offf offf offffffffffffffffffffffff bu kilolardan bıktımmm... tatlıyı kestim şekeri kestim kompleee çıkarttım hayatımdan günde yaklaşık bir saat koşu bandında tempolu yürüyorum günde 2 füncan yeşilçay içiyorum bol su o bu derken çok şükür üstüne kilo almıyorum ama vermiyorumda .. bunalıma girdim bu kilolardan artıkk okadar uraş didin 1 gram bile verme( en sonunda aldırıcam bu midemi bende kurtulucam oda ... bide çok yesem gam yemicem.. hepsi biliyorum rahatsızlıklarımdan kaynaklı kolitim,polikistik overim tip 2 diyabetim (( tembel metabolizmam ... kendimden nefret etmeye başladım artıkk....
Charm a ne olmuş yaa
kız gene yzaıcam dayanamadımsen öğlen 12 ye hatta daha sonra tekrar yatıp 2 bucuga kadar nasıl uyuyosun yanı cocuklar napıyo o arada kendı kendılerıne mı takılıyorlar nası rahatsın kız anlamadım gıttı valla benım esım kesınlıkle yalnız bırakma dıyo bend eoyleyım zaten mesela sabah zor uyanırım acılamadım dıyelım cocuk salona gecer eşimde işe gitcekse kal der cocugu yalnız bırakma zaten bırakamam 5 dk sonra gelrı tepeme yatırmaz ılgıleneyım dıye bı zboyleyız valla sen oyke yazınca ben sasırıyom cok
charma noldu ?????
ne olmus:26: haberım yok bıseyden
Evet kızlar Charm'a nolmuş profili değişik biişi olmuş ben de benim anlamadığım bir durum sandım :82:
canım boyle yapma bu kadar ugrasmana ragmen gercekten kılo veremıyorsan bı doktora gıt bence onla bırlıkte rahatsızlıklarına uygun bı dıyetle verebılrısın umutsuzluga kapılma elbet bı caresı vardır canım.
charma noldu ?????
ne olmus:26: haberım yok bıseyden
Tuğba yazınca farkettim banlandı herhalde. Yada kendimi kapattırdı anlamadım ki.
Burda hiç kimseyle sorun yaşamadı.:26:
kız ne diyon sen öyle ,okuyunca yazdıklarını muhteşem geçiyo hayatım gibi geldi banada ama öyle değileksikleri yazmadım kıssadan hisse yapmışım
şöyle uzunlamasına anlatayımda kulaklarını aç dinle hayatım nasıl ,sandığın kadar rahat değil
saat 12ye kadar uyudum dediğime ne bakıyon zaten sahura kadar uyumuyorum oğlanda uyumuyo tabi bazen,neyse sahurdan
sonra yatıyoruz sabaha kadar yani 12ye kadar kaç kere kalkıyorum ben biliyonmu,bi yandan oğlan uyanıyo önce mama diyo
gidiyorum yapıp veriyorum ,dalıyorum bu sefer kız vıyaklıyo onada mamasını veriyorum,sonra sonra derken 12ye kadar 3sefer
batu 2 sefer gözde uyanıp mama istiyolar ee ben uyumuşmu oluyorum şimdi,neyse saat 12de gözde uyandımı uyumaz bidaha
iniyo beşiğinden batunun tepesine çıkıyo uyanmasın abiside diye alıp odaya götürüyorum kapıyıda kapıyorum,sonra koltuğa
uzanıyorum gözdede oyuncaklarını oynuyo tabi hemen sıkılıyo tepeme biniyo mızlıyo arada bende hoplatıyorum falan tekrar başka
şeylerle uğraşmaya gidiyo o sırada dalmış oluyorum kısa aralıklarla uyanıp gözde napıyo şöyle bi gözlemliyorum sonra yine
dalböyle böyle saat geliyo 2ye eşimi uyandıryorum okalkarken batuda uyanıyo tabi geliyo odaya başlıyo benim günüm
zorluklarla geçen uykusuz geceler vede sabah bunların oyun merakları mızmızları deli olmamak elde değil
ee söyle bakalım hayatım sandığın gibi güzel ve rahatmııı çocuklar bakımından tabii
şimdide gözde geldi feci ağlıyo uykusu geldi durmuyo yine iş başınaaaa offfffffffffff
Arkadaşlar biliyorsunuz forumumuzda konu içeriğini boşaltmak ve foto ekleyip silmek kesinlikle yasak. Bu konuda yönetimin kesin talimatı var. Charm arkadaşımız resim koyup,sildiği için ceza aldı. Lütfen bu kurala dikkat edelim....
ben resım koyduktan sonra zaten silinemiyo sanıyordum yaa:26:
aaa nasıl yani albümdekileri silemiyor muyuz? ama ben daha önce silindiğine sahit olduğum için eklemiştim şimdi albümden foto silemeyecek miyim? sadece topiklerde eklersek silmenin yasak olduğunu biliyorduk çoğumuz o yüzden oldu böyle :26:
hah zaten olması gereken bud ane bıleyım sen de cocuklarda sahura kadar oturmayın ama gunduz uyuyosunuz düzen ekoy bence belkıde ramazandan dolaydıır bılmıyomda yani.2 cocuk tabıkı kolay deıl ama genede bırcoguna göre sen kolay büyütüyorsun gıbıme gelıyor belkıde yapıolarak cok takmıyosun rahatsın ben oyle anladım
Albümden değil canım, paylaşım alanından resim silmek yasak. Sanırım Charm öyle yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?