70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzz sibel bide sen çalışıyonmu..allah iyiliğini versin..heyyyy sudem soruma cevap ver soru yok ama
özeldende atabilirisin istemezsen hiç verme...sen bilirsin...
bende sana küserim sonraaa

dogru söylüyorsun belki mutfak kirmizi olur veya mavi ona göre bakarsin dimi :44: mesela benim mutfak hep mavi buzdolapi bile tabaklarimi da ona göre almissdim kenarlari mavi bardaklar bile mavi ay ne cok mavi esyam varmis benim

her şeyi geçtim mavi dolabı nerden buldun ben öğrenci dolabımı boyamak için parlement mavisi boya almıştım sonra gıcır gıcır başka dolap geldi, ona kullanmaya elim varmadı tabii

önceki hafta bende öyle yaptim burda lafliycam diye uykusuz gittimmi is e bir saat yeme icme gezme molamiz var kimse görmeden caktirmadan gittim wc ye duvar a yastadim kafami gözlerimi bi 20 dakika kapatim

ya ne güzel bizim arayı 45 dkya indirdi patron.. hoş dk tutmuyor ama insan rahat edemiyor.. hani iş arkadaşım evi hemen arka sitelerde o evine gidiyor ister uyuyordur ister ne isterse onu yapıyordur ama ben 10-13 dk yol yürüyüp yemek yiyip dönüyorum.. patron iyi adam ama araya çıkıyorum diye haber verince bazen tuhaf tuhaf bakıyor ne var anlamadım yani aç ayı oynar mı yani nedir ya alla alla bana deseler bir saat iznin var istediğin gibi kullan, valla şu şişme yataklardan getirir şişirir yatar uyur kalkar havasını indirir çantama koyardım yani yapardım belki neden olmasın

mrb ben 17 yaşında 1.69 boyunda 79 kilo biriyim okullar açılana kadar 69 a inmem lazım ya 79 kiloyum şuan 10 kilom gitse tamam :/ bide bi sorunum daha var ya annanemle bayramlık olarak pembe çok hoş bi pantolon aldık bana 44 beden normalde 48 giyiyorum düşük belde 44 bayrama kadar 44 bedene inmem lazım ya düğme kapanmadı ama bizimkiler olmadığını bilmiyo çünkü dedim bu bana olur ya lak diye oturur falan .oturdu ama çok aşşada kaldı göbekden yukarı çıkmıyo bide fındık yağını sürüyodum karnıma daha cokmu sistim anlamadımki bi incelme yok göbekte .s

sandoloz sakızı var bende onu nasıl kullanıcam ben 82 kiloydum 79 a indim 2haftada aç karnıma 78 gösteriyo tartı ama

akşamları elma sirkesi bal limon su karıştırıp içiyorum

yardım 15 gün var bayrama 44 beden olup pantolona girmem lazım

bilmem denemek lazim adam i bi göndereyim bakim

:44: valla 10 sene oldu nerdeyse aldigim aradim buldum deyistirmeye kalksam altindan kalkamam hersey mavi olunca

kiz sisme yatagi nasil sigdirayim tuvalete

:44:sen 15 günde nasil vercen 10 kilo ben 2 hafta da 2,5 kilo verdim

sahur da ne yedim:44:

avcumun ici kadar hamur isi valla buraya yazdigimi bilmesem yerdim söyle bi yarim tepsi hep tadimlik hic doyumluk deyil
birde karpuz

tüh activia yiycekdim ac karnina unuttum ezgicigimm de yokki hatirlatsin :84:artik yarin yerim:97:

Son düzenleme:
İyi tamam,2 kişinin bildiği sırdır,sustum bakalım.Neyse hadi git kocişinin yanına da kızdırma adamı,yoksa seninki de benimki gibi kk'ya diş biler valla....
sağol canım,aman aman benimki yavaştan diş bilemeye başladı zati tırstım
herkese iyi geceler nasıllsınız bu gün ne oldu siteye giremedim hiççç ara ara baktımm yokkkk
biz iyiyiz kaynatıp duruyoz napak sen nerelerdeydin kocandan ayrılamadın yalım
acil kilo vermem lazım ''ilginçtirki herkez bunu istiyo ama niyee ,arkanızdan kovalayanmı var anlamadım,yavaş yavaş ve kalıcı sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorum diyceksiniz,aynı bizler gibi haydeeee
sanane elin kızının bağırsaklarından sana kaldııama ne yalan söyliyim o hastalık bendede oluştu,en çokta eşime karşı ama onu düşünende kabahat herşeye bi laf sokuyo sanane benden falan,aman banane bundan sonra zati
bendede oluyo ama çözüm yok kendiliğinden geçmesini bekliyoz

hoşgeldin canımda,15günde 44 bedene nasıl gircen sen imkansız,önce bunu unut,sağlıklı bişekilde kilo vermeye bak ama 15 gün çok az bi süre,sende kurban bayramında giyersin onu olmazmı

Canım eğer ablan beğenmiyorsa
Özelden adresimi atayım
Bana gönder

Sağol canım
İnşallah sende
Aynı kaderi paylaşalım

Nehirini yesinler
Çok beğendim canım
Eşine jestine de ayrıca bayıldım...
Bende eşime Siirt pilavı yaptım geçen
Adını yazdım tencerenin içine
Bademlerle

Günaydın kıssçeleer..
Benden sonra 9 sayfa yazışmışsınız maşaallah siz uyumuyonuz mu ya
Hepimize güzel bi gün olsun.
Geçmişe bakim bndee.

Günaydın canım
Dün giremedim
Sitede bakım varmış sanırım
Ona rağmen kızlar nasıl girmiş ya

tam sana msj atiyordum hain plan kurtuydum komsundan kurtulman icinKadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. dedi bakakaldim

Allah istemedi herhalde kötü birşey yapmamızı. Saya saya uyudum.
Babama çemkirdim. Gidip konuşmuyorsun tabi hâlâ devam ederler.
Yarın da aynı şey olursa gider yolarım onları dedim

menü arada kaynasaymış keşke ne bu kızhani çorban hani yemeğin birinden birini yeseydinyaa ölmekmi istiyon sen

Tatlı yedim ya diğer yemeklerden yemek istemedim. Zaten annem yapmış gene pilavları yaglı yemekleri :2:
28nde doğum günüm 2 kg versem barii

kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağım birde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde

Form çayını ben günde bir kez içiyorum.
Bi kere günde 2-3 tane içmiştim bırak wc e çıkmayı midemde ekstradan gaz kütlesi oluştu
Yeşilçay 3 fincan içilmeşi zateenn:82:

Hoşgeldin canım.
Kilo çizelgeni yapmışsın zaten. Sadece buraya takılıp menüleri paylaşman kalmış.
Oruç tutuyorsan perşembe iftardan 5 dk önce oruç tutmuyorsan cuma sabah erginsena kaptana kilo bildirimini yapabilirsin.

Seni bu hamur işleri bitireeecekkk

Canım eğer ablan beğenmiyorsa
Özelden adresimi atayım
Bana gönder

Günaydın canım
Dün giremedim
Sitede bakım varmış sanırım
Ona rağmen kızlar nasıl girmiş ya

Dün akşam iftardan sonra 9 gibi sistem geldi. 11 buçuk gibi tekrar bakıma alındı.
Ben uyudum zaten ama kızlar hırsla girmeye devam etmişler
Ablam bişi demiyor şimdi tersledim accık dedim kk da ki kızlar hiç öyle bişi demedi.
Kıza göre olsa derlerdi dedim

Şaka yaptım zaten canım
Adres falan atacak değilim...
Gül diye yazdım...

Ben hep sistemin bakım anına denk gelmişim desene...

merhaba aranızda yeniyim ve 78 kiloyum işim çok zor çünkü fil gibi iştahım var. zayıflamak çok istiyorum. 6 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve bu kilo ideal kilomdu. 85'le doğum yaptım 78'e düştüm sonra 83'e kadar çıktım neyseki 5 kilo verebildim. Önerilere ihtiyacım var etraf eşim yeterince uğraşıyo. hiçbir kıyafetim olmuyo olanda zaten yakışmıyo çok zoooorrrrrr durumdayımmmmm

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrr

dün akşam ni yidim bakalım :26:

yarım kase sebze çorba

domatesli küçük biberler (farkındaysanız kızarmış olduğunu yazmadım aha yazdım bile )

şimdi işteyim birazdan bebeğimin yanına gidicem ve kahvaltı yapıcam öğlen gelmeden öncede yeşil çay mıdır nedir onu içicem işte

amaaaaaaaaaannn sanki bize çok yakışıyo

giyilmeyi bekleyen 1 raf çıtır pantolon var bendede merak etme

ama burası seni dizginleyecek mutlaka

çünkü ne yiyorsak yazıyoruz yalansız e insan bir pide yiyipde yazamayacağı için yememeyi tercih ediyoruz

Hoşgeldin..
Bu topikte de doğum yapmış hatta 2-3 çocugu olmuş ama azmin sonunda çıtır olmuş hatunlar var.
Hemen kilo çizelgeni oluşturabilirsin..
Burda menülerimizi paylaşıyoruz. Nerde ne hata yapıyorsak diğer arkadaşlar uyarıyor.

Domatesli küçük biberler
Çok şirin hâle getirmişsin biberciklerrii..
Ekmek falan yemedin sanıırm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…