70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman be hayat mi bu zaten lezzetli ne varsa hepsi kalorili kalorisiz tatlilarin oldugu bir dunya istiyorum sarelle cesmelerine agzimi dayayip icmek nutella nehirlerinde yuzmek istiyorum ama yinede yenilmiycem basaricam inat ettim hadi bakalim kim yaman gorcez sabah tost yedim az oncede balikli limonlu yagsiz salata 1cay bardagi sprite ictim icim yandi ne yapayim aksama Allah kerim salata diye dusunuyorum ama icim disim karadeniz ormanlarina dondu yakinda icimde marul agaclari cikicak onlari yiyicem uretime gecicem kizi aliyimda yollara vurayim popomu, aksiyon olsun

var olmazmı o simitler den bi karış boy olursa insanda 76 kilo nerelere dağılmazzz peki senin dediklerini yapacam bu gece 100 yaparım sğolasın cnmmm hihoyyyt

cnm yaa o toz ne banada dermsnkaydirigubbakcemile2

kızlar ben 6 sene önce 78 kiloydumm kadının biri bana yaşlımısın dedi sen dedi çok ağrıma gittiii 3 ayda steple ve diyet yaparak 56 kiloya düştümm 2 yıl iyidi ne zaman hamile kaldımm oldum 85 şimdi 76 kiloyumm uyudummm nerdeyse 4 yıldırr kardeşimi kaybettim baba vefat etti bunları kaldıramadım ruh halim bozuldu 4 gün önce uyandım diyorumm burda bi arakadaşın kilo verişini okyunca yeniden ayağa kalktımm bakalım neler olucak eski irademi geri kazanıyor gibiyimm hakkımda hayırlısıı

kızlar bakar mısnız ne güzel her geçen gün aramıza yeni arkadaşlar katılıyor
ha gayret kızlar topiğin en kalabalık grubu olacaz bu arada ben 70 ten aşagı insemdee gitmem
başka topiğe burası çok güzel hepinizi çok seviyorum
kadınlar kulubünün en tatlı en çıtır ve en iradeli güzel bayanları na kocaman öpücükler:)

azram hiçbirşey için moralini bozup kendini mutfağa atma canım zamında başarmışın yine başarırsın aynı durumlar benimde başımdan geçti yinede allaha şükür diyoruz yaşamaya devam ediyoruz canım :)a.s.

sağol cnm allah razı olsunnn olmadı yapamadım işte bu vakte kadar neyseki iyiyimm artıkk inşş düzene girer hayatım desteğin için sağolasınnn:1hug:

selam kızlar..
ben kahvaltıda iki dilim kepekli ekmek 5 tane zyetin biraz da yağsız peynir yedim..
sonra bi tane küçük süt içtim okulda..
öğlen de patates yemeği ve erişte yedim..
yavaş yavaş alışıcam umarım tatlısız, çikolatasz yaşamaya:lepi:

vallahı supersın tebrık ederım işte bıle bunu yapabılıyorsan sen bu işi kıvıracaksın kaydirigubbakcemile2 bu sene senın senen olucak :jeyyar:

sağol cnm allah razı olsunnn olmadı yapamadım işte bu vakte kadar neyseki iyiyimm artıkk inşş düzene girer hayatım desteğin için sağolasınnn:1hug:

ne demek canım biz burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz :)))

kızlar ben artık çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kaçamaksız bir şekilde bu akşamı da atlatalım inşallah :):Saruboceq:

haklısın canım bende 60 lara inince gitmem burdan çok alıştım sizlere bağımlılık yaptınız valla çıkıyorum herkeze iyi akşamlar kocaman öpüyorum hepinizi :1hug:

kızlar delircem yaa....tatilde günde 6 km yol yürüdk,we cddn az ydm ama gram wermemşm 5 gün böyleydi ne hayallerim wardı oysa

ilk bir iki günü atlattıkmı arkası kendı gelıyor alısırsın tatlım

ne demek canım biz burda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz :)))

kızlar ben artık çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kaçamaksız bir şekilde bu akşamı da atlatalım inşallah :):Saruboceq:

sağol cnm sanada hayırlı akşamlarr rabbim gönlünüzün muradını versin

herkese merhaba iki gündür en yoğun günüm pek giremedim yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.beden temizliği yapacak arkadaşlar vardı bir yazı paylaşcam okumalarını tavsiye ederim zayıflamak için elele verdik sağlıklarında olmalarını istemem

Son zamanlarda televizyonlardan yapılan yayınların etkisiyle birçok kişi beden temizliği yapmak üzere 'lavman' yöntemini evinde uygulamaya çalışıyor. Ancak evde lavman yapmak, bağırsaklara ciddi hasar verebilir.
Halkın ilgisi yüzünden sulu setlerini hiçbir eczanede bulmak mümkün değil. Türkiye'de bu seti üreten iki firmanın yetkilileri de stoklarında ürün kalmadığını belirtiyor. Ancak, sağlıklı yaşamak için beden temizliğinde bu kadar çok öne çıkarılan ve halk arasında pek bilinmeyen lavman uygulamasının bağırsakların normal düzenini bozarak sağlığa zarar verebileceği belirtiliyor. Fatih Medical Park Hastanesi'nden gastroenteroloji uzmanı Doç. Dr. Ahmet Danalıoğlu, sağlıklı bir insanın lavman yapmaya ihtiyacı olmadığını söyledi. Bağırsaklara dışarıdan sıvı verilerek uygulanan lavman yönteminin eski Çin tıbbında yapıldığını ancak modern tıpta yeri olmadığını ifade eden Doç. Dr. Danalıoğlu, iddia edildiği gibi Avrupa ve Amerika'da da yaygın olarak kullanılmadığını belirtti.

Lavmanın bağırsağın fizyolojik yapısını bozan çok mahzurlu bir uygulama olduğunu ifade eden Doç. Dr. Danalıoğlu, "Dışkının 1 gramında trilyonlarca bakteri var. Bunlar gıdaların dışkı kıvamına gelmesinde, bazı maddelerin atılmasında, vitaminlerin ortaya çıkarılmasında etken rol oynuyor. Bunların toplu hacim şeklinde dışarıya çıkarılması için çalışmak çok uygun değil. Normalde sağlıklı bir erişkinin günde 2 defa bağırsak boşaltması vardır. Posa haline gelmiş dışkıyı boşaltır. Yukarılardan itibaren boşaltmaya çalışmak bağırsağın yapısını bozar, alışkanlıklarını değiştirebilir." dedi.

Lavmanın senede iki kere yapılması gerektiği gibi bir ihtiyaç olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Ahmet Danalıoğlu'nun verdiği bilgilere göre, bir insan kabız olsa bile, bağırsağa ilaç göndererek boşaltmaya çalışmak doğru değil. Bu kişilere düzenli olarak kullanacakları ilaçların verilmesi gerekiyor. Sağlıklı bir insan lavman yaptıktan sonra kabızlık yaşayabilir. Psikolojik olarak temizlik hastalığı gibi bağımlılık, takıntı oluşabilir. Evde kendi kendine lavman yapan bir insan, çok fazla su kaybettiği takdirde elektrolit dengesi bozulabilir. Tuz kaybı olabilir. Gereksiz bakterilerin fazla oluşması görülebilir. Bunlar insanda vitamin emilim dengesini bozarak vitaminsizlik sorunları oluşturabilir. Riskli bir hastalığı olan, böbrek, karaciğer hastası olan veya yaşlı kişiler daha fazla zarar görebilir. Üre hastası olabilir.

melankolicim aynı dert bende iki gün önce 78.6 dım dün 78.7 bugün 78.8 canım çok sıkıldı üstelik sporumu ihmal etmedim yememe de çok dikkat ettim kaçamakta yapmadım büyük ihtimalle şişlik ama insan sıkılıyor yinedesenağlama

yemeğimi yedim kızlar
bugün yediklerim
sabah kepekli simit
öğle bikaç kaşık salçalı makarna
akşam pırasa ve yağsız salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…