ah anlamayız biz öyle şeylerden ne acaba yoksa salatana 1 kaşık fazladan mı yağ koyuyorsun yani hele ben çok karşıyımdır böyle kaçamaklarahoş geldin seni buralarda görmek ne güzeel
yok şekerim sölememama yine de yol beni yol beni, beni yol.. buna ihtiyacım var
Bence benim rengimi bana iade et... Gezdiğin gördüğün yerleri anlatmak zorunda kalırsın
Edit:bu bir tehdittir
kızlarr siz biberiye yağı falan kullanıyor musunuz hiç incelmek için?? ben yeni duydumda denemeye başlıcam:18:
kız valla editör meditör dinlemem çakarım şurdan sanahelebi aç ağzını bidahada davosa ay pardon kkya gelmem
edit:buda bi şantajdır(yada duygu sömürüsü olarakta algılayabilirsin)
napıyosun onu sürüyomusun içiyormusun:97:
Hoşbulduk şekercim.Ee ben birkaç gecedir buralardayım zaten.Davetsiz de olsam ışığı görünce hemen atıyorum kendimi içeri
tuğbaaaa git bak kocanın yanına abla sözü dinle hem biz çok konuşmuycazkiiiiKod: Kod:
Bak sennnnnnn....
Kısasa kısas demek:)
Eee hadi gelme bakalım kk'ya da görelim.Valla sana bir beddua ederim ''tuğba eriyemesin,hep şişsin,obez olsun'' derim görürsün gününü...
yaw tam sopalıksın ne desek olmuyo napcem ben senle nerden bulaştım bilmemkigelcem gelcem senimi kırcem ama sende uzatma artıkın sus
benim adamzaten söylenmese şaşardım hadi işin bittiyse kalk dedi ben gidiyorum:86:
ahahahh çok hoş yaa editör üyeyi tehdit ediyor, üye editöre çakarım falan diyor, biriniz apla tavsiyesi veriyor bak kocanın yanına git diye koptum yaaabaşka ikisi de biber sürüp zayıflamaktan bahsediyor puahahahaha aayy çok seviyorum burayı yaa böyle olunca
kızlarr siz biberiye yağı falan kullanıyor musunuz hiç incelmek için?? ben yeni duydumda denemeye başlıcam:18:
ahahahh çok hoş yaa editör üyeyi tehdit ediyor, üye editöre çakarım falan diyor, biriniz apla tavsiyesi veriyor bak kocanın yanına git diye koptum yaaabaşka ikisi de biber sürüp zayıflamaktan bahsediyor puahahahaha aayy çok seviyorum burayı yaa böyle olunca
valla öyle yapiyim dimi ,adamın seside çıkmıyo,haberlere bakıyo ama kim bilir hakkımda neler düşünüyozaten diken üstündeyim pek bağırcak gibideğil ama,neyse bugünde erkenden veremde oynasın tavlasını aşkım benim,hadi tuğba kaçar bikaç üzümle bitane armut getiremde beraber yiyem kocişle azcık yağcılık yapak
burda ben kendmi biraz salak hiisettm ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?