merhaba kızlar..
bu aralar çok qerqinim gözüme gözükmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlar..
bu aralar çok qerqinim gözüme gözükmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
noldu kaptan biz mi kızdırdık:26:
Ne yaptık ki?
bundan sonra sana gerginsenamı diyceznolduuuyaa bizmi bişey yaptık bilmeden yosa iş konusundamı gerginsin???:26:
yok arkadaşlar...
estaqfirullah...
siz herzaman destek oluyosun saqolunn...
iş meselesine takıldım..atamıyorum bu gerginliqi üzerimden..
çatacak yer arıyorum..
buraya geldim size söylendim..evde kızacak kimse yok..çocuklar yoklar koçişlede aram açık...
napıyım bende size söylendim
hımm tamam o zaman bızde bsıey yaptık sandıkoluyor boyle ıns düzelir hersey canım öpüyorum istediğin zaman bize kızabilirsin
pelinazcığım üstüne gelmiyoruz.. bak benim bir düğüne katılmam gerekiyordu, diyetisyenden acil yardım istedim, 1 haftada 3 kilo verdim.. çarp 4 haftayla.. ayda ne der? 12 kilo!! sence neden ben böyle bir imkan varken haftada 3 kilo verdiğimle yetindim? 3 ayda bile toplasan 12 kilo veremedim neden? ben istemiyor muyum zayıflamak? bak düğünüm var, 55 kilo olmadan gelinlik giymem dedim ya sevdiceğime varamayıp evde kalıcam, ya da düğünüme eşofmanla gidicemsence ben neden haftada 3 verebimişken ayda 12 veremedim? çünkü kolay değil.. hele ya üff puuff göbeğime yağ sürer, bakkala gider gelir zayıflarım diye düşünürsen hiç kolay olmaz bunu diyoruz.. sen yemene içmene sporuna sıkı sarıl, mızıkçılık etme, hatta dışardan da kürler yap sürün, bak nasıl eriyorsun hemen.. senin yaşındayken ben çok kolay kilo veriyordum yaşın küçük bi kere bu avantajın var :112: ama biz bilemeyiz ne kadar zamanda ne kadar verirsin.. ben akşam işten çıkınca hangi otobüsle evime dönceğimi bilemiyorum, gidince ne yiyceğimi bilemiyorum bu gece kaçta uyuyacağımı bilemiyorum ki bunların hepsi planlanmış olsa bile geleceğe dair şeyler.. senin istikrarını, alışanlıklarını, metabolizmanı bilmeden böyle zor bir şeyin olabileceğini bilemeyiz.. ama mümkün ya da mümküne yakın olması için nelerin şart olduğunu biliyoruz ve paylaşıyoruz.. biz tecrübelere dayanaraktan bildiklerimizi söyledik.. gerisini sen biliyorsun.. şimdi sen söyle bakalım ayda 10 kilo verebilecek misin? :126:
yok arkadaşlar...
estaqfirullah...
siz herzaman destek oluyosun saqolunn...
iş meselesine takıldım..atamıyorum bu gerginliqi üzerimden..
çatacak yer arıyorum..
buraya geldim size söylendim..evde kızacak kimse yok..çocuklar yoklar koçişlede aram açık...
napıyım bende size söylendim
çok feci yorgunum anlatamamsabah 11 den bu saate kadar evde iş yapıp durdum çok feci susadım koskoca 2 saat nasıl geçecek bilmem çok felaket durumdayım.bukadar yorgunluğa uykumda yok uyusamda bi çırpıda geçse zaman ne güzel olur :84: rabbim kimseyi açlık susuzlukla terbiye etmesin çok zor öğlen 3 ten beri bu susuzlukla cebelleşiyorum.neyseki evdeki işlerin büyük bir kısmını bitirdim camlar silindi yıkanacakların çoğu yıkandı bi kapılar silinecek öyle üsten temizlik yapılacak bayramda.ama bende bittim
sena ablacim allah herseyin hayirlisini versin belkide senin icin hayirlidir bunu bilemeyiz o yuzden bukadar moralini bozma derim
gecmis olsun kiz derdin neyde oruc oruc okadar is görüyosun yavas yavas yapsana
evde kabakla domates birde kıyma vardı..başka bişey kalmamış..iftara ne yapsam diye düşündüm..biraz nete baktım deqişik ne var diye..köfteli kabak ilgimi çekti..ve yaptım..resimdekinden çok daha güzel bir görüntüsü oldu..ben kaşar peynirinin üstüne domateste koydum..tadıda bi harikaydı..koçişlede aramız açık..yemek yerken bi ara kalktı tencereye baktı..2 kişilik yapmıştım artmasın diye..tencerede başka yoktu..sonra oturdu yemeqe devam etti..ve en sonunda konuştu..böyle süprizler yapma bidaha dedi..ne süprizi dedim..kabaklı köfte dedi..ben yemeqimi yaptım sana süpriz falan yaptıqım yok beqenmiyorsan yemezsin dedim..tencerede başka yoktu olsaydı geri koyacaktım dedi..koysaydın geri yarına yemek derdim olmazdı ben çok beqendim bi güzel oturup yerdim sende kendi istediqin gibi bi yemek yapar yerdin dedim
ellerine sağlık kaptancım
aman bu erkekler hep böyle kusur bulmakta üzerlerine yok boşver salla gitsin
açlık çekmiyorlarda ondan böyle niğmetleri beğenmiyorlar
birazda gerginlik varsa arada tamam artık
yalnız değilsin üzülme
Allah istemedi herhalde kötü birşey yapmamızı. Saya saya uyudum.
Babama çemkirdim. Gidip konuşmuyorsun tabi hâlâ devam ederler.
Yarın da aynı şey olursa gider yolarım onları dedim
Form çayını ben günde bir kez içiyorum.
Bi kere günde 2-3 tane içmiştim bırak wc e çıkmayı midemde ekstradan gaz kütlesi oluştu
Yeşilçay 3 fincan içilmeşi zateenn:82:
Hoşgeldin canım.
Kilo çizelgeni yapmışsın zaten. Sadece buraya takılıp menüleri paylaşman kalmış.
Oruç tutuyorsan perşembe iftardan 5 dk önce oruç tutmuyorsan cuma sabah erginsena kaptana kilo bildirimini yapabilirsin.
Seni bu hamur işleri bitireeecekkk
[/B]
günaydın kızlarr...
başım aqrıyo..
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz...
aysebahar listeyi sormuştun..tekrar astım listeyi senin için ama sanırım yine görmedin
sen evde kalmaya hasret kalmışsın cnm..bende çalışmaya..bi işimin olmasını çok istiyorum..inşallah en kısa sürede en hayırlısından bir iş nasip eder Rabbim..
biliyorum.. biliyorum canımda o an kaldıramadım işte..annemle babamda çok tepki verdiler aqlamama..hele babam çok kızdı..sen açmısın açıktamısın evin barkın herşeyin var..sokakta kalmış gibi ne aqlaması bu diye fırçaladı beni..ne açlık nede açıklık aslında..yıllardır içimde kalan bir özlem sadece..ama anlayan anlıyor işte...
Sahur menüm yazıyım
1 parmağın yarısı kadar kızarmış ekmek,
2-3 çatal yumurta,
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.
1 litre su,
Ölçülerime hayran oldum
SENACIMM bi huzursuzlugun bi tatsızlıgın oldugunu sezdim sitede tam yazıcaktım senacım hoşgeldin hayırdır iş dışında canını sıkan şeyler mi var diye düşündüm yazmak istese zaten yazardı dedim bende atladımmm bu topige geldimmm ve okudum canım sıkıntını boşverr çok takma bu adamların hepsi aynı anacımm bugün yine girdik birbirimize bizde yoruldum artık herşeyi sil baştan tamir etmeye ugrasmaktan o yüzden üzülme canımcımmm
biz her daim yanındayızzz merak etme en kısa zamanda tam istediğin gibi bir iş bulucaksın Allahın izniyle
kızlar selamm bu arada ben yan topicten :78::80::80:
komsu napiyo geleyimmi
benimde 23nde dogum günüm söyle bi 6 yi görsem dermissim
bitirirse zaten hamurisleri bitirir beni :18:
isallah istedigin gibi olur da en yakin zamanda güzelinden bir is nasip eder allah sana benim durumum baska belki ondan ben cok yiprandim türküm diye bana gicik oluyorlar benim isyerinde tek türk benim ailemlen türkce konussam bodurdaniyorlar madem türkce konuscaksin git türkiyeye geri diye az laf söylemediler 10 senedir onlar bana ben onlara savas actim ama senin dileyin kabul olsun isallah canim.
bende bayildim ölcülerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?