sende alemsin ama iyilik yapmışsın yinede..ben bile ağır şeyler yapmaz oldum artık misafirim geldiğinde ağır pastabörek yaapsım gelmiyor bile....
ben eşime karşıyorum onunda sevmediği şeymiş yediğine içtiğine karışmak..ama insan dayanamıyor..ank.da kardeşleirm gecenin bi vakti çekirdek tatlı yeyince uyarıyodum bana sinir oluyolardı..erkekler çok kıızıyoda annem canım öyle değil,kilosuda çok busene topuk dikeni var yürüyüşte yapamıyor bende üzülüyourm yaşlandıkça hastalığın artar diyroum onu yeme ondan az ye...mesela annemin hatasını farkettim açlığa uzun dayanıyor,meto durmuş,sık sık yemiyor..insan öğrendikçe hataları sevdikelrini düşünüyor yani...anlıyacağın benim daha çok zayıflamam lazımki dedikleirmi uyguladığımı anlamaları lazım yoksa boşa bzie konuşuyo diyecekelr diyolarda....
yeşil yazılı bayan evlimisin
ne güzel canımm afiyet olsun faydası olsun inşş bence yiyebilirsin ama genede sen bilirsin yokk sahurda yerim dersen
ben biliyorum evli hirsiz gelmesin diye nöbet tutuyor
evet zaten szhurada bişi kalmadısahurda yiyeyim bari üseniyorum kalkmaya yapisdim sandalyeye
evet zaten szhurada bişi kalmadı
Evet, evliyim...
o zamannn bir yastıkta kocayın..mutluluklarr
Teşkkür ederim canım. Fakat kocadık sayılır,12 yıllık evliyiz çünkü,11 yaşında oğlumuz var
Ne demek regl olmadım 3 aydırYarın sabah işi gücü bırakıp hemen doktora gidiyorsun.Bu çok tehlikeli birşey,ilk başta normal geliyor fakat sonra çıkıyor acısı bu kez de tedavi zorlaşıyor.Benim de geçen seneydi,tam 4 ay regl olmadım.4 ayın sonunda sürekli bir terleme,iştahsızlık ve halsizlik var diye doktora gittim.Ağrım da çoğalmıştı karnımda.Muayeneden sonra doktor demez mi ''rahimde yara var'' dünya başıma yıkıldı resmen.Allah'tan ilaçlar,iğneler yeterli geldi,iyileştim.Eğer hala gitmeseydim ilaçlar yetmeyecek yarayı yakacaklardı ve inan o çok eziyetli bir tedavi.O yüzden daha fazla bekleme.Vardır bir sebebi regl olmamanın.Ben şimdi birkaç gün bile gecikse soluğu doktorda alıyorum korkudan:18:
selamlar millet.shurda bi tek ben varı galiba :))
bugün çok yoğundum sabahtan kızla uğraştım accık sonra onuda aldım dışarı çıktım.endeskopi sonucum orta şeker ne iyi nede çok kötüama uzun bi tedavi başlıyo benim için yine.genel olarak mide çeperinde ödem görülmüş mikrobik gene başladı ufak bir yara yani ülser varmış yine yediklerim ile içtiklerim yasaklananlar onay verilen yiyecek listeleri gene tutuşturuldu elime belime ilaçlar gırla ilk 10 gün başka ilaç devamında 10 gün daha başka ilaç sonrada sürekli 3 ay boyunca kullanmam gereken başka ilaç vssssssssssssss vssssssss neyse şükür yine kötü bişii çıkmadı
sonrasındaa kızla bazı banka işlerim vardı halletim.ordan alışverişe gittim inanırmısınız saat 2de evden çıktım 7 de döndüm ayaklarımın ağrısından yemek bile yiyemedim fena yorulmuşum birazda indirim vardı 1-2 mağzada arandım yaniineticede yoğurt yedim akşam ama gündüz kızla beraber bir hamburgeri götürdük yanında ayran içtim kola yokk yassakkkkkkkkkkkk lugatımdan çıkardım artık biliyorsunuz
akşam üzeri ağrı kesici aldım accık dinlendim .şimdi eşime sahur sofrası hazırlayıp yatıcam yarın yine sokaklardayım büyük kızımın biraz işleri baya yol yapıcam yarın.artık akşama görüşürüz kendinize iyi bakın yağsız tuzsuz şekersiz sağlıklı bol vitaminli ama kilo aldırmayan şeyler yiyin bacılarr
qivicimmm naptin aldinmi tabak takimi:44:
hatırlaman ne hoş :) yok fıstık almadım ya evin dizaynı rengi havası bi belli olsun ona göre alayım diye düşündüm :26: hani ne kadar aklımızda şöyle olur böle olmaz falan olsa da karşımıza ne çıkacağı belli olmaz ev-mobilya bakarken.. eşyalar hadi kalk gidelim derken benim takımlar ..k yeme otur demesinler diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?