- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tugba son anda atabildin msjlara cevaplarini yoksa yine takilacakdin bakimdan dolayi
iidir napem cittyvillie oynuyom:95:
aa ıyı fıkrı pilav ustune kuşbaşı etten yazılabılır..
çok da guzel olur..
siyahla beyazın uyumu eferım kız..
sende de var cevherr...
ayy sankı çocugu uyutup gelecek gibi hahaha..
benımkı çoktan uyudu...
aa ıyı fıkrı pilav ustune kuşbaşı etten yazılabılır..
çok da guzel olur..
siyahla beyazın uyumu eferım kız..
sende de var cevherr...
ayy sankı çocugu uyutup gelecek gibi hahaha..
benımkı çoktan uyudu...
dünkü kavgamız ondan çıktı zati,neymiş sahurdan sonra o yatmış tek başına,, gitmemişim yanına ,kk'daymışım yalnız uyumuşmuş,benle uyumak istiyomuşmuş, onun tantanası vardı dün ama ağlattı benii hele bide git kk kurtarır seni diyip tınlamaması dahada çıldırttı beni gece gece tepindim gene,en kötüsü daha 4aylık gıpgıcır fırınımı bıcakla mahfetmişimb..k var sanki ona kızıp fırına bıçakla vurcek,git adamın gırtlayını kes sussun
ay size geleli ne cityville kaldi ne farmville
sorma bizamanlarki burası okadar kalabalık değildi ,citty villiede muhteşem bi şehir yaratmıştım ki hala öylede neyse eşimi solluyodum geçmiştim seviye olarak tabi,ama noldu buraya takılmaktan canımda istemez oldu,tabi eşcazım sağolsun hiç bakvemiyo benimkine bi giriyo kendine ne şahaserler yaratmış beni sollamış,hemde aramızda koca bi uçurum oluşmuş seviye bakımındanen azından 15 seviye olmuştu sanırım çok atmıyorsam tabiben nasıl geçecem şimdi onuu bide kendisine plaj yapmış çadır kurmuş uçurtma uçuran kız almış hava atıyo daha bende plaj kumunun ''p''si yok
kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağımbirde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde
kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağımbirde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde
ben cityville yi kapatim bi baktim 100 küsür hediye geri göndereyim kizlara küsmesinler diye senin icerizi dolu diyo geri gönderemiyorum sinir oldum engeledim bi country life oynuyordum arkadasimi gecmek icin gicik ediyordun bak ben seni gectim diye onuda salladim birsey lazim sa arkadas olarak ekle beni göndereyim sana
hic sorma dün sahurda bi armut yedim ac karnina cikamadim wc denkarnimdan tuhaf tuhaf sesler cikti durdu
içimiz boşalıyor işteyağlarda boşalıvereydi iiyiydi
valla bi ara komşu çiftlikte acayip bişekilde komşu eksikliği çekmiştim bi tanıdık vardı şükür uğraşlarım sonucu ikna etmiştimde 20inci komşuyuda ekleyerek köpek almıştım ,burdaysa arkadaş dolu doluda ,eşim ablam erkek kardeşim yeğenim,kardeşim arkadaşı hariç hiç kimseden hayır yok idare ediyoz bi ara sokarım senide ihtiyaç halinde hazır bekleyekoy
o da yani sira gidiyordur herhalde :44: umuyorum, istiyorum
ah inşallah inşallahhh
benim belimden fark ediyor ama göbeği daha çözemedim
bitane pantolonum var tam oturuyordun üstüme dün düstü durduesime dedim adam inanmiyo bana deli mi ne hani göbek duruyor ya diyo
aman söylemeyeyim ona diyom ama sevinince anlatiyorum iste :97:
benim kide bu ara takdi kafayaen iyisimine uyuyo numarasi yapip geri kalkiyorum bu adamlar insani deli ediyo valla
bende aynanın karşısına geçiyorum incelmişim ya diyip duruyorumkeşke belimden incelmesemde göbişten gitse
dünkü kavgamız ondan çıktı zati,neymiş sahurdan sonra o yatmış tek başına,, gitmemişim yanına ,kk'daymışım yalnız uyumuşmuş,benle uyumak istiyomuşmuş, onun tantanası vardı dün ama ağlattı benii hele bide git kk kurtarır seni diyip tınlamaması dahada çıldırttı beni gece gece tepindim gene,en kötüsü daha 4aylık gıpgıcır fırınımı bıcakla mahfetmişimb..k var sanki ona kızıp fırına bıçakla vurcek,git adamın gırtlayını kes sussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?