70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çok sinirli oluyorum regl süresince sürekli bişilere alınıp kavga çıkarıyorum yada biri bana çatsada şununla tartışsam diye iç geçiriyorum

akşam iftarda iki parça tavuk ,kıvırcık salata ,bir kaşık ezme ,bir kaşık haydari ,bir kaşıkta patates salatası ,diyet kola ,su
sahurda=iki dilim küçük salam ,peynir ,biraz yumurta,domates ,iki dilim kepek ekmeği ,çay ve su
iftardan sonra yürüş ve iki top dondurma benim menüm bu kadar çok yememişimdir inşallah

ben de bir pantolon beğenmiştim buldum kocca bedenini, giydim ve yakışmadı hayatımda ilk defa bir pantolon anca bu kadar itici durabilirdi, durdu.. almakla olmuyor ki içine girmekle olmuyor ki..
tabi o yönüde var ama en azından kendimi rahatlatayım oldu ama yakışmadı diye

strec film ne bilmiyorum :44: ama su yemeklerin agzini kapatiyorsun laylonsu sekilde varya onu söyle 3-4 kez doluyorum karnima ama baya fayda etti kizlar
[/B]
o streç filmde senin dedğin oluyor canım bende bugün başlıcam bakalım bende faydası olcak mı sen birşey sürüp mü sarmıştın sadece onu mu sardın..

Form çayını ben günde bir kez içiyorum.
Bi kere günde 2-3 tane içmiştim bırak wc e çıkmayı midemde ekstradan gaz kütlesi oluştu
Yeşilçay 3 fincan içilmeşi zateenn:82:
ay aynısı banada oldu bundan sonra 1 bardaktan fazla form çayı içmem
3 bardak yeşilçay içsem birşey olmaz ama heralde:44:

birde sahur menümü yazayım barii
1dilim kepekli ekmek
yarım dilim kadar pide ekmek bitti
omlet
peynir
zeytin
domates biber
1 kibrit kutusu kadar sütlü irmik tatlısı:82:
üstlerine 1 bardak yeşilçay

Şirinelerrr nasılmış bakalımm oruç rejim sıcakla aranız nasıl ben bu hafta inşallah bildirim yapıcam cuma günüydü değil mi fıstıklar Size dün ki menumu paylasmak istiyorum

Sahur:

1 poğaça, 1 kk peynir, bir bardak kola ve yarım litrre su :44:

İftar:

1 büyük kase çorba, 1dilim ekmek, 1 tabak salata (az yağ ve tuzlu, bol limonlu), 1 şiş adana kebap, 3 tane de(tike) kuşbaşı kebabı ve bolca su

ARA

1/3 muz, yarım salkım üzüm

1 soda

Sizce nasıl canlarım ? Çok şey var gibi ama sanki az yedimm

Emziren bir anne için güzel yemişsinn.
Tebriklerr

bende çok sinirli oluyorum regl süresince sürekli bişilere alınıp kavga çıkarıyorum yada biri bana çatsada şununla tartışsam diye iç geçiriyorum

Aynen aynen nolcak bizim bu halimizzz.

slm burda herkes birbirini taniyo ne güzel yaa

Sende sürekli paylaşım yapıp yazarsan seni de tanırız sende bizi tanırsın

Az az da yesen bence cıss olanlardan yemişsin.
Poğaça yerine tam tahıllı ekmek, kola yerine ayran, meyvelerden de elma, kayısı falan yeseymişsin.
Muz da bi çok kalori üzümde de çok şeker var.
Herkes ben gibi sağlıksız beslenmesin tabi de bunlarda cıss amaa iştee

bu kadar arkadaş yazmayıp sadece okuyor mu yoksa benim gibi online olup iki iş yapıp bir bakıyor mu? ya da büyük ihtimal geçmişe daldılar mı? dalan kolay çıkamaz korkutmayın beni.. arkadaşlar çok açılmayııııınn!! boy verin nirdesiniz boy veriiiiin!!! :96:

Doğru söylüyorsun cnımmm daha dikkat etmeliyimm

Ya canlar bu kilo çizelgesini nasıl yeileyeceğimi hiç ama hiç bilmiyorum biri özelden tane tane anlatabilir mii :97:

sanki bir an tüketici hakkı teyze gibi konuştuğumu farkettim süper o teyze tiplemesi yaa
şey diyo; pavır efendeyn mi arıyonuz? aluuuu aluuuuu pavır efeyndeyn??

Selamlar....

ayy ekleyememiişimm pardon

Canım harikasın oohh beyaz pantolonlarda çekilmiş alta... incecik geziyorsun yaniii....

Hadi geçmiş olsun canım daha kötüsü olmadığına şükür.. diyetine ve ilaçlarına devam edersen tedavin güzel ilerler.. zaten ekstra diyette yapıyorsun cok zor olmaz...

Ben dünkü menümü yazayım kaç gündür yazmıyorum;

Sahur: yok

-

İftar: 1 kase çorba, biraz salata, 3 incir, küç. salkım üzüm. 1 dil. börek.

-

Gece: yarım küçük ekler, 2 incir, yarım şeftali, 2-3 top dondurma, 1 dil. börek.

1,5 lt su..
Bu kadar meyveyi bağırsaklarım için yedim çalışmıyorda yine.. ama börekleride yemeyeydim daha iyiydi.. :44:

Son düzenleme:

yok bebişim akşamları ekmek ve türevlerini tüketmiyoruuummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…