70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

noldu kaptan biz mi kızdırdık:26:

Ne yaptık ki?

bundan sonra sana gerginsenamı diyceznolduuuyaa bizmi bişey yaptık bilmeden yosa iş konusundamı gerginsin???:26:

noldu kaptan biz mi kızdırdık:26:

bundan sonra sana gerginsenamı diyceznolduuuyaa bizmi bişey yaptık bilmeden yosa iş konusundamı gerginsin???:26:

yok arkadaşlar...
estaqfirullah...
siz herzaman destek oluyosun saqolunn...
iş meselesine takıldım..atamıyorum bu gerginliqi üzerimden..
çatacak yer arıyorum..
buraya geldim size söylendim..evde kızacak kimse yok..çocuklar yoklar koçişlede aram açık...
napıyım bende size söylendim

kaptan takip ediyom seni ama cıkıcam sımdı mesai bitti yarın okurum artık merak ettım konuyu charmın ceza almasıyla ılgılı felan mı dıye düşündüm hatta:26:

hımm tamam o zaman bızde bsıey yaptık sandık oluyor boyle ıns düzelir hersey canım öpüyorum istediğin zaman bize kızabilirsin

çok feci yorgunum anlatamam sabah 11 den bu saate kadar evde iş yapıp durdum çok feci susadım koskoca 2 saat nasıl geçecek bilmem çok felaket durumdayım.bukadar yorgunluğa uykumda yok uyusamda bi çırpıda geçse zaman ne güzel olur :84: rabbim kimseyi açlık susuzlukla terbiye etmesin çok zor öğlen 3 ten beri bu susuzlukla cebelleşiyorum.neyseki evdeki işlerin büyük bir kısmını bitirdim camlar silindi yıkanacakların çoğu yıkandı bi kapılar silinecek öyle üsten temizlik yapılacak bayramda.ama bende bittim

vericem vermek zorundayım 17 yaşındayım çok gencim yani genç kız oldum artık böyle görünmem beni çok sıkıyo doğrusu

sena ablacim allah herseyin hayirlisini versin belkide senin icin hayirlidir bunu bilemeyiz o yuzden bukadar moralini bozma derim

gecmis olsun kiz derdin neyde oruc oruc okadar is görüyosun yavas yavas yapsana

sena ablacim allah herseyin hayirlisini versin belkide senin icin hayirlidir bunu bilemeyiz o yuzden bukadar moralini bozma derim

gecmis olsun kiz derdin neyde oruc oruc okadar is görüyosun yavas yavas yapsana

çok bunaldım bu aralar...bana ne iyi gelir bilmiyorum..tatil desem defalarca çıktım..önümüzdeki cuma yine gidiyoruz...belkide tek başıma bir tatile ihtiyacım vardır..tek başına kalmayı seven biride deqilim...napıcamı bilmiyorum..içimdeki sıkıntıyı nasıl atıcamıda bilmiyorum..biri beni işe alsın ama o iş bnm istediqim bi iş olsun o zaman dünyanın en mutlu insanı olucam..başta saqlık sıhhat huzur tabiki..Rabbimi gücendirmekte istemiyorum..napıcamı ne düşüneceqimi inan bilmiyorum..çok gerginim..bi türlü geçmiyor...

evde kabakla domates birde kıyma vardı..başka bişey kalmamış..iftara ne yapsam diye düşündüm..biraz nete baktım deqişik ne var diye..köfteli kabak ilgimi çekti..ve yaptım..resimdekinden çok daha güzel bir görüntüsü oldu..ben kaşar peynirinin üstüne domateste koydum..tadıda bi harikaydı..koçişlede aramız açık..yemek yerken bi ara kalktı tencereye baktı..2 kişilik yapmıştım artmasın diye..tencerede başka yoktu..sonra oturdu yemeqe devam etti..ve en sonunda konuştu..böyle süprizler yapma bidaha dedi..ne süprizi dedim..kabaklı köfte dedi..ben yemeqimi yaptım sana süpriz falan yaptıqım yok beqenmiyorsan yemezsin dedim..tencerede başka yoktu olsaydı geri koyacaktım dedi..koysaydın geri yarına yemek derdim olmazdı ben çok beqendim bi güzel oturup yerdim sende kendi istediqin gibi bi yemek yapar yerdin dedim

ellerine sağlık kaptancım

aman bu erkekler hep böyle kusur bulmakta üzerlerine yok boşver salla gitsin

açlık çekmiyorlarda ondan böyle niğmetleri beğenmiyorlar

birazda gerginlik varsa arada tamam artık

yalnız değilsin üzülme

bu güzeldi işte
kadın dayanışması :92::92::92::92::92::92:

SENACIMM bi huzursuzlugun bi tatsızlıgın oldugunu sezdim sitede tam yazıcaktım senacım hoşgeldin hayırdır iş dışında canını sıkan şeyler mi var diye düşündüm yazmak istese zaten yazardı dedim bende atladımmm bu topige geldimmm ve okudum canım sıkıntını boşverr çok takma bu adamların hepsi aynı anacımm bugün yine girdik birbirimize bizde yoruldum artık herşeyi sil baştan tamir etmeye ugrasmaktan o yüzden üzülme canımcımmm
biz her daim yanındayızzz merak etme en kısa zamanda tam istediğin gibi bir iş bulucaksın Allahın izniyle
kızlar selamm bu arada ben yan topicten :78::80::80:

Herkesee merhaabbaaa oruçlar açıldıı yemekler yendi göbekler şişşti miiiii olsun olsun Allahın yardımıyla vericez bu kiloları kimler katılıyor bana bir göreyim fıstıklar
Size bugünkü menü mü yazayımm

Sahur:
1 dilim ekmek, 1 haslanmıs yumurta, biraz maydanoz, 1 kk peynir ve bolca su

İftar:
5 kaşık sulu patlıcan yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 büyük kase mantar corbası, 2 bardak ayran, 2 bardak su

Biraz sonra 1 soda

ARA:
2 çatal revani, 5 adet tuzlu fıstık

ARA:
1 şeftali vee bolcaa suu

Nasıl buldunuz canlarımm yine çok mu olmuş acabaa:44:

komsu napiyo geleyimmi
benimde 23nde dogum günüm söyle bi 6 yi görsem dermissim
bitirirse zaten hamurisleri bitirir beni :18:

isallah istedigin gibi olur da en yakin zamanda güzelinden bir is nasip eder allah sana benim durumum baska belki ondan ben cok yiprandim türküm diye bana gicik oluyorlar benim isyerinde tek türk benim ailemlen türkce konussam bodurdaniyorlar madem türkce konuscaksin git türkiyeye geri diye az laf söylemediler 10 senedir onlar bana ben onlara savas actim ama senin dileyin kabul olsun isallah canim.

Sahur menüm yazıyım

1 parmağın yarısı kadar kızarmış ekmek,
2-3 çatal yumurta,
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynir.
1 litre su,

Ölçülerime hayran oldum

bende bayildim ölcülerine

öncelikle hoşgeldin tatlım topiqimize
ben o topikte pek herşeyi yazmak istemiyorum..1-2 kişiyle sürekli takışıyorum..herşeyi tersten anlıyorlar..farkındaysan bikaç kişinin dışında yorumda yapmıyorum..ama burada çok başka bir arkadaşlıqımız var..herşeyimizi paylaşıp birbirimize destek oluyoruz...eşimle olan biteni okadar kafaya takmıyorum..17 senelik evliyim bu saatten sonra kimseyi düzeltemem..es geçiyorum..akşamda yemek olayında beqenmiyosan kendi yemeqini kendin yaparsın dedim ve hiçte pişman deqilim..takıldıqın şey iş meselesi..buradaki arkadaşlar bilirler çok istiyorum çalışmayı..istedikçe olmuyor sanki..baya bi bunaldım bu aralar..çok qerqinim..

aminnn canım ezanlar okunuyor Rabbim duanı kabul eder inşallahh....dua deyince aklıma geldi Rabbimiz temiz aqızla yapılan dua red olunmaz buyurmuş...temiz aqızla nasıl dua edilir diye sorulduqunda Rabbimiz bir başkasının size ettiqi dua temiz aqızla yapılan duadır birbiriniz için dua ediniz buyurmuş..Allah razı olsun canım Rabbim inşallah seninde işyerinde huzurlu olmanı nasip eder..sorunların kalmaz..herşey düzelir inşallah...güzel dileklerin ve duan için sonsuz teşekkürler cnm...sanada dua edenler bulunsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…