Ben kaçıyorum artık kızlar.Yatma vaktimiz gelmiş.Yarın işe gidicez..
Bugünlük mesai bu kadar
Yarın görüşmek üzere şeker bayanlar
bu gecede kalabalığız haaa...
sudemi uyku tutmaz gelir birazadan..sibelde adamı yatırır gelir...
tuğba cesur zaten çocukalıt uyutur,sahuru hazırlar gelir..ama eşiyle uyusun yaa ondan ona fayda var..ee hepmi biz sitem edicez onlarda ediyro işte...
benim eşimde saatlerini verir pcye tvye isyanlara gelirim ama artık o tvdeyse ben burdayımmm
kısa zamanda az öz kaliteli iletişim kurmak önemlisaatlerce oturup boğuşursan gereksiz yere ayrı oturmak daha iyidir...
yemek sonrası diye lanet kokulu bi sallama çayım var ondan içtim okadar yemeğin üstüne...
bitmedi bitürlü yanında 2günkurusu kayıs çünkü kabızlık adetken daha fena tetikliyor...içindede anasonmu neyse sanırım o kokuyooo...
heheooo sudem gelmiş...uyudumda uyandınmı kız..yoksa işmi yapıyodun
bende biraz önce çamaşır katladım dolabıda döktüm havlualır nevresimleri düzelttim ve seni andım..
nehir'in annesi....canım
selamlar millet.shurda bi tek ben varı galiba :))
bugün çok yoğundum sabahtan kızla uğraştım accık sonra onuda aldım dışarı çıktım.endeskopi sonucum orta şeker ne iyi nede çok kötüama uzun bi tedavi başlıyo benim için yine.genel olarak mide çeperinde ödem görülmüş mikrobik gene başladı ufak bir yara yani ülser varmış yine yediklerim ile içtiklerim yasaklananlar onay verilen yiyecek listeleri gene tutuşturuldu elime belime ilaçlar gırla ilk 10 gün başka ilaç devamında 10 gün daha başka ilaç sonrada sürekli 3 ay boyunca kullanmam gereken başka ilaç vssssssssssssss vssssssss neyse şükür yine kötü bişii çıkmadı
sonrasındaa kızla bazı banka işlerim vardı halletim.ordan alışverişe gittim inanırmısınız saat 2de evden çıktım 7 de döndüm ayaklarımın ağrısından yemek bile yiyemedim fena yorulmuşum birazda indirim vardı 1-2 mağzada arandım yaniineticede yoğurt yedim akşam ama gündüz kızla beraber bir hamburgeri götürdük yanında ayran içtim kola yokk yassakkkkkkkkkkkk lugatımdan çıkardım artık biliyorsunuz
akşam üzeri ağrı kesici aldım accık dinlendim .şimdi eşime sahur sofrası hazırlayıp yatıcam yarın yine sokaklardayım büyük kızımın biraz işleri baya yol yapıcam yarın.artık akşama görüşürüz kendinize iyi bakın yağsız tuzsuz şekersiz sağlıklı bol vitaminli ama kilo aldırmayan şeyler yiyin bacılarr
herkese iyi uykular bende yatmaya gidiyom gözlerim kapalı byeeee:79::79::79::79::79::79:
ben kabak salatasını ben yakıştıramadım canım ya..artık bende uyusam cuma c.tesi sahurdan sonra uyudm eşime sofra hazırldaım 2gündür sahurda yapmıyom ama uyumuyomda..
busabah köylüler evleirne dönerken uyandım ve bamyada alamadım,hem pahalı şimdi hemde yoktu artık başka zamanlarda bakıcam..yanii aynı oruçlu düzenime devam ettim ..uyku yönünden..cumaya tutucam oruç inşaallah...
bu sabahta geç kalkarsam olmaz yaaa..evde işler yarım,silinen halılar serilcek,ev hep süpürülüp silincek,banyoya el atılcak hatta iftarada arkdaşı çağırcam eşleri başka yere gidecekmiş..
düşünüyorum menü yetiştirirsem...sudem kabakta aldım kendime..
hehehemide çokkk özledim...zaten işim yok ben herkesi özleyim demi..eşimide çok.....
hadı kuzu sanadaherkese iyi uykular bende yatmaya gidiyom gözlerim kapalı byeeee:79::79::79::79::79::79:
he suzan olsa kocası gıtsew bı yere uyutma derdı olmaz rahat rahat girer kk yakiz daha dün gitti kocancuma ya kadar napcan simdi den özledim diyon biz variz bak
kızlar öğlen işte yine tarifsiz bir ağırlık çöktü bana.. ne yapsam ayılamadım ee cahve de yapamadım kokusunda davet var diyeayakkabıları fırlattım, masaya kafayı dayadım sızdım.. bir ara kafayı bi kaldırdım saçlar yüzüme perde olmuş, araladım ki ne göreyim iş arkadaşımın eşi gelmiş, kadın tuhaf tuhaf bakıyor bana kendimi karşıdan ben de görsem ben de öyle bakardım kolonya falan da etki etmiyor tam hesap yaparken kafamın düşmesiyle sıçradım kaç kere meğer sızıyorum haberim yok neyse, tabii patron bürodayken kafayı falan da dayayamadım, bir ara bayaa fenaydım dedim benim bir kaç dakika uyumam şart.. ee arcak gibi uyku odam da yok battal boy çöp torbam da yok garibim napayım gittim tuvalete kilitledim kendimi, neyseki olabildiğince temizdir, klozetin kapağını kağıt havlularla kapladım, o sifon mudur şelale midir neyse onun üstüne de tuvalet kağıdı rulolarını dizdim yastık yaptım, onların da üstüne kağıt havlu serdim, oturdum, vurdum kafayı uyudum.. bir sıçradım meğer 3 dk uyumuşum.. ee ortamı kurarken de zaman harcadım.. neyse ki çok daha uzun dalmamışım yoksa kabızlıktan bağırsaklarımı zorlarken kalp krizi geçirdim sanarlardı herhalde en kötü ihtimal adamlar ne bilsin ben tuvalatte kendime yatak döşek kurmuşum wc ortak bi de neyse sanırım yarın da aynı şeyi yaşayacağım.. bu sefer 3 dk paklamaz beni ben en iyisi izninizi isteyeyim
he suzan olsa kocası gıtsew bı yere uyutma derdı olmaz rahat rahat girer kk ya
bendende bayyyy..
eşiem kızardım radyasyon zararlı çok oturuyıosun.....ben iki gcedir radyasyonu koynumda yatırıyorum..
hem zayıflamak için kaliteli düzenli uykuda şartmış..bizim hormonlar altüst oldu neyse ramzandan sonra herkes uyur..bende uyku düzenimi koycam çok önemli metobolizma hızlanırmış hem..biz normaldede en erken 1de yatarız eşim sayesinde...
kızlarr görüşürüüzz..iyi sahurlar....
bendende bayyyy..
eşiem kızardım radyasyon zararlı çok oturuyıosun.....ben iki gcedir radyasyonu koynumda yatırıyorum..
hem zayıflamak için kaliteli düzenli uykuda şartmış..bizim hormonlar altüst oldu neyse ramzandan sonra herkes uyur..bende uyku düzenimi koycam çok önemli metobolizma hızlanırmış hem..biz normaldede en erken 1de yatarız eşim sayesinde...
kızlarr görüşürüüzz..iyi sahurlar....
bende yatıyom kuzular..
kalanlara ıyı sohbetler...
bir başka gece sohbetinde buluşmak üzere hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?