70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk şekercim.Ee ben birkaç gecedir buralardayım zaten.Davetsiz de olsam ışığı görünce hemen atıyorum kendimi içeri

Bence benim rengimi bana iade et... Gezdiğin gördüğün yerleri anlatmak zorunda kalırsın

Edit:bu bir tehdittir

kız valla editör meditör dinlemem çakarım şurdan sanahelebi aç ağzını bidahada davosa ay pardon kkya gelmem

edit:buda bi şantajdır(yada duygu sömürüsü olarakta algılayabilirsin)

Son düzenleme:

kız valla editör meditör dinlemem çakarım şurdan sanahelebi aç ağzını bidahada davosa ay pardon kkya gelmem

edit:buda bi şantajdır(yada duygu sömürüsü olarakta algılayabilirsin)

Bak sennnnnnn....
Kısasa kısas demek:)

Eee hadi gelme bakalım kk'ya da görelim.Valla sana bir beddua ederim ''tuğba eriyemesin,hep şişsin,obez olsun'' derim görürsün gününü...

Hoşbulduk şekercim.Ee ben birkaç gecedir buralardayım zaten.Davetsiz de olsam ışığı görünce hemen atıyorum kendimi içeri

oh ne güzel iyi yapıyorsun :112: ben bir ara uykum arasında gördüm sanki dün hatta okudum falan ama hayal meyal hatırlıyorum ben hep uyku vaziyetinde pc kucağımda, parmağım cevapla butonu üzerinde uyuyakalan bir kkyım da

Kod:
tuğbaaaa git bak kocanın yanına abla sözü dinle hem biz çok konuşmuycazkiiii
Kod:

valla öyle yapiyim dimi ,adamın seside çıkmıyo,haberlere bakıyo ama kim bilir hakkımda neler düşünüyozaten diken üstündeyim pek bağırcak gibideğil ama,neyse bugünde erkenden veremde oynasın tavlasını aşkım benim,hadi tuğba kaçar bikaç üzümle bitane armut getiremde beraber yiyem kocişle azcık yağcılık yapak

Bak sennnnnnn....
Kısasa kısas demek:)

Eee hadi gelme bakalım kk'ya da görelim.Valla sana bir beddua ederim ''tuğba eriyemesin,hep şişsin,obez olsun'' derim görürsün gününü...

yaw tam sopalıksın ne desek olmuyo napcem ben senle nerden bulaştım bilmemkigelcem gelcem senimi kırcem ama sende uzatma artıkın sus

benim adamzaten söylenmese şaşardım hadi işin bittiyse kalk dedi ben gidiyorum:86:

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
3 kibrit kutusu peynir
3-4 zeytin
1 domates
bir kaç bardak çay
AZıcık pide

İftar: 2,5 kepçe yayla çorbası (kardeşim koymuşTU)( bebğime süt olsun )
3 tane zeytinyağlı sarma
1 dilim muhacir böreği( çok küçük ,başka zaman olsa ahh ahhh )
5 kaşık salata
yarım tabak bezelyeli mantar
1 kaşık pilav
avuç içi kadar pide.
dondurma ile 1 dilim kadayıf tatlısı . çay

kendimi alıştıracağım . bir de yavaş yiyince insan çok yiyemiyor .

:84: benimde zayıflamaya hakkım yok mu? ben de zayıflamak istiyorummm..:84:

ben şimdi 69.8 im hedefim de 58 kg. haftaya pazar kaç kg olmuşum bakacazzzz..

ahahahh çok hoş yaa editör üyeyi tehdit ediyor, üye editöre çakarım falan diyor, biriniz apla tavsiyesi veriyor bak kocanın yanına git diye koptum yaaa başka ikisi de biber sürüp zayıflamaktan bahsediyor puahahahaha aayy çok seviyorum burayı yaa böyle olunca

İyi tamam,2 kişinin bildiği sırdır,sustum bakalım.Neyse hadi git kocişinin yanına da kızdırma adamı,yoksa seninki de benimki gibi kk'ya diş biler valla....

burda ben kendmi biraz salak hiisettm ama ya

kızlarr siz biberiye yağı falan kullanıyor musunuz hiç incelmek için?? ben yeni duydumda denemeye başlıcam:18:

bende portakal kabuğu görünümünde değil portkalın kendisi gb selülitler var malesef 14 haftalık bir elancyl diye bi jel kullandım 110 tl.faydasını gördüm ama masraflı tabi...şu anda da biberiye+portakal yağımı sürünüyorum masaj yapayapa azaldığını söyleyebilirim. hem az masraflı toparlama özelliği var yani...kilo vermek için değil de toparlama görevi görüyor

valla odaklanmak bu olsa gerek...yazılarını gözlerim jet hızıylaeledi.biberiyeyi buldu

kapat çık kızım yaa..aaa nedemek yağcılık o senin kocan...olsun onalr bizim gibi çeneye vurmazlar ama çok içliller aslında...erkekleri anlamak için biraza bikaç yıl lazımmış..daha önceden derdimki bu adam hiçimi üzülmüyo hiçmi kzımıyor ama nekadar sabrettiğini anladım..bizim hep dilimizde laflar gözümüzde yaşalr..peki onlar....
ayy şuan ağlamaklı oldum ve 6.yılımda anca anlıyorum eşimi..gözümün önüne tüp tedevisinden evime döndüğümde bağırarak ağlamalarım geldi eşim o kadar çaresizdiki zaten telefonda ben konuşamamıştım annem söylemişti tutmadığını bebeğin...
beni evde öyle görünce napacağını şaşırdı ona sarıldım ama o ağlamadı kızdı bana..sandımki içi yanmıyor oysa öyle değil..iyiki bu kadar anlayışlı ve allaha sığınan kocam var sadece TAKDİR diyen..bende diyorum ama kadınlık duygusu farklı yaa...onlar güçlü olmalılar yeri geldiğinde sessiz oldukları gibi...
yaa noldu bana zır zır ağlıyorum yalnızlıktan herhalde...halada inatım ama itirazım çoktur ama yanlış yapıyoruz..eşlerimizle iyi geçinirsek cenneti hakedeceğiz..ogün tv hocadan yine duydum "sevgiyel muhabbetle eşler elele tutuşursa günahalrı parmakların arasından dökülürmüş.."bu dünyada kendimize cehennem hayatı değilde cenneti yaşatırsak eşimizede ahirettede cennet olur inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…