Kızlar dün öğleden sonra giremedim siteye bakımdaydı şükür kavuşturana ne kötü oluyor yaa özeldim valla
Aynenn yaa insan bir boşlukta oluyor akşam da bayağı bakıma alındı.
Bugün çillop gibi maşaallah
senacimm belki is e alinmaman hayirli olmusdur belki is hosuna gitmeyecekdin belki bir iki gicik birileri cikip canini sIkacakdIn birde öyle düsün calisan calismayanin halinden anlamaz derler dogru ben bazen diyorum keske esimin ayligi fazla olsada is e gitmek sorunda kalmasam cocugumun yaninda dura bilsem bilmiyorum ki isallah dileyin yakinda olur herseyin hayirlisi canim
biliyorum.. biliyorum canımda o an kaldıramadım işte..annemle babamda çok tepki verdiler aqlamama..hele babam çok kızdı..sen açmısın açıktamısın evin barkın herşeyin var..sokakta kalmış gibi ne aqlaması bu diye fırçaladı beni..ne açlık nede açıklık aslında..yıllardır içimde kalan bir özlem sadece..ama anlayan anlıyor işte...
Hayırlısı olsun Sena Abla.. Kısmetin başka yerdeymiş demek ki.
İş arıyorsun sonuçta elbet bir yerden çıkacak kısmetin.
Üzülme cidden olacağı varsa bi işin eninde sonunda oluyor.
yeşil yazılı bayan evlimisin
^size bir sorum var sena ben yazdigim mesaji silmek istiyorum nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim baskasinin konusuna kendi hikayemi yazdim silmek istedim ama yapamadim simdiden tesekkürler yardimlariniz icin [haa bide 2 kilo gitti benden]
günaydın kızlarr...
başım aqrıyo..
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz...
aysebahar listeyi sormuştun..tekrar astım listeyi senin için ama sanırım yine görmedin
sen evde kalmaya hasret kalmışsın cnm..bende çalışmaya..bi işimin olmasını çok istiyorum..inşallah en kısa sürede en hayırlısından bir iş nasip eder Rabbim..
biliyorum.. biliyorum canımda o an kaldıramadım işte..annemle babamda çok tepki verdiler aqlamama..hele babam çok kızdı..sen açmısın açıktamısın evin barkın herşeyin var..sokakta kalmış gibi ne aqlaması bu diye fırçaladı beni..ne açlık nede açıklık aslında..yıllardır içimde kalan bir özlem sadece..ama anlayan anlıyor işte...
^size bir sorum var sena ben yazdigim mesaji silmek istiyorum nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim baskasinin konusuna kendi hikayemi yazdim silmek istedim ama yapamadim simdiden tesekkürler yardimlariniz icin [haa bide 2 kilo gitti benden]
Cuttyyy nasılsınnn? Sesin solugun çıkmıyorr. :97:
mrb ben 17 yaşında 1.69 boyunda 79 kilo biriyim okullar açılana kadar 69 a inmem lazım ya 79 kiloyum şuan 10 kilom gitse tamam :/ bide bi sorunum daha var ya annanemle bayramlık olarak pembe çok hoş bi pantolon aldık bana 44 beden normalde 48 giyiyorum düşük belde 44 bayrama kadar 44 bedene inmem lazım ya düğme kapanmadı ama bizimkiler olmadığını bilmiyo çünkü dedim bu bana olur ya lak diye oturur falan .oturdu ama çok aşşada kaldı göbekden yukarı çıkmıyo bide fındık yağını sürüyodum karnıma daha cokmu sistim anlamadımki bi incelme yok göbekte .s
sandoloz sakızı var bende onu nasıl kullanıcam ben 82 kiloydum 79 a indim 2haftada aç karnıma 78 gösteriyo tartı ama
akşamları elma sirkesi bal limon su karıştırıp içiyorum
yardım 15 gün var bayrama 44 beden olup pantolona girmem lazım
merhaba aranızda yeniyim ve 78 kiloyum işim çok zor çünkü fil gibi iştahım var. zayıflamak çok istiyorum. 6 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve bu kilo ideal kilomdu. 85'le doğum yaptım 78'e düştüm sonra 83'e kadar çıktım neyseki 5 kilo verebildim. Önerilere ihtiyacım var etraf eşim yeterince uğraşıyo. hiçbir kıyafetim olmuyo olanda zaten yakışmıyo çok zoooorrrrrr durumdayımmmmm
iyim cnm bnm sen nasılsın evet ya bu aralar pek bir sessiz sakin oldum
inşallah canım dua ediverin olurmukaptancım bence üzülme işin olmadı diye belki daha iyi bir yer olucaktır allah inş. gönlündekini kabul eder tez vakitte iyi bir kurumda işe başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?