ya 2 kilo verdim 2 haftada orda kaldım inemiyorum sadece gramlar oynuyo şuan tartıldım 79.5 kiloyum sandoloz sakızı var bende yemeğe katılıyo dedi annem eskiden aktarda çalıştı yemeğe katsam nolur ?
Ooo o zaman yapman en mantıklısı tabi. Emir büyük yerden desenee.
Başak burcu musun yoksaBen başak burcuyum aşırı mükemmelyetciyim.
Burdaki kısçelerde çene çok valla bi gün girmeyince 20 sayfa bakmak zorunda kalıyoruz
olmaz gircem ben o pantolona düğmeyide kapıycam okullar açılana kadar 34 gün falan var nasıl verebiilirm 10 kiloo ???
pelinaz bu kadar kafaya koyduysan sana bir önerim olacak ben de yeni yeni araştırıyorum ama buradan söyleyemem yasak..
tünaydınlar olsun herkeze yine kudurmuşsunuz ben yokken daha bi dolu geçmiş beni bekliyo birazdan burdayım yani iftara doru aca biter herhal
yok koç burcuyum dağınık iş yaparım önce yani şöyle..mesela yatak odasını toplarken bianda kendimi mutfakta iş yaparken bulurum...heryer bi anda ayakta olur sonra yine tutuşurum ama misafir gelidğindede hiç birşey yarım kalmamalı düşüncesiyle dağıttığım heryeri toparlarım...koçlar cinstir haaaa
eşim bile kızıyor tanıdı beni yaaa burası yarım sen orda napıyosun diye bağırır..bağırmalarını bile özledim leynnnnn:69
bekarken insan analmıyor zaten yalnıda kalmadım ailem vardı ama evli olunca 2kişiyken teke düşmek tuhaf geliyor adama..ama arada ayrılmak iyidir
bunu senmi demiştinnn:44:
tünaydınlar olsun herkeze yine kudurmuşsunuz ben yokken daha bi dolu geçmiş beni bekliyo birazdan burdayım yani iftara doru aca biter herhal
ya 2 kilo verdim 2 haftada orda kaldım inemiyorum sadece gramlar oynuyo şuan tartıldım 79.5 kiloyum sandoloz sakızı var bende yemeğe katılıyo dedi annem eskiden aktarda çalıştı yemeğe katsam nolur ?
givicim özel mesaj gönderemiyorum ben onları kullanamam kızlar bişey sorucam bana göbek incelten bi yağ söylermisiniz ??
fındık yağını kullanıyorum anlamadım yaa :S bide vücudumun heryerinde çatlaklar olmaya başladı kilo verdiğin için dedi annem kolumda faLan . ?? :26:
herkes gider mersine pelinaz gider tersineyahu kilo almaktan genişlemekten dolayı çatlak olur da vermekten olacağını sanmam.. hoş benim lisede zayıf,atletik bir arkadaşım vardı, belinde enine çatlaklar doluydu kızın :26:
ya sen onu bunu yok göbek yağını falan bırak da düzgün besleniyor musun spor yapıyor musun? hiç onu demiyorsun.. sen düzgün beslenmez sporla desteklemzsen 1 ayda göbeğine sürdüğün yağ ile biraz zor hatta bayaa zor zayıflarsın.. ha diyorsan ben bu yola baş koydum, güzel diyetimi yapıyorum sporumu aksatmıyorum, o zaman sür işte biberiye, deniz tuzu,kil falan..
givicim özel mesaj gönderemiyorum ben onları kullanamam kızlar bişey sorucam bana göbek incelten bi yağ söylermisiniz ??
fındık yağını kullanıyorum anlamadım yaa :S bide vücudumun heryerinde çatlaklar olmaya başladı kilo verdiğin için dedi annem kolumda faLan . ?? :26:
yok koç burcuyum dağınık iş yaparım önce yani şöyle..mesela yatak odasını toplarken bianda kendimi mutfakta iş yaparken bulurum...heryer bi anda ayakta olur sonra yine tutuşurum ama misafir gelidğindede hiç birşey yarım kalmamalı düşüncesiyle dağıttığım heryeri toparlarım...koçlar cinstir haaaa
eşim bile kızıyor tanıdı beni yaaa burası yarım sen orda napıyosun diye bağırır..bağırmalarını bile özledim leynnnnn:69
bekarken insan analmıyor zaten yalnıda kalmadım ailem vardı ama evli olunca 2kişiyken teke düşmek tuhaf geliyor adama..ama arada ayrılmak iyidir
bunu senmi demiştinnn:44:
tmm uff ama pantolonaa girdimmm:86:
tmm sporumu falan yapıcam 5 kilo gitse bile kardır bana :) uff ya genişlemektenmi oluyo boy olarak uzuyorum ama ben ırsi bizim aile de uzunlar ?
bu arada hiçte imkansız değil size 3 gün demiyorum 34 günden bahsediyorum!! 1 ayda 10 kilo verenler veriyo ama ..! evet düzgün besleniyorum spor olarak evde yapabilirim aşşalara bişeyler almaya iniyorum .. sıkılaşsın istiyorum göbeğim ..!
bu kadar zormu niye üstüme geliyosunuzki
ah ablam ne güzelde demişsin,ben yağcılık dediğim şeyi şaka niyetine dedim ,yoksa o benim canım,ben ona sadece bişeyler aldırcağım zaman yağcılık yaparaım,aslında yağcılık değil ama o hep öyle diyokapat çık kızım yaa..aaa nedemek yağcılık o senin kocan...olsun onalr bizim gibi çeneye vurmazlar ama çok içliller aslında...erkekleri anlamak için biraza bikaç yıl lazımmış..daha önceden derdimki bu adam hiçimi üzülmüyo hiçmi kzımıyor ama nekadar sabrettiğini anladım..bizim hep dilimizde laflar gözümüzde yaşalr..peki onlar....
ayy şuan ağlamaklı oldum ve 6.yılımda anca anlıyorum eşimi..gözümün önüne tüp tedevisinden evime döndüğümde bağırarak ağlamalarım geldi eşim o kadar çaresizdiki zaten telefonda ben konuşamamıştım annem söylemişti tutmadığını bebeğin...
beni evde öyle görünce napacağını şaşırdı ona sarıldım ama o ağlamadı kızdı bana..sandımki içi yanmıyor oysa öyle değil..iyiki bu kadar anlayışlı ve allaha sığınan kocam var sadece TAKDİR diyen..bende diyorum ama kadınlık duygusu farklı yaa...onlar güçlü olmalılar yeri geldiğinde sessiz oldukları gibi...
yaa noldu bana zır zır ağlıyorum yalnızlıktan herhalde...halada inatım ama itirazım çoktur ama yanlış yapıyoruz..eşlerimizle iyi geçinirsek cenneti hakedeceğiz..ogün tv hocadan yine duydum "sevgiyel muhabbetle eşler elele tutuşursa günahalrı parmakların arasından dökülürmüş.."bu dünyada kendimize cehennem hayatı değilde cenneti yaşatırsak eşimizede ahirettede cennet olur inşaallah....
merhaba aranızda yeniyim ve 78 kiloyum işim çok zor çünkü fil gibi iştahım var. zayıflamak çok istiyorum. 6 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve bu kilo ideal kilomdu. 85'le doğum yaptım 78'e düştüm sonra 83'e kadar çıktım neyseki 5 kilo verebildim. Önerilere ihtiyacım var etraf eşim yeterince uğraşıyo. hiçbir kıyafetim olmuyo olanda zaten yakışmıyo çok zoooorrrrrr durumdayımmmmm
canım yazdığın mjı yazdıktan 30dk içinde silip yerine başka bişey yazabiliyosun,ama30dk sonunda bu imkansız oluyo,eğer oranın yetkilisine mj atarsan o silebilir mjını ,,^size bir sorum var sena ben yazdigim mesaji silmek istiyorum nasil yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim baskasinin konusuna kendi hikayemi yazdim silmek istedim ama yapamadim simdiden tesekkürler yardimlariniz icin [haa bide 2 kilo gitti benden]
canını sıkma sena abla herşey hayırlısı nasipse olur ,demekki seni daha ii yerlerde çalışmak bekliyo,sabret biliyorum bu çok zor ama başka yolu yok,dualarımız seninle üzülme sakıninşallah canım dua ediverin olurmu
hamileliğin belirtilerinden evet ama bellide olmaz dra sor bakalım,test içinde daha çok erken bekle azcıkya arkadaşlar bişi sorucam ama gülmeyin lütfen :78:emin olamadım çünkü benim bu ay göğüslerimdeki hassasiyet çok erken başladı ne sanki çok küçüklermiş gibi bide çok şişti reglim zaten 6 sında falan bitti benm hassasiyet 8 inden beri varyani anlayacağınız iki günde hassasiyet başladı şimdi hamile kaldığınız zaman göğüs hassasiyeti çok erken mi başlıyor yoksa başka bir sorun mu var acaba
işte bnm günüm geçmiyor ramazanın başında regliydim regl hassasiyetide bitiminin ikinci günü başlamaz ama benimki başladı yani hayatımda hiç böyle olmadı şimdiye kadar :26:
taam işte biraz daha bekle reg olmazsan bu ay öyle test yap,mesela bende adet üstüne kaldım ilk bebeğimde,9ay uğraştım yumurtlama döneminde gebe kalayım diye,ama 10.ay annemin tavsiyesi üzerine adetimin son günü şey ettirdik işte +18benm annemde ablamda hep adet üstüne kalmışlar ben en iyisi adet olamyı beklim gecikirse eğer test yaparım şimdiden stres yapmayayım bari
canım güzel iftar menün ii gidiyosun ama şu kolayı diyette olsa içme bırak onun yerine illaki gazlı bişeyler içmek istiyorsa canın meyveli maden suyu iç,koladan farkı yok hemde çok faydalı zayıflamayada yardımcı sonuçta yediklerini hazmettiriyo bidene bırak şu kolayıakşam iftarda iki parça tavuk ,kıvırcık salata ,bir kaşık ezme ,bir kaşık haydari ,bir kaşıkta patates salatası ,diyet kola ,su
sahurda=iki dilim küçük salam ,peynir ,biraz yumurta,domates ,iki dilim kepek ekmeği ,çay ve su
iftardan sonra yürüş ve iki top dondurma benim menüm bu kadar çok yememişimdir inşallah
sen bikaç hafta sonra gör kendini naslı ii kaynaşcan sanki 40yıllık ahbap gibi olcazslm burda herkes birbirini taniyo ne güzel yaa
yok canım menün güzel çok şey vargibi o ayrı ama nasılsa sonunda maden suyunuda içmişsin bişeycik olmaz afiyet olsunŞirinelerrr nasılmış bakalımmoruç rejim sıcakla aranız nasıl ben bu hafta inşallah bildirim yapıcam cuma günüydü değil mi fıstıklar Size dün ki menumu paylasmak istiyorum
Sahur:
1 poğaça, 1 kk peynir, bir bardak kola ve yarım litrre su :44:
İftar:
1 büyük kase çorba, 1dilim ekmek, 1 tabak salata (az yağ ve tuzlu, bol limonlu), 1 şiş adana kebap, 3 tane de(tike) kuşbaşı kebabı ve bolca su
ARA
1/3 muz, yarım salkım üzüm
1 soda
Sizce nasıl canlarım ? Çok şey var gibi ama sanki az yedimm
okumammı kız sözünü dinledim gittim o oturdu ,neyse sahurumuzu yaptık ,baktım daha 20dk var benimki pcyi kapatmış kızdım tabi beklemeye alsaydınya geçmişi okuyup çıkıverseydim bari dedim yinede açtım bana oturma artık dedi ama hemencik bakcam çıkcam dedim,oturdum geçmişi bitirdim ezan okundu eşim yatmaya gitti bende cvb yazıp kapadım gittim yattım ,sabah 12de kalktım kızı odaya getirdim oğlanı uyandırmasın babası rahatça uyusun diye,neyse evde uyuyakalmışım bi baktım saat 14.25 gittim kaldırdım benimkini ya sağlık ocağına gitcektim ben niye erken uyandırmadın diye kalktı saat 15te işe gitcekya ondan,neyse geldi odaya tabi sabah 6ya kadar oturursan kalakamazsın demesinmituğbaa naptın abla sözü dinledinmi...okudunmu yazımı ensonki..neyse okuyunca cvp yazarsın sen keşke geceden okusaydın dünyadaki cennetin için..neyse sen eşini bırakıp buraya girmedin ya eşinini gönlü olmuştur...
valla bende kilo alırken çatlaklarım oluşmuştu,ama şimdi hiç bişey kalmamış hatta kollarımdakiler görünmüyorlar bile ne mutlu banaaa ,,givicim özel mesaj gönderemiyorum ben onları kullanamam kızlar bişey sorucam bana göbek incelten bi yağ söylermisiniz ??
valla ben her yeniliycem zaman yeniden baştan yapıyorum böylelikle herhafta farklı resimler koymuş oluyorum daha zevkli,sende öyle yap hem ne o hep aynı çizelgeyle ömürmü geçer yawDoğru söylüyorsun cnımmm daha dikkat etmeliyimm
Ya canlar bu kilo çizelgesini nasıl yeileyeceğimi hiç ama hiç bilmiyorum biri özelden tane tane anlatabilir mii :97:
kızlar charma noldu banlanmış sanırım bişeymi oldu bilmediğim,gerçi herşeyide okudum ama,,,Selamlar....
Canım harikasın oohh beyaz pantolonlarda çekilmiş alta... incecik geziyorsun yaniii....
Hadi geçmiş olsun canım daha kötüsü olmadığına şükür.. diyetine ve ilaçlarına devam edersen tedavin güzel ilerler.. zaten ekstra diyette yapıyorsun cok zor olmaz...
tabiki içilebilir ondan ii c vitaminimi olur iç içemzirirken portakal suyu icilebilir mi
olmaz gircem ben o pantolona düğmeyide kapıycam okullar açılana kadar 34 gün falan var nasıl verebiilirm 10 kiloo ???
tabiki yapar canım hem kimse dalga geçmiyoki senle,sana yardım etmek istiyorlar ama sen öyle bişey istiyosunki imkansız,bak ben bu 16 kiloyu 5ayda verdim keşke taoplamda 2 ayda verseydim ne ister daha insan ama doğru olanı buu çok aceleci olma,1ayda 5kiloyu çok dikkat etmen sşartıyla verebilirsinama yaa daLqa geçmeyininmem lazım farklı yeni bi okula başlıycam ya beni böyle tanısınlar istemiyorum :26: o pantolona zaten bi çare bulcam kendimi sıkcam yinede gircem o pantolona fındık yağı kullanıyorum incelmedimmi anlamadım gitti ya göbeğim erise hemen oluyo kiloylada alakası yok ama erimiyo işte .s bu arada sucuklu yumurta kilo yaparmı ? kepek ekmeğiyLe . ? bari 5 kilo falan veriyim ben 2 kilo verdim zaten 2 haftada ondan metabolizmam hızlı hemen veririm diyorum ..! kolayı bıraktım yağlıları bıraktım ...
ii yaparsın zaten hep orlarda fazla kaçırıyoruz ama geçen bende dikkat etmiştim ,ilk defa mutlu ayrıldım ordan ve gelirkende bi maden suyu aldım onuda içtim oh miss gibi zararsız atlatmıştım günü
sahurda yarım pide kucuk tabak papates yemegı yanında yedım ,pide mıdeme oturdu sanırım ölüyorum ıkı buklum gezıyorum
iftara biyere davetlıyız orda da hazır 68kg olmusken bu kıloyu korumak gerek inancıyla az yemeye calıscam genelde salatalara saldırcam
ah ablam ne güzelde demişsin,ben yağcılık dediğim şeyi şaka niyetine dedim ,yoksa o benim canım,ben ona sadece bişeyler aldırcağım zaman yağcılık yaparaım,aslında yağcılık değil ama o hep öyle diyoneyse bu sonki söylediğin şey varya "sevgiyel muhabbetle eşler elele tutuşursa günahalrı parmakların arasından dökülürmüş.."işte onu bende takvim arkasında okumuştum ve okuduğum günden beridir her elini tuttuğumda o yazı geliyo,eşimede dediydim hatta bak eğer sevgiyle elimi tutarsan günahların akıp gidermiş parmaklarımızdan falan hatta gel elimi tut günahlarından arın falan diyede eğleniyordum,off okadar hoşuma ghittiki öyle bişeyin olması daha sıkı sarılır oldum eşime,allahım bizleri eşlerimizden evlatlarımızdan ayırmasın,çok sağol güzel dileklerin için
bebeğini sağlıkla büyüt inşallah,hoşgeldin merak etme buraya takıl bak nasıl kilo verdiriyoz sana
canım yazdığın mjı yazdıktan 30dk içinde silip yerine başka bişey yazabiliyosun,ama30dk sonunda bu imkansız oluyo,eğer oranın yetkilisine mj atarsan o silebilir mjını ,,
canını sıkma sena abla herşey hayırlısı nasipse olur ,demekki seni daha ii yerlerde çalışmak bekliyo,sabret biliyorum bu çok zor ama başka yolu yok,dualarımız seninle üzülme sakınkilo alırsın bak
hamileliğin belirtilerinden evet ama bellide olmaz dra sor bakalım,test içinde daha çok erken bekle azcık
taam işte biraz daha bekle reg olmazsan bu ay öyle test yap,mesela bende adet üstüne kaldım ilk bebeğimde,9ay uğraştım yumurtlama döneminde gebe kalayım diye,ama 10.ay annemin tavsiyesi üzerine adetimin son günü şey ettirdik işte +18bide azcık telkin verdim kendime ayın sonunda gebe olduğumu görüverdim testte of dünyanın en güzel mutluluğuydu o duygu şimdi bunu niye anlattım bilmiyorum ama içimden geldi
canım güzel iftar menün ii gidiyosun ama şu kolayı diyette olsa içme bırak onun yerine illaki gazlı bişeyler içmek istiyorsa canın meyveli maden suyu iç,koladan farkı yok hemde çok faydalı zayıflamayada yardımcı sonuçta yediklerini hazmettiriyo bidene bırak şu kolayıo hariç menün güzel 2top dondurmayıda es geçiyorum haa görmedim sanma:86:
sen bikaç hafta sonra gör kendini naslı ii kaynaşcan sanki 40yıllık ahbap gibi olcazsıkılcan bizden
yok canım menün güzel çok şey vargibi o ayrı ama nasılsa sonunda maden suyunuda içmişsin bişeycik olmaz afiyet olsun
okumammı kız sözünü dinledim gittim o oturdu ,neyse sahurumuzu yaptık ,baktım daha 20dk var benimki pcyi kapatmış kızdım tabi beklemeye alsaydınya geçmişi okuyup çıkıverseydim bari dedim yinede açtım bana oturma artık dedi ama hemencik bakcam çıkcam dedim,oturdum geçmişi bitirdim ezan okundu eşim yatmaya gitti bende cvb yazıp kapadım gittim yattım ,sabah 12de kalktım kızı odaya getirdim oğlanı uyandırmasın babası rahatça uyusun diye,neyse evde uyuyakalmışım bi baktım saat 14.25 gittim kaldırdım benimkini ya sağlık ocağına gitcektim ben niye erken uyandırmadın diye kalktı saat 15te işe gitcekya ondan,neyse geldi odaya tabi sabah 6ya kadar oturursan kalakamazsın demesinmibi sinir oldum ya sen yattıktan hemen sonra bende yattım ne 6sı,gıcık 5dkda uyudu sankide sarcak yer arıyo neyse öyle işte yine gıcık bir güne merhaba dedim oh olsun bana bundan sonra geçmişi okumak için sahurda girmicem başlarım size ve yazdıklarınıza haa bende haftaya gececiya o,ozaman gelir sahura kadar oturur çene çalarım ancak elveda
valla bende kilo alırken çatlaklarım oluşmuştu,ama şimdi hiç bişey kalmamış hatta kollarımdakiler görünmüyorlar bile ne mutlu banaaa ,,
valla ben her yeniliycem zaman yeniden baştan yapıyorum böylelikle herhafta farklı resimler koymuş oluyorum daha zevkli,sende öyle yap hem ne o hep aynı çizelgeyle ömürmü geçer yaw
kızlar charma noldu banlanmış sanırım bişeymi oldu bilmediğim,gerçi herşeyide okudum ama,,,
tabiki içilebilir ondan ii c vitaminimi olur iç iç
tabiki yapar canım hem kimse dalga geçmiyoki senle,sana yardım etmek istiyorlar ama sen öyle bişey istiyosunki imkansız,bak ben bu 16 kiloyu 5ayda verdim keşke taoplamda 2 ayda verseydim ne ister daha insan ama doğru olanı buu çok aceleci olma,1ayda 5kiloyu çok dikkat etmen sşartıyla verebilirsin
ii yaparsın zaten hep orlarda fazla kaçırıyoruz ama geçen bende dikkat etmiştim ,ilk defa mutlu ayrıldım ordan ve gelirkende bi maden suyu aldım onuda içtim oh miss gibi zararsız atlatmıştım günü
Aaaaa aynı burcuz valla aynı beni anlatmışsınbende öle ne yaptığımı bilmeden bilinçsizce dağılırım ama asla yarım bırakmam kafama koyduysam bitii o iş bi şu kiloda aynı iradeyi kullanamadım ya
tmm uff ama pantolonaa girdimmm:86:
tmm sporumu falan yapıcam 5 kilo gitse bile kardır bana :) uff ya genişlemektenmi oluyo boy olarak uzuyorum ama ben ırsi bizim aile de uzunlar ?
bu arada hiçte imkansız değil size 3 gün demiyorum 34 günden bahsediyorum!! 1 ayda 10 kilo verenler veriyo ama ..! evet düzgün besleniyorum spor olarak evde yapabilirim aşşalara bişeyler almaya iniyorum .. sıkılaşsın istiyorum göbeğim ..!
bu kadar zormu niye üstüme geliyosunuzki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?