70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok çok çok güzel bir tablo yapmışısn canım ya...
Ellerine sağlık...
Birde benim için bi daha ekledin ya
Seni çok seviyorum....
Ben ne kadar kilo almam konusunda doktorumla cuma görüşeceğim canım...
Bana hafta hafta liste hazırlayacakmış...
Bende burdan o haftayı yazarım ....
Tekrar teşekkürler....
Kocaman öptüm seni....

sen çok az yiyosun senin menüleri inceliyorumda herşeyden ye sofrada ama az az olsun doyumluk olmasın o zaman ne gözün kalır ne aç kalırsın nede kglar üzerine yapışır yoksa bir süre sonra kilo vermen durur

Sahur menüm yazıyım

1 parmağın yarısı kadar kızarmış ekmek,
2-3 çatal yumurta,
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.
1 litre su,

Ölçülerime hayran oldum

allah iyiliğini vermesin 1 parmağın yarısı ne demek ya senin parmağın ve benim parmağım bir mi? beş parmağın beşi bir mi? ben ne bileyim şimdi sen ne kadar yedin hatta ne bileyim ayak parmağını kastetmediğini ne bileyim ben yaa

öylemii..özel bir listen olması senin için büyük bir avantaj..belki tatlı isteklerinide bastırmış olursun..ben hep özeniyorum hamile olup sadece karnı büyüyenlere...ben çok az kilo almıştım ama heryerim patlıcak gibiydi..sakın çok yeme..neyse doktorun en doqru bilgiyi zaten sana verecektir..senin çocuklara karşı olan sevgin beni çok etkiliyor..hemde işin var ve devam edeceksin..ne mutlu sana..

Son düzenleme:
lequu geçmiş mesajların çoğunu atladığım için görmemiştim ama şimdi alıntıdan gördüm baktım son fotolarına, süpersin.. giydiklerin ne güzel yakışıyor üstüne :109:

ya arkadaşlar bişi sorucam ama gülmeyin lütfen :78:emin olamadım çünkü benim bu ay göğüslerimdeki hassasiyet çok erken başladı ne sanki çok küçüklermiş gibi bide çok şişti reglim zaten 6 sında falan bitti benm hassasiyet 8 inden beri varyani anlayacağınız iki günde hassasiyet başladı şimdi hamile kaldığınız zaman göğüs hassasiyeti çok erken mi başlıyor yoksa başka bir sorun mu var acaba

Senacım...
İnşallah Rabbim kabul ederde
Şu mübarek günlerde...
Rabbim sana da hayırlısı ile hayırlı bir iş nasip etsin....

Bu sefer daha dikkatli olacağım...
Cuma listemi yayınlarım....

İşim var şükür evet...
Ama inan aklım hep çocuklarımda
Hemen büyüyüverseler..
En azından bu karnımdakini de
1 yaşına getirsem...
Daha rahat olacağım
Rabbimin izniyle....

Göğüslerde hassasiyet hamileliğin belirtilerinden...
Ama bu illa hamile olduğun anlamına gelmez
Bir doktora görün cuttygirl

Düzeltiyorumm normal bi 2. parmağın yarısı boyutundaa ekmek
Harbiden he bundan sonra yediklerimin resimlerini mi koysam

Ya ben bi başladım mı tazmanya gibiyim. Önüme bi tabak yemek koy arkanı dönmeden bitiririm
Aslında yiyorum yyoksa her hfta 700-800 gr diil baya gider yani.
Bünye meselesi bide. Kg verme durmaya başlıcak sanırım.:2:
Bi 6 yı göreydim...:2:

peki hangi birime gitmem gerekiyor kadın doğumamı göğüs şişliği ve hassasiyeti için

inşallah cnm...

inşallah canım dua ediverin olurmu
Allah gönlüne göre versin canım cok ısteyıp cab ada harcayınca oluyor merak etme sende de bunlar var zaten

evet canım hamılelıkte göğüsler baya hassaslasıyor ama hamılelık şüphen varsa bı test al bence

peki hangi birime gitmem gerekiyor kadın doğumamı göğüs şişliği ve hassasiyeti için

Canım adet belirtilerinden biri de bu göğüs hassasiyeti ve şişkinliği ama..
Bir prediktör al
Hamile olup olmadığından emin ol önce....
HAmileysen tabii ki kadın doğuma gitmelisin...
Belki de sadece bir adet gecikmesidir...

sabah kahvaltı
2 salatalık
1 domates
lavaş biraz
çay
beyaz peynir

dün iftar

1.5 kepçe mercimek çorba
2 kaşık pilav pirinç

2 parça tavuk patates biber fırında
salata

ya ben nezaman pilavı hayatımdan çıkaracam pilavı çıkarsam daha çok kilo vercem kesin

şuan kan testi yaptırsam çıkar mı peki daha günüm geçmiyor ama işte enteresan olan o ya reglimin neredeyse ertesi günü başladı hassasiyet gebelik belirtisi bu kadar erken olur mu ki acaba:26:

işte bnm günüm geçmiyor ramazanın başında regliydim regl hassasiyetide bitiminin ikinci günü başlamaz ama benimki başladı yani hayatımda hiç böyle olmadı şimdiye kadar :26:

şuan kan testi yaptırsam çıkar mı peki daha günüm geçmiyor ama işte enteresan olan o ya reglimin neredeyse ertesi günü başladı hassasiyet gebelik belirtisi bu kadar erken olur mu ki acaba:26:

kan testi değil canım eczaneden idrar testi al onu yap ama adet sonrası oldugu ıcın hemen cıkmayabılır bırde belkıde üstüne göreme durumuda olmus olabılır bılemıycem:26:

kan testi değil canım eczaneden idrar testi al onu yap ama adet sonrası oldugu ıcın hemen cıkmayabılır bırde belkıde üstüne göreme durumuda olmus olabılır bılemıycem:26:
benm annemde ablamda hep adet üstüne kalmışlar ben en iyisi adet olamyı beklim gecikirse eğer test yaparım şimdiden stres yapmayayım bari

niye herkes sustu yine hadi kızlar toplanalımda iki lafın belini kıralım

Totom agrıdı otur oturr. Aklıma bişi de gelmiyor.
Regl dönemi olunca ekstra kasılıyorum ben nedense. Bi suskun oluyorum konuşcak bişi bulamıyorum.
Aşırı sinirli oluyorum.
Sabah sevdiceğimle konuştum normal seylerden konuşurken baktım anlatırken bile sesim yükselmiş.
Diyo ki saymak için benim aramamı mı bekledim
O anlıyo halimdeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…