70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay o selülten bende de varda ona dha bulaşmadım önce bir inceleyimde bende toparlama olsun diye istiyorum yarın bende denemeye başlcam o 2 yağı bakalım nolcak

Şişşşştttt....Sus bakayım.Hani nerede editör:98:
Ben sadece konu taşırken,kapatırken vs..editörüm,burada değilim.Deme öyle kendimi yabancı hissettim buraya şimdi

Evet böyle ekstra ürünler var faydası olan ya da para tuzağı olan.Dönem dönem hepimiz denedik bunları.Fakat marka adı vs vermek biliyorsunuz yasak.Forumda var gördüm diyeceksiniz,bu topikte verilmemesi uygun görüldü,farkındaysanız link,ilaç ismi,marka vs gördüğümde hemen editliyorum.Bu yüzden lütfen daha dikkatli olalım.Böyle şeyleri özelden paylaşabilirsiniz.

Bu arada cuytherock'um sakın üzerine alınma,yeri gelmişken hatırlatayım dedim canım:)

ay aşkolsun sana olur mu hiç öyle şey aksine çok tatlı bir kargaşa hiç de kimse kötü duruma düşmüş değil ben olayı tam ifade edemedim belki de

bir an önce incelmek istiyorum ondan pek taktım kafama birde çarşıda br pantoln beğenp üstüme dar gelince delirdm iyicee o pantolonu alıcam inat ettim

ne kadar zaman alıyor peki bu işlemler? ben seviyorum böyle kürler bakım falan ama vücuduma düzenli sürüp bekletmeli şeyler gözümde çok büyüyor :100:

valla odaklanmak bu olsa gerek...yazılarını gözlerim jet hızıylaeledi.biberiyeyi buldu

hahhaa biberiyeye ihtiyacın varmış gözler napsın iyi olmuş bak belki bir şikayetini ebediyen geçirecek bir iksir buldun belli mi olur bu işler :112:

topic kurallarınızı bilmiyodum kii tamamdır...zaten orda amaç biberiyeye odaklanmaktı vurgu o yönde yani...

kızlar bende aranıza yeni katıldım, bu topic tam bana uygun olmuş, siz neler yapıyorsunuz gün içinde veya ramazan ayı için önerileriniz var mı?
74 kiloyum ve 1 ay sonra nişanım var :26:
anlayacağınız acil kilo vermem lazım:18::18::18::18:

ne kadar zaman alıyor peki bu işlemler? ben seviyorum böyle kürler bakım falan ama vücuduma düzenli sürüp bekletmeli şeyler gözümde çok büyüyor :100:

valla daha yeni başladım sayılır kesin kefilim diyemem...sdc masaj yaparak(ölümüne msj öle üstten üstten diil)yediriyosun bi süre bekle duş al.istersen folyo ile sar hareket ettikçe terliosun vıcık vıcık ben sevmiyorum yapmıyrm o yüzden

Şişşşştttt....Sus bakayım.Hani nerede editör:98:
Ben sadece konu taşırken,kapatırken vs..editörüm,burada değilim.Deme öyle kendimi yabancı hissettim buraya şimdi

ya şaşırdım zati diyordum ateşsiz falan diyor ama ne ateşli hatun bir hışımla geliyor topiklere höyt diye veriyor ayarı kayboluyor diye hem yabancı olur musun hiç?? iş başka topikdaşlık başka

upssss:44: 1aya sıkıştırmayaydın iyiydi...burda sanırım herkes kendi diyetini uyguluyor.amaç birbirine destek olmak.1 ay içinde çok kilo vermeyi hedeflemek yerine sıkılaşmayı tercih etsen daha iyi olabilir.diyetle birlikte sporunu yap,,,benim gb yağlarını sürünforumda çeşitli başlıklarda çözüm önerileri bulabilirsin...birlikte kilo vermek güzel oluyor

Evet canım yaa,aynen 1 aya sıkıştırmasaydın keşke...

ne cok yazmisssiniz su bir iki saat icinde bakamadim atladim geldim yeni gitti yatti benim kocis resmen adamin gözünün icine baktim git diye ne kötüyüm ya sen yatmiyonmu dedi yok bir iki saat kaldi sahur a yatarsam kalkamam dedim

evet gerçekten burası çok hoşuma gitti, en azından farklı fikirler alarak ona göre hareket ederim diye düşünüyorum:)
bu arada şu yazılarınızın altındaki ölçüm nasıl yapılıyor?
çok gaza getircek bişey gibi duruyor

ateşsizprenses çok hoşsun ya gözümden kaçmış aynı mesaj da yapmışsın işte editörlüğünü hanimiş editör

bir an önce incelmek istiyorum ondan pek taktım kafama birde çarşıda br pantoln beğenp üstüme dar gelince delirdm iyicee o pantolonu alıcam inat ettim

ben de bir pantolon beğenmiştim buldum kocca bedenini, giydim ve yakışmadı hayatımda ilk defa bir pantolon anca bu kadar itici durabilirdi, durdu.. almakla olmuyor ki içine girmekle olmuyor ki..

hoş geldiin ver ver çabuk ver o kilolları.. benim nişanım kabusum oldu rezildim kollar sanki küçükken suya batmayım diye kolluklarım vardı sanki onlardan takmışım gibiydi, bacaklar sütun değil bildiğin kolon, üzerimde yastaymışız gibi simsiyah elbise.. yanarım o elbiseye verdiğimiz o paraya yanarım çuval giyseydim de balina olacaktım farketmezmiş meğer sonra o fotolara herkes bakmak istiyor akrabaları komşuları vs aman benim aklım sonra dank etti sen bak 1 ay 1 aydır 70e bari in, yanına kar kalsın.. umarım başarırsın :109:

ayy yok uğraşamam ya öyle masaj yapacak kimsem yok.. kendim yapsam zaten o selülit masajı için harcadığım efor beni formumda tutar bir şey sar sür falan ya aslında kısacası üşengecin tekiyim

şimdi hatırlamıyorum ama forumda bununla ilgili farklı başlıklar da var...arayan herşeyi bulur:) tembellik yok evde de spor nette de spor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…