Totom agrıdı otur oturr. Aklıma bişi de gelmiyor.
Regl dönemi olunca ekstra kasılıyorum ben nedense. Bi suskun oluyorum konuşcak bişi bulamıyorum.
Aşırı sinirli oluyorum.
Sabah sevdiceğimle konuştum normal seylerden konuşurken baktım anlatırken bile sesim yükselmiş.
Diyo ki saymak için benim aramamı mı bekledim
O anlıyo halimdeenn
tabi o yönüde var ama en azından kendimi rahatlatayım oldu ama yakışmadı diye
ben de bir pantolon beğenmiştim buldum kocca bedenini, giydim ve yakışmadıhayatımda ilk defa bir pantolon anca bu kadar itici durabilirdi, durdu.. almakla olmuyor ki içine girmekle olmuyor ki..
o streç filmde senin dedğin oluyor canımstrec film ne bilmiyorum :44: ama su yemeklerin agzini kapatiyorsun laylonsu sekilde varya onu söyle 3-4 kez doluyorum karnima ama baya fayda etti kizlar
[/B]
ay aynısı banada oldu bundan sonra 1 bardaktan fazla form çayı içmem
Form çayını ben günde bir kez içiyorum.
Bi kere günde 2-3 tane içmiştim bırak wc e çıkmayı midemde ekstradan gaz kütlesi oluştu
Yeşilçay 3 fincan içilmeşi zateenn:82:
slm burda herkes birbirini taniyo ne güzel yaa
akşam iftarda iki parça tavuk ,kıvırcık salata ,bir kaşık ezme ,bir kaşık haydari ,bir kaşıkta patates salatası ,diyet kola ,su
sahurda=iki dilim küçük salam ,peynir ,biraz yumurta,domates ,iki dilim kepek ekmeği ,çay ve su
iftardan sonra yürüş ve iki top dondurma benim menüm bu kadar çok yememişimdir inşallah
bende çok sinirli oluyorum regl süresince sürekli bişilere alınıp kavga çıkarıyorum yada biri bana çatsada şununla tartışsam diye iç geçiriyorum
slm burda herkes birbirini taniyo ne güzel yaa
Şirinelerrr nasılmış bakalımmoruç rejim sıcakla aranız nasıl ben bu hafta inşallah bildirim yapıcam cuma günüydü değil mi fıstıklar Size dün ki menumu paylasmak istiyorum
Sahur:
1 poğaça, 1 kk peynir, bir bardak kola ve yarım litrre su :44:
İftar:
1 büyük kase çorba, 1dilim ekmek, 1 tabak salata (az yağ ve tuzlu, bol limonlu), 1 şiş adana kebap, 3 tane de(tike) kuşbaşı kebabı ve bolca su
ARA
1/3 muz, yarım salkım üzüm
1 soda
Sizce nasıl canlarım ? Çok şey var gibi ama sanki az yedimm
bu kadar arkadaş yazmayıp sadece okuyor mu yoksa benim gibi online olup iki iş yapıp bir bakıyor mu? ya da büyük ihtimal geçmişe daldılar mı? dalan kolay çıkamaz korkutmayın beni.. arkadaşlar çok açılmayııııınn!! boy verin nirdesiniz boy veriiiiin!!! :96:
ayy ekleyememiişimm pardon
selamlar millet.shurda bi tek ben varı galiba :))
bugün çok yoğundum sabahtan kızla uğraştım accık sonra onuda aldım dışarı çıktım.endeskopi sonucum orta şeker ne iyi nede çok kötüama uzun bi tedavi başlıyo benim için yine.genel olarak mide çeperinde ödem görülmüş mikrobik gene başladı ufak bir yara yani ülser varmış yine yediklerim ile içtiklerim yasaklananlar onay verilen yiyecek listeleri gene tutuşturuldu elime belime ilaçlar gırla ilk 10 gün başka ilaç devamında 10 gün daha başka ilaç sonrada sürekli 3 ay boyunca kullanmam gereken başka ilaç vssssssssssssss vssssssss neyse şükür yine kötü bişii çıkmadı
sonrasındaa kızla bazı banka işlerim vardı halletim.ordan alışverişe gittim inanırmısınız saat 2de evden çıktım 7 de döndüm ayaklarımın ağrısından yemek bile yiyemedim fena yorulmuşum birazda indirim vardı 1-2 mağzada arandım yaniineticede yoğurt yedim akşam ama gündüz kızla beraber bir hamburgeri götürdük yanında ayran içtim kola yokk yassakkkkkkkkkkkk lugatımdan çıkardım artık biliyorsunuz
akşam üzeri ağrı kesici aldım accık dinlendim .şimdi eşime sahur sofrası hazırlayıp yatıcam yarın yine sokaklardayım büyük kızımın biraz işleri baya yol yapıcam yarın.artık akşama görüşürüz kendinize iyi bakın yağsız tuzsuz şekersiz sağlıklı bol vitaminli ama kilo aldırmayan şeyler yiyin bacılarr
Hoşgeldin..
Bu topikte de doğum yapmış hatta 2-3 çocugu olmuş ama azmin sonunda çıtır olmuş hatunlar var.
Hemen kilo çizelgeni oluşturabilirsin..
Burda menülerimizi paylaşıyoruz. Nerde ne hata yapıyorsak diğer arkadaşlar uyarıyor.
Domatesli küçük biberler
Çok şirin hâle getirmişsin biberciklerrii..
Ekmek falan yemedin sanıırm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?