70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüm temizlik motivem düştü yaffff....tartılınca tamam gün ortası azda tokum ama 75.5 çıktım nerdeyse yarımı karnımda zçok bişeylere gitsin eee 1kilo....
ne diyonuzz bana şimdii:18:
uyandım öğlen..dünden kalan patlıcan salatamdan ve 2dilim ekmek yedim...
su içtim,1bardakta yeşil çay..2hurma...

canım boyle yapma bu kadar ugrasmana ragmen gercekten kılo veremıyorsan bı doktora gıt bence onla bırlıkte rahatsızlıklarına uygun bı dıyetle verebılrısın umutsuzluga kapılma elbet bı caresı vardır canım.

kız ne diyon sen öyle ,okuyunca yazdıklarını muhteşem geçiyo hayatım gibi geldi banada ama öyle değil eksikleri yazmadım kıssadan hisse yapmışım

şöyle uzunlamasına anlatayımda kulaklarını aç dinle hayatım nasıl ,sandığın kadar rahat değil

saat 12ye kadar uyudum dediğime ne bakıyon zaten sahura kadar uyumuyorum oğlanda uyumuyo tabi bazen,neyse sahurdan

sonra yatıyoruz sabaha kadar yani 12ye kadar kaç kere kalkıyorum ben biliyonmu,bi yandan oğlan uyanıyo önce mama diyo

gidiyorum yapıp veriyorum ,dalıyorum bu sefer kız vıyaklıyo onada mamasını veriyorum,sonra sonra derken 12ye kadar 3sefer

batu 2 sefer gözde uyanıp mama istiyolar ee ben uyumuşmu oluyorum şimdi,neyse saat 12de gözde uyandımı uyumaz bidaha

iniyo beşiğinden batunun tepesine çıkıyo uyanmasın abiside diye alıp odaya götürüyorum kapıyıda kapıyorum,sonra koltuğa

uzanıyorum gözdede oyuncaklarını oynuyo tabi hemen sıkılıyo tepeme biniyo mızlıyo arada bende hoplatıyorum falan tekrar başka

şeylerle uğraşmaya gidiyo o sırada dalmış oluyorum kısa aralıklarla uyanıp gözde napıyo şöyle bi gözlemliyorum sonra yine

dalböyle böyle saat geliyo 2ye eşimi uyandıryorum okalkarken batuda uyanıyo tabi geliyo odaya başlıyo benim günüm

zorluklarla geçen uykusuz geceler vede sabah bunların oyun merakları mızmızları deli olmamak elde değil

ee söyle bakalım hayatım sandığın gibi güzel ve rahatmııı çocuklar bakımından tabii

şimdide gözde geldi feci ağlıyo uykusu geldi durmuyo yine iş başınaaaa offfffffffffff

Son düzenleme:

sağol teşk ederim gitim doktora bi çok rahatsızlık var bende yazdım gibii o sebpten zor bir ay oldu başlayalı spora falanda sabır işi sanırım biraz ((ama sıkıldım şimdidenn bu durumumdan azcık verebilsem birazda olsa kendimi iyi hissedicem..

charma noldu ?????

ne olmus:26: haberım yok bıseyden

Tuğba yazınca farkettim banlandı herhalde. Yada kendimi kapattırdı anlamadım ki.
Burda hiç kimseyle sorun yaşamadı.:26:

Arkadaşlar biliyorsunuz forumumuzda konu içeriğini boşaltmak ve foto ekleyip silmek kesinlikle yasak. Bu konuda yönetimin kesin talimatı var. Charm arkadaşımız resim koyup,sildiği için ceza aldı. Lütfen bu kurala dikkat edelim....

hah zaten olması gereken bud ane bıleyım sen de cocuklarda sahura kadar oturmayın ama gunduz uyuyosunuz düzen ekoy bence belkıde ramazandan dolaydıır bılmıyomda yani.2 cocuk tabıkı kolay deıl ama genede bırcoguna göre sen kolay büyütüyorsun gıbıme gelıyor belkıde yapıolarak cok takmıyosun rahatsın ben oyle anladım

aaa nasıl yani albümdekileri silemiyor muyuz? ama ben daha önce silindiğine sahit olduğum için eklemiştim şimdi albümden foto silemeyecek miyim? sadece topiklerde eklersek silmenin yasak olduğunu biliyorduk çoğumuz o yüzden oldu böyle :26:

ben resım koyduktan sonra zaten silinemiyo sanıyordum yaa:26:

forum sayfasına mesaja eklenince silinmiyor, albüme eklenince silebiliyoruz diye muhabbeti geçmişti bir ara.. hatta o yüzden albüme ekliyordu kızlar.. bilselerdi eklemezlerdi.. ben de öylelikle koymuştum tühhh

merhaba kızlar..
bu aralar çok qerqinim gözüme gözükmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Albümden değil canım, paylaşım alanından resim silmek yasak. Sanırım Charm öyle yapmış

ramazandan dolayı böyle oldu canım yaa ramazandan beri ilk defa dün batuhan sahur yaptı bizleyoksa uyumuş olur genelde erkenden ,gözde desen saat 10dedimi yatakta olur daha erken belkide uyanmaz öyle pek yani uyanıpta gelmez yanımıza,suyunu verdim içtimi uyur gene,neyse yapı olarak demişsinya rahatsız evet çok rahat büyütüyorum çocuklarımı şükürki bu konuda hamileliğim boyunca çok araştırma yaptım 4 ktap okudum öğrendim herşeyi bide yeğenimin bakımını ben yaptığım için evlkenmeden önce pratiğim var yani,hele bide çocuklara oldum olası hastayımdır çok severim,oyüzden evhamlı değilimdir,olması gereken gibi yani,herkez imrenirler nasıl böylesin diye,çok korkuyorlar çocuk büyütürken olmaz sakınılan göze çöp batara çok inanırım oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…