dogru söylüyorsun belki mutfak kirmizi olur veya mavi ona göre bakarsin dimi :44: mesela benim mutfak hep mavi buzdolapi biletabaklarimi da ona göre almissdim kenarlari mavi bardaklar bile mavi ay ne cok mavi esyam varmis benim
önceki hafta bende öyle yaptim burda lafliycam diye uykusuz gittimmi is e bir saat yeme icme gezme molamiz var kimse görmeden caktirmadan gittim wc ye duvar a yastadim kafami gözlerimi bi 20 dakika kapatim
sudem bak uykumu kaçırdın canım evli kadınsın aa olur olur hamilesindir..dünde cevap yazmadın buna..
sudem sibelde arar bi eşi olmasın şimid yanında diye öyle..değilmi sibelll???
özledim evet ben onu yanımdayken bile özlüyorummmseviyorum uleyyynnnnn napıyım....
beni gıcık ediyo ama aramıyo haa dün akşam vardık kaldığımız yere dedi ses yok daha..ara be adam gece bi aran tırstım zaten...tee bu akşam oldu ben aradım oda önce duymadı..bastım fırçayı..diyoki biliyomki evdesin tamamda merak et işte rahat bi koca kaygısız seviyoz yinede olsun napıyımmmneyse teravihten sonra aradı keyfi olmuş ashabı keyfdelermiş geziyoalrmış...napıyon dışaırda diyor..dedim voleybol oynuyom inanmadı ama oynadım o yedikleirmide erittim inş....
her şeyi geçtim mavi dolabı nerden buldunben öğrenci dolabımı boyamak için parlement mavisi boya almıştım sonra gıcır gıcır başka dolap geldi, ona kullanmaya elim varmadı tabii
ya ne güzel bizim arayı 45 dkya indirdi patron.. hoş dk tutmuyor ama insan rahat edemiyor.. hani iş arkadaşım evi hemen arka sitelerde o evine gidiyor ister uyuyordur ister ne isterse onu yapıyordur ama ben 10-13 dk yol yürüyüp yemek yiyip dönüyorum.. patron iyi adam ama araya çıkıyorum diye haber verince bazen tuhaf tuhaf bakıyorne var anlamadım yani aç ayı oynar mı yani nedir ya alla alla bana deseler bir saat iznin var istediğin gibi kullan, valla şu şişme yataklardan getirir şişirir yatar uyur kalkar havasını indirir çantama koyardım yani yapardım belki neden olmasın
kızzz sibel bide sen çalışıyonmu..allah iyiliğini versin..heyyyy sudem soruma cevap ver soru yok ama
özeldende atabilirisin istemezsen hiç verme...sen bilirsin...
bende sana küserim sonraaa
mrb ben 17 yaşında 1.69 boyunda 79 kilo biriyim okullar açılana kadar 69 a inmem lazım ya 79 kiloyum şuan 10 kilom gitse tamam :/ bide bi sorunum daha var ya annanemle bayramlık olarak pembe çok hoş bi pantolon aldık bana 44 beden normalde 48 giyiyorum düşük belde 44 bayrama kadar 44 bedene inmem lazım ya düğme kapanmadı ama bizimkiler olmadığını bilmiyo çünkü dedim bu bana olur ya lak diye oturur falan .oturdu ama çok aşşada kaldı göbekden yukarı çıkmıyo bide fındık yağını sürüyodum karnıma daha cokmu sistim anlamadımki bi incelme yok göbekte .s
sandoloz sakızı var bende onu nasıl kullanıcam ben 82 kiloydum 79 a indim 2haftada aç karnıma 78 gösteriyo tartı ama
akşamları elma sirkesi bal limon su karıştırıp içiyorum
yardım 15 gün var bayrama 44 beden olup pantolona girmem lazım
sağol canım,aman aman benimki yavaştan diş bilemeye başladı zati tırstımİyi tamam,2 kişinin bildiği sırdır,sustum bakalım.Neyse hadi git kocişinin yanına da kızdırma adamı,yoksa seninki de benimki gibi kk'ya diş biler valla....
biz iyiyiz kaynatıp duruyoz napak sen nerelerdeydin kocandan ayrılamadın yalımherkese iyi geceler nasıllsınız bu gün ne oldu siteye giremedim hiççç ara ara baktımm yokkkk
acil kilo vermem lazım ''ilginçtirki herkez bunu istiyo ama niyee ,arkanızdan kovalayanmı var anlamadım,kızlar bende aranıza yeni katıldım, bu topic tam bana uygun olmuş, siz neler yapıyorsunuz gün içinde veya ramazan ayı için önerileriniz var mı?
74 kiloyum ve 1 ay sonra nişanım var :26:
anlayacağınız acil kilo vermem lazım:18::18::18::18:
sanane elin kızının bağırsaklarından sana kaldııkızlar ne dicem; hani biz böyle yediğimiz içtiğimize sağlığımıza çok mu çok pür dikkat eden fit hatunlarız yabaşkalarına da böyle davranıyor musunuz? bir kaç saat önce yukarıya çamaşır asmaya çıkayım dedim balkonun birinde bir kızın yaz okulu sınavı varmış kızcağız gömülmüş çalışıyor, bir iki muhabbet ettim şans diledim sonra içimden geldi atıştırmalık bişiler hazırlayım dedim, tabak hazırlıyorum, ya diyorum bu saatte çok ağır yemesin şundan koymayım şundan koyayım hafif olsun falan kız da bayaa kilolu, gece gece fazla kalori yüklemeyim bari vitamin alsın lifli şeyler koyayım bağırsakları rahatlasın falan iyice sıyırdım ben ya bana mı düştü kızın kalorisini hesaplamak hem hepsini geçtim banane kızın bağırsaklarından ya
bendede oluyo ama çözüm yok kendiliğinden geçmesini bekliyozBu arada şu regl şişkinliğinden kurtulmak için neler yapıyorsunuz? Sbahtan beri bunu sorucam ama qivi yerinde durmadı ki bir türlü,cimcime gibi konuştu durdu
Şişkinlikten çatlıycam,eşiminde dikkatimi çekmiş,ne oluyor sana bu kez baya bir şişti göbeğin diyip duruyor.Gıcık oldum yaa
hoşgeldin sibel...
tuğbaya kızdım bak söz dinledi ya sen..
ya varya noldu..leptopu aldım attım yatağın sütüne çamaşır katlıyorum çıtır çıtır see geliyor oda neyy kocamın tahtını alacak bir böcekhani şu uçan kara böceklerden benzetmek gibi olmasın karafatmanın küçüğü gibi....
elimde çarşaf katlarken uçtu salladım çarşafı ama nereye gitti malum...bende tırsıyyorum tabi başka yerde olsa kapıyı kaapr çıkarım ama leptop yataağım telefonum aynı odada neyse ...ortaya çıkma zamanı verdim gittim wcyi lavaboyu fırçaladım geldimki çıkmış meydane....napsam şarjlı süpürge olamz yakın temas olur..evet sahur zamanı ama elektrkli süprgeyi açtım ee sapı uzun önce düşük ayarda çektim sonra hızlı ayarda..ama gülüyorumm...hemen kapattım götürdüm oturma odasına süpürgeyi attım kapıyı kapattım ve beynim dank etti yoks abu gündüz çektiğim böcekmi çıktıda geri geldi boğulmamışmı...
neyse umarım şuanda odamda kardeşlari yada arkdaşlaır yoktur..korkuyorum ya napıyım yapıda var kardeşelr hep böyleyiz..şehir yaşamındanmı bilmiyommm...mecaraydı geçti şimdi çamaşırları katlayım..oruç yok sahurlara kadar uyumuyom,adam olsa bayılmıştım ondan öncee
hoşgeldin canımda,15günde 44 bedene nasıl gircen sen imkansız,önce bunu unut,sağlıklı bişekilde kilo vermeye bak ama 15 gün çok az bi süre,sende kurban bayramında giyersin onu olmazmımrb ben 17 yaşında 1.69 boyunda 79 kilo biriyim okullar açılana kadar 69 a inmem lazım ya 79 kiloyum şuan 10 kilom gitse tamam :/ bide bi sorunum daha var ya annanemle bayramlık olarak pembe çok hoş bi pantolon aldık bana 44 beden normalde 48 giyiyorum düşük belde 44 bayrama kadar 44 bedene inmem lazım ya düğme kapanmadı ama bizimkiler olmadığını bilmiyo çünkü dedim bu bana olur ya lak diye oturur falan .oturdu ama çok aşşada kaldı göbekden yukarı çıkmıyo bide fındık yağını sürüyodum karnıma daha cokmu sistim anlamadımki bi incelme yok göbekte .s
sandoloz sakızı var bende onu nasıl kullanıcam ben 82 kiloydum 79 a indim 2haftada aç karnıma 78 gösteriyo tartı ama
akşamları elma sirkesi bal limon su karıştırıp içiyorum
yardım 15 gün var bayrama 44 beden olup pantolona girmem lazım
Kızlarrrr 6 aylık erkek yeğenime resimde gördügünüz tulumsu şeyi aldım bayram için bide kot almayı planlıyorum.
Ablam sanki kız kıyafeti gibi dedi.:44:
Ya sizin yorumunuzu da merak ettim. Erkek bebeğe giydirilmez mi ki bu?:44:
Eki Görüntüle 240704
canım benimmm...
farkındayım yogunsun....
ama iyisin diye düşünüyorum..
sana dua edicem canım...
dert etme alsan bıle kolayca verıyosun kılolarını..
sen huzurlu ol yeter...
4 bebekın 1 de kocişin var umut ışığı olduğun...
az kaldı sabret dogum iznine ayrılıp kurtulcan evde çocuklarınla vakit geçircen...
adam dıyette ya barı yemek gözune romantık görunsun dedım...
kabak,havuç,kırmızı bıber,patlıcan,maydonoz,sogan ı katıp üzerını de yogutlayıp bu guzel karışık salatamı yaptım.....
üzerine de nane ıle eşimin adının baş harfini yazdım...bı kaç da ceviz yerleştirdim....aayy benım bıle çok hoşuma gıttı...
bi kere de kurabıye mıydı neydı ondan ıkımızın bıde kızım olursa nehir olsun adı dıye 3 ümüzün baş harfini yaptıydım...
ama o zaman saf eşim o '' N ''harfını çözemedıydı..
artık alışmış geçte olsa çözüyo hahaha....
Günaydın kıssçeleer..
Benden sonra 9 sayfa yazışmışsınız maşaallah siz uyumuyonuz mu ya
Hepimize güzel bi gün olsun.
Geçmişe bakim bndee.
tam sana msj atiyordum hain plan kurtuydum komsundan kurtulman icinKadinlar Kulübü Sayfası Bakım Sebebiyle geçici olarak hizmet dışıdır. dedi bakakaldim
menü arada kaynasaymış keşke ne bu kızhani çorban hani yemeğin birinden birini yeseydinyaa ölmekmi istiyon sen
kiraz saplı form çayımı içiyorumm 2. bardağımbirde yeşilçay içtim
sahurdan sonrada bir yeşilçay iççem...
wcde yaşamam gerek artık heralde
kızlar bende aranıza yeni katıldım, bu topic tam bana uygun olmuş, siz neler yapıyorsunuz gün içinde veya ramazan ayı için önerileriniz var mı?
74 kiloyum ve 1 ay sonra nişanım var :26:
anlayacağınız acil kilo vermem lazım:18::18::18::18:
kızlar ne dicem; hani biz böyle yediğimiz içtiğimize sağlığımıza çok mu çok pür dikkat eden fit hatunlarız yabaşkalarına da böyle davranıyor musunuz? bir kaç saat önce yukarıya çamaşır asmaya çıkayım dedim balkonun birinde bir kızın yaz okulu sınavı varmış kızcağız gömülmüş çalışıyor, bir iki muhabbet ettim şans diledim sonra içimden geldi atıştırmalık bişiler hazırlayım dedim, tabak hazırlıyorum, ya diyorum bu saatte çok ağır yemesin şundan koymayım şundan koyayım hafif olsun falan kız da bayaa kilolu, gece gece fazla kalori yüklemeyim bari vitamin alsın lifli şeyler koyayım bağırsakları rahatlasın falan iyice sıyırdım ben ya bana mı düştü kızın kalorisini hesaplamak hem hepsini geçtim banane kızın bağırsaklarından ya
sahur da ne yedim:44:
avcumun ici kadar hamur isivalla buraya yazdigimi bilmesem yerdim söyle bi yarim tepsi hep tadimlik hic doyumluk deyil
birde karpuz
tüh activia yiycekdim ac karnina unuttum ezgicigimm de yokki hatirlatsin :84:artik yarin yerim:97:
Canım eğer ablan beğenmiyorsa
Özelden adresimi atayım
Bana gönder
Günaydın canım
Dün giremedim
Sitede bakım varmış sanırım
Ona rağmen kızlar nasıl girmiş ya
Dün akşam iftardan sonra 9 gibi sistem geldi. 11 buçuk gibi tekrar bakıma alındı.
Ben uyudum zaten ama kızlar hırsla girmeye devam etmişler
Ablam bişi demiyor şimdi tersledim accık dedim kk da ki kızlar hiç öyle bişi demedi.
Kıza göre olsa derlerdi dedim
merhaba aranızda yeniyim ve 78 kiloyum işim çok zor çünkü fil gibi iştahım var. zayıflamak çok istiyorum. 6 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve bu kilo ideal kilomdu. 85'le doğum yaptım 78'e düştüm sonra 83'e kadar çıktım neyseki 5 kilo verebildim. Önerilere ihtiyacım var etraf eşim yeterince uğraşıyo. hiçbir kıyafetim olmuyo olanda zaten yakışmıyo çok zoooorrrrrr durumdayımmmmm
merhaba aranızda yeniyim ve 78 kiloyum işim çok zor çünkü fil gibi iştahım var. zayıflamak çok istiyorum. 6 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve bu kilo ideal kilomdu. 85'le doğum yaptım 78'e düştüm sonra 83'e kadar çıktım neyseki 5 kilo verebildim. Önerilere ihtiyacım var etraf eşim yeterince uğraşıyo. hiçbir kıyafetim olmuyo olanda zaten yakışmıyo çok zoooorrrrrr durumdayımmmmm
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrr
dün akşam ni yidim bakalım :26:
yarım kase sebze çorba
domatesli küçük biberler (farkındaysanız kızarmış olduğunu yazmadım aha yazdım bile)
şimdi işteyim birazdan bebeğimin yanına gidicem ve kahvaltı yapıcam öğlen gelmeden öncede yeşil çay mıdır nedir onu içicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?