ateşsizprenses çok hoşsun ya gözümden kaçmışaynı mesaj da yapmışsın işte editörlüğünü hanimiş editör
ben de bir pantolon beğenmiştim buldum kocca bedenini, giydim ve yakışmadıhayatımda ilk defa bir pantolon anca bu kadar itici durabilirdi, durdu.. almakla olmuyor ki içine girmekle olmuyor ki..
hoş geldiinver ver çabuk ver o kilolları.. benim nişanım kabusum oldu rezildim kollar sanki küçükken suya batmayım diye kolluklarım vardı sanki onlardan takmışım gibiydi, bacaklar sütun değil bildiğin kolon, üzerimde yastaymışız gibi simsiyah elbise.. yanarım o elbiseye verdiğimiz o paraya yanarım çuval giyseydim de balina olacaktım farketmezmiş meğer sonra o fotolara herkes bakmak istiyor akrabaları komşuları vs aman benim aklım sonra dank etti sen bak 1 ay 1 aydır 70e bari in, yanına kar kalsın.. umarım başarırsın :109:
ayy yok uğraşamam ya öyle masaj yapacak kimsem yok.. kendim yapsam zaten o selülit masajı için harcadığım efor beni formumda tutar bir şey sar sür falan ya aslında kısacası üşengecin tekiyim
özelden atamıyorum ama şunu incele cnm....evet gerçekten burası çok hoşuma gitti, en azından farklı fikirler alarak ona göre hareket ederim diye düşünüyorum:)
bu arada şu yazılarınızın altındaki ölçüm nasıl yapılıyor?
çok gaza getircek bişey gibi duruyor
Napimmmm...Sonra yönetim beni fırçalıyooooo
sen de haklısın ay kıyamam'emir kuluyuz ağbi' der gibi olmuş
heyoooo site açılmış...(bu heyooo ne yaaa nerden çıktı...)
iyi iyi tamir etsinlerki daha rahat lafın belini kıralım...
tembel bir günümdü ama ikindiden sonra baktım kızlarla konuşamıycam verdim kendimi işlere hemde ne iş...
büyük temizlik yapmıştım temmuz başında ama annemler derken,kızkardşim falan öyel yoğun iş yapmadım..
geldim gelelide oruçtum ank.dan dedim bari hem kociş gelmeden hem oruca başlamadan iş dökeyim..
koslayla elde oturma odamın kanapeleri mutfakla odanın halıyı sildim,o.odası camını sildim saat olmuş 18:30 millet bana bakıyo acaba bu oruç değilmi diye camın tepesinde...halıalır balkonlara attım...
sitenin bahçede masada iftar vardı bayanlarla..
patlıcan almıştım pazardan onalrı fırında közledim bi güzels alatamı yaptım indim oruç değildim ama artık acıkmaya
başlamıştım....reklamlardaki iftar masaları gibiydi uzun...
1.5 kepçe patates çorbasıydı farklıydı
2yemek kaşığı tavuklu pilav,1köfte
1yemek kaşığı arpa şehriyeli tavuklu pilav
3 sarma,yarım küçük malatya usulü bulgurlu patlıcan dolma
3 çatal zeytinyağlı fasulye
yarım bardak kola
2 yemek kaşığı benim salatadan.....
....yazarken kusacağım geldi haa...orda az gedli yediğim çünkü millet abarttı..2 kişi dolma yapmıştı çoktu yani menü...
irmik helva azdondurmayla....
semaver çayı ve eve 23:30 da çıktım ...geldim baktım site yok üzüldüm napıcambugece dedimm
kızlar kendimi size ihbar etmeye geldim
akşam spora gittim öyle kararlıydım ki öyle güzel çalıştım ki.. belki de vücudumdaki suyun yarısını dışarı attım(bir taraftan 1,5 lt suyu bitirerek yerine koydum tabii ki) üzerimde hardal sarısı tişörtüm vardı, 1,5 saat sonra ıslaklıktan iki ton koyulaştı o renk o derece yani.. tamam dedim ben zaten diyet falan yapmıyorum, en fazla günde bir öğün ve aralarda yediklerime dikkat etmek benimkisi :101: bari kendimi bundan sonra spora vereyim verdim de.. çıktım saat akşamın dokuzu.. gidince ne yapsam ne etsem ah bi salata yapıp da önüme koyanım da yok ki diye ağlanırken düşündüm daha otobüs bekleyeceğim kör olasıca otobüsün kaçta geleceği de belli olmuyor, dedim ben en iyisi yiyip gideyim, ee bakındım etrafıma sadece bir yer var hemen yiyebileceğim.. e yazık bana dedim napayım yiyim bari.. ama öyle bişi yedim ki maşallah nerede ne kadar bol kalorili malzeme varsa kullanılmış, yağı da daha ağızıma götürürken şapır şapır tabağa akan bişi yedim.. allah için çok lezzetliydi yapanların ellerine sağlık ama allah bilir ben diyim 1000 kcal, siz diyin 2500... offff... bugün tam 1,5 saat hiç durmadan ter döküp yaktığım kalorilerin kaç kaç katını daha 10 dk geçmeden bünyemdeki ücraa köşelere yerleştirdim ahh artık asar mısınız beni keser misiniz ne yapsanız yeri yani kabuulüm
Sen dayanamaz gelirsin yine
Aç karnına yenilen bazı meyveler bu etkiyi yapıyor.Ben de sabahları aç karnına yerdim kendimi bildim bileli.Hem cildimde hiçbir sorun yaşamadım bu zamana dek ve hep inceydim.Ama artık elma midemi ağrıtmaya başladı aç karnına.O yüzden ara verdim,inşallah yine başlıycam.Tavsiye ederim,çok faydalı
uyuttum geldim benim büyük cocugubu gecede kalabalığız haaa...
sudemi uyku tutmaz gelir birazadan..sibelde adamı yatırır gelir...
tuğba cesur zaten çocukalıt uyutur,sahuru hazırlar gelir..ama eşiyle uyusun yaa ondan ona fayda var..ee hepmi biz sitem edicez onlarda ediyro işte...
benim eşimde saatlerini verir pcye tvye isyanlara gelirim ama artık o tvdeyse ben burdayımmm
kısa zamanda az öz kaliteli iletişim kurmak önemlisaatlerce oturup boğuşursan gereksiz yere ayrı oturmak daha iyidir...
yemek sonrası diye lanet kokulu bi sallama çayım var ondan içtim okadar yemeğin üstüne...
bitmedi bitürlü yanında 2günkurusu kayıs çünkü kabızlık adetken daha fena tetikliyor...içindede anasonmu neyse sanırım o kokuyooo...
strec film ne bilmiyorum :44: ama su yemeklerin agzini kapatiyorsun laylonsu sekilde varya onu söyle 3-4 kez doluyorum karnima ama baya fayda etti kizlarsürüyormuşsun sonrada şu streç filmlerle sarıyomuşsun baya incelen var
herkese iyi geceler nasıllsınız bu gün ne oldu siteye giremedim hiççç ara ara baktımm yokkkk
Bu arada şu regl şişkinliğinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz? Sbahtan beri bunu sorucam ama qivi yerinde durmadı ki bir türlü,cimcime gibi konuştu durdu
Şişkinlikten çatlıycam,eşiminde dikkatimi çekmiş,ne oluyor sana bu kez baya bir şişti göbeğin diyip duruyor.Gıcık oldum yaa
ayyy evet yaaa iyi oldu dedigin aynı seyden bende dertliyimmde:26:Bu arada şu regl şişkinliğinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz? Sbahtan beri bunu sorucam ama qivi yerinde durmadı ki bir türlü,cimcime gibi konuştu durdu
Şişkinlikten çatlıycam,eşiminde dikkatimi çekmiş,ne oluyor sana bu kez baya bir şişti göbeğin diyip duruyor.Gıcık oldum yaa
hoşgeldinn canımm ben her gece giremiyorum bi gün burdayım bir gün eşimleyimdeay sanki cok yemissin gibi görünüyo hepsini sayinca
ay cok merak ettim simdi ne yedin acaba ne yedin
geldim bilevalla dayanamadim
ondan yedim zaten armut u etki yapsin diye ama bukadarini beklemiyordum
uyuttum geldim benim büyük cocugu
strec film ne bilmiyorum :44: ama su yemeklerin agzini kapatiyorsun laylonsu sekilde varya onu söyle 3-4 kez doluyorum karnima ama baya fayda etti kizlar
ezgicimm nerelerdesin bi halay cekemedim sensiz
hoşgeldin sibel...
tuğbaya kızdım bak söz dinledi ya sen..
ya varya noldu..leptopu aldım attım yatağın sütüne çamaşır katlıyorum çıtır çıtır see geliyor oda neyy kocamın tahtını alacak bir böcekhani şu uçan kara böceklerden benzetmek gibi olmasın karafatmanın küçüğü gibi....
elimde çarşaf katlarken uçtu salladım çarşafı ama nereye gitti malum...bende tırsıyyorum tabi başka yerde olsa kapıyı kaapr çıkarım ama leptop yataağım telefonum aynı odada neyse ...ortaya çıkma zamanı verdim gittim wcyi lavaboyu fırçaladım geldimki çıkmış meydane....napsam şarjlı süpürge olamz yakın temas olur..evet sahur zamanı ama elektrkli süprgeyi açtım ee sapı uzun önce düşük ayarda çektim sonra hızlı ayarda..ama gülüyorumm...hemen kapattım götürdüm oturma odasına süpürgeyi attım kapıyı kapattım ve beynim dank etti yoks abu gündüz çektiğim böcekmi çıktıda geri geldi boğulmamışmı...
neyse umarım şuanda odamda kardeşlari yada arkdaşlaır yoktur..korkuyorum ya napıyım yapıda var kardeşelr hep böyleyiz..şehir yaşamındanmı bilmiyommm...mecaraydı geçti şimdi çamaşırları katlayım..oruç yok sahurlara kadar uyumuyom,adam olsa bayılmıştım ondan öncee
valla bende bazen sisio karnim sanki 7 aylik hamile gibi:44: varsa bi caresi bende istiyom
ayyy evet yaaa iyi oldu dedigin aynı seyden bende dertliyimmde:26:
:26::26::26::26:
hoşgeldinn canımm ben her gece giremiyorum bi gün burdayım bir gün eşimleyimdeo evdeyken sadece ugrayıp kaçıyorumm
yettim hallay haydeeee çıtırlık halayı bunlarrrrr
özelden atamıyorum ama şunu incele cnm....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Öyle amaaa:) Bazen benim yazdılarımı bile siliyor yönetim,yapacak birşey yok.Mesela benden hoşlanmayanlar var,nedendir bilmiyorum ama böyle işte...Halbuki ben çok seviyorum sohbeti,sizi de buldum pamuk pamuk
ay cok merak ettim simdi ne yedin acaba ne yedin
Bu arada şu regl şişkinliğinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz? Sbahtan beri bunu sorucam ama qivi yerinde durmadı ki bir türlü,cimcime gibi konuştu durdu
olmuyor yaavvv denedim benimki arada kalkıp bakar cindir o cin dün mesela içerde yatmış bende pcyi kapattım mekik çekiyom bi kafayı cevirdi pat geri yattı bende yanına gittim ne oldu pcde sandın demi dedim evet öyle valla dedi yaaaaabenim gibi yap uyut adamiyok bende abartmiycam artik :44: adam söyleniyo
oh oh citir olcez
sende alemsin ama iyilik yapmışsın yinede..kızlar ne dicem; hani biz böyle yediğimiz içtiğimize sağlığımıza çok mu çok pür dikkat eden fit hatunlarız yabaşkalarına da böyle davranıyor musunuz? bir kaç saat önce yukarıya çamaşır asmaya çıkayım dedim balkonun birinde bir kızın yaz okulu sınavı varmış kızcağız gömülmüş çalışıyor, bir iki muhabbet ettim şans diledim sonra içimden geldi atıştırmalık bişiler hazırlayım dedim, tabak hazırlıyorum, ya diyorum bu saatte çok ağır yemesin şundan koymayım şundan koyayım hafif olsun falan kız da bayaa kilolu, gece gece fazla kalori yüklemeyim bari vitamin alsın lifli şeyler koyayım bağırsakları rahatlasın falan iyice sıyırdım ben ya bana mı düştü kızın kalorisini hesaplamak hem hepsini geçtim banane kızın bağırsaklarından ya
olmuyor yaavvv denedim benimki arada kalkıp bakar cindir o cin dün mesela içerde yatmış bende pcyi kapattım mekik çekiyom bi kafayı cevirdi pat geri yattı bende yanına gittim ne oldu pcde sandın demi dedim evet öyle valla dedi yaaaaa
olcezzzzz çıtırr çıtırrr olcezzz kugu gibim olup gelinilik kız gibim süzülcez inşşşş
her yerde vardır hoşlanan da hoşlanmayan da.. iyidir iyi :112: büyükler der ki bir insanı herkes seviyor ya da kimse sevmiyorsa o işte bir gariplik vardır.. :121:
sölemem dedim yaa cısssın tekiydi.. şuan sadece midemdeki bir kütle kendisi..
sorun ödemse acaip kefili olduğum çaylar var ben etkilerini gördüm.. benim regl olayları ender olduğu için, olduğunda da pek hissettirmediği için bu konuda pek konuşmuyorum. 3 aydır kkdayım, girdiğimden beri bir kere regl ya oldum ya olmadım aslında bir görünsem iyi olacak neyse işte özel günler için bitki çayları var ya, onlar da iyi gelebilir belki..:26:
ne güzel canımm afiyet olsun faydası olsun inşş bence yiyebilirsin ama genede sen bilirsin yokk sahurda yerim dersenhadi insallahsenin sayende activia aldim yesemmi simdi birtane :26: yoksa sahurumu beklesem acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?