- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
yokya ben onu bırakıp gelemem,öyle bi sarılıyoki sanki kacıcamhele dün sahurda kavga çıktı dedim ya konuşmadık falan ama yemek yerken azcık başladıydık konuşmaya ,neyse sonra yattık aynı anda hemde durdu durdu sokuldu bi sarılışı var nefessiz kalcam sandım,özlettin kendini deli kız demesinmi,hep geç geliyosun yanıma sarılmadan uyumuş oluyorum,özlettin sarılmayıda diyip kulağıma seni seviyorum demesinmi,dedim içimden biliyodum yaa o bensiz yapamaz ardından ekledi tabi''ama beni sinir ediyosun bazen yapma, girme geceleri nete nolcak sanki gıcık ya ama olsun mutlu bişekilde uyudum ,,zaten 4 yıllık evliliğimizde birgün bile küs girmedik yatağa en büyük kavgalarda bile ,bişey var yatakta bizi mahmur yapan ne biliyim ona sarılmadan dokunmadan uyuyamıyorum onu çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
kızlar ben şimdilik kaçıyorum eşim gelicek birazdan çocuklarda mızlamaya başladı uyutıyım,artı sahurluk bişeyler hazırlıyım,,:79::79::79:
hadi bakalim isallahgönderiz bizde göbecikleri
kızlar kendimi size ihbar etmeye geldim
akşam spora gittim öyle kararlıydım ki öyle güzel çalıştım ki.. belki de vücudumdaki suyun yarısını dışarı attım(bir taraftan 1,5 lt suyu bitirerek yerine koydum tabii ki) üzerimde hardal sarısı tişörtüm vardı, 1,5 saat sonra ıslaklıktan iki ton koyulaştı o renk o derece yani.. tamam dedim ben zaten diyet falan yapmıyorum, en fazla günde bir öğün ve aralarda yediklerime dikkat etmek benimkisi :101: bari kendimi bundan sonra spora vereyim verdim de.. çıktım saat akşamın dokuzu.. gidince ne yapsam ne etsem ah bi salata yapıp da önüme koyanım da yok ki diye ağlanırken düşündüm daha otobüs bekleyeceğim kör olasıca otobüsün kaçta geleceği de belli olmuyor, dedim ben en iyisi yiyip gideyim, ee bakındım etrafıma sadece bir yer var hemen yiyebileceğim.. e yazık bana dedim napayım yiyim bari.. ama öyle bişi yedim ki maşallah nerede ne kadar bol kalorili malzeme varsa kullanılmış, yağı da daha ağızıma götürürken şapır şapır tabağa akan bişi yedim.. allah için çok lezzetliydi yapanların ellerine sağlık ama allah bilir ben diyim 1000 kcal, siz diyin 2500... offff... bugün tam 1,5 saat hiç durmadan ter döküp yaktığım kalorilerin kaç kaç katını daha 10 dk geçmeden bünyemdeki ücraa köşelere yerleştirdim ahh artık asar mısınız beni keser misiniz ne yapsanız yeri yani kabuulüm
aha da benimkini gördüm camdan park yeri ariyokactim kizlar sonra gelirim :92:
hic sorma dün sahurda bi armut yedim ac karnina cikamadim wc denkarnimdan tuhaf tuhaf sesler cikti durdu
yokya ben onu bırakıp gelemem,öyle bi sarılıyoki sanki kacıcamhele dün sahurda kavga çıktı dedim ya konuşmadık falan ama yemek yerken azcık başladıydık konuşmaya ,neyse sonra yattık aynı anda hemde durdu durdu sokuldu bi sarılışı var nefessiz kalcam sandım,özlettin kendini deli kız demesinmi,hep geç geliyosun yanıma sarılmadan uyumuş oluyorum,özlettin sarılmayıda diyip kulağıma seni seviyorum demesinmi,dedim içimden biliyodum yaa o bensiz yapamaz ardından ekledi tabi''ama beni sinir ediyosun bazen yapma, girme geceleri nete nolcak sanki gıcık ya ama olsun mutlu bişekilde uyudum ,,zaten 4 yıllık evliliğimizde birgün bile küs girmedik yatağa en büyük kavgalarda bile ,bişey var yatakta bizi mahmur yapan ne biliyim ona sarılmadan dokunmadan uyuyamıyorum onu çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
gece gece sineklerin istilasına uğradım vücütümda en az 10 yerde şişlik var sanki kendi şişliğim bana yetmiyor :84::84: dün feci derecede yemek yedim daha öncede demiştimya insanların nazar değdiğinde çok fazla sinirli ve iştahım tavan yapmış oluyorvalla dağa çıkıp tek başına yaşayanlara hak vermemek elde değil.normal zamanlardada çok girişken ve insan ilişkileri iyi olan biri değilim sakin sessiz ve kendi halinde olmayı seviyorum.ama şuan evdeki gürültü insanların görüş ve düşünceleri iş güçle kafayı yemek üzereyim.çok doğru bir karar verdim evlenip uzaklara gitmekle yoksa bu insanlar arasında kafayı sıyırırdım
neyse topik içerikli konuşayım.dediğim gibi dün çozutmanın ötesinde bi iştah durumum vardı. pidemi yemedim dondurmamı kuymakmı kavunmu yedimde yedimyedikçe hem mutsuz hem rahatsız oluyorum yemek yiyim zevk alan biri olmadım hayatım boyunca nasıl böyle pisboğazlık yapıyorum anlam veremiyorum.ama neyseki eskiler bilir meşhur içine girmeyi hedeflediğim kotuma bugün yeni yıkanmış olmasına rağmen rahat girdim sanırım biraz psikolojik biraz oruç birazda iç gücün etkisiyle kilo almadım hatta belkide bikaç 100 gr vermiş dahi olabilirim.ama bu hızla gidersem o kotta hayal olabilir.şimdilik benden iyi ve kötü haberler bukadar.
kızlar kendimi size ihbar etmeye geldim
akşam spora gittim öyle kararlıydım ki öyle güzel çalıştım ki.. belki de vücudumdaki suyun yarısını dışarı attım(bir taraftan 1,5 lt suyu bitirerek yerine koydum tabii ki) üzerimde hardal sarısı tişörtüm vardı, 1,5 saat sonra ıslaklıktan iki ton koyulaştı o renk o derece yani.. tamam dedim ben zaten diyet falan yapmıyorum, en fazla günde bir öğün ve aralarda yediklerime dikkat etmek benimkisi :101: bari kendimi bundan sonra spora vereyim verdim de.. çıktım saat akşamın dokuzu.. gidince ne yapsam ne etsem ah bi salata yapıp da önüme koyanım da yok ki diye ağlanırken düşündüm daha otobüs bekleyeceğim kör olasıca otobüsün kaçta geleceği de belli olmuyor, dedim ben en iyisi yiyip gideyim, ee bakındım etrafıma sadece bir yer var hemen yiyebileceğim.. e yazık bana dedim napayım yiyim bari.. ama öyle bişi yedim ki maşallah nerede ne kadar bol kalorili malzeme varsa kullanılmış, yağı da daha ağızıma götürürken şapır şapır tabağa akan bişi yedim.. allah için çok lezzetliydi yapanların ellerine sağlık ama allah bilir ben diyim 1000 kcal, siz diyin 2500... offff... bugün tam 1,5 saat hiç durmadan ter döküp yaktığım kalorilerin kaç kaç katını daha 10 dk geçmeden bünyemdeki ücraa köşelere yerleştirdim ahh artık asar mısınız beni keser misiniz ne yapsanız yeri yani kabuulüm
eşim geldi öpüştük koklaştık,o oturunca koltuğa çocuklarda babalarını görünce,unuttular uykuyu şuan ev çınlıyo oyundan bağrıştan,bende buraya geldim yinee naptınız ben yokken 10dkdır yanii
bugün 3 kere okuttum eşime.çok kötü oluyorum anlatamam psikolojim allak bullak.evde tadilat var bi yandan temizliyom bi yandan yine başka bişi oluyor çocuklar vızır vızır pisliğin tam ortasında ki yaşlandıkça çok titiz olmaya başladım özelliklede burda.kendi evimde daha pisimgecmis olsun valla bende dun ugradim o gözü kör olacasineklerin saldirisina aman dikkat et kendine nazar karsi dua felan okut bak cok ciddiyim
:
Yahu karar ver,kırmızı mısın yeşil mi??
Evet canım,kötü bir gün olmuş belli.O kadar emek bir lokmayla boşa gidiyor,çok kötü yaa...Ben de aynen spordan çıkınca eve kendimi zor atıyorum,açlıktan bayılacak gibi oluyorum valla.Bazen dayanamıyorum veeee...Anladınız siz neler hüplettiğimi:)
kiz allah seni bildigi gibi yapsin okadar spordan sonra o yenir mi hatta ne yedin ya cok merak ettim söyle bakim sacini basini bii yolim seni
bugün tam havamdayım,ortaya karışık mix yaptım alırmısın,tek renge mahkum kalmak bana göre değil boğuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?