70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen katılıyorum :128:

selamlar millet.shurda bi tek ben varı galiba :))

bugün çok yoğundum sabahtan kızla uğraştım accık sonra onuda aldım dışarı çıktım.endeskopi sonucum orta şeker ne iyi nede çok kötü ama uzun bi tedavi başlıyo benim için yine.genel olarak mide çeperinde ödem görülmüş mikrobik gene başladı ufak bir yara yani ülser varmış yine yediklerim ile içtiklerim yasaklananlar onay verilen yiyecek listeleri gene tutuşturuldu elime belime ilaçlar gırla ilk 10 gün başka ilaç devamında 10 gün daha başka ilaç sonrada sürekli 3 ay boyunca kullanmam gereken başka ilaç vssssssssssssss vssssssss neyse şükür yine kötü bişii çıkmadı

sonrasındaa kızla bazı banka işlerim vardı halletim.ordan alışverişe gittim inanırmısınız saat 2de evden çıktım 7 de döndüm ayaklarımın ağrısından yemek bile yiyemedim fena yorulmuşum birazda indirim vardı 1-2 mağzada arandım yanii neticede yoğurt yedim akşam ama gündüz kızla beraber bir hamburgeri götürdük yanında ayran içtim kola yokk yassakkkkkkkkkkkk lugatımdan çıkardım artık biliyorsunuz

akşam üzeri ağrı kesici aldım accık dinlendim .şimdi eşime sahur sofrası hazırlayıp yatıcam yarın yine sokaklardayım büyük kızımın biraz işleri baya yol yapıcam yarın.artık akşama görüşürüz kendinize iyi bakın yağsız tuzsuz şekersiz sağlıklı bol vitaminli ama kilo aldırmayan şeyler yiyin bacılarr

teşekkür ederim biliyorum ciddiyetini ama ben bildim bileli böyle.. bir ara düzene girdi sonra yine arayı açar oldu.. maşş ağrım sızım olmaz işte belki yılda bir iki defa karnım ya da belim ağrır, üç gün sürer reglım, budur. çok arkadaşımı acile kaldırmışımdır sancılarından, özenirlerdi bana ama işte ben de acaba ilerde sıkıntı durum yaratır mı diye aklıma gelmiyor değil.. zamaan önce bi doktora gitmiştim ama olur o öyle herkesin döngüsü farklı gibi şeyler demişti amca zaten yaşlıydı bi de ben de küçüktüm biraz, çekinmiştim ya neden jinekologlar falan hep erkek olur kiii :78:

anammmmmmmmm girdiğimde kimseler yoktu ben mesajı yazana kadar 6 kişi olmuşuz yaww

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. PAPATYAM*
2. cuytherock
3. qivi+
4. ezgiilknur
5. sibel29
6. kdr

Son düzenleme:

gecmis olsun canim, yagsiz tuzsuz,sekersiz,vitaminli.. tamam

qivicimmm naptin aldinmi tabak takimi:44:

hatırlaman ne hoş :) yok fıstık almadım ya evin dizaynı rengi havası bi belli olsun ona göre alayım diye düşündüm :26: hani ne kadar aklımızda şöyle olur böle olmaz falan olsa da karşımıza ne çıkacağı belli olmaz ev-mobilya bakarken.. eşyalar hadi kalk gidelim derken benim takımlar ..k yeme otur demesinler diyorum

dogru söylüyorsun belki mutfak kirmizi olur veya mavi ona göre bakarsin dimi :44: mesela benim mutfak hep mavi buzdolapi bile tabaklarimi da ona göre almissdim kenarlari mavi bardaklar bile mavi ay ne cok mavi esyam varmis benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…