70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo sudem gelmiş...uyudumda uyandınmı kız..yoksa işmi yapıyodun
bende biraz önce çamaşır katladım dolabıda döktüm havlualır nevresimleri düzelttim ve seni andım..
nehir'in annesi....canım

ooo sudem gelmiş...uyudumda uyandınmı kız..yoksa işmi yapıyodun
bende biraz önce çamaşır katladım dolabıda döktüm havlualır nevresimleri düzelttim ve seni andım..
nehir'in annesi....canım
hehe
amma lak lak etmişsiniz yahu bitiremedım...
canım ikisinidi yaptım
yıne çamaşırn astım,katladım,
tebiiii üstüne bide uyudum...
kendıme çok uykun var dıye dıye telkın verdım...
bıde baktım sızmışım..
sahurumu hazırlayıpm hemen geldım..
özledın demı beni....

artık bende uyusam cuma c.tesi sahurdan sonra uyudm eşime sofra hazırldaım 2gündür sahurda yapmıyom ama uyumuyomda..
busabah köylüler evleirne dönerken uyandım ve bamyada alamadım,hem pahalı şimdi hemde yoktu artık başka zamanlarda bakıcam..yanii aynı oruçlu düzenime devam ettim ..uyku yönünden..cumaya tutucam oruç inşaallah...
bu sabahta geç kalkarsam olmaz yaaa..evde işler yarım,silinen halılar serilcek,ev hep süpürülüp silincek,banyoya el atılcak hatta iftarada arkdaşı çağırcam eşleri başka yere gidecekmiş..

düşünüyorum menü yetiştirirsem...sudem kabakta aldım kendime..

sonucunun iyi çakmasına sevındım kuzucum...

kızlar öğlen işte yine tarifsiz bir ağırlık çöktü bana.. ne yapsam ayılamadım ee cahve de yapamadım kokusunda davet var diye ayakkabıları fırlattım, masaya kafayı dayadım sızdım.. bir ara kafayı bi kaldırdım saçlar yüzüme perde olmuş, araladım ki ne göreyim iş arkadaşımın eşi gelmiş, kadın tuhaf tuhaf bakıyor bana kendimi karşıdan ben de görsem ben de öyle bakardım kolonya falan da etki etmiyor tam hesap yaparken kafamın düşmesiyle sıçradım kaç kere meğer sızıyorum haberim yok neyse, tabii patron bürodayken kafayı falan da dayayamadım, bir ara bayaa fenaydım dedim benim bir kaç dakika uyumam şart.. ee arcak gibi uyku odam da yok battal boy çöp torbam da yok garibim napayım gittim tuvalete kilitledim kendimi, neyseki olabildiğince temizdir, klozetin kapağını kağıt havlularla kapladım, o sifon mudur şelale midir neyse onun üstüne de tuvalet kağıdı rulolarını dizdim yastık yaptım, onların da üstüne kağıt havlu serdim, oturdum, vurdum kafayı uyudum.. bir sıçradım meğer 3 dk uyumuşum.. ee ortamı kurarken de zaman harcadım.. neyse ki çok daha uzun dalmamışım yoksa kabızlıktan bağırsaklarımı zorlarken kalp krizi geçirdim sanarlardı herhalde en kötü ihtimal adamlar ne bilsin ben tuvalatte kendime yatak döşek kurmuşum wc ortak bi de neyse sanırım yarın da aynı şeyi yaşayacağım.. bu sefer 3 dk paklamaz beni ben en iyisi izninizi isteyeyim

ben kabak salatasını ben yakıştıramadım canım ya..
yarın kalan kabakla mücver yapıcam o da yagsız nasıl olur bakalım...
bana bamya deme..bamyaaaaaaaaaaaa....
ya benım manyak gıbı uykum var ya....
en son hamıleyken böle deleı gıbı uyrudumç...
hayırdır inş..
hamıle degılımdır ama..
oruçtan mı halsız duşuyom yoksa uyku düzenım sapıttı ondan mı bılemedim..

hemide çokkk özledim...zaten işim yok ben herkesi özleyim demi..eşimide çok.....
hehe
herkese iyi uykular bende yatmaya gidiyom gözlerim kapalı byeeee:79::79::79::79::79::79:
hadı kuzu sanada
kiz daha dün gitti kocan cuma ya kadar napcan simdi den özledim diyon biz variz bak
he suzan olsa kocası gıtsew bı yere uyutma derdı olmaz rahat rahat girer kk ya

bendende bayyyy..
eşiem kızardım radyasyon zararlı çok oturuyıosun.....ben iki gcedir radyasyonu koynumda yatırıyorum..
hem zayıflamak için kaliteli düzenli uykuda şartmış..bizim hormonlar altüst oldu neyse ramzandan sonra herkes uyur..bende uyku düzenimi koycam çok önemli metobolizma hızlanırmış hem..biz normaldede en erken 1de yatarız eşim sayesinde...
kızlarr görüşürüüzz..iyi sahurlar....

önceki hafta bende öyle yaptim burda lafliycam diye uykusuz gittimmi is e bir saat yeme icme gezme molamiz var kimse görmeden caktirmadan gittim wc ye duvar a yastadim kafami gözlerimi bi 20 dakika kapatim

bende yatıyom kuzular..
kalanlara ıyı sohbetler...
bir başka gece sohbetinde buluşmak üzere hoşçakalın...

sudem baksana almis radyosunu koynuna

inatçı kilo denen zımbırtıya gelmiş bulunmaktayım

yıllarca bu kiloda kalmıştım (73) ve 11 kilo verdim yine 73e geldim tıkandım... metabolizmam uzun yıllar bu ritüele alıştığı için tıkanıp kalmış.. doktorum şok üzerine şok veriyor ama haftada 300 gr 400 gr anca verebiliyorum 1 aydır... metabolizma denen üçkağıtçı sana sesleniyorum: yenicem seni inatlaşma benle

inatçı kiloyu aştığım an çok büyük bi başarı kazanıcam kızlar.. sabır ve dirayet dileyin bana

derlerdi de inanmazdım 20 yaşından sonra kilo vermek zor olur yağlar tabakalaşıyor diye.. doğruymuş

sudem bak uykumu kaçırdın canım evli kadınsın aa olur olur hamilesindir..dünde cevap yazmadın buna..
sudem sibelde arar bi eşi olmasın şimid yanında diye öyle..değilmi sibelll???
özledim evet ben onu yanımdayken bile özlüyorummmseviyorum uleyyynnnnn napıyım....
beni gıcık ediyo ama aramıyo haa dün akşam vardık kaldığımız yere dedi ses yok daha..ara be adam gece bi aran tırstım zaten...tee bu akşam oldu ben aradım oda önce duymadı..bastım fırçayı..diyoki biliyomki evdesin tamamda merak et işte rahat bi koca kaygısız seviyoz yinede olsun napıyımmmneyse teravihten sonra aradı keyfi olmuş ashabı keyfdelermiş geziyoalrmış...napıyon dışaırda diyor..dedim voleybol oynuyom inanmadı ama oynadım o yedikleirmide erittim inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…