70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ger-düş kocişiyle bu hfta tatilde Charm ama ben onun yerine hemen bakıyorum
Amaaa amaaaa sen 71 kiloyla bile bildiğin çırpısıınnnn
Keşke boyum ve fiziğim senin gibi olsaaa:2:

hee çırpıyım evet ama kalın olanından.. yok be canım heryerımın masallahı var... senın fiziğin de cok guzel boyun kactı unuttum ama...
gerdüş tatile mi gitti ben görmemişim demek... güzel güzel gezsin gelsin bakalım ohh...

Yok bea ben bildiğin tosunumm.:2:
Bende bayramda tatile gitcem orda resim çekip atarım şimdi hiç çekinesim yok.
İbret-i alem için tosun görsün millet
Boyum maalesef 1.58
Senin hatların hiç sırıtmıyor bence bacakların ve bileklerin zayıf..

qiviii gel de bana hakk verrr.
Charm kendini göremiyorr.

eşi olmadığı halde,sofra kurmadığı halde ve oruç tutmadığı halde sahurlara kadar uyUMAYAN bennn karşınızda...
iyi günlerrrr canlarımm.....
anca 12:30da zor uyandım..daha önce wcyede kalktım ama geri yatağa....
neyseee..yatak odamda nevresim silkeledim yatk düzelttim..dünden kalan işlere devam...evsüpürüp silincek..dün 2halıyı sildim yani az su koksun dedim..şimdide çocuk odası(çocuk yok ama halısıda ismide var odanın)ve yatak odasının yollukları silsem koslayla şöyle bir havalansa balkonda...yazın kapı baca hep açık..daha yeni 1.5ay oldu yıkatalı ama tozu gitsin diye yaaaa ..
yoksa okadar titiz değilim hamdolsunnn
2 arkdaş çağırcaktım iftara ama vazmı geçsem yaaa..çok çeşit yapmıycam ama dün sadece bahsettim..anca toparlarım cam işinede giriyorum dayanamayıp...o.odasıyla,çocuk odasını sildimde..napsamki

olmaz gircem ben o pantolona düğmeyide kapıycam okullar açılana kadar 34 gün falan var nasıl verebiilirm 10 kiloo ???

Son düzenleme:
olmaz gircem ben o pantolona düğmeyide kapıycam okullar açılana kadar 34 gün falan var nasıl verebiilirm 10 kiloo ???

verirsin yaaa verdim gitti de gitsinnnnbu konuda sana hiç bişe diyemem çünkü ben ölsemde veremem 34 günde 10 kilo..sen verirsen banada söyle valla 10 kilo fazlam var şimdilik ooo 34 günde versem bitti gitti ohhhh...

Canım çok tezcanlı davranıyorsun. Nasıl ki 1 ayda 10 kg alınmıyorsa 1 ayda da 10 kg saglıklı bir şekilde verilmez.
Gerçekçi planlar koyup ona göre davran bence.
Eğer burda 34 günde 10 kg veren kişiler olsaydı herkes tığ gibi olurdu

verirsin yaaa verdim gitti de gitsinnnnbu konuda sana hiç bişe diyemem çünkü ben ölsemde veremem 34 günde 10 kilo..sen verirsen banada söyle valla 10 kilo fazlam var şimdilik ooo 34 günde versem bitti gitti ohhhh...

ama yaa daLqa geçmeyin inmem lazım farklı yeni bi okula başlıycam ya beni böyle tanısınlar istemiyorum :26: o pantolona zaten bi çare bulcam kendimi sıkcam yinede gircem o pantolona fındık yağı kullanıyorum incelmedimmi anlamadım gitti ya göbeğim erise hemen oluyo kiloylada alakası yok ama erimiyo işte .s bu arada sucuklu yumurta kilo yaparmı ? kepek ekmeğiyLe . ? bari 5 kilo falan veriyim ben 2 kilo verdim zaten 2 haftada ondan metabolizmam hızlı hemen veririm diyorum ..! kolayı bıraktım yağlıları bıraktım ...

Son düzenleme:

Anamm kocasının yoklugunda kadın timtitiz bişi oldu
Otur bi soluklan hepsini bir güne sıkıştırma iftara bişiler hazırla arkadaşlarınla sohbet et bence.
Ben olsam öyle yapardım. Eş-dosttan başka ne önemli olabilir ki.
Halılarını daha yeni yıkatmışsın zaten

yapar tabi canım kilo.. sen madem bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermek istiyorsun şok diyet yap yalnz o da sağlığını etkiler. yok ama ben pantolona gireyim sağlığım önemsiz dersen birşey diyemem:82:

eşim giderken tembihledi..benim sevmediğim işleir yap sevmez ev ayağa kalkınca tartışır benle...
ben gelene kadar bitir,evi dök topla dedi.hem oruçta değilken az ev dezenfekte olsun dedim herzman bukadar iş yapmam zaten..
ya bende severim sohbetide yani evime 1kişide gelse nekadar yakında olsak evde, yemeklerimde herşey tastamam olmalı..hani şura şöyle kalsın diyemem kendimi misaifr eve girene kadar mahfederim..böyle bir yapım var mükemmeliyetçi...
yarın akşama alırım bugün almazsam dedim ama...onsuz 3.günüm
sizlerle vakit nasıl geçti anlamadım ahanda adam perşembe gece düşer buraya...
dün akşamım dışarıda masada yemek,semaver ve voleybol gecesindede kkyla güzel geçti....

sahurda yarım pide kucuk tabak papates yemegı yanında yedım ,pide mıdeme oturdu sanırım ölüyorum ıkı buklum gezıyorum

iftara biyere davetlıyız orda da hazır 68kg olmusken bu kıloyu korumak gerek inancıyla az yemeye calıscam genelde salatalara saldırcam

Ooo o zaman yapman en mantıklısı tabi. Emir büyük yerden desenee.
Başak burcu musun yoksa Ben başak burcuyum aşırı mükemmelyetciyim.

Burdaki kısçelerde çene çok valla bi gün girmeyince 20 sayfa bakmak zorunda kalıyoruz

kızlar ya ben interneti bırakayım diye çabalıyorum sürekli bırakıyorum ama dayanamadım gene geldim özledim ben kkyı ya dayanamıyorum internetsiz:26:
O kadar çok gidip geldim ki valla korkuyorum artık sizden dayak yicem diye

yapar tabi canım kilo.. sen madem bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo vermek istiyorsun şok diyet yap yalnz o da sağlığını etkiler. yok ama ben pantolona gireyim sağlığım önemsiz dersen birşey diyemem:82:

ya 2 kilo verdim 2 haftada orda kaldım inemiyorum sadece gramlar oynuyo şuan tartıldım 79.5 kiloyum sandoloz sakızı var bende yemeğe katılıyo dedi annem eskiden aktarda çalıştı yemeğe katsam nolur ?

yettim gayrıı hak hukuk ne varsa verdim sana.. gerçekten farkettim göremediğini casuss nolcak

gerdüş nerelerdesin resim koydum başka bi elbiseyle bakabilirsin canikom..

çıtırım pıtırım ben şimdilik gerdüşün yerine gereğini düşündüm ve senin bir afet olduğuna karar verdim. hatta bu noktada kalemimi kırarım ama şimdilik tirendinin yerine de sana burdan bi çakacam o olacak

öncelikle zaraafetinin önünde saygıyla eğiliyorum sonra da bu 71 kiloyunun pusu kurduğu sarınım göbüş ve popiş kısımlarını böyle şık ve sade bayıldığım, arayıp bulamadığım, bulsam bacaklarımdan giyemeyeceğim güzelim elbiselerle kamufle edip kendine yakıştırdığın için seni caanı gönülden tebrik ediyorum

ha bi de geçmiş olsun canım üzüldüm ya gözlerin bayaa bozulmuş

afeti devran mı derlerdi ne derlerdi öyle bişi bu hatun yaa ah bir oğlum olaydı da alaydım seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…