım ben ilk başlarda sayı belirlemedim yapabildiğim kadar yapıodum şimdi biraz paylaştırdım sabah ögle akşam die sabah 100 ögle yüz akşam 300 yani toplamda 500 e tamamlamaya çalışıyorum sende durumuna göre hedef belirle
eger seninde göbek etrafında yaglanma sorunun varsa eşimin deyimiyle simitlerin varsa oralar için süper bir hareket kaydirigubbakcemile2:1hug:
selam kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım agzıma bısı sürmedım sımdı soslu mantarlı pılav yıyorum aksama dogru acıkırsam 1mtane meyvelı yogurt yerım aksamda mucızevı zayıflama tozumdan ıcecem cok faydalı dogal ve acayıp tok tutuyo 2 gündür onun sayesınde aksam bısı yemeden yatıyorum ınanılmaz kılo verdım bu hafta ama bı sır suanda.hedefım bu haftanın kupasını kapmak.IDDALIYIM
cnm yaa o toz ne banada dermsnkaydirigubbakcemile2
kızlar ben 6 sene önce 78 kiloydumm kadının biri bana yaşlımısın dedi sen dedi çok ağrıma gittiii 3 ayda steple ve diyet yaparak 56 kiloya düştümm 2 yıl iyidi ne zaman hamile kaldımm oldum 85 şimdi 76 kiloyumm uyudummm nerdeyse 4 yıldırr kardeşimi kaybettim baba vefat etti bunları kaldıramadım ruh halim bozuldu 4 gün önce uyandım diyorumm burda bi arakadaşın kilo verişini okyunca yeniden ayağa kalktımm bakalım neler olucak eski irademi geri kazanıyor gibiyimm hakkımda hayırlısıı
azram hiçbirşey için moralini bozup kendini mutfağa atma canım zamında başarmışın yine başarırsın aynı durumlar benimde başımdan geçti yinede allaha şükür diyoruz yaşamaya devam ediyoruz canım :)a.s.
cnm bizim iş yerinde ögle yemeginde ve saat 3-5 arası pek kimse olmaz olsa bile mutfagımız geniş oranın kapısı kapalı olunca kimse gelmez aşçımızında yardımlarıyla ofiste yapıorum sopalı harakette de partnerim eski bir vileda sopası nasılım ama:)delikafadulden:sm_cool:
sağol cnm allah razı olsunnn olmadı yapamadım işte bu vakte kadar neyseki iyiyimm artıkk inşş düzene girer hayatım desteğin için sağolasınnn:1hug:
kızlar bakar mısnız ne güzel her geçen gün aramıza yeni arkadaşlar katılıyor
ha gayret kızlar topiğin en kalabalık grubu olacaz bu arada ben 70 ten aşagı insemdee gitmem
başka topiğe burası çok güzel hepinizi çok seviyorum
kadınlar kulubünün en tatlı en çıtır ve en iradeli güzel bayanları na kocaman öpücükler:)
selam kızlar..
ben kahvaltıda iki dilim kepekli ekmek 5 tane zyetin biraz da yağsız peynir yedim..
sonra bi tane küçük süt içtim okulda..
öğlen de patates yemeği ve erişte yedim..
yavaş yavaş alışıcam umarım tatlısız, çikolatasz yaşamaya:lepi:
ne demek canım biz burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz :)))
kızlar ben artık çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kaçamaksız bir şekilde bu akşamı da atlatalım inşallah :):Saruboceq:
ilk bir iki günü atlattıkmı arkası kendı gelıyor alısırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?