70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugba son anda atabildin msjlara cevaplarini yoksa yine takilacakdin bakimdan dolayi

he valla öyle olurduda no problempc ye kaydettiydim alıntıları altlarına cvbları bile pcde yazdım sonra site açılınca copy yapıp yolladım işi garantiye aldım yanee,en çokta sudemle,serpiye yazdığım hee bide sana eve dönüş maceramı yazmışım uzun uzun ahada onlara yandıydım ,ama neyseki aynısı yazdım yine yoksa sabaha kadar ağlardım sinirdeen:84::84::84:

serpi;

hayatim senin msj i da okudum cevap yazamadim takildi durdu site ne zor birsey iki arada bi derede kalmak allah yardimcin olsun önceden benimkide beni dinlemesdin bile bunun üvey annesi huzursuzluk cikardirdin ben ona rahatsizligimi anlatirdim dinlemesdin kötüleyip durma diye onun yüzünden evlendiyimiz ilk günü cok kötü kavga etmisdik beni evden kovdu git istemiyorum seni diye gidemedim de simdi kendi anladi artik ama benim cektigimle kaldigim oldu insallah senin durumunda düzelir bitanem

pilavin üstüne dogru bidahakine yapayim ne diycek

benimki is den geliyor cocuk gibi napim

dünkü kavgamız ondan çıktı zati,neymiş sahurdan sonra o yatmış tek başına,, gitmemişim yanına ,kk'daymışım yalnız uyumuşmuş,benle uyumak istiyomuşmuş, onun tantanası vardı dün ama ağlattı benii hele bide git kk kurtarır seni diyip tınlamaması dahada çıldırttı beni gece gece tepindim gene,en kötüsü daha 4aylık gıpgıcır fırınımı bıcakla mahfetmişim b..k var sanki ona kızıp fırına bıçakla vurcek,git adamın gırtlayını kes sussun

Son düzenleme:

benim kide bu ara takdi kafaya en iyisimine uyuyo numarasi yapip geri kalkiyorum bu adamlar insani deli ediyo valla

ay size geleli ne cityville kaldi ne farmville

sorma bizamanlarki burası okadar kalabalık değildi ,citty villiede muhteşem bi şehir yaratmıştım ki hala öylede neyse eşimi solluyodum geçmiştim seviye olarak tabi,ama noldu buraya takılmaktan canımda istemez oldu,tabi eşcazım sağolsun hiç bakvemiyo benimkine bi giriyo kendine ne şahaserler yaratmış beni sollamış,hemde aramızda koca bi uçurum oluşmuş seviye bakımındanen azından 15 seviye olmuştu sanırım çok atmıyorsam tabiben nasıl geçecem şimdi onuu bide kendisine plaj yapmış çadır kurmuş uçurtma uçuran kız almış hava atıyo daha bende plaj kumunun ''p''si yok

ben cityville yi kapatim bi baktim 100 küsür hediye geri göndereyim kizlara küsmesinler diye senin icerizi dolu diyo geri gönderemiyorum sinir oldum engeledim bi country life oynuyordum arkadasimi gecmek icin gicik ediyordun bak ben seni gectim diye onuda salladim birsey lazim sa arkadas olarak ekle beni göndereyim sana

kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağım birde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde

kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağım birde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde

valla bi ara komşu çiftlikte acayip bişekilde komşu eksikliği çekmiştim bi tanıdık vardı şükür uğraşlarım sonucu ikna etmiştimde 20inci komşuyuda ekleyerek köpek almıştım ,burdaysa arkadaş dolu doluda ,eşim ablam erkek kardeşim yeğenim,kardeşim arkadaşı hariç hiç kimseden hayır yok idare ediyoz bi ara sokarım senide ihtiyaç halinde hazır bekleyekoy

Son düzenleme:

ben bir de bi ara iyice hastasi oldum 3 tane sahte profil yaptim kendi kendime gönderiyordum ne lazim sa

bitane pantolonum var tam oturuyordun üstüme dün düstü durdu esime dedim adam inanmiyo bana deli mi ne hani göbek duruyor ya diyo
aman söylemeyeyim ona diyom ama sevinince anlatiyorum iste :97:

bende aynanın karşısına geçiyorum incelmişim ya diyip duruyorum keşke belimden incelmesemde göbişten gitse

benim kide bu ara takdi kafaya en iyisimine uyuyo numarasi yapip geri kalkiyorum bu adamlar insani deli ediyo valla

yokya ben onu bırakıp gelemem,öyle bi sarılıyoki sanki kacıcamhele dün sahurda kavga çıktı dedim ya konuşmadık falan ama yemek yerken azcık başladıydık konuşmaya ,neyse sonra yattık aynı anda hemdedurdu durdu sokuldu bi sarılışı var nefessiz kalcam sandım,özlettin kendini deli kız demesinmi,hep geç geliyosun yanıma sarılmadan uyumuş oluyorum,özlettin sarılmayıda diyip kulağıma seni seviyorum demesinmi,dedim içimden biliyodum yaa o bensiz yapamazardından ekledi tabi''ama beni sinir ediyosun bazen yapma, girme geceleri nete nolcak sankigıcık ya ama olsun mutlu bişekilde uyudum ,,zaten 4 yıllık evliliğimizde birgün bile küs girmedik yatağa en büyük kavgalarda bile ,bişey var yatakta bizi mahmur yapan ne biliyim ona sarılmadan dokunmadan uyuyamıyorumonu çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm

kız senın içinde koca bi çocuk var yaaaaa....
sende gunduz gır nete...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…