70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bak daha önce olmuş yine verirsin bence azimle..... başlayan bi atasözümün varya anladın sen onu biz bu azimle gidersek kilo diye bişey kalmayacak menün nasıl

inş.canım,ben genelde sabah kahvaltımı iş yerinde yapıyorum yarım simit peynir salatalık domates, yada nestle müsli yiyorum,öğlende iş yerine gelen yemekler genelde dengeli oluyo,sulu yemek ,pilav ,salata şeklinde,akşamda eve gittiğimde salatam hazır oluyo yanında evde pişen ne varsa azar azar yiyorum,aralarda meyve,kuru kayısı,tüketiyorum,3-4 litre su,ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay ve yeşil çayda içiyorum,spor da şimdilik akşamları 1 saat yürüyüş,aslında evde bir kaç tane jimnastik aletim var ama onlara zaman kalmıyo,şimdilik bu kadar canım.

metabolizma hızlandırıcı çay nedir canım ilk defa duydum eger faydası varsa bende alayım

kızlar ben geldim ayyyy çok şiştimmmmmmmmmmmmmm
önce sirkeli ballı suyumu içtim sonra yumurta salatası yaptım kendime
yanınada 5-6 tane ufak çig köfte aldım 1 dilim ekmek yedim ama 2 bardakta ayran içtim
ayyy çok kötü şişti midemmm soda içebilirim birazdan rahatlamak için
oooooo muhabbet koyu kızlar öptümmmm

kaydirigubbakcemile3

selams.kahvaltıda yarım simit birazda börek yedim
aada yoğurt yeşil çay
öğlne kadar 0,5 litre su
az önce mercimek çorbası yoğurt
şimdi 0,5 litrelik şişemden suyumu içiyorum yavaş yavaş

akşama yumurtalı arap saçı kavuracağım.. bilen varmı bu otu

yiyorum elbet canım yemek deyince yanlış anladın sanırım
yani tam bi yemekti benim için.
pilav yemedim 2 haftadır .
yemekte biraz yağlı idi.
normalde haşlama sebze salata gibi yiyorum yada tek çorba içiyorum baklagilli
kalsiyum yoğurtta.
zaten demir eksikliği hapı alıyorum aynı zamanda.
diğer vitaminleride çorbadaki buğday mercimek vs.den alıyorumdur.inşallah:tomato:

ben biliyorum desem :))))))) ne de olsa izmirliyim :)hihoyyyt

metabolizma hızlandırıcı çay nedir canım ilk defa duydum eger faydası varsa bende alayım

canım ben bu çayı geçen senede yapmıştım,ödem atıcı ve metabolizma hızlandırıcı özelliği var,aslında tarifinide bu siteden almıştım,anlatayı hemen
2 litre suyun içine 3 ad kabuklu elma
2 ad limon
bir tatlı kaşığı tane karabiber
bir tatlı kaşığı karanfil
2 ad kabuk tarçın
limon ve elmayı 4 e böl yaklaşık 10-15 dakika kaynatıp süzdükten sonra gün boyu iç.ben faydasını görüyorum,umarım sende görürsün

tşk ederim canım bugün bulabilirsem rulo tarçın alıp yapacagım evlenmeden önce lida kullanıp çok güzel zayıflamıştım bıraktım kilo aldım fx kullandım sonra herbulife kullandım keşke kullanmasaydım bi daha mı tövbe asla kullanmam o yüzden oldukça yavaşladı ama düzelecek inş:Saruboceq:

bende 5 gündür 5in 1 max zayıflama ilacı kullanıyorum,aslında bu tür şeylere çok karşıydım ama birazda buradaki yorumların gazına gelip sipariş verdim,birazda pahalı bi ürün.şimdilik bi yan etkisi yok ama olursada hemen bırakıcam

ayyy bilmezmiyim bayılırım arapsaçına,birde onun ebegümeciyle karıştırıncada güzel oluyor,of ya İstanbul da nerdeeee senağlama şimdiden afiyet olsun güzelim.

durumlar nasıl kızlarr

ya bende fena kaydirigubbakcemile3 acıktım,elma yedim ama yok gözümün önünden lezzetli yiyecekler geçip duruyor,içimden yaaa sabır çekiyorum.
a bu arada bir kitap okuyorum orda kullandığımız kelimelerin bizdeki etkilerini anlatan bir bölüm vardı tamda örnek açlık üzerinden verilmiş.Kurt gibi acıktım kelimesiyle açlığımızı ifade edersek açlığımızı dahada tetiklermişiz.Bu durumda şimdi ben şöyle mi demeliyim "Biraz açlık hissediyorum galiba" kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim Serap cım 10 kilo çok iyi,üstelik zamana yayarak sağlıklı bir şekilde vermişsin.

bende hala şişlik hissediyorum kızlar 100 sopalı hareket 100 de kalça hareketi yaptım ama fayda etmedi
ayyy bunların hepsi sanırım kabızlıktan kaynaklanıyor çok kötüyüm kızlarrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…