70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben şimdilik kaçıyorumeşim gelicek birazdan çocuklarda mızlamaya başladı uyutıyım,artı sahurluk bişeyler hazırlıyım,,:79::79::79:

kiziyoruz ediyoruz da onlarsiz da yapamiyoruz iste

becerebilirsem uyuycam....
uyuyamazsam adres belli...
benden önce sonra gelenlere selamlar...

slm ciciler ben geldim evet hepinize tekrar tsk ederim rahatlattiniz ve bende bugun sakayla karisik söyledim iki kere bakalim artik bide böyle deniyeyim ins faydasi olur olmassa baska caresine bakacam ama artik bosvermiyecegim ondan eminim hepiniz cok seviyorum benim sanal arkadaslarim

gece gece sineklerin istilasına uğradım vücütümda en az 10 yerde şişlik var sanki kendi şişliğim bana yetmiyor :84::84: dün feci derecede yemek yedim daha öncede demiştimya insanların nazar değdiğinde çok fazla sinirli ve iştahım tavan yapmış oluyor valla dağa çıkıp tek başına yaşayanlara hak vermemek elde değil.normal zamanlardada çok girişken ve insan ilişkileri iyi olan biri değilim sakin sessiz ve kendi halinde olmayı seviyorum.ama şuan evdeki gürültü insanların görüş ve düşünceleri iş güçle kafayı yemek üzereyim.çok doğru bir karar verdim evlenip uzaklara gitmekle yoksa bu insanlar arasında kafayı sıyırırdım
neyse topik içerikli konuşayım.dediğim gibi dün çozutmanın ötesinde bi iştah durumum vardı. pidemi yemedim dondurmamı kuymakmı kavunmu yedimde yedim yedikçe hem mutsuz hem rahatsız oluyorum yemek yiyim zevk alan biri olmadım hayatım boyunca nasıl böyle pisboğazlık yapıyorum anlam veremiyorum.ama neyseki eskiler bilir meşhur içine girmeyi hedeflediğim kotuma bugün yeni yıkanmış olmasına rağmen rahat girdim sanırım biraz psikolojik biraz oruç birazda iç gücün etkisiyle kilo almadım hatta belkide bikaç 100 gr vermiş dahi olabilirim.ama bu hızla gidersem o kotta hayal olabilir.şimdilik benden iyi ve kötü haberler bukadar.

heyoooo site açılmış...(bu heyooo ne yaaa nerden çıktı...)
iyi iyi tamir etsinlerki daha rahat lafın belini kıralım...
tembel bir günümdü ama ikindiden sonra baktım kızlarla konuşamıycam verdim kendimi işlere hemde ne iş...
büyük temizlik yapmıştım temmuz başında ama annemler derken,kızkardşim falan öyel yoğun iş yapmadım..
geldim gelelide oruçtum ank.dan dedim bari hem kociş gelmeden hem oruca başlamadan iş dökeyim..
koslayla elde oturma odamın kanapeleri mutfakla odanın halıyı sildim,o.odası camını sildim saat olmuş 18:30 millet bana bakıyo acaba bu oruç değilmi diye camın tepesinde...halıalır balkonlara attım...
sitenin bahçede masada iftar vardı bayanlarla..
patlıcan almıştım pazardan onalrı fırında közledim bi güzels alatamı yaptım indim oruç değildim ama artık acıkmaya
başlamıştım....reklamlardaki iftar masaları gibiydi uzun...
1.5 kepçe patates çorbasıydı farklıydı
2yemek kaşığı tavuklu pilav,1köfte
1yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu pilav
3 sarma,yarım küçük malatya usulü bulgurlu patlıcan dolma
3 çatal zeytinyağlı fasulye
yarım bardak kola
2 yemek kaşığı benim salatadan.....
....yazarken kusacağım geldi haa...orda az gedli yediğim çünkü millet abarttı..2 kişi dolma yapmıştı çoktu yani menü...
irmik helva azdondurmayla....
semaver çayı ve eve 23:30 da çıktım ...geldim baktım site yok üzüldüm napıcambugece dedimm

kızlar kendimi size ihbar etmeye geldim
akşam spora gittim öyle kararlıydım ki öyle güzel çalıştım ki.. belki de vücudumdaki suyun yarısını dışarı attım (bir taraftan 1,5 lt suyu bitirerek yerine koydum tabii ki) üzerimde hardal sarısı tişörtüm vardı, 1,5 saat sonra ıslaklıktan iki ton koyulaştı o renk o derece yani.. tamam dedim ben zaten diyet falan yapmıyorum, en fazla günde bir öğün ve aralarda yediklerime dikkat etmek benimkisi :101: bari kendimi bundan sonra spora vereyim verdim de.. çıktım saat akşamın dokuzu.. gidince ne yapsam ne etsem ah bi salata yapıp da önüme koyanım da yok ki diye ağlanırken düşündüm daha otobüs bekleyeceğim kör olasıca otobüsün kaçta geleceği de belli olmuyor, dedim ben en iyisi yiyip gideyim, ee bakındım etrafıma sadece bir yer var hemen yiyebileceğim.. e yazık bana dedim napayım yiyim bari.. ama öyle bişi yedim ki maşallah nerede ne kadar bol kalorili malzeme varsa kullanılmış, yağı da daha ağızıma götürürken şapır şapır tabağa akan bişi yedim.. allah için çok lezzetliydi yapanların ellerine sağlık ama allah bilir ben diyim 1000 kcal, siz diyin 2500... offff... bugün tam 1,5 saat hiç durmadan ter döküp yaktığım kalorilerin kaç kaç katını daha 10 dk geçmeden bünyemdeki ücraa köşelere yerleştirdim ahh artık asar mısınız beni keser misiniz ne yapsanız yeri yani kabuulüm

Evet canım,kötü bir gün olmuş belli.O kadar emek bir lokmayla boşa gidiyor,çok kötü yaa...Ben de aynen spordan çıkınca eve kendimi zor atıyorum,açlıktan bayılacak gibi oluyorum valla.Bazen dayanamıyorum veeee...Anladınız siz neler hüplettiğimi:)

aha da benimkini gördüm camdan park yeri ariyo kactim kizlar sonra gelirim :92:

Sen dayanamaz gelirsin yine

hic sorma dün sahurda bi armut yedim ac karnina cikamadim wc den karnimdan tuhaf tuhaf sesler cikti durdu

Aç karnına yenilen bazı meyveler bu etkiyi yapıyor.Ben de sabahları aç karnına yerdim kendimi bildim bileli.Hem cildimde hiçbir sorun yaşamadım bu zamana dek ve hep inceydim.Ama artık elma midemi ağrıtmaya başladı aç karnına.O yüzden ara verdim,inşallah yine başlıycam.Tavsiye ederim,çok faydalı

Off aynen yaa..Biz de böyleyiz.Bazen birbirimizi yiyoruz bu yüzden.Bu akşam baya bir bakım vardı da sitede,kocişimi ne kadar özlediğimi farkettim

gecmis olsun valla bende dun ugradim o gözü kör olaca sineklerin saldirisina aman dikkat et kendine nazar karsi dua felan okut bak cok ciddiyim

kiz allah seni bildigi gibi yapsin okadar spordan sonra o yenir mi hatta ne yedin ya cok merak ettim söyle bakim sacini basini bii yolim seni

bugün yoruldum yarın daha çok yorulucam zıbarım uyusam en iyisi olur.sağlıcakla formda kalın :92::92:

eşim geldi öpüştük koklaştık,o oturunca koltuğa çocuklarda babalarını görünce,unuttular uykuyu şuan ev çınlıyo oyundan bağrıştan,bende buraya geldim yinee naptınız ben yokken 10dkdır yanii

Son düzenleme:
gecmis olsun valla bende dun ugradim o gözü kör olaca sineklerin saldirisina aman dikkat et kendine nazar karsi dua felan okut bak cok ciddiyim

:
bugün 3 kere okuttum eşime.çok kötü oluyorum anlatamam psikolojim allak bullak.evde tadilat var bi yandan temizliyom bi yandan yine başka bişi oluyor çocuklar vızır vızır pisliğin tam ortasında ki yaşlandıkça çok titiz olmaya başladım özelliklede burda.kendi evimde daha pisim yengelerim hiç çocuklarla ilgilenmiyor kınamakta istemiyorum ama laa gelince aman yavrum aman cicim ama arkalarına koşmaya gelince hiçbiri yok.eski usul sal çayıra kendi kend,ne büyür mantığındalar.Allah ömür versin sağlık versinde annelerimiz az çok bizden bişi görüyolar bi hayır duası alıyoruz ama onlar evlatlarından hayır görürlermi Allah bilir.
çok stresliyim anlatamam bu birazda milletin gözünden annemin yanına gelmem onun yanından ayrılmamam eşimle olan ilişkimiz vs farkındayım göz var :26: iyi yada kötü bunu sorgulamıyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin :26:

bu gecede kalabalığız haaa...

sudemi uyku tutmaz gelir birazadan..sibelde adamı yatırır gelir...
tuğba cesur zaten çocukalıt uyutur,sahuru hazırlar gelir..ama eşiyle uyusun yaa ondan ona fayda var..ee hepmi biz sitem edicez onlarda ediyro işte...
benim eşimde saatlerini verir pcye tvye isyanlara gelirim ama artık o tvdeyse ben burdayımmm
kısa zamanda az öz kaliteli iletişim kurmak önemli saatlerce oturup boğuşursan gereksiz yere ayrı oturmak daha iyidir...
yemek sonrası diye lanet kokulu bi sallama çayım var ondan içtim okadar yemeğin üstüne...
bitmedi bitürlü yanında 2günkurusu kayıs çünkü kabızlık adetken daha fena tetikliyor...içindede anasonmu neyse sanırım o kokuyooo...

ah anlamayız biz öyle şeylerden ne acaba yoksa salatana 1 kaşık fazladan mı yağ koyuyorsun yani hele ben çok karşıyımdır böyle kaçamaklara hoş geldin seni buralarda görmek ne güzeel

kiz allah seni bildigi gibi yapsin okadar spordan sonra o yenir mi hatta ne yedin ya cok merak ettim söyle bakim sacini basini bii yolim seni

yok şekerim sölemem ama yine de yol beni yol beni, beni yol.. buna ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…