ben bugün ögle yemegi yemedim canım istemedi
canım bak daha önce olmuş yine verirsin bence azimle..... başlayan bi atasözümün varya anladın sen onu biz bu azimle gidersek kilo diye bişey kalmayacak menün nasıl
inş.canım,ben genelde sabah kahvaltımı iş yerinde yapıyorum yarım simit peynir salatalık domates, yada nestle müsli yiyorum,öğlende iş yerine gelen yemekler genelde dengeli oluyo,sulu yemek ,pilav ,salata şeklinde,akşamda eve gittiğimde salatam hazır oluyo yanında evde pişen ne varsa azar azar yiyorum,aralarda meyve,kuru kayısı,tüketiyorum,3-4 litre su,ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay ve yeşil çayda içiyorum,spor da şimdilik akşamları 1 saat yürüyüş,aslında evde bir kaç tane jimnastik aletim var ama onlara zaman kalmıyo,şimdilik bu kadar canım.
kesinlikle haklısın hele eşofman tarzı şeyler ..insana şişmanladığını hissettirmiyo bile ..ben geçen gün bi pantolon aldım ..en az iki beden küçük ama giyicem en yakın zamanda ...hırs yaptım ...düğün var zayıflamam lazım yaaaabol giyince şişmanlamıyo insan.. sadece şişmanladıgını anlamıyor :roflol: aslında buda bahane işimize geliyo galiba.. bilirsiniz bayanlar biz kilo saklama konusunda baya becerikliyiz.. bin dereden bin su getirriz.. :roflol:
evet bende aynısını düşünüyorum ..bol kıyafetlerin hepisin atın
bu öneriye kesinlikle katılıyorum.bol giydikce şişmanlıyor insan.hatta evde de eşofman falan giymemek lazım.
sağol elsecim ..canım benim ..evet sıkışınca uygulanabilecek ..bi diyet ..1 günde 1kg gidiyor YOĞURT DİYETİ
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar kendim bizzat denemiştim tabi herzaman yapmam kilom takılınca yada zorda kaldığımda yaparım.
Sabah :1 saat yürüyüş
kahvaltı:1 kase yoğurt
öğle:1kase yoğurt 1meyve not:bol bol su içilecek
ara öğün :1 meyve
akşam:1 kase yoğurt
garantilidir . tecrübe edinilmiştir.. rahatsızlığı olanlar yapmasın.
sadece 1 günlüktür...
alıntıdır....
güzel devamını getirrisin inş ...geldim kızlar ben de..
bugün başlamadım ben diyete yarın başlıcam amaaa bugün fitnessa gitmeye karar verdim okulumdan bi kızla..
kapsamlı bi spor salonumuz var okulumuzda ve ben artık yararlanmaya karar verdimhihoyyyt
ohhhh ne geüzel etmişsin .ben bukadar kiloyu sağ olsun kocişe borçluyum ..o çok sever tatlıyı ben nefret ederdim ..ama evlendikten sonra onun zamanlı zamansız kalkıp tatlı yemeleri ..felan benide kendine benzetti ...o öyle duruyo ben şişdim .yaaa..sukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece
çok güzelde pahalıymış hakikatten ya ..o parayla boğzımı biraz tutarım sonrada gider ciciler alırım ..kaydirigubbakcemile3kizlar dun bbc de bir kanal var zayiflama programi vardi orada unlu bir sarkici 5kiloyu cabucak atmis limonlu bir surup linkini vereyim belki turkiyede vardir eczanelerde falan bir bakin cok insan zayiflamis metabolizmayi hizlandiran dogal bir urunmus
aman üzülme şişlik bizim yani kadınların baş belsaı ...maydonoz ödemi alıyo ...ister suyunu istersen ..kendini yiyebilirsin .yada yeşil çayda bu konuda çok iyi ..günaydın kızlar ben sabah sabah çok kötüyüm
dünki kaçırdıklarımdan sonra bayagı bir spor yaptım
ama acayip bir şişlik var hastada olmucam daha nerdeyse 15 gün var
neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm
kahvaltıda sadece tost ve domates yedim cnm bişi istemiyor
moralmen çöktüm kızlar.....
ya arkadaşım akıl vermek olmasın ama ben yaptığının doru olduğunu düşünmüyorum benm lisede bi arkadaşım böyle yaparak çok güzel kilo verdi ama sonra hastanelik oldu zor kutardılar ..saçları döküldü ...çok kötü şeyler yaşadı ...dikkatli ol yani ..günaydın herkese.bende dün akşam ikii haftadır ilk kez yemek yedim diyebilirim.çok rahatsız oldum başım döndü sürekli.
2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yedim. gerçi ekmek vs. yemedim ama yinede kötü hissettim kkendimi.
henüz kahvaltı yapmadım.
herese iyi günlerr
günaydınlar kızlar,
okuduğum kadarıyla kaçamaklarımız var gibi görünüyor,sakın moralinizi bozmayın geçen hafta bende öyleydim,birşekilde dengelememiz lazım,belkide haftada 1 gün kendimize ödül versek daha az kaçamak yaparız,ben bir 69 a ineyim daha toleranslı davranacağım kendime,valla sabahları işe gelene kadar yolda gördüğüm her pastaneye uğrayıp bişeyler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi,7 kilo daha verene kadar sıkacağım dişimi...dün sporumu çok verimsiz yaptım zaten moralim bozuldu,400 kalori harcadım ama nasıl harcadığımı bana sorun,Allahtan tv de yaprak dökümü vardı ona dalmasam hayatta yürüyemezdim. kaydirigubbakcemile3 sanırım hafta sonuna doğru benim pilim bitiyor e az kalorili beslenince böyle oluyor demekki.
yani demek istediğim nasılsa 2-3 gün bozdum diyeti diye kendinizi bırakmamanız,varsın 1 gün öyle geçsin yeterki ertesi günler telafi etmeyeli bilelim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay bende öyleydim yaaa sonrada neden kilo aldım diye ağlanıyoz demi ama ..latte biliyomusun benede işe gelene kadar her pastane börekçiden bişey alırdım eskiden.ay buda güzelmiş ay buda derken 1 simit 1 boyoz 1 poğaça falan yediğim günleri ibliyorum.amma pisboğazmışım yaa
afiyet olsun ..çok uyumakta kilo sebebi ...boşver ..erken kalmak herzaman iyidir ..öptüm ..olimpik değil normali bile yok canım hep kurs veriyorlar
bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee(kötükedihüso
ya kızlar ben yanlış hatırlamıyosam örnekköy mezarlığına giderken olimpik tesislerin olduğunu biliyorum ...acaba orda varmıdır bencede bunu tamda seçim arifesinde bildirmek lazım ..bide ben gazetede okudum ..ahmet priştinanın adının verileceği bir spor komleksi kurulcakmış şemikler tarafına ...belediyeye ait ..
günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
izmirde hava güneşli(şimdilik)
kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim
Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso
kesinlikle öyle baksana bi şişiyoruz bi iniyoruz ..kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar nasılsınız?
motivasyonumuz grup olarak etkileniyor sanki
ya hep birlikte azmediyoruz,ya da cozutuyoruz (istinalar hariç)
ayy deniycem ben bunu ..deneyimimi yazarım kızlar ..kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yap yap ...oh kocişine afiyet olsun ..sen yeme ama ..:1no2:orijinali daha iyi olur bence
ya ben zencefille safranı karıştırmışım pardon
aklıma gelmişken kocişime akşam safranlı pilav yapayım akşamkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar ben çok mutluyum geçen hafta çok dikkat etmemiştim yediklerime tartı biraz korkutmuştu beni ama bu hafta dikkatli oldum emegimin karşılığını aldım akşam patates kavurması yaptım bol acılı (acı bende iştah kesiyo)4 kaşık yedim yanında çayla beraber 1 tane şekerpare yedim 1 elma yarım portakal ve sirkeli suyumu da içip günü kapattım 35 dk pilates yaptım
kahvaltıdasirkeli suyumu içip 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım
hoşgeldin ..nedemek armaızdasın bile ...a.s.slm arkadaslar bende araniza alirimiziniz kilo sorunum var bir turlu olmuyor diyet yapamiyorum su cikolatalar yokmuonlardan azla vazgecemiyorum ne yapmam lazim is yerinde cok oturuyorum ve hareketsiz kaliyorum bazen ne yapmam lazim spor salonunada hic zamanim yok cunku isden cikiyorum hemen eve geliyorum derslerime calisiyorum yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum ne yapmam lazim? yorumlarinis icin simdiden tsk ederim arkadaslar.
cnm ben bunu diyetisyenime sorduğumda bikere limonda glikoz var yani şekerinizi bile etkileyici ..zayıflatma etkisi yok ..dedi ..sadece ılık su biraz miğde bulantısı yapabilir .ayrıca vitamin takviyesi açısından faydası var dedi ....ılık suda .hatta biraz sıcak olursa daha iyi ..yağları daha çabuk parçalama özelliği varmış ..soğuk su yağları parçalamazmış yada okadar etkili olmazmış ..Limonlu Su Zayıflatır mı?.
limon zayıflatır mı"Sabah uyanınca limonlu ılık su iç, zayıflatıyor" diyorlar. Doğru mu?
Beslenme uzmanlarına göre maalesef hiçbir besinin ya da içeceğin zayıflatmaya direkt olarak bir etkisi bulunmamaktadır.
Sabah içilen limonlu ılık su; içeriğindeki limonun C Vitamini içeriği dolayısıyla güne daha zinde başlamanıza yardımcı olabilir.
Sıcak su ile soğuk su arasındaki terk fark ise mideyi terk etme hızıdır.
Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.
kızlar okuyun bunu...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya..ne demek bende bende :roflol:dondurma yemek te gerekiyor diyette tühh hiçte sevmem dondurmayı :roflol:
sağol canım iyi yapmışsın ellerine ssağlık .a.s.bendee okuyunca dedim kesin kilo alırım ben bu diyeti yaparsam die
ama yapmak isteyen olursa die paylaşımda bulundum:)
ohhh seninkide başka bi iyiymiş yani ..kaydirigubbakcemile3bende de tam tersi bir durum dün iş yerimizde personelden birisinin dogum günüydü pasta felan aldık çikolatalıydı pasta ama tadına bile bakmayı aklımdan bile geçirmedim
pastayla börekle dedğilde kadayıfla şöbiyetle işim olur geneldeee
ayyyy ögleyin kahvaltılık hazılamışlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa kahvaltılık olunca ben doymuyorum ekmek yemessem ya napsam acaba inş yumurta vardır haşlanmış o biraz tok tutar:))))
senin yanında çiçeklerin lafı olmaz tatlımkaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:
aynen bende else bazıları bayılır ya onsuz yapamaz mesela bnm kocişim cok sever tatlıyı bende hıc sevmem bu yonden cok zıtız :)
canım kupaların hepsi senin olsun keşke her hafta kupa al da aç yaşamak ve aç yatmak ne kadar mantıklı sence:uhm:
bencede hiç yememek çok tehlikeli ..a.s
offf süper yaaa kısmet bakalım ben evde yürüyüm de bi süre :) pilates başka zamana kalsın :)aslında imkanım olsa bende koşu bandı alır hergün bi saat koşardım çok güzel kalori harcattırıyor bence bırakma sakın evet yaz geliyor ve parklarda koşma zamanı ayrıca pilatesi şiddetle tavsiye ediyorum ilk yaptığımda bu etki etmez demiştim ama kalçam sıkılaştığında daha iyi anladım
canım arka sayfalarda tarifi var elma limon kabuk tarçın karanfil tane karabiber kaynatıosun içiosun sabah akşam budur yaneee :))))metabolizma hızlandırıcı çay nedir canım ilk defa duydum eger faydası varsa bende alayım
kızlar ben geldim ayyyy çok şiştimmmmmmmmmmmmmm
önce sirkeli ballı suyumu içtim sonra yumurta salatası yaptım kendime
yanınada 5-6 tane ufak çig köfte aldım 1 dilim ekmek yedim ama 2 bardakta ayran içtim
ayyy çok kötü şişti midemmm soda içebilirim birazdan rahatlamak için
oooooo muhabbet koyu kızlar öptümmmm
afiyet olsun canım yaramasın inşallahhhhhh ayranla iyice şişmişindir valla çok gelmiş büyütme miğdeniiii :)))klava:
selams.kahvaltıda yarım simit birazda börek yedim
aada yoğurt yeşil çay
öğlne kadar 0,5 litre su
az önce mercimek çorbası yoğurt
şimdi 0,5 litrelik şişemden suyumu içiyorum yavaş yavaş
akşama yumurtalı arap saçı kavuracağım.. bilen varmı bu otu
offf süper yaaa kısmet bakalım ben evde yürüyüm de bi süre :) pilates başka zamana kalsın :)
canım arka sayfalarda tarifi var elma limon kabuk tarçın karanfil tane karabiber kaynatıosun içiosun sabah akşam budur yaneee :))))
afiyet olsun canım yaramasın inşallahhhhhh ayranla iyice şişmişindir valla çok gelmiş büyütme miğdeniiii :)))klava:
tadı nasıl kızlar ben çaylarda ve kahve de şekr kullanmıyorum hatta sirkeli suyu balsız içiyorum
metabolizma hızlandırıcı çay nedir canım ilk defa duydum eger faydası varsa bende alayım
canım ben bu çayı geçen senede yapmıştım,ödem atıcı ve metabolizma hızlandırıcı özelliği var,aslında tarifinide bu siteden almıştım,anlatayı hemen
2 litre suyun içine 3 ad kabuklu elma
2 ad limon
bir tatlı kaşığı tane karabiber
bir tatlı kaşığı karanfil
2 ad kabuk tarçın
limon ve elmayı 4 e böl yaklaşık 10-15 dakika kaynatıp süzdükten sonra gün boyu iç.ben faydasını görüyorum,umarım sende görürsün
ben tarçın ve karanfili sevmediğim için sevmiyorum tadını bi dahaki sefere az karanfil koyucam valla ıyyytadı nasıl kızlar ben çaylarda ve kahve de şekr kullanmıyorum hatta sirkeli suyu balsız içiyorum
tşk ederim canım bugün bulabilirsem rulo tarçın alıp yapacagım evlenmeden önce lida kullanıp çok güzel zayıflamıştım bıraktım kilo aldım fx kullandım sonra herbulife kullandım keşke kullanmasaydım bi daha mı tövbe asla kullanmam o yüzden oldukça yavaşladı ama düzelecek inş:Saruboceq:
selams.kahvaltıda yarım simit birazda börek yedim
aada yoğurt yeşil çay
öğlne kadar 0,5 litre su
az önce mercimek çorbası yoğurt
şimdi 0,5 litrelik şişemden suyumu içiyorum yavaş yavaş
akşama yumurtalı arap saçı kavuracağım.. bilen varmı bu otu
tşk ederim duydun beni diyet iyi gidiyor aslında benim 2,5 ay oldu 10 kilo verdim ama daha çok vermiş gibi görünüyormuşum bu arada 3 gün spora gidiyorum ve diger günler evde pilates yapmaya çalışıyorum sen ne zaman başladın hedefin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?