70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Napimmmm...Sonra yönetim beni fırçalıyooooo

ay sanki cok yemissin gibi görünüyo hepsini sayinca

ay cok merak ettim simdi ne yedin acaba ne yedin

geldim bile valla dayanamadim
ondan yedim zaten armut u etki yapsin diye ama bukadarini beklemiyordum

uyuttum geldim benim büyük cocugu

sürüyormuşsun sonrada şu streç filmlerle sarıyomuşsun baya incelen var
strec film ne bilmiyorum :44: ama su yemeklerin agzini kapatiyorsun laylonsu sekilde varya onu söyle 3-4 kez doluyorum karnima ama baya fayda etti kizlar

herkese iyi geceler nasıllsınız bu gün ne oldu siteye giremedim hiççç ara ara baktımm yokkkk

ezgicimm nerelerdesin bi halay cekemedim sensiz

kızlar ne dicem; hani biz böyle yediğimiz içtiğimize sağlığımıza çok mu çok pür dikkat eden fit hatunlarız ya başkalarına da böyle davranıyor musunuz? bir kaç saat önce yukarıya çamaşır asmaya çıkayım dedim balkonun birinde bir kızın yaz okulu sınavı varmış kızcağız gömülmüş çalışıyor, bir iki muhabbet ettim şans diledim sonra içimden geldi atıştırmalık bişiler hazırlayım dedim, tabak hazırlıyorum, ya diyorum bu saatte çok ağır yemesin şundan koymayım şundan koyayım hafif olsun falan kız da bayaa kilolu, gece gece fazla kalori yüklemeyim bari vitamin alsın lifli şeyler koyayım bağırsakları rahatlasın falan iyice sıyırdım ben ya bana mı düştü kızın kalorisini hesaplamak hem hepsini geçtim banane kızın bağırsaklarından ya

Bu arada şu regl şişkinliğinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz? Sbahtan beri bunu sorucam ama qivi yerinde durmadı ki bir türlü,cimcime gibi konuştu durdu

Şişkinlikten çatlıycam,eşiminde dikkatimi çekmiş,ne oluyor sana bu kez baya bir şişti göbeğin diyip duruyor.Gıcık oldum yaa

valla bende bazen sisio karnim sanki 7 aylik hamile gibi:44: varsa bi caresi bende istiyom

hoşgeldin sibel...
tuğbaya kızdım bak söz dinledi ya sen..
ya varya noldu..leptopu aldım attım yatağın sütüne çamaşır katlıyorum çıtır çıtır see geliyor oda neyy kocamın tahtını alacak bir böcek hani şu uçan kara böceklerden benzetmek gibi olmasın karafatmanın küçüğü gibi....
elimde çarşaf katlarken uçtu salladım çarşafı ama nereye gitti malum...bende tırsıyyorum tabi başka yerde olsa kapıyı kaapr çıkarım ama leptop yataağım telefonum aynı odada neyse ...ortaya çıkma zamanı verdim gittim wcyi lavaboyu fırçaladım geldimki çıkmış meydane....napsam şarjlı süpürge olamz yakın temas olur..evet sahur zamanı ama elektrkli süprgeyi açtım ee sapı uzun önce düşük ayarda çektim sonra hızlı ayarda..ama gülüyorumm...hemen kapattım götürdüm oturma odasına süpürgeyi attım kapıyı kapattım ve beynim dank etti yoks abu gündüz çektiğim böcekmi çıktıda geri geldiboğulmamışmı...
neyse umarım şuanda odamda kardeşlari yada arkdaşlaır yoktur..korkuyorum ya napıyım yapıda var kardeşelr hep böyleyiz..şehir yaşamındanmı bilmiyommm...mecaraydı geçti şimdi çamaşırları katlayım..oruç yok sahurlara kadar uyumuyom,adam olsa bayılmıştım ondan öncee

ayyy evet yaaa iyi oldu dedigin aynı seyden bende dertliyimmde:26:
:26::26::26::26:
hoşgeldinn canımm ben her gece giremiyorum bi gün burdayım bir gün eşimleyimde o evdeyken sadece ugrayıp kaçıyorumm
yettim hallay haydeeee çıtırlık halayı bunlarrrrr

ben olsam kacmisdim o evden ben cok korkarim örümcek böcek tars seylerden gecen kendi sacim dolanmis banyonun kenarina örümcek sanettim kardesimi uyandirdim gece gece :18: bi kere örümcek oturmus cocuk arabasinin üstüne cocugu gezdirmeye götürecem bina da kimseler yok al da attin desem korkudan da ölüyorum cocuklan cikdim disariya buldum bitane yasli amca dedim korkuyorum örümceyi alirmisin

valla bende bazen sisio karnim sanki 7 aylik hamile gibi:44: varsa bi caresi bende istiyom

bende istiyorum ben olacağıma ykın ve olduğum gün mide üzeri ve göbek aynı eşitlikte şişiyor ve 4.gündeyim anca indi bol su içiyorum başak yaptığım bişi yok..çoktandır yeşil çay falan içmiyodum yavaş yavaş psikolojik olarak yeniden zayıflamaya yönelinc ebaşaldım çaylaraa..

benim gibi yap uyut adami yok bende abartmiycam artik :44: adam söyleniyo
oh oh citir olcez

Öyle amaaa:) Bazen benim yazdılarımı bile siliyor yönetim,yapacak birşey yok.Mesela benden hoşlanmayanlar var,nedendir bilmiyorum ama böyle işte...Halbuki ben çok seviyorum sohbeti,sizi de buldum pamuk pamuk

her yerde vardır hoşlanan da hoşlanmayan da.. iyidir iyi :112: büyükler der ki bir insanı herkes seviyor ya da kimse sevmiyorsa o işte bir gariplik vardır.. :121:

ay cok merak ettim simdi ne yedin acaba ne yedin

sölemem dedim yaa cısssın tekiydi.. şuan sadece midemdeki bir kütle kendisi..

sorun ödemse acaip kefili olduğum çaylar var ben etkilerini gördüm.. benim regl olayları ender olduğu için, olduğunda da pek hissettirmediği için bu konuda pek konuşmuyorum. 3 aydır kkdayım, girdiğimden beri bir kere regl ya oldum ya olmadım aslında bir görünsem iyi olacak neyse işte özel günler için bitki çayları var ya, onlar da iyi gelebilir belki..:26:

benim gibi yap uyut adami yok bende abartmiycam artik :44: adam söyleniyo
oh oh citir olcez
olmuyor yaavvv denedim benimki arada kalkıp bakar cindir o cin dün mesela içerde yatmış bende pcyi kapattım mekik çekiyom bi kafayı cevirdi pat geri yattı bende yanına gittim ne oldu pcde sandın demi dedim evet öyle valla dedi yaaaaa

olcezzzzz çıtırr çıtırrr olcezzz kugu gibim olup gelinilik kız gibim süzülcez inşşşş

sende alemsin ama iyilik yapmışsın yinede..ben bile ağır şeyler yapmaz oldum artık misafirim geldiğinde ağır pastabörek yaapsım gelmiyor bile....
ben eşime karşıyorum onunda sevmediği şeymiş yediğine içtiğine karışmak..ama insan dayanamıyor..ank.da kardeşleirm gecenin bi vakti çekirdek tatlı yeyince uyarıyodum bana sinir oluyolardı..erkekler çok kıızıyoda annem canım öyle değil,kilosuda çok busene topuk dikeni var yürüyüşte yapamıyor bende üzülüyourm yaşlandıkça hastalığın artar diyroum onu yeme ondan az ye...mesela annemin hatasını farkettim açlığa uzun dayanıyor,meto durmuş,sık sık yemiyor..insan öğrendikçe hataları sevdikelrini düşünüyor yani...anlıyacağın benim daha çok zayıflamam lazımki dedikleirmi uyguladığımı anlamaları lazım yoksa boşa bzie konuşuyo diyecekelr diyolarda....

hadi insallah senin sayende activia aldim yesemmi simdi birtane :26: yoksa sahurumu beklesem acaba :26:

Ne demek regl olmadım 3 aydır Yarın sabah işi gücü bırakıp hemen doktora gidiyorsun.Bu çok tehlikeli birşey,ilk başta normal geliyor fakat sonra çıkıyor acısı bu kez de tedavi zorlaşıyor.Benim de geçen seneydi,tam 4 ay regl olmadım.4 ayın sonunda sürekli bir terleme,iştahsızlık ve halsizlik var diye doktora gittim.Ağrım da çoğalmıştı karnımda.Muayeneden sonra doktor demez mi ''rahimde yara var'' dünya başıma yıkıldı resmen.Allah'tan ilaçlar,iğneler yeterli geldi,iyileştim.Eğer hala gitmeseydim ilaçlar yetmeyecek yarayı yakacaklardı ve inan o çok eziyetli bir tedavi.O yüzden daha fazla bekleme.Vardır bir sebebi regl olmamanın.Ben şimdi birkaç gün bile gecikse soluğu doktorda alıyorum korkudan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…