bende portakal kabuğu görünümünde değil portkalın kendisi gb selülitler var malesef14 haftalık bir elancyl diye bi jel kullandım 110 tl.faydasını gördüm ama masraflı tabi...şu anda da biberiye+portakal yağımı sürünüyorum masaj yapayapa azaldığını söyleyebilirim. hem az masraflı toparlama özelliği var yani...kilo vermek için değil de toparlama görevi görüyor
ahahahh çok hoş yaa editör üyeyi tehdit ediyor, üye editöre çakarım falan diyor, biriniz apla tavsiyesi veriyor bak kocanın yanına git diye koptum yaaabaşka ikisi de biber sürüp zayıflamaktan bahsediyor puahahahaha aayy çok seviyorum burayı yaa böyle olunca
bende portakal kabuğu görünümünde değil portkalın kendisi gb selülitler var malesef14 haftalık bir elancyl diye bi jel kullandım 110 tl.faydasını gördüm ama masraflı tabi...şu anda da biberiye+portakal yağımı sürünüyorum masaj yapayapa azaldığını söyleyebilirim. hem az masraflı toparlama özelliği var yani...kilo vermek için değil de toparlama görevi görüyor
ay aşkolsun sana olur mu hiç öyle şey aksine çok tatlı bir kargaşa hiç de kimse kötü duruma düşmüş değilben olayı tam ifade edemedim belki de
ya şu yeşil renk göz zevkimi bozuyor beğenmedim
valla odaklanmak bu olsa gerek...yazılarını gözlerim jet hızıylaeledi.biberiyeyi buldu
Şişşşştttt....Sus bakayım.Hani nerede editör:98:
Ben sadece konu taşırken,kapatırken vs..editörüm,burada değilim.Deme öyle kendimi yabancı hissettim buraya şimdi
Evet böyle ekstra ürünler var faydası olan ya da para tuzağı olan.Dönem dönem hepimiz denedik bunları.Fakat marka adı vs vermek biliyorsunuz yasak.Forumda var gördüm diyeceksiniz,bu topikte verilmemesi uygun görüldü,farkındaysanız link,ilaç ismi,marka vs gördüğümde hemen editliyorum.Bu yüzden lütfen daha dikkatli olalım.Böyle şeyleri özelden paylaşabilirsiniz.
Bu arada cuytherock'um sakın üzerine alınma,yeri gelmişken hatırlatayım dedim canım:)
topic kurallarınızı bilmiyodum kiitamamdır...zaten orda amaç biberiyeye odaklanmaktı vurgu o yönde yani...
ne kadar zaman alıyor peki bu işlemler? ben seviyorum böyle kürler bakım falan ama vücuduma düzenli sürüp bekletmeli şeyler gözümde çok büyüyor :100:
Ben sadece konu taşırken,kapatırken vs..editörüm,burada değilim.Deme öyle kendimi yabancı hissettim buraya şimdi
kızlar bende aranıza yeni katıldım, bu topic tam bana uygun olmuş, siz neler yapıyorsunuz gün içinde veya ramazan ayı için önerileriniz var mı?
74 kiloyum ve 1 ay sonra nişanım var :26:
anlayacağınız acil kilo vermem lazım:18::18::18::18:
ya şaşırdım zati diyordum ateşsiz falan diyor ama ne ateşli hatun bir hışımla geliyor topiklere höyt diye veriyor ayarı kayboluyor diyehem yabancı olur musun hiç?? iş başka topikdaşlık başka
upssss:44: 1aya sıkıştırmayaydın iyiydi...burda sanırım herkes kendi diyetini uyguluyor.amaç birbirine destek olmak.1 ay içinde çok kilo vermeyi hedeflemek yerine sıkılaşmayı tercih etsen daha iyi olabilir.diyetle birlikte sporunu yap,,,benim gb yağlarını sürünforumda çeşitli başlıklarda çözüm önerileri bulabilirsin...birlikte kilo vermek güzel oluyor
upssss:44: 1aya sıkıştırmayaydın iyiydi...burda sanırım herkes kendi diyetini uyguluyor.amaç birbirine destek olmak.1 ay içinde çok kilo vermeyi hedeflemek yerine sıkılaşmayı tercih etsen daha iyi olabilir.diyetle birlikte sporunu yap,,,benim gb yağlarını sürünforumda çeşitli başlıklarda çözüm önerileri bulabilirsin...birlikte kilo vermek güzel oluyor
Evet canım yaa,aynen 1 aya sıkıştırmasaydın keşke...
Evet böyle ekstra ürünler var faydası olan ya da para tuzağı olan.Dönem dönem hepimiz denedik bunları.Fakat marka adı vs vermek biliyorsunuz yasak.Forumda var gördüm diyeceksiniz,bu topikte verilmemesi uygun görüldü,farkındaysanız link,ilaç ismi,marka vs gördüğümde hemen editliyorum.Bu yüzden lütfen daha dikkatli olalım.Böyle şeyleri özelden paylaşabilirsiniz.
Bu arada cuytherock'um sakın üzerine alınma,yeri gelmişken hatırlatayım dedim canım:)
bir an önce incelmek istiyorum ondan pek taktım kafama birde çarşıda br pantoln beğenp üstüme dar gelince delirdm iyicee o pantolonu alıcam inat ettim
kızlar bende aranıza yeni katıldım, bu topic tam bana uygun olmuş, siz neler yapıyorsunuz gün içinde veya ramazan ayı için önerileriniz var mı?
74 kiloyum ve 1 ay sonra nişanım var :26:
anlayacağınız acil kilo vermem lazım:18::18::18::18:
valla daha yeni başladım sayılır kesin kefilim diyemem...sdc masaj yaparak(ölümüne msj öle üstten üstten diil)yediriyosun bi süre bekle duş al.istersen folyo ile sar hareket ettikçe terliosun vıcık vıcık ben sevmiyorum yapmıyrm o yüzden
şimdi hatırlamıyorum ama forumda bununla ilgili farklı başlıklar da var...arayan herşeyi bulur:) tembellik yok evde de spor nette de sporevet gerçekten burası çok hoşuma gitti, en azından farklı fikirler alarak ona göre hareket ederim diye düşünüyorum:)
bu arada şu yazılarınızın altındaki ölçüm nasıl yapılıyor?
çok gaza getircek bişey gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?